Billigaste billån lige nu

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Billigaste billån lige nu

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Billigaste billån lige nu online hos Crediteus

Igennem Crediteus har alle muligheden for at ansøge om et lån. Du skal ikke stå til ansvar for, hvad du vil bruge pengene til. Med kun en ansøgning, får du adgang til mere end 25 banker og låneinstitutter. Du kan selv gennemgå de forskellige tilbud, og finde det bedste af dem alle. Så tjek Crediteus og lån 10000 uden sikkerhed.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hvorfor vælge et billån hos os?

Når du skal ud og låne penge, handler det om at låne dem så billigt som muligt. Men før, du når til det punkt, er der en række ting, der kan være værd at gennemgå. Vi vil prøve at afdække nogle af dem i denne artikel, så du er så godt klædt på som muligt, når du skal låne penge.

Det er ikke sikkert, at alle rådene passer til din specifikke situation. Der er nemlig lige så mange lån, som der er långivere. Hold derfor øjne og ører åbne for at finde det, der passer til din økonomi og dit behov.

Crediteus, det lette valg

Du kan gå at undre dig over hvor hurtigt du kan få dit billån godkendt, hvis du virkelig er i knibe og står og mangler en bil akut. Svaret kan overraske dig. Men med Crediteus og takket være internettet, kan du inden for få minutter få svaret. Med os slipper du for urolige nætter og lange ventetider, vi har svaret med det samme, så du kun skal tænke på det vigtige.

Vi hjælper dig med at finde det billigste billån, sådu roligt og tilfreds kan gå ud at finde en ny bil. Grundene til at vælge etbillån er mange. Med os i baglandet kan du hvile tryg i at du har økonomien tilat købe din bil. Du skal heller ikke bekymre dig om noget som helst, da altingaltid er helt efter bogen med os. Vi har sørget . Vi sikrer at du får denbedste oplevelse fra ende til ende. Dermed kan du blot bruge din tid og energipå at nyde glæden ved din nye bil.

Med lån til din bil gennem os, har du derfor god grund til at føle dig tryg ved dit køb og aftale indgåelse. Vi har været i branchen i mange år og vores er faringer har nemlig gjort os i stand til at rådgive dig om til det bedste og billigste lån for dig. Vi finder det lån som kan betale sig bedst for dig og din økonomi.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på det billigste billån. Vi har sørgeret for at hele processen er let og gnidningsfri.

Nu venter vi bare på din ansøgning.

De billigste lån – det bør du vide

Forbrugslånenes popularitet er eksploderet i løbet af de sidste par år. Den største stigning er sket hos de såkaldte kviklån, hvor man får svar inden for ganske få sekunder. Hvis man har et akut behov for penge nu og her, kan disse lånetilbud måske være for dig. Men vær på vagt! Man kommer ofte til at betale i dyre domme for den hurtige service.

Det kan være en god idé at holde sig i skindet og venter et par uger, før du optager dit lån. Du vil have masser af tid til at få tjekket op på betingelserne for lånet, og du ender altså ikke med tage et hastigt lån.

Det kan være svært for mange at modstå fristelsen, når lån efterhånden kan godkendes på ingen tid. Flere personer argumenterer, at det er blevet for hurtigt og nemt at låne penge. De mener, at det resulterer i dårlige økonomiske beslutninger. Det er naturligvis ikke altid tilfældet, men det er en sund logik at vente lidt med at låne pengene. Sådan sikrer du dig, at du ikke låner pengene impulsivt. Du vil tænke dig om en ekstra gang, inden du ansøger om lånet online. Måske køber det dig endda lidt ekstra tid til at spare penge op, så du ikke behøver låne helt så meget.

Det billigste billån – Hvor finder jeg det?

Overordnet set er der 3 steder, du kan søge om et lån: din bank, din bilforhandle eller långivere på nettet. Da der nogle steder kan være særlige krav til udbetalingen og bilens alder, har vi inkorporeret dette i eksemplet. Vi tager altså udgangspunkt i en bil til 300.000 kroner, der finansieres over 8 år, og med 60.300 kr. i udbetaling (20 %). Alle beløbene er de oplyste maksimale priser.

Billån via banken

I tilfældet her har vi benyttet Danske Banks låneberegner. Her vil du komme til at skulle betale 3.035 kr. om måneden.

Fordelen ved at låne via din bank er, at der ofte vil være samlerabatter i forhold til dine egne lån, eventuelle bonusprogrammer, tilbud på forsikringer eller lignende. Disse fordele er dog utroligt individuelle, og derfor kan vi tage forbehold for dem i denne sammenligning. Det er dog altid en god idé at spørge din bank, hvilke muligheder de tilbyder deres kunder.

Billig bilfinansiering

I tilfældet her har vi benyttet prisberegneren hos Audi. Hvis du skal have finansieret drømmebilen her, skal du betale 2.841 kroner pr. måned.

Ofte vil du hos en bilforhandler – og i særligt høj grad en autoriseret forhandler – kunne opnå nogle ekstremt konkurrencedygtige priser på din finansiering. Det er heller ikke unormalt, at du kan få rabat på service og værkstedsbesøg, hvis du har finansiering igennem dem. De har allerede tjent penge på at sælge dig bilen og vil i mange tilfælde finansiere bilen til under almindelig markedspris. Det er dog vigtigt, at du ikke bare springer på det første og bedste tilbud fra forhandleren. Insister på at sammenligne priserne med andre steder.

Billån via nettet

I dette tilfælde har vi taget udgangspunkt i Diba Billån. Her vil du skulle betale 2.985,- pr. måned for at få finansieret din bil.

I Dibas tilfælde er der tale om en långiver, der bl.a. har vundet en række priser hos diverse forbrugerråd. Du kan også opnå rabat på forsikringer. Generelt set skal du dog ikke forvente de helt store ekstra ydelser og services på onlinelån. Fælles for de fleste er dog, at du oftest får svar med det samme – og ofte kan modtage pengene på din konto samme dag. Derfor er det en hurtig og bekvem løsning, du selv kan kigge på hjemme. Det gør det nemmere for dig at sammenligne priserne, og du skal ikke døje med banken først.

For at give et bedre overblik henviser vi til disse illustrationer:

Månedlig låneydelse

Det står klart, at du får en væsentlig lavere ydelse hos forhandleren i dette tilfælde. Dette varierer dog en del, og vi henviser igen til, at tallene udelukkende er vejledende.

Lån omkostninger i alt

På de totale omkostninger er det igen – ikke overraskende – forhandleren, der er billigst.

Det er værd at nævne, at der i disse eksempler er taget udgangspunkt i fabriksnye biler. Det er typisk ved helt nye biler, du kan få de bedste priser hos forhandleren. Er der tale om finansiering af en brugt bil, vil det typisk ikke være muligt at få finansieret igennem selve fabrikanten, men her vil du i stedet blive henvist til en samarbejdspartner hos forhandleren. I dette tilfælde kan regnestykket hurtigt ende med at se meget anderledes ud. Disse lån minder oftest mere om almindelige forbrugslån end deciderede billån. I disse tilfælde er det særligt vigtigt, at du tager dig tid til at sammenligne tilbuddet. Spørg eventuelt, om du kan få en kopi af låneaftalen med til din bankrådgiver. På den måde er du sikret mere end en vurdering.

Billig finansiering af bil – Hvor er chancen størst?

Tallene tyder på, at man altid får de bedste priser hos en autoriseret forhandler. Men som vi startede ud med at sige, er der flere forskellige parametre, som vi ikke kan tage højde for i tilfældene overfor. Ofte vil de fordele, du får i banken, være værd at overveje en ekstra gang. Bankerne er nemlig generelt set gode til at tilbyde interessante rabatter og ekstra services.

Mange banker har også samarbejdet med diverse forsikringsselskaber. Det betyder, at du ofte vil kunne få en form for rabat her. I mange tilfælde kan banken også give dig et par afdragsfri måneder – noget, der ikke er så udbredt ved lån fra bilforhandleren. Det kan være guld værd, når julen eller fødselsdage står for døren, og der er masser af andre udgifter, der skal passes.

Banken kan også i nogle tilfælde overtales til at lade dig låne pengene til bilen via en eventuel friværdi i din bolig. Det giver dig en langt længere løbetid på dit lån, ligesom renten også vil være meget lavere end i disse eksempler. Omvendt vil forhandleren i nogle tilfælde kunne lave ekstra rabatter på vejhjælp, service og/eller værkstedsydelser. Det kan være svært at opstille værdien af disse ting, da de er mindre håndgribelige. Vi anbefaler alligevel, at du sætter dig og regner lidt ekstra på tallene. Derefter kan du vurdere, hvad du skal forvente at have i udgifter på bilen og kigge mere nøje på tilbuddene igen.

Hvis du skal forhandle med din bank, er det altid en god idé at være forberedt. I dette tilfælde bør du medbringe bilens salgsopstilling og et par låneeksempler fra andre kilder – herunder forhandleren. På denne måde har du de bedste forudsætninger for at få den bedste aftale i hus hos banken.

Beslut dig for dit behov og få et billigt lån

Du skal altid sørge for at låne til dit behov. Hvis du låner for lidt, ender du måske med at skulle låne igen. Det kan koste ekstra i blandt andet stiftelsesomkostninger. Hvis du låner for meget, er der en risiko for, at du spilder pengene på unødige goder. Og de ender med at være langt dyre end normalt.

Undersøg, hvor mange penge du skal låne, og husk at se på, hvilke omkostninger der ellers kan komme senere hen. Hvis du eksempelvis allerede ved, at du står og skal til at købe ny bil, så tag det med i dine betragtninger. Det er også en god idé at finde den rigtige låntype. Man kan få forbrugslån i flere forskellige prisklasser og derfor vælge nogle eksempelvis at finansiere en bil via et forbrugslån. Her vil du dog typisk betale ekstra renter og omkostninger, frem for ved et decideret billån. Derudover vil du typisk også kunne få en længere løbetid på disse typer af lån. Ligegyldigt, hvilken lånetype du ender op med, bør den bare passe på din økonomiske situation og din personlige behov.

For at komme med et eksempel på dette kan du se et meget typisk lånemønster her:

LånebeløbStiftelsesomkostningerRenter
Lån til tandlæge150009956602
Lån til ny bil45000199554685
Lån til konfirmation2000065014381
Omkostninger364075668
Totalpris for lån79308

Her er der tale om en person, der løbende har optaget flere lån. Udover, at situation er blevet uoverskueligt, bliver det også dyrt. I dette tilfælde kommer det til at koste tæt på 80.000 kroner, at tilbagebetale alle 3 lånte beløb. Hvis vi tager udgangspunkt i det billigste lån ovenfor, og i stedet låner alle pengene på ét sted, kan man se følgende regnestykke:

Forbrugslån8000099529000
Totalpris for lån29995

Her kan man for alvor se, hvor mange penge man kan spare, ved at optage sine lån på én gang.

Tag dine forholdsregler

Skal du bruge pengene til at købe genstande for? Her kan man nogle gange få det finansieret gennem butikken. Disse typer af finansiering er ofte meget attraktive og i nogle tilfælde helt rentefri. Her vil du altså kunne spare mange penge, frem for at skulle betale af på et forbrugslån.

Sørg også for, at du ikke kommer til at sidde for stramt i økonomien, når lånet skal betales af. Desværre ender mange i problemer med deres forbrugslån, hvis de har lånt mere, end det kan afdrage. Dette sker ofte, når der optages flere små lån. Du skal derfor regne ind i dit budget, at  du har et rådighedsbeløb, hvis forudsete udgifter popper op, samtidig med at du afdrager på dit lån. Hvis du tager disse foranstaltninger, har du de bedste forudsætninger for at få et godt låneforløb uden at komme i uføre.

Sammenlign dine muligheder og lån penge billigt

Når du har fundet ud af, hvad dit behov er, så er du klart til næste skridt. Her skal du sammenligne lånene. For at finde billige hurtige lån, kan det ofte være nødvendigt at se på mange billige lånemuligheder. Det kan ofte være en tidskrævende proces – især hvis der kommer nogle afslag, så du skal ansøge videre et nyt sted.

Hos Crediteus kan du spare både tid og penge på at sammenligne lån. Dermed er du altid sikret at få det billigste lån til dit behov. Fordelen ved denne beregner er, at du på forhånd skriver, hvor meget du skal bruge og indtaster få oplysninger om din økonomi. Dette tager ikke meget mere end et minut, men det er nok til at långiverne kan få et overblik. På denne måde bliver du kun præsenteret for de lån, som har stor sandsynlighed for at blive godkendt på baggrund af din profil.

Ved at bruge låneberegnere online kan du hurtigt få et overblik over de billigste lån. Du sørger samtidig for at holde dine muligheder åbne, da du kan blive præsenteret for virksomheder, du måske ikke har hørt om før.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Dobbelttjek dine muligheder med banken og lån billige lån med lav rente

Når du har indsamlet forskellige lån, kan det ofte være en god idé at tage dem med til din bank. Det giver dem mulighed for at se aftalen igennem, så du ikke bliver snydt. Samtidig giver det også banken mulighed for at komme med billige lånetilbud, hvis de mener, at de kan gøre det bedre.

Ofte har man i forvejen samlet flere ting hos sin bank – eksempelvis forsikringer, bolig/billån og lignende. Her vil det typisk være muligt at få forhandlet en god rente på et lån. Og hvis du kommer til mødet med en række forhåndsgodkendte låneaftaler under armen, er du godt rustet til forhandlingen. Når din bank kan se, at du kan få godkendt lånet andre steder, ved de, at du nok skal få godkendt dit lån uanset hvad. Så er de typisk mere medgørlige i forhold til at give dig det billigste lån med fast rente. Nogle gange vil det kunne klares via mail eller telefon, men det kan af og til være nødvendigt med et fysisk møde i banken.

Du kunne også være interesseret i disse…