Send uforpligtende ansøgning, og vælg det bedste privatlån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Send uforpligtende ansøgning, og vælg det bedste privatlån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på privatlån, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et privatlån.

Find det bedste privatlån

Et privatlån er et lån, som den enkelte forbruger tager for at få opfyldt et forbrugsbehov. Hvad enten man har brug for en ny cykel, hjælp til en privat, indkøb af møbler eller måske skal fejre et bryllup og kan  se, at omkostningerne bliver større end opsparingen – ja så kan et privatlån være en god mulighed for at få gang i projekterne her og nu.

Markedet for privatlån består både af lån, som man kan optage hos sin egen bank, og af lån, som man tager hjem fra andre udbydere af lån. Begge dele er gode muligheder, men man vil ofte opleve, at det kan være vanskeligt at låne det, man gerne vil, i sin egen bank, og det kan tage lang tid at få lånet ind på kontoen. Derfor vælger mange at gå til andre udbydere og se, hvor et lån kan optages mest fordelagtigt.

Når man vælger et lån, skal man blandt se på forhold som årlig rente, samlede årlige omkostninger (ÅOP) og eventuelle gebyrer. Alt sammen er med til at bestemme lånets tilbagebetalingspris, og det er den, der er det vigtigste i sidste ende.

Ingen skjulte omkostninger og gebyrer

Hos Creditus.dk arbejdes der efter et princip om en høj grad af gennemsigtighed. Her vil man ikke finde skjulte gebyrer eller omkostninger, som ikke er oplyst fra starten, så når man har indgået en aftale om et lån, ved man, hvad man har sagt ja til. Herefter er det bare om at overholde aftalen, så man kan have en tryg og sund økonomi i hverdagen.

Et privatlån kan optages gennem din bank, via et finansieringsselskab eller via forhandlerfinansiering: Mange glemmer, at det ikke er intet krav, at du benytter privatforhandlerens egen forhandlerfinansering. Det er heller ikke altid det mest optimale at optage lånet gennem det finanseringsselskab, som forhandleren anbefaler. Husk at det altid er op til dig selv hvordan privatlånet skal finansieres, så lad dig ikke presse til forhastede beslutninger!

Hvad koster et privatlån? – Gebyrer og afgifter ved en privatfinansering: Når man skal udregne privatlånet, pålægges altid en række gebyrer og afgifter. Her er der tale om 1.400,- i tinglysningsafgift til staten, 1,5% stempelafgift af det samlede lånebeløb, samt 750,- i gebyr til forsikringsselskabet.

Husk, at du skal stille sikkerhed for lånet: Din bank, finansieringsselskabet eller forhandleren kræver altid sikkerhed for privatlånet. Det sker typisk via et ejerpantebrev i privaten eller via et ejendomsforbehold. Fælles for begge typer sikkerhed er, at kreditoren har mulighed for at kræve privaten solgt, hvis du ikke overholder dine forpligtelser.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Finansiering af privatlån og udbetaling

Brug en god lånesammenligner

Hvis man ønsker at optage et privatlån, er det vigtigt at skabe sig et godt overblik over mulighederne. På hjemmesiden Crediteus.dk er det nemt at finde de aktuelle tilbud, som markedet lige nu udbyder. Man indtaster sit lånebehov og andre oplysninger i et let tilgængeligt ansøgningsskema, og på få minutter har man fået ansøgningen behandlet og forhåbentligt fået sit tilsagn om et privatlån.

Se på behov og tilbagebetalingsevne

Man vil via Crediteus.dk altid modtage mindst 15 tilbud, som listes op, så man tydeligt kan sammenligne dem og se, hvilket tilbud der bedst matcher ens behov og pengepung. Og det er vigtigt at have begge ting in mente, når man afsøger markedet for lån. Når man låner en sum penge, skal man altid have for øje, at den sum også skal betales tilbage til udbyderen igen, og man skal derfor ikke låne mere, end ens tilbagebetalingsevne rækker til. En god sammenhæng mellem de to ting giver tryghed i hverdagen, fordi man ved, at man kan holde den låneaftale, som man indgår med en udbyder af lån.

Overordnet set er der to måder, hvorpå du kan finansiere et lån til en privat: Du kan vælge et privatlån med eller uden udbetaling. Hvis du har mulighed for privatkøb med udbetaling, så vil det naturligvis gøre lånet privatligere, da det samlede beløb sænkes, og renten på privatlånet bliver lavere – og jo større, jo bedre.

Hvis du ikke har råd til at betale en del af privaten selv på købstidspunktet, så vil privatens samlede pris være finansieret af privatlån, og det kaldes dermed et privatlån uden udbetaling. Ulemper ved privatlån uden udbetaling kan være, at du skal leve op til striksere krav for at få lånekreditten, og din månedlige ydelse vil være høje end med udbetaling.

På den anden side er fordelene ved et privatlån uden udbetaling, at du ikke behøver forudgående kapital eller en høj opsparing, hvis du står og skal bruge en privat inden for en relativ kort periode. I stedet vil banken finansiere udbetalingen, som du vil betale tilbage i det tidsrum, som passer din finansielle situation, og som du har aftalt med låneudbyder. Det vil sige, at du kan få en variabel eller fast rente til privatlånet.

 

Fakta om privatlån, du bør holde in mente

Der er et par faktorer, som de fleste privatsælgere måske ikke nævner for dig i første omgang, men at du, som forbruger, bør og skal overveje, inden du tager et privatlån.

Den første faktor er, hvor lang tid du regner med at have privaten. Det er vigtigt, at du ikke optager privatlån med en længere tilbagebetalingsperiode end privatens eventuelle levetid, da du ellers risikere at skulle betale af på to privater, hvis du på et senere tidspunkt vælger at købe ny privat igen.

Desuden bør du også overveje, hvor mange kilometer du vil komme til at køre i den, da det kan blive afgørende for privatens værdi over tid. Desuden kan værdiforringelse efter ejerskab også have stor betydning, og du bør derfor snakke med din privatforhandler om dette.

[/row]

Flere fordele ved et privatlån

Hvis du vælger at købe ny privat i stedet for brugt, så vil du typisk opleve, at du får reduceret dine udgifter til brændstof markant, da nyere privater kører meget længere pr. liter. Og på den måde skåner du endda også miljøet for unødig benzinspild. Hvis du vælger at investere og købe ny hybrid- eller elprivat, vil du kunne skåne miljøet endnu mere.

En anden klar fordel ved et privatlån med lav rente er, at renter og omkostninger typisk er noget lavere end på forbrugslån. Årsagen skal findes i det faktum, at kreditorerne har sikkerhed i din privat. Så hvis du skal ud at købe ny privat, og du ikke har pengene nu og her, så er det altså en klar fordel at optage et privatligt privatlån frem for f.eks. et forbrugs- eller kviklån.

Find et godt tilbud på et privatlån, og ansøg let og enkelt

Har du allerede bestemt dig for, om du vil købe ny eller brugt privat, og mangler du nu kun at finde det rette privatlån? Her hos Crediteus gør vi det lettere for dig at finde et godt tilbud på privatlån.

Når du skal ud at finde det rette privatlån, tænke du sikkert: “Hvor meget kan jeg låne til privaten?”. Her er der en række faktorer, du skal holde øje med:

Når du har gjort dig grundige overvejelser, så vil du kunne se forskellige låneudbydere her på siden og sammenlign lån på privaten, så du finder det bedste tilbud om danske privatlån til dig. Og så er der kun tilbage at gå i gang med låneansøgningen.

Husk, at du skal have dit NemID og andre personlige oplysninger klar. Selve ansøgningsprocessen er typisk let og ligetil, men afsæt gerne et par timer, så du sikrer dig, at alle oplysninger udfyldes korrekt. Husk at der altid foretages en individuel kreditvurdering, og at det ikke er sikkert, du godkendes til optagelsen af privatlånet.

Gode råd, samt tips og tricks

Drømmen om en ny privat nærmer sig med hastige skridt, men det er vigtigt, at du ikke gør noget overildet. Alle lån bør tages på baggrund af din individuelle økonomiske situation, og du bør derfor også være opmærksom på følgende råd:

  • Er du registreret i RKI? Hvis du er registreret i RKI, så kan det godt være, at du bliver nødt til at vinke farvel til dine drømme om ny privat. Det vil ikke være muligt for dig at optage et privatlån, så længe du er registreret som dårlig betaler. Vi anbefaler dig på det kraftigste til at lægge alt energi i først at få betalt dine udestående lån. Afhængig af lånetyperne kan du tjekke vores artikel om samlelån som hjælp.
  • Find den laveste ÅOP: ÅOP er et udtryk for lånets samlede årlige udgifter. Med ÅOP er det let at sammenligne et hav af forskellige lånetilbud. Rådet herfra er derfor, at du søger efter et tilbud med så lav ÅOP som muligt, men husk nu også at se på de andre omkostninger, nemlig gebyrer, samt andre skjulte udgifter! Det er det samlede indtryk du skal basere din endelige beslutning ud fra.
  • Er renten fast eller variabel? Når du optager et privatlån, vil det enten være via fast rente eller variable, og den bedste rentetype afhængig af din økonomi. Fast rente betyder, at renten på privatlånet er den samme i hele låneperioden, og du afdrager dermed med fast ydelse. Hvis du vælger variable rent, kan den stige og falde, og hvis du kan leve med usikkerheden over længere tid, kan det ofte betale sig på lang sigt. Vi kan tilbyde renter fra 3,49% på flere lånetyper på siden.
  • Overvej leasing, samt lån til privat via din bank: Ifølge FDM, Danmarks største interesseorganisation for privatejere, kan leasing være en god idé for nogle. Særligt for de som kender deres årlige kørselsbehov, samt for de som ofte skifter privat til nyeste version. Men husk at det er meget vigtigt at analysere det nøje, inden du eventuelt leaser, frem for køber/låner. Overvej endvidere, at optage privatlånet hos din egen bank. Her kan du typisk få de laveste renter, men ingen regel uden undtagelser. Foretag derfor en samlet vurdering ud fra de tilbud du finder her på siden.

Og således kom vi hele vejen rundt om emnet, privatlån online. Vi håber du er blevet meget klogere, samt at du føler dig godt klædt på til dit næste privatkøb. Held og lykke – og god køretur!