Vores låneberegner giver dig hurtigt det fulde overblik, når du vil sammenligne lån.

Låneberegner

kr

Måneder

%

kr

kr/måned

Månedlige omkostninger

Det gennemsnitlige beløb, du betaler tilbage månedligt

ÅOP

Udtrykket årlige omkostninger i procent (ÅOP) refererer til den årlige rente, der opkræves inklusive alle gebyrer

Samlet tilbagebetaling

Beløb af renter og gebyrer:

Låneberegner – hvad koster din lån?

  • Skab hurtigt overblik over gebyrer
  • Lettere at sammenligne lån direkte
  • Lær mere om ÅOP, og hvorfor det er vigtigt
  • Sådan giver vores låneberegner dig bedre indsigt

Vores låneberegner er med til at give dig et hurtigt og nemt overblik over din lånemuligheder. Hvis du allerede kender nogle af parametrene som bl.a. dit ønskede lånebeløb, kan du starte en søgning og med få klik få vejledende beregninger direkte på din skærm. Hvis du allerede har sat dig for, at du har en maksimum låneperiode eller et bestemt beløb, som du kan afbetale med hver måned, er det vigtigt, at du også indtaster disse oplysninger i beregneren, så du får det mest præcise resultat.

Hvorfor bruge en låneberegner?

Her hos Crediteus er vores opgave at hjælpe dig med at finde et realistisk lån, der passer på dit faktiske behov og giver dig mindst mulige omkostninger – og her er låneberegneren et vigtigt redskab. Når du indtaster dine lånebehov, viser den dig nemlig lånetyper hos udvalgte låneinstitutter, som stemmer overens med dette. Sådan ved du, at du vil kunne betale lån et af inden for den valgte tidsperiode og føler dig mere sikker i din lånebeslutning.

Lånberegneren på Crediteus kan dog anvendes til en lang række formål.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Låneberegner – Hvordan beregnes betalinger på et lån?

I det store hele fungerer beregninger på et lån sådan her: Hvis du gerne vil finde ud af, hvad din månedlige tilbagebetaling skal lægge på, så kan du tage det fulde lånebeløb samt rentebeløb og dividerer det i det antal måneder, som du forestiller dig, at du kan betale dit lån tilbage på.

Med låneberegneren på Crediteus får du det fulde overblik. Du kan se præcis, hvor meget et lån koster dig månedsvis, og hvor meget du rent faktisk betaler i rente. Läs mer om rente beregner.

Låneberegner på Crediteus

Låneberegneren giver dig ikke et endegyldigt svar, men giver dig som lånetager et hint til, hvor attraktive lånene er i relation til hinanden. Sådan sikrer du en fortsat sund økonomi.

Hvis du allerede har regnet på, hvor meget du skal låne i det hele, så er det her, du bør starte. Indtast beløbet i det rigtige felt, og prøv så at vælge en tidsperiode, som du forestiller at betale det tilbage på. Herefter vil den vise dig, hvilken månedlig ydelse, du ville skulle betale tilbage for at sikre, at du holde lånevilkårene.

Du kan selvfølgelig også starte fra den anden ende. Her vælger du et månedligt beløb, du har regnet dig frem til, som er realistisk for dig at tilbagebetale. På den måde kan beregneren i stedet fortælle dig, hvor lang tid der går, før det er lykkedes dig at tilbagebetale de fulde beløb – og hvad dine samlede omkostninger vil være i den periode.

Hvis du justerer ÅOP, vil du også kunne se den direkte effekt det har på dit lån, og hvorfor det er vigtigt, at du ikke ser bort fra denne faktor, når du er på udkig efter lån i Danmark.

Hvad er ÅOP – forklaret

Når du kigger efter lån, så vil du altid se udtrykket ÅOP, hvilket er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Ifølge lovgivningen er det nemlig lovpligtigt for låneudbydere at opgive dette tal – og dette er der god grund til. ÅOP er nemlig et utroligt vigtigt redskab, når du skal sammenligne lån, der ellers kan virke ugennemskuelige.

Mere præcis henviser det til, hvad de samlede omkostninger er for et bestemt lån, men udtrykt i procent pr. år. Selvom det måske lige umiddelbart kan lyde forvirrende, så er det faktisk skabt med henblik på at hjælpe dig som forbruger. Alle lånetyper er ikke lige lange, og det kunne derfor være svært for dig at forstå de faktiske gebyrer i forhold til lånestørrelse. ÅOP gør det let at sammenligne for dig.

Hvad dækker ÅOP?

Desuden er ÅOP effektiv, fordi den medregner alle omkostninger fra oprettelsesgebyrer samt andre engangsgebyrer og løbende omkostninger. De kan nemlig også variere helt utroligt fra en låneudbyder til en anden.

Hvis du sammenligner lån med identiske lånevilkår og løbetid, vil det altså været lånet med den laveste ÅOP, som du bør tage. Du bør dog altid holde in mente, at hvert enkelt lån kommer med forskellige dets eget fordele og ulemper. ÅOP kan også være misvisende i forhold til meget korte lån, der typisk ikke er designet til at skulle fungere på årsbasis, og derfor vil vise atypisk høj ÅOP.

Andre lånebegreber, som du bør holde styr på

Hvis du ikke normalt har meget kontakt med låneverden, kan det måske være svært at holde styr på de mange begreber, som du vil kunne se i forbindelse med denne låneberegner eller andre lån på siden. Vi giver dig nogle af de vigtigste her:

Lånebegreber, du skal være opmærksom på:

1. Kreditomkostninger

Dette kaldes også nogle gange lånets faktiske pris, da du skal tage det samlede beløb og trække selve lånebeløbet fra for at få dette beløb.

2. Månedlige ydelser

Kort sagt det beløb, der skal betales hver måned for at oprette din ret til lånet.

3. ÅOP

Dette beløb indeholder alle former for omkostninger, løbende og engangs, og vises som årlig procentsats.

4. Samlet tilbagebetaling

Det beløb, du har betalt, når hele låneperioden er afsluttet

Beregn og sammenlign lån direkte

Denne låneberegner er et værktøj online kan kan give dig overblik over dine låneomkostninger. Desuden giver det dig større indsigt i, hvorvidt lånet er realistisk for dig at tilbagebetale. Og det sker alt sammen via direkte sammenligning lige her.

Her hos Crediteus starter du ud med helt uforpligtende efterspørge forskellige lånetilbud. Derefter indtaster du de oplysninger, som du har fået tilsendt, i vores låneberegner. På den måde sikrer du dig allerede, at tilbuddene er givet på præcis samme baggrund. Det giver bedre sammenligningsgrundlag, der gør udvælgelsesprocessen endnu mere overskuelig.

Låneberegner til banklån

Overvejer du at gå i banken for at få dit lån? Så bør du altid have læst på lektien inden! Først og frememst er det vigtigt, at du sætter dig ind i de omkostninger, som man kan støde ind i, i forbindelse med et lån. Så sikrer du dig nemlig, at du ikke bliver taget ved næsen. Og desuden viser du også over for dem, at du er seriøs omkring din lånefterspørgsel. En låneberegner vil hurtigt kunne give dig disse udregnede resultater, som du kan printe ud eller gemme digitalt og tage med dig.

Tips og tricks til beregning af lån

I sidste ende er der mange ting, der kan have inflydelse på, hvilken type lån du ønsker. En låneberegner som denne er derfor kun et værktøj, der kan hjælpe dig med at tage et mere informeret valg. Men i sidste ende er valget ene og alene dit. Der er dog nogle få ting, som vi gerne vil highlighte her på falderebet:

Vi håber, at du får glæde af Crediteus låneberegner her på siden. Hvis du har flere spørgsmål, som du mangler svar på, må du meget gerne række ud til os. Vi glæder os til at høre fra dig!