Kviklån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Kviklån

 • Helt uforpligtende og gratis
 • 100% upartisk vurdering
 • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Kviklån online hos Crediteus

Kviklån giver dig råd til at realisere dine drømme. Få hurtig og effektiv hjælp til at sammenligne priserne på lynlån, forbrugslån, billån og samlelån. Indtast dine lånebehov og så indhenter vi lånetilbud til dig fra op til 25 forskellige låneudbydere på markedet.

Det er hurtigt og nemt, og du kan vælge det billigste tilbud. Ansøg online allerede i dag og få et kviklån, som matcher dine behov. Med det rette lån får du mere luft i din privatøkonomi. Du kan udskifte bilen, købe nye møbler eller elektronik, eller du kan tage på den rejse, du drømmer om.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Kviklån –ansøg nemt online på Crediteus

Har du brug for et kviklån til en ny bil, boliginventar eller en drømmerejse? Så kan du nemt ansøge om det online. Fortæl Crediteus hvad dit lånebehov er, og så hjælper vi dig med at sammenligne lån og indhente de bedste tilbud.

Du kan sidde derhjemme foran din computer og ansøge om et kviklån, når det passer dig. Så gør vi resten af arbejdet for dig med at indhente tilbud. Det er nemt og tidsbesparende for dig i hverdagen. Du slipper for selv at skulle researche online efter låneudbydere. Du kan i stedet i ro og mag modtage favorable lånetilbud og vælge det rette for dig.

Online ansøgninger til kviklån er populært blandt mange danskere. Det foregår hurtigt og nemt, og du skal ikke arrangere et fysisk møde i banken. Du kan blot indtaste det ønskede lånebeløb, og så vil du modtage lånetilbud.

Du kan sidde derhjemme og beslutte dig for, hvilket lån du gerne vil have. Det er gratis og uforpligtende at anvende vores sammenligningstjeneste, og der er ingen skjulte gebyrer.

Vi sammenligner priser hos mere end 25 låneudbydere for at finde det rigtige match til dig. Du bestemmer selv, om du vil takke ja til et lånetilbud. Låneaftalen er først bindende, når den er underskrevet af dig.

 1. Få et billigt billån
 2. Ansøg hurtigt om kviklån
 3. Spar penge med samlelån

Hvilken type lån kan du så vælge hos Crediteus? Du kan f.eks. vælge et billån, hvis din gamle bil trænger til en udskiftning. For mange er bilen nødvendig at have i hverdagen, og den giver en frihed og fleksibilitet. Få råd til den bil du drømmer om med et billån.

Du kan også vælge et forbrugslån, hvis du f.eks. står og mangler en ny computer, nye møbler, eller hvis vaskemaskinen er gået i stykker. Et forbrugslån kan også bruges til at tage på en drømmerejse. Har du flere små lån rundt omkring, så kan du ansøge online om et samlelån og dermed få ét lån til en billigere rente og lavere omkostninger.

Billigste kviklån

Ansøgningen om et kviklån foregår nemt og hurtigt online hos Crediteus. Du skal blot indtaste det ønskede lånebeløb, den månedlige indkomst, beskæftigelse, boligtype, alder, mobil og e-mail, og så vil dit lånebehov blive imødekommet af forskellige lånetilbud.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån online hos Crediteus, og du får svar på, om du er godkendt til et lån inden for 5 minutter. Vurderingen er 100% upartisk, og der er ingen skjulte gebyrer forbundet med din ansøgning. Når du modtager et lånetilbud, kan du sammenligne priser på de forskellige tilbud, og det er op til dig at beslutte, om du vil takke ja til tilbuddet.

Kviklån fås hos mange forskellige låneudbydere, og det kan være svært som forbruger selv at overskue, hvilket lån der er det bedste og det billigste. Crediteus hjælper dig med at sammenligne priserne, og du sparer dermed tid, fordi du ikke selv behøver at kontakte forskellige låneudbydere på markedet.

Det er trygt og sikkert og 100% gratis og uforpligtende at anvende vores service. Du kan udfylde en online ansøgning på under 5 minutter, og du får svar på under 5 minutter på, hvorvidt du er godkendt til et lån. Nemmere og mere sikkert bliver det faktisk ikke at ansøge om et online lån.

Online lån er som sagt en hurtig og sikker måde at få udbetalt ekstra penge på. I banken kan det ofte tage op til flere uger at blive godkendt til et lån, fordi godkendelsesproceduren er mere omfattende.

Online lån er en perfekt mulighed for dig, som gerne vil låne et ekstra beløb til en ny bil, forbrugsgoder eller en rejse – uden at skulle vente i ugevis på, at pengene går ind på din konto. Når du tilmed anvender vores sammenligningstjeneste, kan du være sikker på, at du får tilbudt de mest favorable lån på markedet, som passer til netop dine behov.

Kviklån 18 år – ekstra cash til dig

Alle, som er fyldt 18 år, kan ansøge om et online lån. Er du lige flyttet hjemmefra, eller trænger dit hjem til en opfriskning, så kan et hurtigt online lån være løsningen. Crediteus hjælper dig med at sammenligne lån, og når du modtager lånetilbud, kan du sammenligne kviklånsrenter og vælge det bedste tilbud.

Dermed sparer du penge ved at vælge det billigste, og samtidig har du også sparet tid, fordi du ikke selv skal sidde på nettet og lede efter de billigste lån. Du får simpelthen tilsendt lånetilbud – helt gratis og uforpligtende, og så kan du selv tage stilling til, hvilket lån du foretrækker.

Ansøgningsprocessen online går stærkt. Du kan udfylde en ansøgning på under 5 minutter, og så bliver du godkendt på under 5 minutter. Det er en 100% upartisk vurdering, og der er ingen skjulte gebyrer.

Lånet er først bindende, når du har underskrevet låneaftalen, og du skal verificere dig med NemID. Dermed kan du være tryg ved, at ansøgningsprocessen foregår helt efter reglerne, og at du som kunde får samme behandling, når du ansøger online, som hvis du ansøgte om et lån hos din egen bank. Du skal heller ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til – det bestemmer du helt selv.

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har behov for at ansøge om et online lån. Hvad enten du er 18 eller 65, så kan du have brug for et lån til at finansiere bestemte behov eller til at indfri drømme.

Dog anbefaler vi, at du ikke låner et større beløb, end du har brug for, og at du får et overblik over din økonomi, inden du ansøger om et lån, så du ved præcis, hvor meget du kan afdrage om måneden, så du er sikker på, at du kan betale pengene tilbage. Et lån er ment som en hjælp i hverdagen ikke som en belastning.

Kviklån – find det billigste lån

Du finder mange forskellige låntyper hos Crediteus. Det kan være billån, forbrugslån, samlelån eller kassekredit. Du kan også foretage et rentetjek, så du er sikker på, at du får den billigste rente på dit lån. Kviklaan uden sikkerhed.

Hvis du f.eks. har flere små dyre lån, så kan der være en økonomisk gevinst ved at samle de dyre lån til ét – dvs. at få et samlelån. I nogle tilfælde kan det være mere favorabelt at få en kassekredit frem for et forbrugslån. Det afhænger individuelt af, hvordan din økonomi ser ud, og det hjælper vi dig med at få afklaret hos Crediteus. Ansøg om et lån online allerede i dag.

Billigt billån

Er det nødvendigt at udskifte din gamle bil, og står du og mangler penge til en ny? Eller har du fundet drømmebilen, som du bare må eje? Så kan du ansøge om et billån online hos Crediteus, som sender dig lånetilbud fra en bred vifte af låneudbydere. Dermed kan du nemt og bekvemt få tilbudt det billigste billån, som du kan takke ja til, når det passer dig. Du behøver ikke selv at forholde dig til hele junglen af billån, som findes online. Du kan nemt ansøge online allerede i dag og spare både tid og penge på dit næste billån.

Få et favorabelt forbrugslån

Forbrugslån er populære, især hvis man står akut og mangler penge til ny elektronik, eller hvis hårde hvidevarer er gået i stykker. Det kan også være, at du gerne vil opfylde en drøm om at tage ud at rejse, og at du ikke kan nå at spare alle pengene op selv.

Eller måske ønsker du dig noget mere luft i økonomien i en periode, og så kan et forbrugslån være løsningen. Vi spørger ikke, hvad du skal bruge dit forbrugslån til. Hos Crediteus hjælper vi dig blot med at finde det billigste lån hos en af de 25 låneudbydere på markedet.

Samlelån

Samlelån er en låntype, som anvendes til at samle små mindre lån til ét større lån. Har du flere små dyre lån forskellige steder, så vil det ofte være en fordel for dig at få et samlelån i stedet for. Dermed kan du spare penge på renter og årlige omkostninger. Det kan give dig mere luft i privatøkonomien, at du kun afdrager på ét lån.

Det giver dig også et bedre overblik over din økonomi, at du kun skal forholde dig til et enkelt strakslån, som skal afdrages hver måned frem for 2, 3 eller 4 forskellige lån. Undersøg dine muligheder for at få et samlelån ved at anvende Crediteus’ sammenligningsside.

Kassekredit

En kassekredit er et alternativ til et forbrugslån. Hvis du i en periode står og skal bruge lidt ekstra penge hver måned, eller du bare gerne vil have ekstra penge at shoppe for, så kan en kassekredit være løsningen. Eksempelvis kan det være en fordel med en kassekredit i julemåneden til forbrug. Her betaler du kun renter af det beløb, som du bruger af din kassekredit.

En kassekredit kan variere i størrelsen, og du bestemmer selv hvor meget eller hvor lidt, du anvender din kassekredit. Kassekreditten kobles f.eks. til din lønkonto, og så kan du overtrække din konto og bruge kassekreditten, som du vil inden for de aftalte rammer og vilkår.

Kviklån – hvad kræver det at blive godkendt til et lån?

For at blive godkendt til et lån skal du være minimum 18 år, bo i Danmark og kunne verificere dig med et NemID. Du vil blive individuelt vurderet på baggrund af din økonomiske situation, og derefter vil du få svar på, om du er godkendt til et lån.

Der er ingen krav om sikkerhedsstillelse, men jo bedre din økonomi ser ud, jo nemmere er det at blive godkendt til et lån. Det hele foregår online, hvor du ansøger via din computer eller smartphone, og godkendelsesprocessen tager 5 minutter.

Det er langt hurtigere, end hvis du ansøger om et traditionelt forbrugslån i en bank.

De fleste udbydere låner ikke ud til folk, som er registreret i RKI. Hvis du er så uheldig, at du er blevet registreret i RKI, så vil det blive svært for dig at låne penge, men det er ikke umuligt. Du kan i nogle tilfælde godt låne penge alligevel – det afhænger af din individuelle situation.

Men vi vil fraråde dig at forsøge at låne penge, hvis du allerede står i RKI. I stedet bør du få et overblik over din økonomi og få lavet en afdragsordning med kreditor, så du kan blive gældfri. Det løser ikke gældsproblemer at optage mere gæld.

Hvem er låneudbyderne?

Låneudbyderne er en bred vifte af finansielle virksomheder og banker. Når du ansøger om et lån via Crediteus, så indhenter vi tilbud fra flere låneudbydere, så du modtager forskellige lånetilbud. Crediteus indhenter tilbud fra 25 låneudbydere på det danske lånemarked.

Nogle af dem har du måske hørt om før, imens andre vil være nye for dig. Men det er alt sammen låneudbydere, som du kan føle dig tryg ved at optage lån hos. Renter og omkostninger varierer alt efter hvilken type lån, der er tale om, og det er derfor altid en god idé at sammenligne flere lån for at nå frem til det billigste tilbud.

Hvorfor er det en fordel at anvende Crediteus?

Der er mange fordele ved at anvende Crediteus, når du skal sammenligne lån og finde det billigste. For det første er det nemt at ansøge om et lån mellem 5.000 – 500.000 kr. Du kan dernæst vælge mellem flere forskellige låntyper. Crediteus gør arbejdet for dig og indhenter de bedste lånetilbud. Det foregår altid 100% upartisk.

Det er desuden 100% gratis og uforpligtende, og der er ingen skjulte gebyrer. Når du modtager lånetilbud, kan du selv vælge, om du vil takke ja til det ene eller det andet lån, og du har mulighed for at vælge det billigste og dermed spare mange penge.

Kviklån – hvordan foregår tilbagebetaling?

Tilbagebetalingen foregår på den måde, at du selv kan vælge, hvor lang løbetiden skal være. Løbetiden kan fx være 24, 36, 48 eller 60 måneder – alt afhængigt af, hvor stort lånet er, og hvor meget du kan afdrage om måneden. Jo hurtigere du kan afdrage på dit kviklån, jo færre renter og omkostninger skal du betale.

Hvis du f.eks. bor i egen bolig og har et afdragsfrit boliglån, så har du måske bedre mulighed for at afdrage hurtigt på et forbrugslån. Men det kan også være, at du som studerende ønsker en lav månedlig ydelse, og så strækker løbetiden sig længere, og så kommer der flere renter på.

Vi kan anbefale, at du samler dine lån i ét samlelån, hvis du f.eks. har flere dyre forbrugslån til computer, møbler eller andet forbrug. Et samlelån vil ofte være billigere, og så skal du kun betale et afdrag om måneden. Dermed får du også et bedre overblik over din økonomi, og det er nemmere at holde styr på regningerne og at få dem betalt.

Du kan altid tilmelde dig betalingsservice, for så kører det hele automatisk, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt du får dine afdrag betalt til tiden. Glemmer du at betale afdrag, løber nemlig der ekstra renter og gebyrer på lånet.

De fleste låneudbydere tillader, at du indfrier dit lån før tid. Hvis du f.eks. har afdraget et bestemt beløb om måneden i en periode, og du pludselig får mulighed for at indfri restgælden, så kan det i de fleste tilfælde godt lade sig gøre.

Når du indfrier dit lån før tid, sparer du renter og omkostninger, som du ellers skulle have betalt for lånet, hvis du skulle have afdraget den fulde løbetid. Det er ikke altid til at sige, når man optager et lån, om man kan indfri det før tid eller ej. Men det vigtigste er, at lånet bliver tilbagebetalt.

 1. Vælg en løbetid der matcher din økonomi
 2. Få mere luft i din økonomi
 3. Saml dyre lån til ét – vælg et samlelån
 4. Indfri dit lån før tid
 5. Få mulighed for afdragsfrie perioder

Nogle låneudbydere tilbyder, at man kan få afdragsfrie låneperioder. Det kan f.eks. være 1, 2 eller 3 måneders afdragsfrihed, før man skal begynde at afdrage på lånet. Det kan også være, at du kan få en afdragsfri periode undervejs, hvis du f.eks. mister dit arbejde eller har svært ved at afdrage.

I nogle tilfælde kan du også få justeret eller forlænget løbetiden. Men generelt kan det anbefales, at du kun optager kviklån, som du ved, at du er i stand til at betale tilbage, og at de månedlige afdrag ikke overstiger det, du rent faktisk har mulighed for at betale. Hav et realistisk syn på din økonomi, og så går det alt sammen.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Kviklån – hvordan foregår udbetalingen?

Udbetalingen af et online lån foregår hurtigt og nemt. Først skal du udfylde låneansøgningen, og så bliver du godkendt til lån inden for 5 minutter. Dernæst modtager du lånetilbud, som du kan takke ja til. Så snart du har underskrevet en låneansøgning, er lånet bindende. Pengene vil blive hurtigt udbetalt til din konto i løbet af 1-3 hverdage. Det er absolut hurtigere end i de traditionelle banker, hvor det tager meget længere tid at få udbetalt et lån. Står du her og nu og skal bruge kontanter, så er det derfor en fordel at vælge et online forbrugslån, fordi du så kan få pengene udbetalt allerede i morgen.

I er flere ansøgere til et lån

I kan godt være flere ansøgere til et lån. Fordelen ved at være f.eks. 2 ansøgere er, at I kan blive godkendt til et større lån. Er I et par, som gerne vil indrette jeres hjem med nye møbler, købe fælles elektronik eller tage på en rejse sammen, så giver det også god mening at være fælles om udgifterne – og dermed fælles om et lån.

Hvad enten der er tale om et billån, et forbrugslån eller et samlelån, så kan I optage et fælles lån. Har I en fælles konto, så kan I også få en fælles kassekredit. Det bliver også nemmere at afdrage, når I er to.

Online udbydere versus traditionelle banker

Hvad er egentlig forskellen på at optage et kviklån hos en online udbyder og at optage et forbrugslån hos en traditionel bank. Forskellen er, at du med hjælp fra Crediteus kan vælge mellem en bred vifte af online låneudbydere, og dermed kan du være heldig at få et billigere lån end i banken.

Du kan ansøge på 5 minutter og blive godkendt på 5 minutter hos en online udbyder frem for en traditionel bank, hvor godkendelsen tager længere tid. Et online lån bliver lynhurtigt udbetalt i løbet af 1-3 hverdage, hvorimod banken kan være flere uger om at udbetale dit lån. Online lån er dermed den hurtigste vej til kontanter.

Kviklån – hvordan vælger man det lån som matcher bedst?

Når du ansøger om et kviklån, så er der flere ting, du skal have styr på for at kunne vælge det rigtige lån, som matcher dine behov. For det første skal du kende til dit præcise lånebehov, og det kan du kun finde frem til ved at få et overblik over din økonomi.

Dernæst skal du beslutte dig for, hvor lang løbetiden skal være, og hvor meget du kan afdrage om måneden. Når du sammenligner de forskellige lån, er det vigtigt at sammenligne renten på de forskellige lån samt ÅOP (årlige omkostninger i procent) for at finde frem til det billigste lån.

Skab et overblik over din økonomi

Vores råd er, at du først skaber et overblik over din økonomi ved at opliste alle indtægter og udgifter. Dermed kan du se, hvad du har til rådighed hver måned. Så er det nemt at konkludere, hvor meget du kan afdrage om måneden på et lån, og hvor stort lånet skal være.

Et lån giver dig nogle ekstra penge mellem hænderne, men afdragene kan også hurtigt blive problematiske at betale til tiden, hvis du ikke har styr på din økonomi. Så lav et budget, der giver dig overblik, og hold budgettet, for så er det nemmere at afdrage på lånet til tiden.

Vælg en passende løbetid

Lånet skal afdrages over en kortere eller længere periode med faste afdrag hver måned. Afdragsperioden kalder man også for løbetiden, og den kan vare nogle få måneder eller flere år. Er du hurtig til at afdrage på dit lån, så slipper du med færre renter og omkostninger.

Bruger du lang tid på at afdrage, så bliver det dyrere for dig. Er der tale om et stort lån, f.eks. et billån, så vil afdragsperioden ofte være over flere år. Men har du styr på din økonomi og sætter du dig realistiske mål om, hvor meget du kan afdrage om måneden, så skal du nok få dit lån indfriet.

Sammenlign renter og ÅOP

Vi anbefaler, at du altid sammenligner renter og ÅOP på de lånetilbud, som du får, når du anvender Crediteus’ sammenligningstjeneste. Selvom det er det samme lånebeløb, du ansøger om, så kan renter og ÅOP sagtens variere, alt efter hvilken låneudbyder du vælger.

Der kan være mange penge at spare årligt ved at tjekke renten og ÅOP, før du optager et online lån. Indfrier du dit lån før tid, så vil der også være renter og omkostninger at spare. Men fordelen ved at låne online er, at du får flere muligheder at vælge imellem – frem for hvis du kun ansøger i banken.

Konklusion

Crediteus er en sammenligningstjeneste, som er utrolig nem og effektiv at anvende for dig, som gerne vil optage et online lån. Online ansøgningen er hurtig at udfylde, og godkendelsen tager kun 5 minutter. Du kan vælge mellem flere låntyper, og du vil modtage lånetilbud fra flere låneudbydere.

Crediteus indhenter lånetilbud fra op til 25 forskellige låneudbydere på markedet. Dermed er dine chancer store for at finde et billigt lån, der matcher dine behov. Du sparer penge, og det er også tidsbesparende, for du behøver ikke selv at bruge tid på at researche på nettet efter det billigste lån med laveste rente og ÅOP.

Hos Crediteus er det gratis og uforpligtende at ansøge om online lån og at indhente lånetilbud. Du er ikke forpligtet til at takke ja til et lånetilbud, men du vil få mulighed for at sammenligne renter og omkostninger på forskellige lån. Der er ingen skjulte gebyrer hos Crediteus, og du får en 100% upartisk vurdering.

Vi gør det meget nemmere for dig finde frem til det helt rigtige lån, og du slipper for at sidde i timevis og researche online i junglen af lån, som tilbydes på markedet. Vores sammenligningsside gør det trygt og sikkert at ansøge om et lån, og du kan vælge mellem flere typer af lån.

Har du brug for et kviklån?

Har du brug for et kviklån, billån, samlelån eller en kassekredit, så besøg Crediteus, og du vil hurtigt få den hjælp, du har brug for. Indtast blot dine lånebehov, og så bliver det imødekommet med lånetilbud fra en bred vifte af låneudbydere på markedet.

Her er intet krav om, at du skal takke ja, men her er til gengæld gode muligheder for, at du finder det helt rigtige lån i løbet af ganske kort tid. Du slipper for selv at skulle bruge tid på at finde frem til låneudbydere – det arbejde bliver gjort for dig hos Crediteus. Sammenlign de bedste og billigste lån og få det lån, du har behov for.

Kviklån – FAQ

Hvad er et kviklån?
Kviklån er et lån i størrelsesordenen 5.000 - 500.000 kr., som kan optages online. Det, som kendetegner et kviklån, er, at det hurtigt bliver udbetalt efter en kort godkendelsesprocedure. Der findes mange låneudbydere på markedet, som tilbyder kviklån. Hos Crediteus indhentes der tilbud fra op til 25 låneudbydere, og dermed får du forskellige lånetilbud som et alternativ til det traditionelle banklån, som du måske allerede kender til.
Hvordan foregår ansøgnings- og godkendelsesproces Crediteus?
Du udfylder online ansøgningen ved at indtaste lånebeløb, månedlig indtægt, beskæftigelse, boligtype, alder, løbetid, mobil og e-mail. Det tager kun 5 minutter. Du skal være minimum 18 år for at ansøge. Du skal desuden have fast bopæl i Danmark og kunne verificere dig med NemID for at optage et online lån. Når du har sendt ansøgningen af sted, tager godkendelsesprocessen cirka 5 minutter.
Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?
Du skal blot underskrive låneaftalen, og så går der nogle få dage, før pengene bliver udbetalt. Det tager cirka 1-3 hverdage at få pengene overført til din konto. For dig som har travlt og står og skal bruge pengene nu og her er det derfor en fordel at vælge et kviklån. Så behøver du nemlig kun at vente et par dage på at have kontanter klar.
Hvorfor skal man vælge Crediteus til lånesammenligning?
Man skal vælge Crediteus til lånesammenligning, fordi det er supernemt og effektivt. I stedet for at du selv skal bruge tid på at finde det billigste lån på markedet, så kan du med denne sammenligningsside hurtigt få lånetilbud, der matcher dine behov. Du skal bare indtaste beløbet og dine personlige oplysninger, og så modtager du lånetilbud, som du kan vælge at takke ja til.
Koster det noget at ansøge om lån via Crediteus?
Crediteus er 100% gratis og uforpligtende at anvende til at ansøge om online lån. Der er heller ingen skjulte gebyrer og vurderingen er 100% upartisk. Så det er absolut en fordel at anvende denne sammenligningsside, når du skal finde et lån, som passer til dig, hvad enten det er kviklån, billån, samlelån eller kassekredit. Benyt dig af denne gratis mulighed for at få det bedste og billigste lån.
Hvordan vælger man det billigste lån?
Du vil modtage forskellige lånetilbud fra Crediteus. Lånetilbuddene skal du sammenligne for at finde frem til det billigste lån. Selvom lånebeløbet er det samme, så kan renten og ÅOP (årlige omkostninger i procent) godt varierer, så du skal betale mere for lånet hos én udbyder end hos en anden. Du bør derfor læse lånetilbuddene grundigt igennem og sikre dig, at du vælger det billigste lån med den løbetid, som passer til dine behov.

Du kunne også være interesseret i disse…