Lån med kautionist

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Lån med kautionist

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Lån med kautionist online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi har alle små computere, smartphones, tablets og laptops, som sørger for, at vores hverdag kører i højt tempo. Muligheden for at koordinere med banker inden for deres åbningstider, tage fri fra arbejde og vente i flere uger er ikke længere en realitet for mange af os.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Få et godt lån med kautionist

Hvad er en kautionist? Det kan være en ven, en kollega, et familiemedlem eller andet, der kan virke som en ekstra sikkerhed for långiver. Kautionistens hæfter – som låntager – for lånet og træder til, hvis låntageren af den ene eller anden grund ikke selv kan få betalt dele af eller hele lånet.

Lån med kautionist er derfor både til gavn for långiver (som sikkerhed), men sandelig også for låntager (som backup).

Hvis der er tale om et større lån, og din økonomiske situation er lidt udfordret, kan långiver kræve en kautionist. Et lån med kautionist er væsentligt sikrere for långiver, så det kan have positiv effekt på låneprocessen.

Hvad gør kautionisten? Hvis du har optaget et lån med din partner som kautionist, vil denne blive kontaktet med krav om betaling, hvis du ikke overholder dine forpligtelser. Betaler du imidlertid planmæssigt, vil kautionisten aldrig høre et ord.

Hvilke type lån med kautionist findes det?

Selvskyldnerkaution er den mest almindelige form for lån med kautionist. Ved denne form hæfter kautionisten med hele sin formue på samme vilkår som låntager.

Det vil sige, at hvis låntager ikke betaler til tiden, kan långiver gå direkte til kautionisten. Långiveren vil som regel kræve selvskyldnerkaution, da dette giver den største sikkerhed for långiver. Selvom der måske kun er en låntager, er der flere, der i sidste ende hæfter for den samlede gæld.

Ved lån med kautionist, hvor kautionen er Pro Rata, er reglerne anderledes. Her hæfter kautionisten også med hele sin formue, men kun for en del af gælden. Det vil sige, at långiver kun kan kræve den del, som kautionisten hæfter for.

Det kan for eksempel være de yderste 10% af gælden, eller de yderste kr. 50.000. Låntagere vil som regel foretrække denne type kaution, da kautionisten kun hæfter delvist – og måske kun for en tidsbegrænset periode.

Hvad skal man være opmærksom på ved kaution?

Fordelen ved kaution er, at en låntager måske kan få tilbudt et lån, som vedkommende ellers ikke ville kunne få uden kaution. Hvis du ønsker at købe en bil, men økonomien ikke lever helt op til det, som en långiver kræver, vil en kautionist kunne bedre situationen.

Når alt kommer til alt, har de fleste svært ved at komme igennem livet uden at skulle låne penge på et eller andet tidspunkt. Især når man er ung, kan en kautionist være guld værd.

Fordelene ved kaution

Ulemper ved kaution

Hvorfor vælge lån med kautionist?

Lån med kautionist giver dig mulighed for at få tilbud fra flere långivere. Nogle långivere vil måske umiddelbart vælge dig fra som kunde, men hvis der tilbydes kaution, vil flere rimeligvis tilbyde det ønskede lån.

Samtidig kan prisen på lånet blive bedre, set fra din side. Dette skyldes at långivers risiko bliver mindre. Alt i alt bliver det billigere, og du kan derfor enten låne flere penge, eller afdrage hurtigere på dit lån. Der er derfor mange fordele ved at alliere sig med en kautionist.

Har du potentielle kautionister, er det vigtigt, at I drøfter, hvilken type kaution vedkommende er villige til at acceptere. Er de villige til at acceptere selvskyldnerkaution? Eller ønsker de kun at acceptere Pro Rata kaution?

Denne drøftelse vil hjælpe dig til at finde ud af, hvor meget de er villige til at risikere. Pas på dine venner – så passer de på dig. Det er i den forbindelse vigtigt at være opmærksom på, at de fleste banker kræver selvskyldnerkaution og ikke vil nøjes med Pro Rata kaution.

Kan man spare noget ved at tilvejebringe en kautionist?

Ja. Ved at medbringe en kautionist kan man ofte opleve at få tilbudt en billigere rentesats. Dette kan dog ikke garanteres. I tilfælde hvor banken eller pengeinstituttet kræver en kautionist for overhovedet at tilbyde et lån, vil det nok ikke gøre nogen forskel.

Men i andre tilfælde kan en økonomisk stærk kautionist betyde, at långiver vurderer, at du fremstår økonomisk velfunderet, og at risikoen for at tabe penge er så begrænset, at långiver tilbyder en lavere rentesats. Det betyder færre omkostninger for dig.

Case: Du ønsker at anskaffe en ny bil til familiens forøgede behov, så du indtaster de krævede nøgleoplysninger (alder, beskæftigelse, indtægt efter skat og boligforhold) i låneberegneren.

Der er dog ikke den store velvilje hos Crediteus samarbejdspartnere. Så træder din partner til og tilbyder sig som kautionist, hvilket sender nye og stærkere signaler. Nu kan to mennesker hæfte for lånet, og da partneren tillige tilbyder selvskyldnerkaution, får I lånet en halv procent under den normale takst. Derved sparer I en hel del penge i lånets løbetid.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Vi lader bankerne gøre arbejdet for dig.

Crediteus samarbejder med mere end 25 banker og pengeinstitutter, så du kan få det bedste tilbud. Konkurrencen på det finansielle marked er stor, og låneudbyderne vil gerne kunne præsentere så mange kunder som muligt – uden at benytte sig skjulte fælder og fordægtige kontrakter.

Det bliver opdaget af konkurrenterne og så ryger tilliden. Derfor kan du med stor sandsynlighed få en god pris på det lån, du efterspørger. Og med den række banker og pengeinstitutter i ryggen kan du være sikker på en fair behandling.

Lån med kautionist – FAQ

Skal jeg selv finde en kautionist?
Ja. Vi kan ikke tilbyde at finde en kautionist. Oftest vil din partner være kautionist. Men det kan også være forældre, søskende eller børn. Som regel er det bedst, at det bliver i familien. Men en god ven eller nabo kunne også være en mulighed. Når kautionisten er fundet, er det vigtigt at denne er villig til at oplyse om økonomiske forhold. Dette skal du drøfte med vedkommende, før du foreslår denne som kautionist.
Hvor meget kan jeg låne?
Gennem Crediteus kan alle, hvis økonomien kan blive godkendt, søge om personlige lån fra kr. 5.000 og helt op til kr. 500.000. Hvor meget du kan låne afhænger selvfølgelig af din personlige økonomi, og hvad du skal låne pengene til. Vores system vil automatisk spørge mere end 25 forskellige banker og finansielle partnere. På den måde sikrer vi, at du får det rigtige tilbud. Og vel at mærke til en fair og rimelig pris.
Er det sikkert?
Det er både nemt og sikkert af søge lån gennem Crediteus. Vores system spørger automatisk mere end 25 forskellige banker og pengeinstitutter, så du kan være sikre på, at du får det helt rigtige tilbud. Når så mange banker og pengeinstitutter bliver spurgt, vil der tillige altid være en stor sandsynlighed for en godt tilbud. Tillige kører Crediteus med de nyeste sikkerhedsprotokoller og krypteringsrutiner. Som nævnt: Det er både nemt og sikkert.

Du kunne også være interesseret i disse…