Lån penge i udlandet

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Lån penge i udlandet

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån penge i udlandet | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

Lån penge i udlandet nemt og hurtigt

Lån penge i udlandet som dansker trods RKI. Som dansker vil du altid kunne optage et lån med danske banker eller låneudbydere, men det kan være svært eller endda meget dyrt hvis du er registreret i RKI.

Derfor kan det være til din fordel at låne penge i udlandet, da du kan finde lån med bedre vilkår og renter. Så prøv at lån penge i udlandet som dansker trods RKI, og oplev fordelene.

Lån penge i udlandet med dansk CPR. I de fleste lande vil du have mulighed for at låne penge, selvom du skulle være registreret i RKI i Danmark. Det skyldes nemlig at private låneudbydere i udlandet normalvis ikke undersøger dine betalingsanmærkninger på tværs af grænser.

Derfor vil du opleve at lån penge i udlandet med dansk CPR er bedre, hvis du er registreret i RKI i Danmark eller har dårlig kredit.

Lån penge i udlandet – Sådan finder du den bedste låneudbyder

Med Crediteus kan du nemt og bekvemt ansøge om lån fra både ind- og udland. Crediteus gør det nemt for dig at modtage lånetilbud fra mere end 25 banker og låneudbydere. Derfor kan du sammenligne de forskellige typer lån samt sammenligne de forskellige lånetilbud.

På denne måde kan du nemt finde det bedste og billigste lån. Det gør det nemt for dig når du vil lån penge i udlandet da hele processen er online.

Lån penge i udlandet med Crediteus hjemme fra din stue. Du vil opleve at Crediteus har en låneberegner, der hjælper dig med at sammenligne lånetilbud, så du kan sammenligne vilkår, renter, gebyrer og ÅOP nemt online.

Det er et vigtigt værktøj til dig, når du ønsker at finde det bedste lån med de billigste renter og vilkår, da det giver dig et gyldent overblik over de forskellige lånetilbud. Derefter er det blot op til dig at vælge.

Det gode ved at låne penge i udlandet

For de fleste personer i Danmark er det nemt at låne penge og få gode lånetilbud fra banker og låneudbydere. Men der er enkelte, hvis økonomi måske halter, eller har en dårlig kredit eller er registreret i RKI.

For disse personer vil det typisk være særdeles lukrativt at optage et lån i udlandet. Det vil resultere i et lån med lavere rente og bedre vilkår, og det betyder, at du vil få et lån med en bedre ÅOP hvis du låner penge i udlandet end i Danmark.

Fordele ved at tage lån i udlandet

Ulemper ved at tage lån i udlandet

Hvorfor vælge at tage lån i udlandet?

Som tidligere beskrevet så kan du finde særdeles gode lån i udlandet, og økonomisk set, kan det derfor være en fordel for dig at optage et lån i udlandet. Lån penge i udlandet hvis du føler, at dine lånetilbud fra danske banker og låneudbydere har for høj rente eller gebyrer.

Husk på, at hvis du er registreret i RKI så tager låneudbyderen en chance ved at låne dig penge, og det betaler du altså for med højere renter og gebyrer.

Med låneberegneren fra Crediteus er det nemt for dig at sammenligne de forskellige lånetilbud fra udlandet. Processen er 100% online, og giver dig et overblik over de forskellige lånetyper, deres renter, gebyrer og vilkår. Kort sagt vil den hjælpe dig med at vurdere, hvad det billigste lån er.

Typisk er der størst chance for dig at optage lån i vores nabolande såsom Norge, Sverige, Finland osv. Men altid husk, at når du optager lån i udlandet, at vilkårene kan være anderledes end du kender dem fra Danmark. Hvis du vil låne penge fra Finland, anbefaler vi at bruge en tjeneste kaldet Creditum. Creditum sender låneansøgningen til mere end 20 banker. I Estland vil du måske prøve Kreditum

Lån penge i udlandet indenfor EU

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at låne penge i udlandet. Der er dog nogle faktorer vi anbefaler, du skal være opmærksom på, inden du accepterer et lån.

Det kan være en god ide for dig som dansker at vælge at kigge på lån indenfor EU. Dette er relevant fordi du så er beskyttet af EU´s regler og love. Det betyder, at hvis du får brug for hjælp i forbindelse med dit lån, så er den nemmere at få.

Derudover er det også nemmere at låne penge indenfor EU når du er dansker. Hver bank og låneudbyder har lov til at fastsætte sine egne vilkår for deres lånetilbud, og det kan derfor nogle gange være svært at optage et lån, hvis man ikke er statsborger i det gældende land.

Men EU har generelt et princip om, at der ikke må forskelsbehandles af EU-borgere på baggrund af nationalitet. Dette er behjælpeligt for dig, hvis du ønsker at optage lån i udlandet.

Vi får banker til at konkurrere om dig

Hvad er fordelene ved at vælge Crediteus? Udover at Crediteus er 100 % online og dermed nemt at bruge, så er Crediteus et hjælpeværktøj. Vi indhenter lånetilbud til dig fra over 25 banker og låneudbydere.

Og de ved, at du som forbruger sammenligner lånetilbuddene og det får dem til at tilbyde dig deres bedste renter., gebyrer og vilkår. De ønsker nemlig at få dig som kunde, og derfor er det til din fordel at bruge Crediteus til at indhente de bedste tilbud du kan få.

Mest populære lånebeløb:

FAQ

Alder for at tage et lån i udlandet?
Som minimumskrav skal du være fyldt 18 år for at optage et lån i udlandet. Dette er den generelle minimumsalder, men der er enkelte låneudbydere, der kræver en højere alder for at tilbyde dig et lån hos dem. Vi kræver at du altid er 100 % ærlig i din ansøgning for enhver lånetype. Indtast dine oplysninger i din ansøgning, og derfra indhenter vi lånetilbud til dig så længe du er over 18 år.
Lån i udlandet selvom jeg ikke er registreret i RKI?
Ja. Du kan altid optage et lån i enhver type bank eller låneudbyder, hvis de tilbyder dig et lån. Selvom du ikke er registreret i RKI kan du sagtens søge om at tage et lån i udlandet såvel som i indlandet. Der er ofte fordele at hente ved at tage lån i udlandet også selvom du ikke er registreret i RKI. Dem kan vi uden tvivl hjælpe dig med at finde.
Hvor hurtigt kan jeg optage et lån?
Hos Crediteus kan du hurtigt og nemt lave en ansøgning online hjemmefra. Derefter indhenter vi lånetilbud til dig, og det tager typisk en dags tid at indhente disse. Vær venligst opmærksom på, at du først kan acceptere lånet 48 timer efter at have modtaget lånetilbuddet. Dette er for at passe på dig som forbruger, for at undgå impulskøb. Så brug det 48 timer på at overveje om lånet er det rigtige økonomiske valg.