Quick lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Quick lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Quick lån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Få et fair quick lån

Mangler du penge til de sidste dage på ferien? Har kæresten plaget længe om den halskæde i guld? Eller er det katten, der skal en tur til dyrelægevagten helt akut? Ja, der kan være mange gode grunde til at tage et quick lån. Uanset hvad din er, så er der hjælp at hente lige her. Pengene kommer nemt og hurtigt. Ansøg nu og få tingene til at ske i dag.

Hvordan finder du det bedste quick lån?

Måden du finder det bedste lån til netop dig, er ved at gennemgå alle krav og regler om efterfølgende tilbagebetaling på lånet. Det er ikke gratis at fortage et quick lån, og der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at låne penge. Der er mange udbydere af disse lån på markedet, så det betaler sig at bruge et øjeblik på at gennemgå tilbagebetaling hos banker eller andre udbydere.

Den gode og den dårlige side ved quick lån

Selvfølgelig skal man betale de penge tilbage, som man har lånt. Ved at låne penge i sidste øjeblik, et såkaldt quick lån, kan du godt komme til at betale lidt mere for det end ved et ordinært lån foretaget i banken eller ved et andet kreditinstitut. Med quick lån slipper du for den ellers langsommelige og tidskrævende proces et almindeligt lån kræver. Derfor kan det også nogle gange være lidt dyrere, men du betaler jo for service og den hurtige behandling.

Fordelene ved quick lån

Ulemperne ved quick lån

Hvorfor skal du tage et quick lån?

Grunden til at du skal tage et quick lån kan være mange. Det som skal være den mest afgørende faktorer, når man vælger et hurtig lån, skal være at man har brug for pengene hurtigt. Har du en masse tid, kan det være billigere at spørge i banken efter en forhøjet kassekredit eller anden form for lån. Har du travlt, kan dette være en langsommelig proces, og et hurtigt lån kan være et bedre alternativ for dig. Husk dog at læse alle betingelserne.

Det kan også være, at du har været i din bank, og denne ikke er interesseret i at låne dig penge; det kan jo ske, at man får et nej. Her må du derfor prøve andre alternativer, og et quick lån kan måske være en løsning for dig, der står akut og har brug for penge. Årsagen til at tage et lån er din egen sag; det er jo trods alt dig, der skal betale pengene tilbage. Overvej altid omhyggeligt om du virkelig har brug for pengene.

Quick lån eller bank lån?

Det er ofte spørgsmålet, når man skal ud og investere i et nyt TV, en uventet dyrelægeregning eller andre materielle goder. For at sikre at du ikke tager en forhastet beslutning, er det en god ide at kigge efter i sømmene, hvad de to forskellige typer lån kan tilbyde. Et quick lån er (som navnet implicerer) hurtigt og nemt. Et banklån kan være en længere proces af den simple årsag, at din bank vil være sikker på at din økonomi kan holde til et lån.

Hvis du akut mangler penge til nye materielle goder, er det en god ide at være sikker på, om det kan vente en måned. En bank siger sjældent nej for sjov, så husk at overvej om det er nødvendigt. Dog kan der altid godt ske fejl med den bank du har lige nu, hvilket gør at du får et “automatisk afslag”. I sådanne tilfælde vil det være en ide med quick lån. På den måde du råd til at leve livet – efter dine ønsker!

Vi sørger for at bankerne konkurrerer om at få dig

Vi sikrer, at du udelukkende bliver tilbudt det bedst mulige lån fra de forskellige banker, vi arbejder sammen med. Det betyder, at vores samarbejdspartnere, i form af banker, konkurrerer om at få lov til at få dig som kunde. Det betyder helt konkret, at prisen for et quick lån bliver skubbet ned, fordelene op og sikkerheden er indiskutabel. Dermed sagt, at vi ikke er tilfredse før vi har sikret dig den bedste deal, der er at finde for dig og dine drømme.

FAQ

Hvad står "etb. omk." for?
Forkortelsen "etb. omk." står for etableringsomkostninger. Det henviser til omkostninger, der er forbundet med at etablere et lån. Altså, hvad koster det for dig at oprette dette lån. Etableringsomkostninger kan variere fra sted til sted. Hos os kan etableringsomkostninger også variere afhængigt af størrelsen på dit lån. For at sikre, at du ikke bliver ført bag lyset, er vi meget gennemsigtige med denne pris. Låner du eksempelvis 250.000 kr., betaler du 2.500 kr.
Hvad koster en ansøgning?
Du kan helt gratis indsende din ansøgning om et givent lån. Grunden til at vi sikrer, at denne del er gratis, er for at du har mulighed for at se, hvad vi kan tilbyde. Det betyder også, at vi er gennemsigtige i forbindelse med alle de omkostninger, der ligger i et lån. Vi sikrer dermed at finde den bedste løsning til dig og dine behov i stedet for at love guld og grønne skove.
Hvad med gebyrer?
Som tidligere nævnt er vi meget bevidste om at tildele dig et lån, der passer til dig personligt. Af denne simple grund vil vi gerne give dig muligheden for at hente et lånetilbud fra os uden at skulle bekymre dig om skjulte gebyrer. Derfor er vores politik enkel: ingen skjulte gebyrer. Det betyder også, at alt du skal betale står sort på hvidt. Hvis du alligevel er i tvivl, er vores support klar til at hjælpe.
Hvad er et samlelån?
Et samlelån henviser til flere lån, der slås sammen. Det kan være forskellige typer af lån som forbrugslån, huslån og billån. Det kan ofte være en smart løsning, da man på denne måde kan spare penge på de enkelte lån. Dette kan betyde en besparelse samlet set. Vi er dog ikke bange for at anerkende, at samlelån ikke er for alle. Vi kan hjælpe dig med en upartisk vurdering af din økonomi.
Hvad er ÅOP?
Forkortelsen ÅOP beskriver den årlige omkostning i procent for et lån. Det betyder helt konkret, hvor mange procent der årligt opkræves inklusiv alle gebyrer. Ved en lav ÅOP sikrer du dig, at der ikke er store omkostninger eller højre renter ved at etablere lånet. På den måde forsøger vi at gøre låneprocessen så overskuelig for dig som muligt. ÅOP kan du sammenligne på tværs af alle lånetilbud og på den måde se, hvad du kan forvente.