Kviklån studerende

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Kviklån studerende

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Kviklån studerende | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Kan inflationen gør din gæld mindre?

En høj inflation har den indvirkning på samfundet, at den gør pengene mindre værd. Den skaber uigennemskuelige priser for forbrugerne. Til gengæld kan folk med lån. Opleve at muligheden for at tilbagebetale deres gæld, bliver forbedret markant. Årsagen til dette er at inflationen er med til at udhule gælden. Er du i tvivl om hvad det betyder, så kan det skrives på en anden måde. At hvis inflationen eksempelvis stiger med 10 procent. Så er det ikke tilfældet, hvad angår din gæld. Den bliver nemlig 10 procent mindre værd, det skriver privatøkonom i Danske Bank i en avisartikel på avisendanmark.dk

Er det så tid til at tage et lån?

Det er et meget individuelt spørgsmål at svare på. Svarmulighederne kan både være ja og nej. Men med rette forudsætninger, kan det tilsyneladende være hurtigere at komme af med gælden. End det har været før den høje inflation. Hos Crediteus har 27,5 procent af danskerne valgt at optage et samlelån. 18,4 procent har valgt et forbrugslån. 19,6 procent har valgt at optage et andet lån. Det fremgår af deres hjemmeside på creditus.dk. I dag er det blevet nemmere end nogensinde at låne penge. Der er mange udbydere, og danskerne har også fået flere penge mellem hænderne. Sådan er det dog ikke altid når man er under uddannelse, her kan der ofte opstå en situation, hvor man står med en uforudset udgift, der skal betales strakt, og her kan et kviklån være en løsning.

Hvorvidt tiden er til at tage et lån. Handler ikke kun om at have en mulighed. Eller det faktum at gæld på nuværende tidspunkt er lettere at komme af med. Det handler i øvrigt om at du som person gør dig nogle grundige overvejelser. Hvis du synes lånemarkedet virker som en jungle. Så læs med nu. Hvor du kan blive klogere på lånetyper, priser og omkostninger.

Det kan være alt lige fra tilbagebetalingen til renter, fordi det er selvfølgelig vigtigt at din nuværende jobsituation, er holdbar, og at du sætter dig ind i endelige priser, så du undgår skjulte gebyrer.

Lån – der giver et højere rådighedsbeløb

Har du små lån? Forskellige låneudbydere? Vil du kan have flere penge til dig selv hver måned? Hvis du kan svare ja til følgende, kan du med fordel samle dem til et lån, og dermed spare penge på dine renter. Du kan i de fleste tilfælde låne mellem fem tusind og fremhundrede tusinde. Herudover kan samlelånet hjælpe dig med at blive gældfri, og det koster dig intet, at få hjælp til at få regnet ud på, hvad et samlelån koster. Uanset om du leder efter mere overblik i dine lån eller om du har brug for finansiering til bil, hus eller forbrug, så er det noget det er muligt. Lad os vende blikket hen imod låneberegneren på crediteus.dk. Her vil du finde ud af, med et lånebeløb på 50.000 kroner får du:

Mindre omkostninger kan gøre en forskel

Fordelen ved at tage et lån her er altså at du får overblik over gebyrer, det gennemsnitlige beløb der tilbage betales måned, og den årlige omkostning i procent. Hos Santander bank, med akkurat samme beløb, og en tilbagebetalingperiode på 5 år ser regnestykket noget anderledes ud, her ses det blandet andet at:

På nuværende tidspunkt vil der være klare fordele ved at vælge et lån fra Crediteus, fordi at for det første så er både konto og oprettelse gratis her, hvorimod det ved Santander Consumer bank er væsentlig dyrere. For det andet er både de månedlige og årlige omkostninger dyrere. Sidst, er den samlet pris for tilbagebetalingen ligger også højere ved Santander Consumer Bank. Det vil sige at du kan spare ti tusinde otte hundrede og otte firs kroner ved at vælge lånet hos Crediteus. Derudover kan du vælge mellem en låneperiode på mellem 1 og 7 år.

Samle-lån er ikke for alle

Det er klart det ikke er os alle, som har behov for at skulle samle sine lån. Og derfor kommer jeg også nærmere ind på andre typer at lån, vi har allerede været inde på bil og forbrugslån. Men det findes faktisk et lån, der er meget mere fleksibelt and forbrugslånet, og som en ekstra fordel, udover det at være et fleksibelt lån, så har denne type lån også den fordel, at i fordel til renterne på lånet, så betales disse faktisk kun når du trækker beløber fra kassekreditten.

Fordelene ved andre lån såsom et billån er faktisk mange. Her er det igen, penge at spare på renteomkostninger i forhold til det traditionelle forbrugslån. Det har de som oftest, fordi bilen kan stilles som sikkerhed, og den sikkerhed kan du som låntager ikke tilbyde ved forbrugs lånet. Står du som studerende og mangler penge her og nu er der også fordele ved at tage et kviklån. Det tager ganske få minutter at sætte i gang, og selve udbetalingen går hurtig. Der stilles ikke spørgsmål, om hvad du skal bruge pengene til.

Ulemperne ved at tage lån

Alt det som du låner, er jo en gæld som du påtager dig, og den skal betales tilbage og har du ikke mulighed for at betale dine afdrag, kan det påvirke din økonomi i en decideret dårlig retning. Ved selve kviklånet, skal du nogle gange betale pengene hurtigere tilbage. Der er ofte et etableringsgebyr på, og en højere tilbagebetalingsprocent.

Sammenlign dit lån – og find det bedste lån

Det er her du kan spare penge, men det kan samtidig være vanskeligt at finde frem til bankernes reelle priser. Hos Ikanobank, er det ikke muligt at give et samlet beløb på tilbagebetalingen, men den ligger mellem treogtres tusinde og seksoghalvfjerds tusind kroner. De samlet kreditomkostninger ligger mellem tretten tusinde og seksogtyvetusinde, og en årlig omkostning på mellem ti og tyve procent. Her får vi altså ikke givet et specifik tal, men et ret bredt estimat, som kan være ret svær at arbejde med i forbindelse med at kunne finde det rette lån. Hos Creditus, har du mulighed for i ansøgningsprocessen at få tilbud fra mere end 25 banker og låneinstitutter. Her vil du modtage sammenligningsider, som en del af deres service helt gratis.

Andre muligheder

Med henblik på at bruge låneberegner, har Bank Norwegian allerede lavet et eksempel, igen med løbetiden på fem år, dog med et beløb på fyrre tusinde kroner. Vi får ikke et specifik svar, men de årlige omkostninger løber op i en pris fra fem procent til tyve procent, samlet kreditomkostninger ligger mellem fem tusind og toogtyve tusinde. Hvilket giver en tilbagebetaling mellem femogfyrre tusinde og toogtres tusinde. Hos Lendme.dk er der oprettelsesgebyr på femten hundrede kroner, de månedlige og årlige omkostninger ligger også mellem de fem og treogtyve procent, hvilket er en procent mere end hos Bank Norwegian.

Har du brug for mere overblik

Er det stadig svært at finde ud af hvor mange af dine penge som går til renter osv. så kan man ifølge hjemmesiden laaneberegneren.dk se hvor meget du afdrager med og hvor meget renten er på. I vores eksempel med de halvtreds tusinde kroner, en løbetid på fem år. Her kan du eksempelvis have et afdrag på 738 kroner i januar måned, og en rente på 201 kroner, hvilket giver en månedlig ydelse på 939 kroner for januar måned. Renten bliver mindre for hver måned, mens afdragene stiger en lille smule, også hver måned. Så her kan vi altså så lidt om lån generelt, og hvordan udviklingen forholder sig.

Crediteus har altså været den online låneudbyder, det kan friste med et af de bedste og billigste lån. Der er selvfølgelig andre låneudbydere der ude på markedet, såsom de fysiske banker, som vi kender fra vores hverdag, der er også banker, som kun tilbyder lån til boligen. Og derfor har det været svært at finde frem til andre, som jeg kunne sammenligne med. Men hvis vi kigger nærmere på hjemmesiden Creditium, ses det blandt andet at det er en global organisation, fordi den også operer på det finske marked.

Er Crediteus et sikkert sted at låne penge?

Ifølge deres hjemmeside, så er der tre helt klare gode grunde til at låne penge hos dem 1 – Du sparer penge, det har vi allerede beregnet os frem til. 2- Du sparer tid? Og hvordan gør du så det? Det kan du ifølge dem selv ved at, vi nu kender renten på forhånd, og ikke skal vente, på resultatet i uendeligheder af tid. 3- du finder let det lån som passer til dine behov, ved for eksempel at vælge låneform, låneperiode og afdrag. Ifølge hjemmesiden danskeanmeldelser, så virker til virksomheden er rimelig ny, idet der kun er skrevet en rewiew. Men service, bestilling og pris er vurderet med et 10 tal, hvilket kan siges at være positivt.

Kviklån studerende – Konklusion

Efter du har foretaget en beregning af dit lån, kan du til enhver tid sende en gratis ansøgning afsted, og derefter få en vurdring fra Crediteus tilsendt. Det er en proces der tager ganske få minutter. Der er mulige faldegrupper, i forhold til skjulte renter, og omkostninger som er vigtige at, være opmærksomme på. Det skulle være muligt at finde det lån som er billigst på nettet. Og hvis ikke, så fra Crediteus der sender en oversigt, som en supplerende service. Nogle typer af lån er gode til studerende, såsom kvik og sms lån. At virksomheden tilbyder en god service, i form af relevante informationer konkurrencedygtige priser, gratis kontogebyr, gratis oprettelse, mulighed for at spare penge, er med til få virksomheden til at virke som en oprigtig virksomhed, som jeg kan stole på.