Studielån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Studielån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Studielån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Studielån hos Crediteus

Står den på pasta med ketchup igen i aften, når du skal skrabe det sammen, som du har i køleskabet? Eller er skærmen på din telefon gået itu? Det kan også være, at din SU allerede er forsvundet først på måneden? Bare rolig. Der er hjælp at hente. Hos Crediteus hjælper vi dig med at finde det helt rigtige studielån.

Bare fordi du er studerende, er der jo ingen grund til at leve af havregrød og pasta hver evig eneste dag. Så hvorfor ikke forsøde dit liv en lille smule med et studielån?

Hos Crediteus har vi specialiseret os i at hjælpe dig til at finde lige præcis det lån, du har brug for. Du kan ansøge om et lån på lige fra 5.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Det eneste krav er, at du har styr på privatøkonomien.

Et studielån til at forsøde studietiden

De fleste kender alt for godt til, at økonomien kan være lidt stram til tider. Specielt som studerende på SU er der sjældent råd til de helt store udskejelser. Men med et studielån fra Crediteus bliver der også råd til lidt af det sjove!

Ansøg om et studielån allerede i dag – det koster ingenting og er helt uforpligtende for dig.

Du kan stole på os

Hos Crediteus ønsker vi at give dig et lån, du bliver glad for – også i det lange løb. Det betyder, at vi ikke vil forsøge at prakke dig låneaftaler på, som du ikke har råd til at betale tilbage.

Vi ønsker, at du skal træffe et velovervejet og velinformeret valg på baggrund af din økonomiske situation og dine behov. For os er integritet en æressag. Derfor er alle vores lånetilbud meget gennemskuelige og nemme at sammenligne.

Hvorfor tage et studielån?

Med den SU-sats, der tilbydes for udeboende studerende, er der ikke råd til meget sjov – slet ikke med de tårnhøje boligpriser, som landets uddannelsesbyer har at byde på.

Derfor kan du med et studielån fra Crediteus give dig mulighed for tage lidt forskud på livet efter endt uddannelse. Det er jo ingen regel om, at du absolut skal være fattig, bare fordi du er studerende. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til. Om du har mest behov for at låne til indskuddet på en ny lejlighed, næste semesters studiebøger eller noget helt tredje, er det kun dig, der ved.

Overskuelige studielån

Hos Crediteus ser vi det som vores mission at gøre det så let som muligt for dig at få gode lånetilbud. På den måde kan du finde det studielån, der passer bedst til dig og din situation.

Vi gør det enkelt og gennemskueligt at finde lige præcis det lån du har brug for – og så gør vi det oven i købet let og enkelt at ansøge!

Har du travlt? Bare rolig, hos os godkendes din ansøgning inden for bare 5 minutter.

Alle kan få brug for et studielån

Mennesker i alle aldre og samfundslag kan komme i en situation, hvor de har brug for at låne penge. Det gør sig ikke mindst gældende i studietiden. For mens du er studerende er økonomien ofte lidt stram. I disse situationer kan et studielån være nødvendigt for at leve – frem for blot at overleve.

Men det kan også føles som en både usikker og uvant situation at stå i, når du som ung studerende skal optage et lån. For hvordan finder du frem til det bedst lån. Det er her Crediteus kommer ind i billedet.

Vi ønsker at give dig de bedste forhold, når du har behov for at låne penge.

Stort marked for studielån

Det er blevet endnu mere almindeligt for danskerne at søge efter lån online. Ved at ansøge om et lån online, får du også mulighed for nemt og hurtigt at få afklaret, om du kan få bevilget et lån. Men der er ikke kun fordele ved de mange online lånemuligheder. For du kan også nemt miste dit overblik, når der er så mange muligheder. Du kan selvfølgelig altid lave en søgning på Google, når du vil finde frem til de forskellige udbydere af studielån eller andre lån, du kan vælge imellem. Men hvordan kan du vide, hvilket lån, der er det bedste for dig?

Brug Crediteus

Ved at bruge vores side som indgang til lånemarkedet, i stedet for at søge i både øst og vest, hopper du let og elegant hen over selv at skulle lede blandt de uendeligt mange online muligheder.

Du kan vælge at se Crediteus som en service, der hjælper dig med at finde og sammenligne studielån online. For vi gør det både nemt, hurtigt og sikkert for dig, når du gerne vil låne penge.

Vi har gjort vejen til et hurtig studielån lettere end nogensinde. På dine vegne indhenter vi lånetilbud fra op til 25 udbydere på lånemarkedet – så er det op til dig at vælge, hvor du finder de mest favorable vilkår.

Det er både gratis og helt uforpligtende at ansøge om hurtig kredit hos Crediteus.

Ansøg om studielån

Hos Crediteus har vi gjort det både nemt og overskueligt at sende en gratis og uforpligtende låneansøgning via vores hjemmeside. Du skal blot afgive få informationer om dig selv for at kunne ansøge om et studielån. Der går rigtig stærkt, når du ansøger gennem os, for vi godkender din ansøgning om kredit indenfor 5 minutter. Herefter vil du modtage en række tilbud på studielån, der matcher dine behov. Så kan du selv vælge, hvilke du vil undersøge nærmere. Du er ikke forpligtet til noget. Så du kan selv vælge, om du ønsker at gøre brug af et af disse tilbud.

Studielån – hvor meget kan jeg låne?

Du kan ansøge om et studielån på mellem 5.000 kroner og 500.000 kroner. Hvor stort et lån, du kan blive godkendt til, afhænger af dine personlige økonomiske forhold.

Hvis du gerne vil danne dig et overblik over din økonomiske situation, er det en god idé at udarbejde et budget baseret på dine månedlige indtægter og udgifter. På vores hjemmeside kan du også beregne, hvor meget et studielån vil komme til at koste dig. Det kan du gøre via vores låneberegner. På den måde kan du regne et fremtidigt studielån ind i dit budget.

De vigtigste omkostninger

Det kan være meget skræmmende, at skulle optage et studielån. For det kan være, at det er første gang, at du har stiftet gæld. Når du skal vurdere, hvilket studielån, der vil være det bedste for dig, er der nogle omkostninger, du skal forholde dig til. For det er ikke nok blot at se på renten. Der er flere omkostninger, der skal tages højde for:

Den nominelle rente

Du er sikkert allerede bekendt med, at du skal betale renter af det beløb, du låner. Det gælder for alle former for lån. Derfor har det en stor betydning, om du skal betale en lav eller høj nominel rente. Renten er den pris du betaler, for at få lov til at låne pengene.

Løbetid og eventuelle løbende gebyrer

Det er også relevant for dig at overveje, hvor lang tid dit studielån skal løbe. I vores låneberegner kan du arbejde med forskellige løbetider og se, hvad det betyder for den samlede tilbagebetalingssum. Derfor er vores låneberegner et godt redskab, når du gerne vil danne dig et overblik over, hvad løbetiden betyder for dit studielån.

Du skal også huske at holde øje med eventuelt løbende gebyrer på forskellige lån. Der kan være stor forskel på, hvor meget banken eller udlånsfirmaet beregner sig i forbindelse med de månedlige opkrævninger. Et studielån kan altså være pålagt løbende gebyrer og disse kan variere meget fra udbyder til udbyder. Selvom et gebyr ikke er så stort, kan det løbe op, når du ser over hele lånets løbetid. Så husk at kigge efter gebyrer ved alle studielån.

Pris for rykkere og andre uforudsete udgifter

Du kan risikere at komme i en situation, hvor du en måned ikke kan betale til tiden. Derfor kan du også lige notere dig, hvad det koster, hvis det bliver nødvendigt for låneudbyderen at rykke for en betaling. Gebyrets størrelse vil ofte afhænge af, om du bare lader stå til, eller om du går i dialog med udbyderen.

Årlige omkostninger i procent

Alt dette leder frem til det, der er det vigtigste tal, når du skal vurdere omkostningerne ved et studielån: De årlige omkostninger i procent. Du vil ofte se det forkortet som ÅOP. Det er helt afgørende at holde sig for øje, hvad studielånets ÅOP er. For dette tal dækker over alle omkostningerne til både renter, gebyrer og eventuelt andre omkostninger i hele lånets løbetid. Så det er med ÅOP, at du kan få det helt reelt overblik over omkostningerne til dit studielån. Derfor bør du altid gå efter et studielån med så lav en ÅOP som muligt. Husk dog på, at du skal sammenholde dette med, hvad du løbende kan betale. Omkostningerne skal huske at sammenholde med afdragstiden samt størrelsen på de afdrag, du skal betale.