Bedste lån til renovering nu

Et lån til renovering kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Bedste lån til renovering nu

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån til renovering, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette lån til renovering og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et lån til renovering.

Find det bedste lån til renovering lån til renovering

Hvad enten man har eget hus eller lejlighed, sommerhus eller bor i en lejebolig, som man gerne selv vil forbedre lidt eller renovere på, så kan det være en god idé at søge om et lån til renovering.

Gennem Credietus.dk har man mulighed for at finde de bedste lån til renovering. Naturligvis kan man altid spørge sin egen bank, men det er ofte en god idé at afsøge markedet og se, om ikke der dukker bedre tilbud op, når de forskellige låneinstitutioner får mulighed for at byde sig til i forhold til det behov, man har. Og det er netop ideen med Crediteus.dk. Man får et samlet overblik over de tilbud, som markedet yder inden for det område, hvor man har brug for et lån.

Kan often betale sig

Det er ofte en god idé at låne til renovering af eksempelvis ens bolig. Gennem renovering kan man for eksempel nedsætte energiforbruget og dermed nedsætte de daglige udgifter til drift af boligen, og ofte vil renoveringen også forøge boligens værdi, så man får lånet betalt tilbage med en pæn gevinst, når man engang sælger sin bolig videre til en ny ejer.

Renovering af ens bolig er mange forskellige ting, og der er altid noget at tage fat på. Hvad enten der skal laves et nyt børneværelse, loftet skal males eller taget tætnes, er der nok at tage fat på, og et lån til renoveringen kan ofte være det, der gør, om man kan komme i gang med projektet eller ej.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hurtig måde at låne på

Vælger du at ansøge om et lån via Crediteus.dk, får du ikke alene lynhurtigt et overblik over de forskellige muligheder for lån, som du har. Du vil også opleve, at din ansøgning bliver godkendt meget hurtigt – ja, faktisk godkendes de fleste ansøgninger inden for 5 minutter, og man kan hæve pengene på en etableret konto samme dag. Du kan altså lynhurtigt komme i gang med renoveringsprojektet, og det er kun en fordel. Hvorfor udskyde til i morgen, hvad du kan sætte gang i allerede i dag?

At skabe sig et låneoverblik på Crediteus.dk er uforpligtende og ganske gratis for ansøgeren. Man sætter altså ikke gang i nogle uforudsete udgifter ved at benytte sig at hjemmesidens søgemuligheder, og dermed kan man trygt gå i gang med at afsøge markedet. Det åbner alle muligheder for at finde det bedste tilbud på lån, der passer til ens behov og situation.

I praksis foregår ansøgning om lån således, at man udvælger sig det lån, der ser mest fordelagtigt ud til ens behov, og man sender derefter en elektronisk ansøgning. Herefter behandles det lynhurtigt, så man kan komme videre.

Ingen skjulte gebyrer eller omkostninger

Når man har igangsat processen, ved man hele tiden, hvad der måtte komme af omkostninger. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, og da hjemmesiden ikke har nogen særinteresser i nogen af låneudbyderne, kan du regne med, at du får en balanceret og neutral oversigt over de lån, der er tilgængelige.

Typisk vil der komme lånetilbud fra mere end 15 banker i forbindelse med hver enkelt forespørgsel, så der vil stort set altid være et lån, der matcher ens behov.

Fakta om lån til renovering, du bør holde in mente

Der er et par faktorer, som de fleste privatsælgere måske ikke nævner for dig i første omgang, men at du, som forbruger, bør og skal overveje, inden du tager et lån til renovering.

Den første faktor er, hvor lang tid du regner med at have privaten. Det er vigtigt, at du ikke optager lån til renovering med en længere tilbagebetalingsperiode end privatens eventuelle levetid, da du ellers risikere at skulle betale af på to privater, hvis du på et senere tidspunkt vælger at købe ny privat igen.

Desuden bør du også overveje, hvor mange kilometer du vil komme til at køre i den, da det kan blive afgørende for privatens værdi over tid. Desuden kan værdiforringelse efter ejerskab også have stor betydning, og du bør derfor snakke med din privatforhandler om dette.

Hvorfor vil du renovere?

Før vi tager hul på hvilke renoveringer der giver mening, er det vigtigt at se på hvorfor du vil renovere. Er det mest for din egen skyld, kan det ikke nødvendigvis gøres op i penge. Er det for at få en mere attraktiv bolig til videresalg? Eller måske for at få en billigere bolig at sidde i? Grundlæggende er der tre forskellige former for renoveringer:

Hvad kendetegner en luksusrenovering?

Luksusrenoveringer er de renoveringer du primært laver for din egen skyld. Det kan være de renoveringer der bliver udført i særligt dyre materialer, eller i en særlig stil. Et konkret eksempel er hvis du udskifter køkkenbordpladen til en smuk marmorplade. Der er ingen tvivl om at det vil pynte i dit køkken, men grundlæggende skal du ikke forvente at få pengene hjem igen. Skal du have pengene hjem igen på luksusting, skal du som udgangspunkt være heldig at ramme den helt rigtige køber.

En undtagelse her, er hvis selve huset i sig selv er meget dyrt, eller ligger i et eksklusivt område. Her er der dog snarere tale om en salgsrenovering, idet lækre detaljer snarere forventes end værdsættes.

Som en tommelfingerregel kan man sige, at de renoveringer der sætter design over funktion, ofte vil være en luksusrenovering.

Hvad kendetegner en salgsrenovering?

En salgsrenovering er en type af renovering man foretager, for at gøre huset egnet til salg. Dette vil ofte være udbedring af alvorlige skader, renovering af eksisterende gulve og vægge, nye vinduer og lignende. Det er altså de nødvendige renoveringer der skal til, for at få solgt huset – eller endda bare for at gøre huset attraktivt.

Disse renoveringer er en god idé at udføre løbende, så du kan benytte håndværkerfradraget. På denne måde slipper du for at skulle sænke din salgspris, og kan samtidig få en bedre pris på renoveringen.

Hvad kendetegner en besparelsesrenovering?

Besparelsesrenoveringer er nogle renoveringer der bliver lavet, for at man kan spare på omkostningerne. Det kan både være i form af energioptimering, som vil give dig en kontant besparelse på varmeregningen. Det kan også være renovering der skal gøre huset mere vedligeholdelsesfrit, idet du her slipper for udgifter i fremtiden.

Nogle af disse renoveringer vil naturligvis flyde ind i hinanden fra tid til anden. Særligt salgsrenoveringerne og besparelsesrenoveringerne er ofte svære at skelne fra hinanden.

Hvilke renoveringer kan bedst betale sig?

Hvis du skal renovere en lejlighed, vil én af de bedste investeringer være en tagterrasse. Hvis du ikke tilfældigvis har penthouse’n, kan det dog være svært at overtale overboen til dette. I det tilfælde vil det næstbedste være en altan. Udeliv bliver generelt set vægtet højt hos købere. I et hus er det imidlertid lidt anderledes. De fleste vil gerne have en flot terrasse, men for virkelig at imponere en køber, skal den stå lige i skabet. Her er vi igen ude i problemet med luksusrenoveringen, idet du skal være sikker på at terrassen passer til køberens smag.

Dog er der godt nyt til husejerne, for det du ikke kan tjene på en tagterrasse, kan du til gengæld hente i kælderen. En flot og renoveret kælder er en ekstremt vellidt ting blandt købere. Særligt hvis du holder den ”blank”, så de selv får mulighed for at vælge hvad den skal bruges til. Pas på med at indrette drengehulen med mahogni og pokerborde, da børnefamilien måske hellere vil have et multirum.

Køkkenet er en sikker vinder – måske

Fælles for både lejligheder og huse er dog, at et nyt køkken giver værdi næsten alle steder. Særligt et køkken-alrum giver lidt ekstra i prisen – men hold det funktionelt, og hold dig fra luksusmaterialerne. Det er ofte også en god idé med et nyt badeværelse. Dog er det igen lejlighederne der stikker af med den største fordel her. Badeværelser er ofte dyre at renovere, og derfor skal der noget særligt til at tjene pengene ind. I et hus er det typisk lettere at renovere et badeværelse, og derfor fylder det desværre ikke helt lige så meget i budgettet. I lejligheder er det imidlertid en rigtig god investering, idet kvaliteten på badeværelser i lejligheder generelt set er lav. Derfor vil et nyt og lækkert bad både vække opsigt, men også blive værdsat.

For at gøre det lidt lettere at overskue, har vi sat en tabel op for at give dig et bedre overblik:

 

SalgsprisRenoveringGns. PrisNy salgsprisResultat
  2.000.000,00 kr. Billigt køkken    75.000,00 kr.  2.056.250,00 kr.–   18.750,00 kr.
  2.000.000,00 kr. Luksuskøkken  300.000,00 kr.  2.112.500,00 kr.– 187.500,00 kr.
  2.000.000,00 kr. Billigt badeværelse    75.000,00 kr.  2.056.250,00 kr.–   18.750,00 kr.
  2.000.000,00 kr. Luksusbadeværelse  400.000,00 kr.  2.120.000,00 kr.– 280.000,00 kr.
  2.000.000,00 kr. Ekstra Badeværelse  200.000,00 kr.  2.200.000,00 kr.                 –   kr.
  2.000.000,00 kr. Udnyttelse af kælder  150.000,00 kr.  2.168.000,00 kr.    18.000,00 kr.

Altså er der i realiteten kun én renovering som du næsten er sikker på at tjene penge på, nemlig kælderen;

Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke betyder at alle de andre renoveringer pr. definition er penge ud af vinduet. I eksemplet med det billige køkken, vil du muligvis ”miste” 18.750 kroner på projektet. Men det skal naturligvis ses i lyset af, at det kan være nødvendigt for at boligen kan sælges. Og renoverer du ikke køkkenet, kan det være du er nødt til at give et afslag på 50.000 kroner. Derfor er den reelle pris mere kompleks end illustrationen viser. Dog er det en god indikator på hvilke renoveringer du bør holde dig fra, og hvilke der giver mening at gennemføre.