Bådlån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Bådlån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Bådlån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Bådlån hos Crediteus

Drømmer du om at få din egen båd, så du kan sætte kurs mod horisonten med dig selv som kaptajn? Gennem os kan du låne penge til stort se alt, såfremt du er fyldt 18 år og ikke er registeret i RKI. Vi kalder vores lån for det, de er. Det gælder, uanset om det er forbrugslån, privatlån eller kviklån.

Er et bådlån det rigtige?

Et bådlån er, som navnet antyder, en måde at finansiere sit køb af båd på. Der findes mange forskellige slags bådlån. Din pris på bådlånet afhænger naturligvis helt af, hvad din nye båd koster. Et bådlån er typisk det, som man kalder et helt almindeligt forbrugslån, og gennem os kan du typisk få op til fire forskellige lånetilbud. Dem kan du som kunde så vælge imellem. Blandt dem kan du finde det bådlån, der passer bedst til dig. Gennemgå altid lånebetingelserne nøje. På den måde kan du være helt sikker på, at det valgte lån er det rigtige for dig, inden du ansøger om det. Har du flere spørgsmål omkring lige netop bådlån, kan du kontakte vores kundeservice.

Hvorfor vælge Crediteus?

Der er rigtig mange muligheder for at låne penge online, men hos os kan du sikre dig, at du får den billigste rente. Vi er her for at sikre dig det bedste lånetilbud! Derfor skal et lån hos os være den bedste oplevelse. Vi hjælper dig med at finde et lån med den lavest mulige rente og en tryg og overskuelig afbetaling. Særligt vores bådlån er populære hos kunder, der ønsker at følge deres drømme. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe med.

Gratis ansøgning

Hvis du ønsker at låne penge gennem os, kan du indsende en gratis, uforpligtende ansøgning. Der er ingen binding, og vi godkender selvfølgelig ikke et lån, før vi har vores kunder med i det 100%. Hos os vægter vi integritet meget højt. Bådlån er ikke for alle, og derfor er det vigtigt, at du vælger lige præcis det lån, som opfylder dine behov. Er du i tvivl om, hvilket lån der er det rigtige for dig, så kan du kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Bådlån hos Crediteus

Et bådlån er det samme som et forbrugslån, bare til en båd. Med et bådlån hos os kan du adgang til dejlige oplevelser ved at sejle sammen med din familie og venner. Samtidig vil du få en lav rente, og du kan udleve dine drømme. Både fås i mange forskellige størrelser og varianter, og gennem os kan du ansøge om lån til køb af nye såvel som brugte både af enhver type. Det er derfor vigtigt, at du taler med os, inden du optager lånet, så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde. På den måde kan du sørge for, at du er tryg ved den løsning vi finder til dig.

Mange forskellige låneudbydere

Inden du optager et lån gennem Crediteus, vil du automatisk blive tilbudt lån, der er udvalgt blandt 25 forskellige låneudbydere, som vi har adgang til. De enkelte låneudbydere vil hver især beregne en rente ud fra lånebeløbets størrelse og lånets type. På den måde kan du hjemmefra selv vælge det lån, som passer bedst til lige netop dig og din økonomi. Vi formidler lån inden for mange forskellige kategorier: Billån, forbrugerkredit, samlelån, lån til medicinske udgifter, boligindretning osv.

Bådlån eller kviklån

Du undrer dig måske over, at disse to bliver sammenlignet. Det gør de, fordi der ikke er den store forskel ud over renten på de to låntyper. Når man optager et kviklån, sker behandlingen og udbetalingen inden for ti til tyve minutter, og pengene bliver overført til ens konto med det samme. Til gengæld er renten på kviklån relativt høj, og det er virkelig vigtigt, at man sætter sig ned og regner på det, inden man optager den slags lån. Med et bådlån, som ofte er et større beløb, er behandlingstiden for ansøgningen typisk mellem 24 og 72 timer. Til gengæld er renten ikke så høj, da kreditvurderingen er grundigere, og långivers risiko dermed er mindre.

Lån gennem Crediteus – helt enkelt

Hvor meget du kommer til at betale i renter og gebyrer, afhænger både af låntype og låneudbyder. Crediteus er en online låneformidler, og vi stræber efter at give det allerbedste til vores kunder. Om det er et lille lån til en lille båd på 5.000 kr. eller et stort lån til en yacht på 500.000 kr. Det er nemt og sikkert at låne penge via Crediteus. Et bådlån vil lige som et boliglån have en lavere rente, da låneudbyderen vil tage pant i enten båden eller boligen. Derimod har et forbrugslån eller kviklån en højere rente, fordi din tilbagebetalingsevne kun afhænger af din indkomst. Du stiller med andre ord ikke sikkerhed for lånets tilbagebetaling i noget, du ejer. Derfor er långivers risiko og dermed prisen (renten) højere.

Låneberegner

Når du overvejer at optage lån, er noget af det allervigtigste at have overblik over den fremtidige afvikling af lånet. Hos Crediteus kan du som hos alle andre online låneformidlere benytte dig af en låneberegner. Den kan fortælle dig, hvor meget du skal afbetale hver måned, og hvor høj din rente kommer til at være. Dette gælder for alle lån, også bådlån. Det skal dog siges at en låneberegner ikke nødvendigvis viser det endelige lån, og derfor kan renten og det månedlige beløb godt variere lidt.

Låneberegneren giver også et godt indblik i, hvordan nye lån er i forhold til hinanden, så vi anbefaler på det kraftigste, at du gør brug af den, inden du optager et lån. Hvis du har et godt overblik over din økonomi, kan du få en kassekredit som bådlån. Du skal dog være opmærksom på at der ikke er nogen fast månedlig indbetaling på en online kassekredit. Det vil derfor være op til dig selv at sørge for den løbende afvikling af lånet i fremtiden.

Hvor kan man låne til en båd?

Hvis du ønsker at købe en båd og har behov for at få købet finansieret, så kan du gå i banken og søge om et forbrugslån. Eller du kan optage et bådlån. Hvad der er det mest fordelagtige for dig, afhænger af din økonomi og den rente, din bank kan tilbyde dig.

Crediteus tilbyder dig et alternativ til banklån. Gennem os får du et antal online lånetilbud, som du kan gennemgå i ro og mag hjemme hos dig selv. Når du har fundet det lån, der passer bedst til dig, hjælper vi dig også med den formelle kontakt til långiver i forbindelse med selve optagelsen af lånet.

Hvordan finansierer man en båd?

Mange banker tilbyder deres kunder bådlån med og uden sikkerhed. Hvis du ønsker at optage bådlån med båden som sikkerhed, skal du som regel selv præstere en udbetaling på 20%, hvorefter banken låner dig de sidste 80%. Mange vælger i stedet at låne til en båd uden udbetaling gennem os online. Denne form for lån er uden sikkerhedsstillelse. Långiverens garanti for lånet består af en kreditvurdering samt den bindende underskrift fra kunden.

Hvad koster det om året at have en båd?

Den altafgørende faktor er naturligvis bådens pris. Dernæst kommer den årlige udgift helt an på, hvor du optager dit bådlån henne. Renter og gebyrer er det, som afgør den årlige kreditudgift. Desuden er der selvfølgelig løbende udgifter til drift og vedligehold af båden, havneplads osv. I en undersøgelse på Facebook i 2021 svarede over 2.000 danskere på, hvilke udgifter de har til deres båd årligt. Undersøgelsen viser, at omtrent en fjerdedel af bådejere har bådlån online og har gennemsnitlige udgifter på i underkanten af 15.000 kr. om året. De resterende tre fjerdedele, som har et bådlån i banken, har typisk større og/eller nyere både med udgifter på i gennemsnit 35.000 kr. om året. Det er noget, man skal regne med i sin privatøkonomi.

Bådkonsulent

Ud over at optage lån til en båd gennem Crediteus anbefaler vi også, at du får en bådkonsulent til at gennemgå båden, såfremt du har valgt at købe en brugt båd. Disse konsulenter arbejder også gerne som taksatorer og havarikonsulenter. De har derfor et indgående kendskab til, hvad der skal kigges efter ved køb af en brugt båd. En bådkonsulent koster i omegnen af 3.000 kr.

Den fulde pris

Man skal som privatperson medregne alle de udgifter, der følger med, når man vælger at købe en båd. Mange tænker ikke over det. De låner derfor kun selve beløbet for båden, men glemmer at tænke over de udgifter, der efterfølgende er ved at eje en båd. En havneplads er blandt andet en af de store udgifter ved at være bådejer, op til 6.000 kr. årligt koster det.

Derfor bør man tænke over at låne et større beløb end bådens anskaffelsespris. Det kommer meget hurtigt til at løbe op i pris med alle de ting, man skal sørge for. Et bådlån gennem Crediteus kan klart anbefales, hvis du vil sikre dig det fulde overblik over dit bådkøb. Vi sidder klar ved telefonen hele ugen og kan guide og hjælpe dig til at få det bedst mulige bådlån gennem os. Det er meget vigtigt for os, at du som kunde får en god oplevelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.