Vi godkender ansøgningen for din lån til sommerhus
inden for 5 minutter

En kassekredit kan være en glimrende løsning. Den sikrer dig nemlig retten til at trække på en given mængde penge!

 

 

Vi godkender ansøgningen for din lån til sommerhus
inden for 5 minutter

  • 100% uden skjulte gebyrer
  • Ikke-forpligtende lånetilbud
  • Hæv penge i dag

Kassekreditter er meget mere fleksible end forbrugslån. Det betyder, at en hurtig kassekredit vil være fordelagtig for de fleste, hvis du der skulle opstå uforudsete udgifter siden på måneden, eller man har et andet akut behov for penge, som kan betales tilbage inden for kort tid.

En anden klar fordel ved kassekreditten er, at du kun betaler renter i den periode, hvor du rent faktisk trækker på den. Så hvis du formår at få kassekreditten i plus igen i starten af måneden, så betaler du heller ikke renter længere. Sørg derfor altid for at kun at bruge den aktivt i de perioder, hvor det er nødvendigt.

Lån til sommerhus – Find det bedst lån

Der findes mange steder, hvor du kan få et lån til sommerhus. Men mange muligheder giver også mange tvivlsspørgsmål. Hvordan sikrer du, at du får det bedste lån på markedet? Hvis du er ny på ejendomsmarkedet for fritidshuse, har du så styr på, hvad du bør vide om lån sommerhus og købsdokumenter?

Ligegyldigt om du tænker på at anskaffe dig dit første sommerhus, eller om du vil omlægge lånene i et sommerhus, du allerede ejer, er der meget at holde styr på. Hvad skal du for eksempel være opmærksom på omkring lån sommerhus og evt. udlejning? For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi hos Crediteus samlet en lang række gode råd til dig her.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lån til sommerhus – ansøg hos Crediteus

Der findes mange steder, hvor du har mulighed for at få et lån til sommerhus. Du kan vælge at låne penge, hvis du ønsker at købe et sommerhus for første gang. Men det er også muligt at få lån til sommerhus, som du allerede er ejeren af. Du kan vælge at lægge eksisterende lån i sommerhuset om, eller at optage et nyt lån til forbedringer.

Du har derfor altid mulighed for at få det lån, der passer bedst til dig. Hos Crediteus er det nemt og hurtigt at indtaste dine oplysninger. Så sørger vi for, på dine vegne, at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere. Det giver dig et godt overblik og en god udgangsposition, når du skal finde frem til det bedste lån, der passer til lige netop dine behov.

Find det bedste sommerhuslån

Når du først har fundet det perfekte sommerhus, er det naturligt, at du ønsker at få et overblik over de bedste lån til sommerhus, der findes på markedet. Det kan være en større opgave at indhente lånetilbud fra flere lånudbydere, for at finde frem til det bedste tilbud. Hos Crediteus har vi valgt at gøre det rigtig nemt for dig.

Derfor har vi lavet en enkelt og overskuelig side, hvor du blot skal udfylde dine oplysninger og det beløb du ønsker at låne. Derefter sørger vi for, at du hurtigt og effektivt får lånetilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Så er det bare op til dig at vælge det lånetilbud, der bedst matcher dine behov. Aldrig har det været nemmere, at finde det bedste sommerhuslån.

Lån til sommerhus – når drømmen skal købes

Drømmen om et sommerhus er ikke fremmed for mange af os. Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du ønsker at købe dit eget sommerhus. Det kan nemlig være rigtig dejligt at have et fristed, der er helt dit eget. Her kan hverdagens stress og jag blive henvist til den anden side af havelågen.

Så der i stedet bliver plads til ro og fordybelse for både dig og familien. Men det er de færreste, der har alle pengene til at realisere drømmen, stående kontant på bankkontoen. Heldigvis findes der råd for dette. Det er nemlig muligt at låne pengene til at købe et sommerhus. Der er dog nogle ting, du bør sætte dig ind i, inden du optager lånet og køber sommerhuset.

Når du står med en salgsopstilling i hånden og er klar til at slå til, er der nogle få ting, du bør være opmærksom på. Hvis du vælger at optage et lån, for at betale for dit kommende sommerhus, skal du være opmærksom på, at der i salgsopstillingen tit er opgivet nogle beløb, som skal betales ud over selve prisen på sommerhuset.

Det kan være afgifter til tinglysning, betaling for forsikringer og lignende. Disse beløb skal du huske at medtage, når du skal regne på, hvor meget, du har behov for at låne til sommerhuskøbet. Hos Crediteus kan du nemt og hurtigt indsende en ansøgning om et lån til sommerhus. Så får du tilbud fra over 25 banker og låneudbydere og kan vælge at benytte det bedste lånetilbud.

  1. Ingen overraskelser, da alle gebyrer er opgivet på forhånd
  2. Hurtigt at ansøge og hurtigt svar
  3. Vælg selv lånets løbetid
  4. Du behøver kun at søge ét sted, og du får svar fra over 25 banker og låneudbydere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lån til sommerhus – når der skal fornyelse til

Det kan også være, at du ikke står i den situation, at du skal ud og anskaffe et nyt sommerhus. Det kan være, at du i stedet har ejet dit sommerhus i nogle år og nu har behov for at få det udvidet og opdateret. Der kan være mange grunde til, at et sommerhus godt kan trænge til en overhaling.

Måske er familien vokset betydeligt siden du købte sommerhuset i sin tid. Eller måske er det bare på tide, at den gamle indretning bliver skiftet ud med noget mere funktionelt og tidssvarende. Ligegyldigt, hvad grunden er, kan det hurtigt komme til at koste mange penge. Heldigvis kan du hos Crediteus også ansøge om lån til forbedringer af dit sommerhus. Du skal blot finde ud af, hvad drømmen koster.

Du kan sagtens optage lån til sommerhus selvom du allerede er ejeren af det sommerhus, der skal lånes penge til. Det er på ingen måde et krav, at du skal lave en nyanskaffelse for at kunne låne penge. Hvis du eksempelvis ejer et mindre sommerhus og går med planerne om at bygge det større, kan du sagtens låne penge til dette projekt.

Det kan være en økonomisk meget god idé at investere flere penge i et eksisterende sommerhus. For selvom din gæld vokser, så vil dine aktiver også vokse. For dit sommerhus vil alt andet lige blive mere værd, når du vælger at bruge penge på at få det opdateret og eventuelt bygget større. Få et uforpligtende tilbud på dit nye lån hos Crediteus.

Lån til sommerhuset – hvis huset lejes ud

Det kan koste forholdsvis mange penge at eje et sommerhus. For ikke alene skal huset anskaffes og købesummen betales til sælgeren, men huset skal også holdes i driften. Men modsat din primære bolig, så bruger du ikke sommerhuset hele tiden.

Det kan være, at du leger med tanken om, at huset kan lejes ud i de perioder, hvor det alligevel står tomt. Det kan være en god økonomisk håndsrækning, at melde et sommerhus til udlejning.

For der er nogle løbende udgifter, der ikke er afhængige af, hvor meget eller hvor lidt du bruger det. Nogle udgifter som ejendomsskat og forsikringer er helt uafhængige af, hvor ofte du opholder dig i huset. Andre udgifter er forbrugsafhængige og kan direkte ledes tilbage til, hvor meget huset bruges. Eksempelvis kan nævnes vand og strøm.

Det har ingen betydning for dit valg af lån, om sommerhuset lejes ud eller ej. Det er alene en økonomisk beslutning, der vedrører dig som ejer. Inden du tager beslutningen om hvorvidt du ønsker at leje dit sommerhus ud, er der nogle få ting, du bør sætte dig ind i.

Når sommerhuset lejes du, kan du ikke selv disponerer frit over det. Men på den positive side, så får du en lejeindtægt. En del af denne er endda skattefri. Det skattefrie beløb afhænger af, om du lejer ud privat eller gennem et sommerhusbureau. Denne lejeindtægt kan måske endda dække dine månedlige ydelser til dit sommerhuslån.

På den måde kan du måske købe et sommerhus, uden at belaste din daglige økonomi. Du kan kontakte et sommerhusbureau og få et overslag over den påtænkte lejeindtægt.

Lån til sommerhus – Hvad koster det at låne?

Det er underordnet, om du står og skal investere i et nyt sommerhus, eller om du skal låne penge til forbedringer af et eksisterende sommerhus. For i begge tilfælde, vil du nok på et tidspunkt stille dig selv det samme spørgsmål. Du har brug for at vide, hvad det vil koste dig hver måned, at indfri din drøm.

Der er flere ting, der spiller ind på den månelige ydelse, når du kigger på et lån. For det første, spiller det selvfølgelig ind, hvor mange penge du har behov for at låne. For dette beløb skal du selvsagt også betale tilbage igen i løbet af lånets løbetid. Derfor vil der være stor forskel på, om du har behov for at låne 100.000 kroner eller 500.000 kroner.

Noget andet, der spiller en afgørende rolle er, hvor lang tid lånet skal løbe over. For det giver næsten sig selv, at der vil være en stor forskel på den månedlige ydelse alt efter, om du ønsker at betale lånet tilbage over eksempelvis 5 år eller om du ønsker, at lånet skal løbe i 15 år. De to størrelser, altså lånets størrelse og lånets løbetid, har du selv direkte indflydelse på. Men der er også andre faktorer, der spiller ind, som du ikke selv kan bestemme.

Det er blandt andet renter og gebyrer på lånet. Men lidt indflydelse har du alligevel. For vi har gjort det nemmere for dig, at finde frem til de bedste lån. Hos Crediteus giver vi dig et godt overblik over forskellige lånetilbud, så du kan vælge.

FAQ

Er Crediteus upartiske?
Hos Crediteus gør vi en dyd ud af, at være 100 % upartiske overfor vores kunder. Du skal kunne stole på, at du hos os får nogle rigtig godt lånetilbud, som du skal kunne træffe din beslutning ud fra. Vi indhenter tilbud fra over 25 forskellige banker og låneudbydere. På den måde sikrer vi, at du får et retvisende grundlag at træffe din beslutning ud fra. Hvilket lån og fra hvilken låneudbyder du vælger, er helt og aldeles op til dig. Det gør ingen forskel for os, om du vælger det ene tilbud frem for det andet. Derfor kan vi godt garantere, at vi er upartiske, når vi sender tilbuddene på lån videre til dig.
Hvad koster jeres service?
Vi har valgt, at vores service her hos Crediteus ikke koster dig noget. Vi har valgt, at det skal være helt uforpligtende og gratis for dig at bruge vores side til at indhente og sammenligne lån. Der gemmer sig ikke noget med småt, hvor du pludselig er forpligtet til at benytte dig af vores tilbud. Når vi siger, at det er helt uforpligtende for dig at bruge vores service, så mener vi det. Selv hvis du ikke vælger at benytte dig af nogle af de lånetilbud, som du bliver præsenteret for. Så kort sagt, koster vores service ikke noget. Det er først, når du acceptere et lån, at du har bundet dig til en aftale.
Får jeg tilbudt retvisende lån?
Når du vælger at bruge Crediteus, skal du indtaste dine personlige oplysninger på vores side. Disse oplysninger danner grundlag for en ansøgning om lån på en given størrelse. For at sikre, at du har det bedste udgangspunkt, når du skal sammenligne dine lånetilbud, sørger vi for at spørge flere aktører på markedet. Derfor har vi over 25 forskellige banker og låneudbydere, som vi indhenter tilbud fra. At antallet er så højt og ikke kun begrænser sig til 2-3 udbydere af lån, er din sikkerhed for, at de tilbud, du modtager, er retvisende. Derefter kan du i god ro og mag nærlæse tilbuddene og tage stilling til, om du ønsker at gøre brug af et af dem.
Hvorfor skal jeg give personlige oplysninger?
For at ansøge om et lån hos Crediteus, har vi et skema, du skal udfylde. I skemaet skal du udfylde alder, månedlig indkomst efter skat, boligtype, beskæftigelse og kontaktoplysninger. Grunden til, at du skal udfylde disse personlige oplysninger, er, at det er dem, der ligger til grund for de tilbud på lån, som bliver indhentet på dine vegne. De udbydere af lån, som skal give et konkret tilbud til dig, bruger disse oplysninger til at foretage en kreditvurdering. I denne vurdering indgår dine personlige oplysninger, da det er en vurdering omkring lige netop det lån, du ønsker at optage. Derfor er det nødvendigt for os at bede om dine personlige oplysninger. Vi passer selvfølgelig godt på disse oplysninger i forhold til GDPR.
Hvad koster et lån?
Det koster penge at låne penge. For det første skal du betale de penge tilbage, som du vælger at låne. Men for at dem, der låner pengene ud, får en forretning ud af det, vil de have nogle penge i betaling for at låne pengene ud. Denne pris på lånet bliver beregnet som renter. Udover renterne tager de fleste udbydere af lån også et gebyr for oprettelsen af lånet. Det kaldes etableringsomkostninger. Det er betaling for arbejdet med at lave lånedokumenter og håndterer sagen. Der kan også være opkrævningsgebyrer. Dette giver et samlet beløb, der skal betales tilbage. Alle disse beløb har vi sørget for, bliver udspecificeret for dig, så du ikke er i tvivl om, hvad dit konkrete lån vil koste.