Vi godkender ansøgningen for din kassekredit
inden for 5 minutter

En kassekredit kan være en glimrende løsning. Den sikrer dig nemlig retten til at trække på en given mængde penge!

 

 

Vi godkender ansøgningen for din kassekredit
inden for 5 minutter

  • 100% uden skjulte gebyrer
  • Ikke-forpligtende lånetilbud
  • Hæv penge i dag

Kassekreditter er meget mere fleksible end forbrugslån. Det betyder, at en hurtig kassekredit vil være fordelagtig for de fleste, hvis du der skulle opstå uforudsete udgifter siden på måneden, eller man har et andet akut behov for penge, som kan betales tilbage inden for kort tid.

En anden klar fordel ved kassekreditten er, at du kun betaler renter i den periode, hvor du rent faktisk trækker på den. Så hvis du formår at få kassekreditten i plus igen i starten af måneden, så betaler du heller ikke renter længere. Sørg derfor altid for at kun at bruge den aktivt i de perioder, hvor det er nødvendigt.

Få luft i økonomien med en kassekredit online

Her hos Crediteus anbefaler vi altid, at man sætter sig ned og laver en oversigt over ens økonomi. Det er vigtigt, at man planlægger en sund finansiel fremtid. Men samtidig forstår vi også godt, at det ikke er alt, som man kan planlægge sig ud af: Det kan være utroligt svært at planlægge sig ud af alle økonomiske udgifter. Nogle udgifter kan komme ud af den blå luft, og det er således en god idé at få sig en buffer i privatøkonomien, der kan gå ind og dække netop disse forudsete omkostninger. En billig kassekredit kan i denne sammenhæng være en glimrende løsning. Den sikrer dig nemlig retten til at trække på en given mængde penge.

I denne artikel vil vi prøve af besvare nogle af dine spørgsmål omkring, hvad en kassekredit egentlig er, hvornår du bør vælge at optage en kassekredit samt hvilke fordele, der kan være ved det. Desuden giver dig også nogle gode råd samt tips og tricks til din ansøgning. Så gør dig klar på at blive klogere, for nu skal det handle om kassekreditter!

En kassekredit er et fleksibelt økonomisk råderum

Hvad er så en kassekredit egentlig, når det kommer til stykket. Teknisk set er det en form for lån, men i modsætning til et forbrugslån, hvor du låner en given mængde penge og betaler ned på lånet måned efter måned, så er en kassekredit en lidt anden størrelse. Med en kassekredit optager du retten til at råde over en given mængde penge, hvormed du har retten til at lade din konto gå i minus. Der er altså ikke fastsat beløb, men kun et råderum. Det er et meget fleksibelt produkt, da du fra måned til måned variabelt kan trække på kassekreditten og kun, når der er absolut behov for det.

Intet kommer dog gratis, og ligesom ved andre lånetyper vil der være en omkostninger for kassekreditten, som der skal betales. Hos nogle banker og låneudbydere skal du betale stiftelsesomkostninger samt en løbende kassekredit-rente. Hos andre slipper du med at betale en variabel rente.

En kassekredit kan komme mange til gode

Som vi har konstateret, er kassekreditter meget mere fleksible end forbrugslån. Selvom det primære formål med kassekreditten er, at den kan bruges til at gå en smule i minus sidst på måneden, hvis der skulle opstå forudsete udgifter, så kan den i andre tilfælde også være brugbar. Det gælder bl.a., hvis du har taget et lån til et nyt badeværelse eller hvis du har optaget et lån til et nyt køkken eller måske endda vil låne penge til dit bryllup. Her kan en kassekredit være en god støtte i en kortere periode.

En kassekredit er derfor et godt produkt til følgende typer af forbrugere:

Fordelene ved kassekredit er nemlig, at du ikke betaler for en krone mere, end du bruger. Og du får både hurtig forhåndsgodkendelse samt hurtig udbetaling i de fleste tilfælde.

Fordelene ved en online kassekredit

Som ved forbrugslån hører kassekreditter online til usikrede låntyper, men forskellen findes i løbetid og typisk også beløbsstørrelse. Når du optager en kassekredit ved en onlinebank i stedet for din egen bank, er der dog nogle væsentlige forskelle, som du bør var klar over.

En kassekredit hos banken har typisk ingen udløbsdato eller fast løbetid, da de jo ikke nødvendigvis ønsker, at du ikke opbruger den. Det kommer sig af, at deres sikkerhed ligger i, at kassekreditten i dette tilfælde vil være forbundet til din lønkonto. En kassekredit online kommer en fastsat løbetid, men du har altid muligheden for at tilbagebetale pengene inden da.

For nogle kan du måske virke usikkert at vælge et lånetilbud online, men du skal altid sørge for, at du henvender dig til en pålidelige långiver. Mange gange vil du faktisk se, at online kassekreditter er utroligt konkurrencedygtige, og du vil ofte spare mange penge i forhold til den traditionelle kassekredit i din bank. Desuden er det vigtigt at påpege, at det danske Finanstilsyn overvåger alle långivere i Danmark, om end de er offline eller online.

Hvad koster en kassekredit?

Naturligvis skal du altid holde godt øje med de forskellige omkostninger forbundet direkte med lånet. Det kan være diverse gebyrer, renter eller ÅOP, som vi også kommer nærmere ind på senere i artiklen. Derudover bør du være opmærksom på, at prisen på din kassekredit også afhænger af størrelsen på dit lånebeløb.

Læg godt mærke til, at nogle lånudbydere med online kassekredit har tilbud, hvor du ikke skal betale hverken renter eller gebyrer i 30 dage. Det er dog typisk kun noget, der gives til førstegangslånere, men kan være en stor fordel, hvis du allerede ved, at du kan indfrie lånet i løbet af denne periode.

Til sidst, men ikke mindst varier låneomkostningerne en del mellem långivere, så du kan bruge vores service her på siden til at få et uforpligtende lånetilbud i dag og tjekke, om de lever op til dine behov.

 

Indhent et godt tilbud på en kassekredit

Nu, hvor du ved mere om, hvad en kassekredit er, har du måske også lært mere om, hvordan den passer til netop dine behov. Hvis du gerne vil vide mere, er der gode nyheder: Vi har gjort det let for dig at indhente et godt tilbud helt uforpligtende. Du skal blot ansøge om en her på siden.

Hvis du allerede ved, hvor stor en kredit du ønsker, så kan du allerede finde dit NemID-kort frem. Vær opmærksom på, at du ikke få kassekredit, hvis du er registreret i RKI. Desuden skal du forberede dig på, at bestemte låneudbydere vil foretage en individuel kreditvurdering af dig, før de udsteder lån. Det vil altså sige, at du ikke altid er garanteret at kunne låne lige præcis det beløb, du ønsker, men i stedet et, der passer på din økonomiske situation. Det bedste, du kan gøre, er at udfylde ansøgningsformularen så godt som muligt. Så er du godt på vej til at få glæde af din nye kassekredit.

Og husk på, at Crediteus er her til at hjælpe dig gennem alle trin på vejen!

 

Vi har samlet en række gode råd, samt tips og tricks til dig

Før du optager din kassekredit, er der en række vigtige trin du skal igennem. Du bør først og fremmest spørge dig selv om, hvor stor en kredit du overhovedet har behov for. En god måde at finde svaret på dette er, at logge ind på din netbank og gennemgå måned for måned, hvor ofte du har behov for en økonomisk buffer. Du kan nu regne på, hvor mange penge der gennemsnitligt har været dækningsbehov for.

Det næste trin er at lægge en plan for, hvordan du vil betale kreditten ud, i tilfælde af du rent faktisk skal trække på den. Vi vil ikke anbefale dig at lade kassekreditten være en sovepude for dig, som du bruger uden omtanke. Træk i stedet for kun på den i nødstilfælde.

Det er med andre ord altid essentielt at optage en kassekredit på et oplyst grundlag og med en klar plan for, hvordan kreditten skal betales tilbage igen. Vi har en række andre gode råd, samt tips og tricks klar til dig her:

Opsummeret vil vi sige, at det at få en kassekredit kan være en glimrende løsning for dem, som ønsker luft i økonomien. Det er en klar fordel kun at skulle betale renter, når du trækker på kreditten, og du slipper for at optage et helt nyt lån. Men husk nu at ansøge om kassekredit på et oplyst grundlag. Rådene her på siden har forhåbentlig hjulpet dig godt på vej mod at træffe en god afgørelse.

God fornøjelse med din kommende kassekredit!