Kassekredit

En kassekredit kan være en glimrende løsning. Den sikrer dig nemlig retten til at trække på en given mængde penge!

 

 

Kassekredit

 • 100% uden skjulte gebyrer
 • Ikke-forpligtende lånetilbud
 • Hæv penge i dag

Kassekreditter er meget mere fleksible end forbrugslån. Det betyder, at en hurtig kassekredit vil være fordelagtig for de fleste, hvis nu der skulle opstå uforudsete udgifter sidst på måneden, eller hvis man har et andet akut behov for penge som kan betales tilbage inden for kort tid.

En anden klar fordel ved kassekreditten er, at du kun betaler renter i den periode, hvor du rent faktisk trækker på den. Så hvis du formår at få kassekreditten i plus igen i starten af måneden, så betaler du heller ikke renter længere. Sørg derfor altid for at kun at bruge den aktivt i de perioder, hvor det er nødvendigt.

Få luft i økonomien med en kassekredit online

Her hos Crediteus anbefaler vi altid, at man sætter sig ned og laver en oversigt over ens økonomi. Det er vigtigt, at man planlægger en sund finansiel fremtid. Men samtidig forstår vi også godt, at det ikke er alt, man kan planlægge sig ud af: Det kan være utrolig svært at planlægge sig ud af alle økonomiske udgifter.

Nogle udgifter kan komme ud af den blå luft, og det er således en god idé at få sig en buffer i privatøkonomien, der kan gå ind og dække netop disse uforudsete omkostninger. En billig kassekredit kan i denne sammenhæng være en glimrende løsning. Den sikrer dig nemlig retten til at trække på en given mængde penge. Få kredit nu mens markedet er til kundernes fordel.

I denne artikel vil vi prøve af besvare nogle af dine spørgsmål omhandlende, hvad en kassekredit egentlig er, hvornår du bør optage en kassekredit samt hvilke fordele, der kan være ved det. Desuden giver vi dig også nogle gode råd og tips og tricks til din ansøgning. Så gør dig klar på at blive klogere, for nu skal det handle om kassekreditter!

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hvad er en kassekredit?

Hvad er kassekredit? Kassekredit er en særligt fleksibel låneform, der passer godt til dig, der er struktureret og god til at holde overblik over din økonomi. Overblikket er vigtigt, da der ikke er faste afdrag hver måned, så det er op til dig selv at få tilbagebetalt beløbet til banken eller pengeinstituttet.

Har du et godt overblik, kan det være en smart måde at dække de måneder, hvor du tjener knap så meget. Med en ansøgning fra Crediteus modtager du et svar kort tid efter. Og da det er helt uforpligtende og gratis, har du god tid til at vurdere, om det er en låneform, der passer til dig.

Et kassekredit lån kan være et yderst fordelagtigt alternativ til andre traditionelle låneformer som f.eks. forbrugslån og kviklån. Kredittypen er meget fleksibel og tilpasset til dig, der engang i mellem har brug for lidt flere penge mellem hænderne. I stedet for at optage et lån hver gang kan du blot trække på din kredit efter behov.

Kassekreditten er en meget fleksibel låneform, da du udelukkende betaler renter og gebyrer, når du trækker på kreditten. At optage en kassekredit kan give rigtig god mening, hvis man har brug for en økonomisk buffer til uforudsete udgifter. Det kan det, fordi du kan nøjes med at bruge den i de tilfælde og ellers lade den være resten af tiden.

Kassekreditter kan være forbundet med store fordele. En kassekredit kan fungere som en økonomisk redning, som man kan benytte sig af, når man møder økonomiske udfordringer. Måske går din tørretumbler i stykker, eller du er nødt til at få foretaget en rodbehandling eller lignende.

Hvis du har en kassekredit, kan du have ro i maven, fordi du har mulighed for at bruge de ekstra penge. Faktisk sætter kun 28 % af danskerne penge til side til uforudsete udgifter, hvilket kan betyde store tab i form af renter for ikke aftalte overtræk på kontoen. Med kreditten kan du trække over på din konto uden problemer, da det er aftalt på forhånd.

Betydningen af kassekredit – hvad betyder det at have en kassekredit?

Hvis du har brug for en kassekredit, beregner vi dine tal for at se, om det er en låneform, der giver mening for dig. Er du i akut pengenød, og har du overblikket over din økonomi, kan kassekreditten sagtens være den helt rigtige løsning for dig. Når du vil låne penge, er det en god idé at lægge en plan for dig selv: Hvad skal pengene bruges på? Hvornår kan jeg betale dem tilbage? Hvis du eksempelvis har en svingende økonomi med høj indkomst i nogle måneder, fordi du er kunstner eller freelancer, er kassekreditten et godt lån til dig. Nemlig fordi du kun betaler for den, når du bruger penge.

Ansøg om et kassekredit lån online

Det går nemt og hurtigt at søge om en kassekredit online eller via SMS. Faktisk svarer de fleste banker og pengeinstitutter allerede inden, du kan nå at læse et kapitel i din bog. Når din ansøgning er sendt afsted, vil mange af låneudbyderne give deres tilbud lige med det samme, mens andre bruger lidt længere tid på at behandle din ansøgning.

Det tager næsten aldrig mere end 30 minutter, før du har svar. Det hele foregår online, så du kan lade jakkesættet blive i skabet. Din ansøgning bliver vurderet helt upartisk. Det gør den, fordi det hele foregår online med dine tal som genstand for vurderingen i stedet for dig som person.

Kassekredit renten er højere – men stadig det bedste lån for nogen

Hvis du akut har brug for at dække nogle udgifter, kan en hurtig kassekredit sagtens være det allerbedste låneprodukt til dig. Hvor et forbrugslån typisk har en lavere rente, har kassekreditten den fordel, at du får pengene her og nu – og du betaler kun, når du bruger af dem.

Du kan altså have en kassekredit på 50.000 kroner, som du kun bruger af, når det er nødvendigt. Og dermed også kun betaler for i situationer, hvor du har brugt den. Forbrugslånet har en fast ydelse hver måned og er derfor mindre fleksibelt. Kassekreditten er særligt attraktivt for folk med svingende indkomst. Det er den, fordi det er billigere at trække på kassekreditten end at overtrække på kontoen.

Mest populære lånebeløb:

 

Kassekredit hos Danske Bank – den bedste løsning?

Du står og skal bruge en kassekredit. Måske til at renovere sommerhuset. Måske til at dække tandlægeregningerne. Du har regnet på det, og da du ved, at der er penge på vej i næste måned, har du vurderet, at en kassekredit er den bedste løsning for dig. Men hvad skal du vælge? Danske Banks kassekredit er en mulighed. Men da du senere på året skal holde konfirmation, er det måske en god idé at lave en kredit, der er lidt højere end de 50.000 kroner, som er det højeste, de udbyder hos Danske Bank? Overvejelserne er reelle, og vi har sikkert alle haft dem. Men med Crediteus er det langt nemmere.

Kan Crediteus slå en kassekredit fra Jyske Bank?

Din ansøgning bliver sendt ud til mere end 25 låneudbydere, når du bruger Crediteus. Du får dermed ikke blot tilbud fra Nordea kassekredit eller fra Jyske Bank. Du får svar fra en lang række banker og pengeinstitutter. Det giver dig et solidt grundlag at sammenligne de forskellige låneprodukter på. Det er me den metode, du kan være mest sikker på at finde det lån, der er billigst og som passer bedst til dig og dine behov. Du sparer altså både masser af tid på ikke at skulle kontakte banker, og så sparer du penge, fordi du har muligheden for at lave en kvalificeret sammenligning. Nemt, sikkert, enkelt – nå ja og selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.

En kassekredit er et fleksibelt økonomisk råderum

Hvad er en kassekredit så egentlig, når det kommer til stykket? Teknisk set er det en form for lån, men i modsætning til et forbrugslån, hvor du låner en given mængde penge og betaler af på lånet måned efter måned, så er en kassekredit en lidt anden størrelse.

Med en kassekredit optager du retten til at råde over en bestemt mængde penge, hvormed du har retten til at lade din konto gå i minus. Der er altså ikke et fastsat beløb men kun et råderum. Det er et meget fleksibelt produkt, da du fra måned til måned variabelt kan trække på kassekreditten, og kun når der er absolut behov for det.

Intet kommer dog gratis, og ligesom ved andre lånetyper vil der være en omkostning for kassekreditten, som skal betales. Hos nogle banker og låneudbydere skal du betale stiftelsesomkostninger samt en løbende kassekreditrente. Hos andre slipper du med kun at betale en variabel rente.

Kassekredit – ansøg sikkert og nemt online

Står du og mangler penge til drømmerejsen eller en ny lækker mountainbike? Eller er økonomien bare ekstra stram i nogle måneder? Med Crediteus kan du ansøge om en kassekredit hos mere end 25 banker og pengeinstitutter på bare fem minutter.

Ansøgningen om kassekredit foregår online, nemt og sikkert, og du kan søge om op til 500.000 kroner. Fordelen ved en kassekredit er, at du kan skabe luft i økonomien nu og her. Og så afdrager du, når der igen er overskud. Du får altså med andre ord et højere rådighedsbeløb, lige når det passer dig.

Ansøg om kassekredit online – Fleksibelt lån med Crediteus

Crediteus gør det muligt at finde det billigste låneprodukt, der passer til dine behov. Vi gør det nemt og sikkert at ansøge om penge til det, du står og mangler. En kassekredit er en fleksibel låneform. Den giver dig et større rådighedsbeløb nu og her, samtidig med at du selv styrer, hvornår du vil betale pengene tilbage.

Med kun én ansøgning om kassekredit gennem Crediteus, søger du hos mere end 25 banker og pengeinstitutter. Det betyder, at du kan finde den kredit, der passer bedst til dine behov. De fleste svarer på ansøgningen med det samme eller senest 30 minutter efter, at du har sendt din ansøgning. Så nemt er det.

Her hos Crediteus, er vi til for at hjælpe dig med at finde det billigste privatlån. Og selvfølgelig på en nem og sikker måde. Samtidig er det også utroligt vigtigt for os, at du får et lån, der passer godt til dig og dine behov – og specielt til din evne til at betale lånet tilbage.

Vi tilbyder både kassekreditter, samlelån, forbrugslån, billån og flere andre låneprodukter. Vi gør, hvad vi kan for at vejlede og rådgive dig så godt som muligt, hvilket giver dig de mest optimale muligheder for at træffe det valg, der passer bedst til din økonomi og dine behov. En kassekredit, som du ansøger om gennem Crediteus, har følgende fordele:

 1. En kassekredit giver fleksibilitet i økonomien
 2. Renten på kreditten er oftest billigere end renten på overtræk
 3. Du betaler kun, når du bruger den
 4. Du bestemmer selv, hvornår du vil afdrage

En kassekredit er lidt anderledes end de andre låneformer. Her kan du nemlig selv bestemme, hvornår du vil betale af på lånet. Forestil dig at du er en relativt nystartet freelance grafisk designer. Du har en stor opgave i maj måned, som giver en god indkomst.

Derfor planlægger du et stort flot bryllup i juni måned med store blomsterarrangementer, limousinekørsel og en hyret kok. Men firmaet der har hyret dig i maj måned udskyder pludselig opgaven, og nu står du der. En lang række regninger og ikke en krone på lommen. I det tilfælde er kassekreditten den perfekte låneform, fordi du har en relativt kort udsigt til at kunne betale pengene tilbage.

En kassekredit kan komme mange til gode

Som vi tidligere har konstateret, er kassekreditter meget mere fleksible end forbrugslån. Selvom det primære formål med kassekreditten er, at den kan bruges til at gå en smule i minus sidst på måneden, hvis der skulle opstå forudsete udgifter, så kan den også være brugbar i andre tilfælde. Det gælder bl.a., hvis du har taget et lån til et nyt badeværelse, eller hvis du har optaget et lån til et nyt køkken eller måske endda vil låne penge til dit bryllup. Her kan en kassekredit være en god støtte i en kortere periode.

En kassekredit er derfor et godt produkt til følgende typer af forbrugere:

Fordelene ved kassekredit er nemlig, at du ikke betaler for en krone mere, end du bruger. Og du får i de fleste tilfælde både hurtig forhåndsgodkendelse og udbetaling.

Ansøg om kassekredit online – Fleksibelt lån med Crediteus

Crediteus gør det muligt at finde det billigste låneprodukt, der passer til dine behov. Vi gør det nemt og sikkert at ansøge om penge til det, du står og mangler. En kassekredit er en fleksibel låneform. Den giver dig et større rådighedsbeløb nu og her, samtidig med, at du selv styrer, hvornår du vil betale pengene tilbage.

Med kun én ansøgning om kassekredit gennem Crediteus, søger du hos mere end 25 banker og pengeinstitutter. Det betyder, at du kan finde den kredit, der passer bedst til dine behov. De fleste svarer på ansøgningen med det samme eller senest 30 minutter efter, du har sendt din ansøgning. Så nemt er det.

Her hos Crediteus er vi til for at hjælpe dig med at finde det billigste privatlån. Og selvfølgelig på en nem og sikker måde. Samtidig er det også utrolig vigtigt for os, at du får et lån, der passer godt til dig og dine behov – og specielt til din evne til at betale lånet tilbage.

Vi tilbyder både kassekreditter, samlelån, forbrugslån, billån og flere andre låneprodukter. Vi gør, hvad vi kan for at vejlede og rådgive dig så godt som muligt, hvilket giver dig de mest optimale muligheder for at træffe det valg, der passer bedst til din økonomi og dine behov. En kassekredit, som du ansøger om gennem Crediteus, har følgende fordele:

 1. En kassekredit giver fleksibilitet i økonomien
 2. Renten på kreditten er oftest billigere end renten på overtræk
 3. Du betaler kun, når du bruger den
 4. Du bestemmer selv, hvornår du vil afdrage

En kassekredit er lidt anderledes end de andre låneformer. Her kan du nemlig selv bestemme, hvornår du vil betale af på lånet. Forestil dig at du er en relativt nystartet freelance grafisk designer. Du har en stor opgave i maj måned som giver en god indkomst.

Derfor planlægger du et stort flot bryllup i juni måned med store blomsterarrangementer, limousinekørsel og en hyret kok. Men firmaet der har hyret dig i maj måned udskyder pludselig opgaven, og nu står du der. En lang række regninger og ikke en krone på lommen. I det tilfælde er kassekreditten den perfekte låneform, fordi du har en relativt kort udsigt til at kunne betale pengene tilbage.

Find det billigste lån

Crediteus er din vej til det billigste lån eller den billigste kassekredit. Når du ansøger gennem os, kontakter vi over 25 banker og pengeinstitutter som får mulighed for at sende dig tilbud. Med så stort et sammenligningsgrundlag er det fair at sige, at du får muligheden for at vælge det billigste lån.

Samtidig er der den fordel ved at vælge Crediteus, at du får svaret fra de forskellige steder næsten samtidigt. Hvis du forestiller dig, at skulle kontakte hver enkelt låneudbyder selv, vil det tage lang tid. Og du vil kunne miste overblikket og evnen til at sammenligne, fordi de stiller tallene forskelligt op.

Når vi siger, at din låneansøgning er helt uforpligtende og gratis, er det fordi, vi mener det. Bankerne og pengeinstitutterne betaler et gebyr til os for at formidle kontakten.

Det gør de, fordi de er interesserede i at finde de bedst mulige kandidater til deres låneprodukter. Vi vejleder dig, så godt vi kan, så du træffer beslutningen på et oplyst grundlag. Efter du har modtaget dine tilbud om lån eller kassekredit, kan du bruge tid på at vælge.

Den tid er godt givet ud, da du ender med det produkt, der passer bedst til dig og din økonomi. Og hvis du ikke ender med at låne pengene, er det også helt okay – og stadig helt gratis.

Bankrådgivere er også mennesker, og nogle gange går man skævt af hinanden eller taler forbi hinanden. Den slags brist i kommunikationen kan nogle gange gøre, at du ikke kan blive godkendt til et lån, som du har brug for. Med en ansøgning om lån eller kassekredit gennem Crediteus bliver der taget stilling til de rene tal.

Du får altså en 100 % upartisk vurdering i modsætning til, hvad du gør, når du går ned i banken og taler med din rådgiver. Din ansøgning sendes til mere end 25 banker og pengeinstitutter, der får mulighed for at sende dig et tilbud. Og det gør de som oftest allerede inden, der er gået fem minutter.

Fordelene ved en online kassekredit

Som ved forbrugslån hører kassekreditter online til usikre låntyper, men forskellen findes i løbetid og typisk også beløbsstørrelse. Når du optager en kassekredit ved en onlinebank i stedet for din egen bank, er der dog nogle væsentlige forskelle, som du bør var klar over.

En kassekredit hos banken har typisk ingen udløbsdato eller fast løbetid, da de jo ikke nødvendigvis ønsker, at du opbruger den. Det kommer sig af, at deres sikkerhed ligger i, at kassekreditten i dette tilfælde vil være forbundet til din lønkonto. En kassekredit online kommer med en fastsat løbetid, men du har altid muligheden for at tilbagebetale pengene inden da.

For nogle kan det måske virke usikkert at vælge et lånetilbud online, men du skal altid sørge for, at du henvender dig til en pålidelig långiver. Mange gange vil du faktisk se, at online kassekreditter er utroligt konkurrencedygtige, og du vil ofte spare mange penge i forhold til den traditionelle kassekredit i din bank. Desuden er det vigtigt at påpege, at det danske Finanstilsyn overvåger alle lånegivere i Danmark, uanset om de er offline eller online.

Hvad koster en kassekredit?

Naturligvis skal du altid holde godt øje med de forskellige omkostninger forbundet direkte med lånet. Det kan være diverse gebyrer, renter eller ÅOP, som vi også kommer nærmere ind på senere i artiklen. Derudover bør du være opmærksom på, at prisen på din kassekredit også afhænger af størrelsen på dit lånebeløb.

Læg godt mærke til at nogle låneudbydere med online kassekredit har tilbud, hvor du ikke skal betale hverken renter eller gebyrer i 30 dage. Det er dog typisk kun noget, der gives til førstegangslånere, men kan være en stor fordel, hvis du allerede ved, at du kan indfri lånet i løbet af denne periode.

Til sidst men ikke mindst varier låneomkostningerne en del mellem lånegivere, så du kan bruge vores service her på siden til at få et uforpligtende lånetilbud i dag og tjekke, om de lever op til dine behov.

Indhent et godt tilbud på en kassekredit

Nu hvor du ved mere om, hvad en kassekredit er, har du måske også lært mere om, hvordan den passer til netop dine behov. Hvis du gerne vil vide mere, er der gode nyheder: Vi har gjort det let for dig at indhente et godt tilbud helt uforpligtende. Du skal blot ansøge om et her på siden.

Hvis du allerede ved, hvor stor en kredit du ønsker, så kan du allerede finde dit NemID-kort frem. Vær opmærksom på at du ikke kan få kassekredit, hvis du er registreret i RKI. Desuden skal du forberede dig på, at bestemte låneudbydere vil foretage en individuel kreditvurdering af dig, før de udsteder et lån.

Det vil altså sige, at du ikke altid er garanteret at kunne låne lige præcis det beløb, du ønsker, men i stedet et der passer til din økonomiske situation. Det bedste du kan gøre, er at udfylde ansøgningsformularen så godt som muligt. Så er du godt på vej til at få glæde af din nye kassekredit.

Og husk på at Crediteus er her til at hjælpe dig gennem alle trin på vejen!

Vi har samlet en række gode råd og tips og tricks til dig

Inden du optager din kassekredit, er der en række vigtige trin, du skal igennem. Du bør først og fremmest spørge dig selv, hvor stor en kredit du overhovedet har behov for. En god måde at finde svaret på dette er ved at logge ind på din netbank og gennemgå måned for måned, hvor ofte du har behov for en økonomisk buffer. Du kan nu regne på, hvor mange penge der gennemsnitligt har været dækningsbehov for.

Det næste trin er at lægge en plan for, hvordan du vil betale kreditten ud, i tilfælde af at du rent faktisk skal trække på den. Vi vil ikke anbefale dig, at lade kassekreditten blive en sovepude for dig, som du bruger uden omtanke. Træk i stedet kun på den i nødstilfælde.

Det er med andre ord altid essentielt at optage en kassekredit på et oplyst grundlag og med en klar plan for, hvordan kreditten skal betales tilbage igen. Vi har en række andre gode råd og tips og tricks klar til dig her:

Opsummeret vil vi sige, at det at få en kassekredit kan være en glimrende løsning, for dem som ønsker luft i økonomien. Det er en klar fordel kun at skulle betale renter, når du trækker på kreditten, og du slipper for at optage et helt nyt lån. Men husk nu at ansøge om kassekredit på et oplyst grundlag. Rådene her på siden har forhåbentlig hjulpet dig godt på vej mod at træffe en god beslutning.

 

Kassekredit beregner – Find den billigste kassekredit

Hvis du står og mangler penge til en større ting, som f.eks. til en bil, et bryllup eller en tandlægeregning, så kan du her finde ud af, hvor du får den billigste kassekredit. Vi sender din låneansøgning ud til mere end 25 banker og pengeinstitutter, så du kan læne dig tilbage og vente på de gratis og uforpligtende tilbud.

Det tager normalt ikke mere end 5 minutter, før har du et grundlag at sammenligne produkterne på, og så ved du, hvor meget du kan låne. Husk at læse om de forskellige låneformer inden du ansøger, for på den måde sikrer du dig, at du vælger den form, der passer dig bedst.

Crediteus er din bedste ven, når du vil finde den billigste kassekredit. Vi gør det nemt, hurtigt og sikkert at sammenligne priser på forskellige kassekreditter, så du kan matche lånet med dine behov og din økonomi.

Det foregår ved, at du udfylder et ansøgningsskema, som vi sender ud til mere end 25 banker og pengeinstitutter. Efter cirka 5 minutter modtager du tilbud, som du kan sammenligne – og som i øvrigt er helt gratis og uforpligtende. Når du har valgt det tilbud, der passer dig bedst, bliver pengene tilgængelige på din konto indenfor kort tid. Normalt tager hele processen under et time – og højest et par dage.

Renter og gebyrer

Når du opretter en kassekredit, er der to ting, du skal være opmærksom på. 1) det koster typisk et gebyr i oprettelse, 2) renten kan være højere end et almindeligt overtræk på kontoen. Det sker sjældent, men det er set. Det er meget forskelligt, hvad en kassekredit koster.

Da det er en af de dyrere låneformer, kan det godt betale sig at overveje en ekstra gang, om låneformen passer til dig og din økonomi. Husk at sammenligne både renter og oprettelsesgebyrer, og husk især at overveje om det er realistisk, at du kan betale tilbage indenfor en overskuelig fremtid. Låneformen passer bedst til dig, der ved, at der er penge på vej.

Forskellen på forbrugslån og kassekredit

Har du en økonomi med store udsving, kan en kassekredit være det helt rigtige for dig. Er du derimod typen, der nemt mister overblikket over din økonomi, vil vi anbefale dig, at overveje et forbrugslån i stedet. Der er naturligvis fordele og ulemper ved alt, og vi vil nu forsøge, at gøre dig klogere på nogle af fordelene ved de to låneformer – altså kassekreditten og forbrugslånet.

Generelt kan man sige, at forbrugslånet er bedst til dig, der har brug for et større engangsbeløb med faste månedlige afdrag. Kassekreditten forsvinder ikke, når du har betalt den af, så her kan du låne pengene, betale dem tilbage, låne dem igen og betale dem tilbage osv.

Oprettelse af kassekredit – Er det en god løsning?

Kassekreditter har et dårligt ry. Måske fordi renten er højere. Måske på grund af dårlig vejledning og rådgivning fra bankernes og pengeinstitutternes side. Er du for eksempel kunster eller freelancer med en svingende økonomi, kan det være det helt rigtige til at få din økonomi til at hænge sammen.

Er du derimod typen, der nemt mister overblikket over din økonomi, vil en kassekredit ikke være det rigtige. Så med andre ord er kassekreditten ikke bedre end sit rygte, hvis du er en person, der har svært ved at strukturere din økonomi. På den anden side er låneformen langt mere ideel end andre former, hvis du tænker på den som et forskud på en indtægt.

Med det store udvalg af tilbud på kredit hos Crediteus, har det aldrig været lettere at sammenligne forskellige udbyderes kassekreditter. Vores låneberegner er med til at give dig et hurtigt og nemt overblik over dine muligheder, og hvis du allerede ved, hvor meget du har brug for at låne, kan du starte en søgning og få vejledende beregninger med det samme.

Du får det mest præcise tal, hvis du allerede på forhånd sætter dig en maksimum låneperiode eller et bestemt beløb, som du kan afbetale med hver måned. Det er i det hele taget fornuftigt at tænke afbetalingen ind fra start, når du opretter en kassekredit, så lånet ikke vokser dig over hovedet.

Hos Crediteus er vores opgave at hjælpe dig med at finde det billigst mulige lån, der passer til dine behov og din økonomi – og her er låneberegneren et vigtigt redskab. Når du indtaster dine lånebehov, viser den dig nemlig lånetyper hos udvalgte låneinstitutter, så du får et grundlag at sammenligne på.

Når du har valgt den låneform, der passer allerbedst til dig – for eksempel en kassekredit – ansøger du om lånet fra menupunktet kassekredit. Kort tid herefter modtager du en række sammenlignelige tilbud fra forskellige låneudbydere. Prøv beregneren ganske gratis og ansøg om uforpligtende tilbud på en nem, sikker og enkel måde – og alt sammen online.

 1. Få luft i økonomien – prøv beregneren og ansøg om en billig kassekredit lige nu!
 2. Sammenlign en række låneudbyderes tilbud på kassekreditter
 3. Få pengene ind på kontoen hurtigt, nemt og bekvemt

Vores gratis og uforpligtende låneberegner er dit bedste redskab i jagten på den billigste kassekredit. Når du har tastet alle tilgængelige oplysninger ind, får du et estimat for, hvor meget lånet vil komme til at koste dig. Du får de mest specifikke tal, hvis du udfylder alle felter.

Crediteus er sat i verden for at hjælpe dig med et billigt lån ved at sammenligne forskellige låneudbyderes tilbud. Så hvorfor ikke prøve det med det samme? Udfyld en låneansøgning med så mange oplysninger som muligt, så modtager du inden længe en række sammenlignelige tilbud på billige kassekreditter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finansiere dine drømme.

Kassekredit beregner – Er en kassekredit det rigtige for mig?

Når du skal beregne hvilken lånetype, der passer bedst til dig, er det en rigtig god idé at se på din økonomi lidt udefra. Hvad er formålet med kreditten, og hvornår vil du kunne betale pengene tilbage? Lad os give dig et eksempel. Marie var 22 år og stod overfor at skulle rejse til England som au-pair.

Hun havde sparet sammen til billetten, men skulle ellers leve af lønnen fra værtsfamilien. Fornuftig som hun var, havde Marie oprettet en kassekredit på 50.000 kroner, og det blev hun glad for, da det viste sig, at hun ikke passede ind i værtsfamilien og måtte rejse hjem tidligere end planlagt. Kassekreditten blev nemlig hendes billet hjem til Danmark.

Forskellen på online kassekredit og kassekredit i banken

En kassekredit hos banken har ingen udløbsdato eller fast løbetid, da den er forbundet til din lønkonto, og det er dermed en sikkerhed for pengeinstituttet eller banken. En online kassekredit har en fastsat løbetid, fordi der ikke er den samme sikkerhed, så du skal være sikker på, at du kan betale pengene tilbage til den aftalte tid.

Det gør dog samtidig, at du mange gange vil se, at online kassekreditter er mere konkurrencedygtige, og du vil ofte spare mange penge i forhold til den kassekredit, som du kender fra din bank. Det er i den forbindelse vigtigt at understrege, at Finanstilsynet overvåger alle lånegivere i Danmark, uanset om de er offline eller online.

Søg om kassekredit på op til 500.000 kr.

Gennem Credieus er det muligt at ansøge om lån fra 5.000 kr. og op til 500.000 kr. Hvor meget banken vil tilbyde dig i lån, er altid afhængigt af bankens egen vurdering af din betalingsevne og vilje, baseret på din husstands samlede økonomi og situation.

Når det er en kassekredit, du ansøger om, så husk at du skal kunne betale pengene tilbage, så sæt den realistisk, efter hvad du reelt har brug for at kunne trække over. Du kan eventuelt gå tilbage og lave et estimat ved at se på din indkomst de seneste par år. På den måde kan du bedre vurdere, hvor stort et beløb, der skal til for at give luft i økonomien.

Kassekredit beregner – Omkostningerne ved en kassekredit

Det er altid vigtigt at holde godt øje med de forskellige omkostninger, der er forbundet med det lån, du optager. Det kan være oprettelsesgebyrer, renter eller andre gebyrer. Derudover afhænger prisen på din kassekredit desuden også af størrelsen på dit lånebeløb. Bemærk også at nogle låneudbydere med online kassekredit kører med tilbud til førstegangslånere, hvor du ikke skal betale hverken renter eller gebyrer i 30 dage. Det kan være en stor fordel, hvis du allerede ved, at du kan indfri kreditten eller lånet i løbet af de 30 dage, fordi du så låner pengene gratis. Vær i det hele taget opmærksom på at du vælger det lån, der passer bedst til dig og dine behov.

Gratis kassekredit hvis du betaler af med det samme

Som tidligere nævnt vil du med garanti støde på låneudbydere, der lokker med rente- og gebyrfri kassekredit i en periode. Det betyder, at du i en periode (typisk de første 30 dage) slipper for at betale renter og gebyrer. Hvis du trækker over på din kassekredit og betaler pengene tilbage igen inden for de 30 dage, slipper du helt for renterne og gebyrerne. Falder du over et af disse tilbud, er det en god idé at læse det med småt. Der pålægges ofte ekstra gebyrer, når noget er billigere, så måske er det kun en fordel at vælge den rentefri periode, hvis du er sikker på, at kassekreditten kan blive indfriet inden perioden udløber.

Hvor meget skal kassekreditten være på?

Det beløb, som din kassekredit skal være på, afhænger helt og holdent af dine personlige behov. Hvad skal kreditten bruges til? Er det til et enkelt indkøb, eller er det for at få mere fleksibilitet i hverdagen? For at regne ud hvor meget den skal være på, kan du lege med de forskellige parametre, der har indflydelse på renter, gebyrer osv. Med en kassekredit afhænger betalingen af, hvor meget du har hævet over på kontoen. Hvis du ikke har hævet noget, koster det naturligvis ingenting. Hvis du derfor har nogle penge stående på en anden konto, er det altid bedst, at du flytter dem til kassekreditten, så den altid har de lavest mulige renter.

Når kassekreditten er den bedste løsning

Særligt for folk med en svingende indkomst kan det somme tider være svært at sige noget om, hvordan økonomien ser ud om en uge eller måned. Måske er der nogle måneder, hvor du lige når at trække over. Og i de måneder vil du gerne have en lavere rente på det overtrukne. Måske skal du skifte job, flytte bolig eller andre større ting. Uanset kan det være rart – og billigere – at have et bevilget overtræk for at føle dig sikker. Med en kassekredit kan du slappe af med den viden, at du har mulighed for at trække over, hvis indtægterne er længere tid undervejs end beregnet.

Du kunne også være interesseret i disse…

Gode råd inden du søger om kassekredit

For at opsummere så er en kassekredit den mest fleksible låneform, der udbydes på markedet i dag. Den passer godt til dig med en svingende indkomst, og den er bedst, hvis du ved, at der er penge på vej i nærmeste fremtid. Du kan være heldig, at du bliver tilbudt rentefri kassekredit de første 30 dage, så kan du betale tilbage inden da, og du kan faktisk låne penge helt gratis. Har du ikke overblik over din økonomi, eller ved du ikke, hvornår du kan betale tilbage, bør du overveje en anden låneform. Renterne er typisk højere ved en kassekredit, men den er til gengæld gratis at have, når du ikke bruger den.

Er du nået frem til, at en kassekredit er det rigtige for dig, så husk at bruge noget tid på at sammenligne de forskellige låneudbyderes priser. Husk at holde øje med både gebyrer og renter. Og husk at læse det med småt. Crediteus gør det nemt for dig at lave en kvalificeret sammenligning. Og på den måde har du de bedste muligheder for at vælge den helt rigtige kassekredit. Når du ansøger hos os, sender vi din ansøgning til mere end 25 banker og pengeinstitutter som dernæst vender tilbage med uforpligtende tilbud. Typisk har du en række tilbud indenfor få minutter. Når du har valgt din kredit, går der cirka 30 minutter, før du har pengene.

Nu har vi været hele vejen omkring, hvad en kassekredit er, hvilke fordele, der er ved den og selvfølgelig også ulemper. Økonomi er en meget personlig og individuel ting. Så selvom en kassekredit for nogen vil være den direkte vej til bundløs gæld, er det den bedste løsning for andre. Det vigtigste er, at du ser realistisk på din evne til at betale tilbage til tiden, og at du bruger Crediteus til at lave en kvalificeret sammenligning, så du finder den billigste løsning. Og husk at justere på de forskellige parametre, så du kan finde det helt rette beløb til den helt rigtige pris.

Vi ønsker dig held og lykke!

Kassekredit – FAQ

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?
Ansøg nu, snup en kop kaffe, og læn dig tilbage med en god bog eller en podcast - så har du svaret, når koppen er tom. Når din ansøgning er sendt afsted, vil mange af bankerne og pengeinstitutterne svare lige med det samme, mens andre bruger lidt længere tid på at behandle din ansøgning. Som udgangspunkt tager det ikke mere end 30 minutter, før du har svar.
Hvorfor ikke bare gå i banken selv?
Når du ansøger om en kassekredit (eller et andet lån) gennem Crediteus, bliver din ansøgning sendt afsted til mere end 25 banker og pengeinstitutter. Det betyder, at du sparer en masse tid, fordi du ikke skal kontakte de mange instanser fysisk. Det betyder også, at du får mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til dig. Din ansøgning er ganske uforpligtende og gratis.
Koster det noget at ansøge?
Det koster ikke noget at ansøge om et lån gennem Crediteus. Bankerne betaler et gebyr til os for at formidle kontakten, og for at vi kan matche kunderne med de helt rigtige lån. Hverken bankerne eller vi er interesserede i, at du ender med et lån, du ikke kan betale, så derfor spiller vi med åbne kort og giver dig muligheden for at sammenligne og vælge selv.
Kan jeg låne penge, selvom jeg ikke er fyldt 18?
Nej desværre. Hos Crediteus stiller vi nogle krav til dig, som forbruger for at sikre, at du ikke ender med at optage et lån, som du får problemer med at betale tilbage. Vi har delt vores krav ind i tre punkter. 1) Du skal være mellem 20 og 75 år for at ansøge. 2) Du har faste indtægter fra arbejde eller pension. 3) Du har ikke inkassogæld eller andre betalingsanmærkninger.
Hvor længe går der, før pengene er på min konto?
Ligesom at behandlingstiden for ansøgningen afhænger af låneudbyderen, gælder det også her. Nogle banker og pengeinstitutter kan gøre kassekreditten tilgængelig på din konto lige med det samme. Andre tager længere tid om at gennemføre transaktionen. Du kan rådføre dig med den pågældende udbyders hjemmeside for at få svar, når du ved hvilken udbyder, der matcher dine behov. Vores erfaring siger, at det højst tager 1-2 hverdage for de fleste.
Hvordan fungerer en kassekredit?
En kassekredit er et "aftalt overtræk" til en aftalt rente. Hvis du har en kassekredit på 50.000 kroner, betyder det i praksis, at du kan lave overtræk på din konto op til de 50.000 kroner. Du har altså et rådighedsbeløb på 50.000 kroner ekstra. Når pengene er brugt, skal du selv sørge for at betale dem tilbage igen. Nu eller senere, det bestemmer du selv.