Byggelån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Byggelån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Byggelån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Modtag tilbud på byggelån nemt og hurtigt

Crediteus er et uvilligt sammenligningsværktøj, som sammenligner lånemuligheder. Man starter med at udfylde formularen på Crediteus’ hjemmeside samtidig med, man er logget ind via sit NemID.

Ud fra disse oplysninger kan Crediteus finde frem til forskellige lånemuligheder, som alle tilbydes af Crediteus’ samarbejdspartnere. Det er en nem og hurtig måde at finde ud af, hvor man kan få det bedste og billigste byggelån. Alle tilbud man modtager, er fuldstændig uforpligtende.

Der findes efterhånden uanede muligheder, når det kommer til banker og virksomheder, hvor man kan ansøge om at låne penge. Det kan dog tage lang tid at finde ud af, hvor man kan få det bedste byggelån.

Noget af det, der kendetegner et godt lån er eksempelvis, at det har en lav rentesats og med lave årlige procentvise omkostninger. Vigtigst af alt skal det være gennemskueligt, og det er her, Crediteus kan hjælpe.

Find det bedste byggelån

Ved at logge ind via sit NemID på Crediteus hjemmeside får værktøjet adgang til de låntagers oplysninger. Disse oplysninger er blandt andet de, som hentes fra SKAT.

Derudover skal man indtaste relevante oplysninger for, at man kan modtage tilbud på byggelån. Det er vigtigt, at man er realistisk omkring det beløb, man gerne vil låne. Overvej derfor hvor meget der er råd til at betale i renter samt i månedlige afdrag.

Der er ingen tvivl om, at der findes gode og dårlige låneudbydere. Som låner skal man derfor altid se sig for, når man eksempelvis tager et byggelån.

Særligt kviklån er et sted, hvor man virkelig kan falde og slå sig, hvis man er uopmærksom. Grunden til det er, at man måske ikke altid er opmærksom på alt det, der står med småt. Derfor bør man altid gennemlæse hele låneaftalen, inden underskriften sættes.

Fordele og ulemper ved at tage et byggelån

Når man tager et byggelån, skal man altid sætte fordele og ulemper op overfor hinanden. En ting er, at man har en drøm om at bygge et nyt hus, eller renovere et eksisterende.

Noget andet er, om ens økonomi rent faktisk kan bære at optage et lån. Et lån er ikke bare et lån. Det er også færre penge mellem hænder pr. måned, når afdragene skal betales. Ligesom der er renter og årlige procentvise omkostninger, som også skal tillægges lånebeløbet.

Fordelene ved at finde sit byggelån gennem Crediteus

Ulemper ved at tage et byggelån

Hvorfor vælge et byggelån gennem Crediteus?

Når man vælger et byggelån gennem Crediteus, får man på forhånd flere forskellige lånemuligheder præsenteret. Crediteus kan ikke hjælpe med at styrke den enkelte kundes økonomi, men værktøjet kan hjælpe med at opstille lånemulighederne på en overskuelig måde.

På den måde bliver nemmere at se, hvor man kan få det bedste lån til den bedste pris. Derudover kan man ikke låne penge for enhver pris igennem Crediteus. Er man som kunde registreret i RKI, vil det eksempelvis slet ikke være muligt at optage et lån.

Der stilles også andre krav til låntager. Blandt andet er det et lovmæssigt krav, at man som låneansøger som minimum er fyldt 18 år. Er man ikke det, kan man slet ikke optage et lån.

Er man under 18 år, kan man heller ikke modtage lånetilbud gennem Crediteus’ sammenligningsværktøj. Vurderes det, at ansøgers økonomi ikke kan bære et lån, vil man altid få et fair afslag på sin ansøgning. Crediteus’ samarbejdspartnere ønsker ikke at låne penge ud, hvis ikke ansøger har en solid økonomi.

Du kunne også være interesseret i disse…

Byggelån

Når først beslutningen er taget om, at man gerne vil bygge nyt hus eller påbegynde renovering på sit gamle hus, kan det dårligt gå hurtigt nok, førend man vil i gang.

Har man ikke pengene, kan der ofte gå uger, inden banken og realkreditinstituttet har gennemlæst ens ansøgning og vender tilbage til en. Her kan Crediteus være behjælpelig med en langt hurtigere proces, så byggeriet kan påbegyndes meget hurtigere. Dette udelukkende forudsat, at man godkendes til at låne penge naturligvis.

Ligesom man i banken får at vide, hvad det vil koste at optage lånet, så gør dette sig også gældende for Crediteus. I alle de tilbud man modtager fra Crediteus’ samarbejdspartnere, vil det fremgå, hvor meget det koster at låne pengene, hvor længe lånet løber, hvad rentesastsen er, samt hvad de årlige procentvise omkostninger ligger på. Det er derfor vigtigt, at man som kunde og låntager altid læser, hvad der står med småt. Således sikrer man sig i forhold til, at der ikke kommer dyre overraskelser.

Vi lader bankerne arbejde for at finde det bedste byggelån

Det kan være en jungle at finde ud af, hvilke banker og lånefirmaer, der tilbyder det bedste og billigste lån. Og det er uanset, om man er på udkig efter et byggelån, en kassekredit, et samlelån eller et andet type lån.

Ved at bruge sammenligningsværktøjet fra Crediteus, sparer man både tid og penge. Det eneste det kræver er, at man indtaster de relevante oplysninger på Crediteus’ hjemmeside, så klarer værktøjet resten. Tilbuddene serveres direkte i mailboksen. Så bliver det næsten ikke nemmere.

Byggelån – FAQ

Hvad koster det at bruge Crediteus?
Crediteus er en gratis uvildig tjeneste, som udelukkende er sat i Verden for at hjælpe kunder, der leder efter det billigste lån. Crediteus er ikke lønnet af sine samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde en uvillig service, der ikke er farvet af lånefirmaernes interesser. Fordelen ved Crediteus er, at man kan spare både tid og penge ved at bruge sammenligningsværktøjet. Det giver langt mere overskud til at drømme om, hvad pengene skal bruges på.
Er tilbuddet bindende?
Alle de tilbud man modtager gennem Crediteus, er fuldstændige uforpligtende. Man er derfor ikke tvunget til at benytte sig af nogle af de lånemuligheder, som Crediteus finder frem til en. Crediteus er til for at gøre lånemulighederne mere gennemskuelige for låntager, men finder man ud af, at ingen af lånene imødekommer ens ønsker, skal man ikke gøre mere, når tilbuddene er modtaget. Man er altså ikke bundet op på noget.
Kan jeg låne penge selvom jeg er registreret i RKI?
Nej. Er man som mulig låntager registreret i RKI, er det ikke muligt at låne penge gennem nogle af Crediteus' samarbejdspartnere. Er man registreret i RKI, anbefales det i stedet, at man tager fat i sine nuværende kreditorer, får lavet en afbetalingsordning med dem. På den måde kan man bringe sin gæld ud af verden, inden eventuel ny gæld optages. Det er altid bedre at tage en ærlig snak med sine kreditorer end at lade stå til.