Lånetilbud

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Lånetilbud

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Låntilbud online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lånetilbud – Sammenlign lån og find det billigste

I denne artikel vil vi komme ind på, hvordan du kan finde frem til det billigste og bedste lån i lige netop din situation. Gør denne process nemmere og hurtigere ved at indtaste dine søgekriterier. På baggrund af disse kan du lade andre om at finde forslag på gode lånetilbud frem, som er baseret på dine angivne ønsker. På denne måde kan du spare en masse penge og naturligvis også tid og besvær.

Hvordan finder man det bedste lånetilbud?

Du finder det bedste lånetilbud ved at holde flere forskellige lån op mod hinanden. Desto flere lån du har at sammenligne med, desto større er chancen for, at du finder det billigste lån på markedet. Via Crediteus kan du modtage en liste over mange forskellige lån, der udbydes af veletablerede online låneudbydere. Ud fra denne liste, kan du vælge det lån, der er bedst eller billigst og matcher dine behov.

Positive og negative sider ved at modtage lånetilbud

Der er naturligvis positive og negative sider ved at modtage lånetilbud. Har du bestemt dig for, at et lån er det rigtige for dig, vil de positive sider helt klart opveje de negative sider. Ved hjælp af disse lånetilbud kan du nemlig få et godt indblik i markedspriserne i forhold til renterne og derved gå uden om lånene med de høje renter. Det kan derfor godt betale sig rent økonomisk at kigge på forskellige lånetilbud, inden du udvælger et bestemt lån.

Positive sider

Negative sider

Hvorfor skal du vælge lånetilbud?

Lånetilbud er for dig, der er interesseret i at spare tid og penge. Der er meget stor variation i lånebetingelserne på de enkelte lån og deres mange forskellige online låneudbydere. Vælger du det første lån, der dukker op, når du søger på nettet, er der stor risiko for, at det ikke er det billigste lån.

Ved at modtage en liste med en række mulige lån, der passer til dine ønsker, kan du hurtigt danne et overblik og vælge det bedste af disse lån. Via denne liste kan du se de vigtige nøgletal såsom ÅOP og løbetid.

Ønsker du en lavere månedlig ydelse, kan du vælge et lån med længere løbetid. Den længere løbetid kan dog have indflydelse på de samlede omkostninger. Du kan se på ÅOP, hvor store de samlede årlige omkostninger ved det givne lån er. Grundet det gode overblik, er det nemt at gennemskue hvilket lån, der passer bedst til dine behov i forhold til den månedlige ydelse og samlede omkostninger.

Find det billigste lån gennem Crediteus

Ved at vælge Crediteus til at stå for at indhente lånetilbud for dig, sikrer du dig, at du er i trygge hænder. Crediteus er uvildig i forhold til dit valg af låneudbyder. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du bliver påvirket til at tage et bestemt lån. Her får du blot forevist en række lån, der matcher dine ønsker. Det er derefter op til dig selv, om du vil gøre brug et lånetilbud. Det er denne service, Crediteus tilbyder og ikke lånene i sig selv.

Crediteus fører et samarbejde med mere end 25 anerkendte online banker og låneinstitutter. Alle disse tilbyder mange lån inden for forskellige kategorier. Du vil derfor have et stort udvalg at vælge mellem, som er meget repræsentativt for priserne på online lånemarkedet, hvis ikke de er endnu bedre. Hvad end du er på udkig efter med et kviklån, stort forbrugslån, minilån, mikrolån, kassekredit eller andre former for online lån, kan du helt sikkert finde et fordelagtigt lån ved hjælp af Crediteus.

Du kunne også være interesseret i disse…

Vi får bankerne til at konkurrere om dig

Der er en ret essentiel forskel på at indhente lånetilbud via Crediteus og ved at søge rundt på nettet på egen hånd. De låneudbydere, der udbyder lån via Crediteus, er nemlig klar over, at de bliver listet op direkte ved siden af deres konkurrenter.

De ved, at det er den med det bedste lån, der løber med kunden. Derfor presser de alle priserne ned, så de dermed har større chance for at lande en handel med dig. Derved kan du spare endnu flere penge.

Lånetilbud – FAQ

Hvad står ÅOP for?
ÅOP står for de samlede årlige omkostninger. Dette er mere retvisende, end hvis du eksempelvis kigger på renteprocenten alene. Der kan nemlig være andre omkostninger forbundet med lånet end blot renterne. Ved at kigge på ÅOP får du et helt reelt indblik i, hvad de samlede omkostninger for det givne lån er. Du undgår derved potentielle ubehagelige overraskelser, når du har godkendt et lån. Brug derfor ÅOP som udtryk for omkostningerne frem for renterne.
Er det sikkert at tage et online kviklån?
Ja. Det er helt sikkert at tage et kviklån. De lån, som man kan tage online, er lige så sikre som at tage et lån i banken. Bag online lån står veletablerede online banker og låneinstitutter, der har specialiseret sig i at udbyde online lån. Alle dine oplysninger behandles fortroligt, så du skal ikke være bekymret om at udfylde en låneansøgning, selvom den kræver nogle private oplysninger omkring din økonomi.
Hvad er RKI?
RKI er kort sagt et register over personer, der er blevet stemplet som dårlige betalere. Du vil altid selv kunne se, om du står registreret i RKI. Man bliver dog først registreret i RKI, hvis man har misholdt en afdragsaftale med en kreditor. Du vil altid blive oplyst om, hvis du bliver registreret i RKI. En registrering i RKI indskrænker dine lånemuligheder, om end der stadig findes online lån rettet mod personer, der er registreret i RKI.
Hvad betyder det, at man ikke skal stille sikkerhed?
Der findes både lån med og uden sikkerhed. Hvis du skal stille sikkerhed for et lån, skal du stille værdi som sikkerhed i tilfælde af, at du ikke kan betale lånet tilbage. I så fald kan låneudbyderen gøre krav på genstanden. Hvis lånet er uden sikkerhed, er det et ganske almindeligt forbrugslån, hvor du ikke behøver at stille værdi som sikkerhed for lånet. Alle lån via Crediteus er uden sikkerhed, ligesom de fleste andre online lån.
Er det muligt at betale et lån ud før tid?
Hos langt de fleste låneudbydere er det muligt at betale et lån ud før tid. Det kan være et fornuftigt træk for dig, der sparer penge på det. Til gengæld mister låneudbyderen tilsvarende penge. Derfor er der nogle låneudbydere, der kræver, at du betaler et gebyr, hvis du indfrier dit lån før tid. Dette vil naturligvis stadig kunne betale sig for dig, da gebyret ikke udgør samme beløb som de samlede omkostninger ellers ville have udgjort.