Finansiering

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Finansiering

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Finansiering online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find billig finansiering til dine projekter

Det er sjældent sådan, at man når at spare alle penge op, inden man har brug for dem. Derfor gør rigtig mange danskere brug af muligheden for at tage lån, når de ønsker finansiering af bil eller andet. Det er en nem og hurtig måde at finansiere ting og projekter på, som man har på tegnebrættet lige nu og her. Finansiering af bil foregår også ofte med lån, da der er tale om en stor udgift.

Det er blevet meget normalt, at man anvender online lån til finansiering af alverdens ting. Kviklån er mest kendt som forbrugslån, men du kan rent faktisk også vælge finansiering af hus og sommerhus eller bil gennem en online låneudbyder. Det er nemmere at blive godkendt til finansiering af hus og sommerhus gennem en online låneudbyder, og så er denne process meget mindre besværlig, end hvis du låner gennem den traditionelle bank.

Sådan finder du den bedste finansiering

Når du skal have finansiering, gælder det om at finde det bedste tilbud, så du slipper med så få låneomkostninger som muligt. Måden at gøre det på, er ved at søge så mange lån som muligt, så du kan sammenligne lånebetingelserne. Herved kan du se, hvem der kan tilbyde dig de laveste låneomkostninger. Det tager naturligvis lang tid at indhente alle disse lånetilbud, hvis det hele skal gøres på manuel vis.

Vælger du derimod at få Crediteus til at hjælpe dig, kan du spare dig selv for rigtig meget tid, besvær og penge. Du kan nemlig vælge at lade Crediteus indhente en række lånetilbud til dig. Crediteus sorterer alle de relevante lån fra, så du ikke behøver at bruge din kostbare tid på at se dem igennem. I stedet kan du nøjes med at vælge mellem de lån, der kan give dit projekt den billigste finansiering.

Fordele og ulemper ved finansiering

Du vil altid kunne finde både fordele og ulemper ved finansiering. I den perfekte verden ville alle have masser af penge stående på kontoen, som stod klar, så man aldrig havde brug for at låne penge. Skal vi vente med alt, til vi har sparet op, bliver der ikke ret mange fornøjelser i livet. Der vil naturligvis være omkostninger forbundet med finansiering via lån, men til gengæld kan du komme i gang med at gøre dine drømme til virkelighed med det samme.

Fordele ved finansiering

Ulemper ved finansiering

Derfor skal du vælge finansiering af rejser

Der er ikke ret meget, der er mere fantastisk end at sætte sig på et fly med kursen mod sydens sol. Det koster dog en hel del. For nogle kan det være svært at spare op til ferie, fordi det kan være en meget langsigtet plan. Det kan være nemt at komme til at bruge det lille beløb, man vil sætte til side månedligt på andet. Har du god luft i økonomien, men blot ikke selvdisciplin nok til at spare op, kan finansiering være en optimal løsning.

Der er nemlig meget stor forskel på, om man lægger penge i en sparegris af ren lyst, eller om man er forpligtet til at afdrage på et lån til en låneudbyder. Med et online lån som finansiering til rejser eller andre drømme, kan du være sikker på, at dine drømme bliver til virkelighed. Det kan naturligvis koste lidt mere samlet set, end hvis du selv sparer op over lang tid, men store drømme er svære at sætte en pris på.

Crediteus hjælper dig med at få den billigste finansiering

Hvis du har besluttet dig for at gøre brug af et lån som finansiering af et projekt, en bil, et hus eller andre drømme, gælder det om at få den bedste handel på et lån i hus. Her kommer Crediteus ind i billedet. Der findes rigtig mange forskellige låneudbydere, der tilbyder online lån til finansiering af alt mellem himmel og jord. Det betyder også, at der er mange forskellige priser på online lån, og her gælder det om at gøre et grundigt forarbejde.

Hos Crediteus kan du nøjes med at indtaste dine søgekriterier en enkelt gang. På baggrund af dine informationer, vil Crediteus i løbet af et splitsekund analysere online lån. Derefter får du en liste med relevante match. Med listen kan du nemt danne dig et overblik over de vigtige nøgletal, der blandt andet tæller ÅOP og løbetid. ÅOP angiver lånets samlede omkostninger, og løbetiden angiver din tilbagebetalingstid.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Bankerne konkurrerer om dig, så du får den bedste finansiering

Crediteus har mere end 25 online banker og låneinstitutter tilknyttet. Du låner ikke penge direkte af Crediteus, men af disse låneudbydere. Gennem Crediteus kan du låne alt fra 5.000 kr. til 500.000 kr. Der er derfor rig mulighed for at låne penge nok til at gøre selv store drømme til virkelighed. Da bankerne ved, at de bliver listet op ved siden af deres konkurrenter, presser de hinanden ned i pris i håb om, at du vælger netop deres lån. Resultatet er endnu lavere låneomkostninger til dig.

Finansiering – FAQ

Hvad kan man få finansiering til?
Du kan få finansiering til alt. Gennem online låneudbydere kan du både låne penge til forbrug, bil, hus, projekter, iværksætteri, rejser, shopping, renovering af hus og alt derimellem. Låneudbyderen er ikke interesseret i, hvorfor du ønsker at låne penge. Det eneste, der interesserer dem, er, at du er i stand til at betale pengene tilbage. Der er derfor ingen grænser for, hvad du kan få finansiering til, når det gælder online lån.
Kan jeg låne penge på trods af RKI?
Det er muligt at låne penge på trods af RKI. Der er dog nogle særlige regler, der gør sig gældende, hvis du er registerret som dårlig betaler. Disse omfatter typisk, at dit mulige lånebeløb er lavere end det ellers ville have været, og at dine låneansøgning skal skrives under af en kautionist. Denne kautionist hæfter for dit lån, hvis du ikke selv betaler. Dette er en garanti for, at låneudbyderen får sine penge.
Hvor hurtigt kan jeg få finansiering online?
Finansiering online går ekstremt hurtigt. Søger du lån gennem Crediteus, tager det et øjeblik at finde de bedste og mest relevante lån. Herefter udvælger du blot det lån, du ønsker. Ansøgningen foregår med NemID, kombineret med svar på et par enkelte spørgsmål omkring din økonomi. Det tager blot et par minutter at svare på låneansøgningen Når du godkender svaret, træder lånet i kraft, og pengene vil typisk være på din konto inden for få minutter eller timer.

Du kunne også være interesseret i disse…