SMS lån

SMS lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig let og hurtigt med at finde et tilbud på et lån.

Står du og vil have drømme bilen, og mangler det sidste, hjælper vi dig gerne til at finde det helt rigtige lån. Står du med flere lån kan du nemt og sikkert samle dine, så dine gebyr bliver samlet. Dermed undgår du ekstra omkostninger og tid. Du kan låne fra 5000 kroner til 500000 kroner og du bestemmer selv din rente.

Lån 15000 uden sikkerhed med et kviklån, eller prøv Crediteus og lån penge med sikkerhed. Hos Crediteus bestemmer du selv hvor længe du vil afbetale, alt mellem 1 og 7 år, og få en god sikker rente mod sat kviklån. Gennem Crediteus kan du med én ansøgning låne gennem hele 25 steder. Send én ansøgning og lån 100000 uden sikkerhed præcis hvor du føler mest tryghed.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find det bedste SMS lån med Crediteus

Det kan virke uoverskueligt at gennemskue de mange forskellige online låneudbydere samt deres mange forskellige lån. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke kun renterne, når det gælder om at finde det mest fordelagtige lån. Crediteus hjælper dig med at få et samlet overblik over dine muligheder, så du kan gøre brug af det SMS lån, der er mest fordelagtigt for dig. Dette vil vi komme nærmere ind på i denne artikel.

Hvordan finder jeg det bedste SMS lån?

Der findes naturligvis den slaviske måde med at søge forskellige låneudbydere frem, gå ind på siderne og undersøge alle lån. Dette er dog en langsommelig proces, som du kan spare dig selv for ved at gøre brug af Crediteus. Her søger du simpelthen bare på den ønskede størrelse på dit SMS lån, og så foreslår Crediteus en masse forskellige lån fra forskellige låneudbydere. På denne måde får du også et stort udvalg at vælge mellem.

Hvad er fordelene og ulemperne ved SMS lån?

Som med så meget andet, er der også både fordele og ulemper ved at optage et SMS lån. Et SMS lån er ikke i den store størrelsesorden, så på denne måde har det ikke den store indvirkning på din daglige økonomi. Navnet stammer tilbage fra den tid, hvor man optog denne type små lån via SMS. Men for en god ordens skyld, vil vi lige tage et nærmere kig på både fordele og ulemper ved at tage et SMS lån.

Fordele ved SMS lån

Ulemper ved SMS lån

Hvorfor vælge SMS lån?

Et SMS lån er velegnede, hvis din økonomi har brugt for en mindre pengetilførsel nu og her. Det kan både være til at dække uforudsete udgifter, til at renovere hus eller til at tage til årets fest. Det er nemt og hurtigt at ansøge om, og pengene kommer ofte efter få minutter. Der kan ofte være fleksibilitet i tilbagebetalingen, men grundet beløbets mindre størrelse, er denne ikke så lang. Der er til gengæld tale om et mindre månedligt afdrag.

Det er meget mere belejligt end at søge om lån i banken, hvilket ofte er en langsommelig process. Samtidig behøver du ikke at forklare, hvad du ønsker at låne penge til. Du kan ansøge om det hjemmefra computeren eller fra din telefon med internet. Vær dog altid opmærksom på, at et hvilket som helst lån skal betaes tilbage. Optag derfor kun lån, hvis du kan se, at dit budget kan bære at betale hele beløbet tilbage rettidigt. Afdrag m.v. vil altid fremgå tydeligt af lånebetingelserne.

Hvorfor ansøge om lån via Crediteus?

Crediteus tilbyder dig et bedre overblik over dine muligheder for at tage et lån. Når du skal tage et lån, gælder det for dig om, at du gør brug af det bedst mulige tilbud. Sammenlign det med at købe dagligvarer. Her går du tilbudskatalogerne igennem for at spare penge. Crediteus tilbyder en samlet tilbudsoversigt over de forskellige lån, der matcher dine søgekriterier. Derved bliver det nemt for dig at holde tilbuddene om lån fra de forskellige banker op mod hinanden.

Med Crediteus bliver det nemt at gennemskue nøgletal, der er relevante for dit lån. Her menes der blandt andet: Renteprocent, tilbagebetalingstid, samlet tilbagebetalte beløb. Det kan måske nok være, at du kan finde finde et lån med lav rente, men hvis det månedlige beløb er for højt, vil du måske foretrække et større samlet tilbagebetalte beløb mod at dele betalingerne ud på flere måneder, så det ikke påvirker din daglige økonomi i samme grad, som hvis du havde højere månedligt afdrag og var hurtigere færdig med at tilbagebetale.

Du kunne også være interesseret i disse…

Vi får bankerne til at konkurrere om dig som låntager

Bankerne tilknyttet Crediteus er klar over, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde, og at de bliver sat skarpt op mod hinanden. De ville alle gerne have dig som kunde, og derfor er dette med til at presse priserne i bund og gøre lånene mere attraktivt for dig som låntager. Du har et behov eller ønske om et lån og Crediteus lister en masse gode muligheder op for dig. Oversigten gør det nemt for dig at gennemskue, hvilke banker der kan give dig det bedste tilbud.

SMS lån – FAQ

Hvor lang tid tager det at få penge på kontoen?
Selve søgeprocessen tager nogle minutter. Dernæst er det op til den enkelte låneudbyder, hvor hurtigt det går med at få pengene overført til din konto. Hos nogen banker er der tale om et døgn, for andre ned til nogle få minutter. Dette vil altid fremgå af betingelserne inden du godkender et givent lån. Du kan altså hos nogle låneudbydere have pengene på kontoen allerede få minutter efter ansøgningen om lånet.
Hvorfor hedder det et SMS lån?
Navnet "SMS lån" hentyder til, at det er et lån, der er hurtigt at optage. Disse typer af lån kan også gå under andre navne såsom minilån og mikrolån – kært barn har mange navne. Det kaldes for "SMS lån", da man førhen kunne ansøge om dette lån via SMS. I dag kan man søge dette lån fra elle enheder. Det eneste, det kræver, er adgang til internettet fra din enhed.
Hvilke oplysninger kræver det at søge SMS lån?
Når du skal søge om et SMS lån, skal du naturligvis lade låneudbyder få et indblik i din økonomi. Du skal ikke til at sende budgetter og lister over udgifter som ved et banklån. Den online låneudbyder vil være interesseret i at se dine skatteoplysninger for at kunne bedømme din tilbagebetalingsevne. Dine skatteoplysninger giver nemlig låneudbyder et indtryk af din indkomst. Denne sammenlignes så med lånets størrelse og den månedlige tilbagebetaling.
Kan man tage SMS lån på trods af RKI?
Her findes der hverken et "ja" eller "nej". De fleste lån vil blive afvist, hvis du er registreret som dårlig betaler i enten debitor registeret eller i RKI. Der findes dog enkelte låneudbydere, der tilbyder lån specifikt målrettet personer i RKI. Dette vil også fremgå i lånebetingelserne. Er lånet beregnet til personer i RKI vil dette ofte være en af de første informationer, du støder på. Der kan være højere renter på lån til personer i RKI.
Hvem ser mine oplysninger?
Når du ansøger om et online lån, vil dine oplysninger blive scannet af et automatisk computerprogram. Der er altså ikke nogen, der sidder og går ansøgningerne manuelt igennem. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om, om nogen du kender skulle få nys om din låneansøgning. Alle ansøgninger om SMS lån foregår helt anonymt, ligesom alle dine personlige oplysninger også vil blive behandlet forsvarligt. Det er derfor helt sikkert at optage et SMS lån.