Tag et lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Tag et lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Tag et lån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Tag et lån uden skjulte gebyrer eller udgifter

Tag et lån, nemt og hurtigt. Pengene ind på din konto på 15 minutter. Rentesats fra 4,5% og hos Crediteus er der ingen skjulte gebyrer eller ekstra udgifter, som findes hos andre banker.

Hvis du er i tvivl, står Crediteus altid klar til at hjælpe dig på vej til et lån, der passer dig og dine behov. Vi sammenligner med andre banker og låneudbydere så du kan vælge det bedste til dig.

Tag et lån hos Crediteus. Hos Crediteus vægter man integritet højt. Samlelån er ikke løsningen for alle, og det er derfor vigtigt, at du træffer et valg der informere dig om de specifikke informationer, der matcher dit behov.

Crediteus giver dig vejledning til, om et samlelån er løsningen på din eventuelle gæld, og hvilke andre fordele du vil kunne opnå. Du vil desuden få hjælp til, hvordan du udfylder din ansøgning.

Tag et lån. Smart, hurtigt og nemt.

Crediteus er klar til at hjælpe dig. Tag et lån med hurtig overførsel og ansøgning, som også er mobilvenligt. Ansøg direkte på din tablet eller smartphone. Lav en hovedaftale på 5 minutter, og få pengene straks overført på din konto.

Crediteus hjælper dig på vej til at finde det lån der passer til dig. Der er mange forskellige slags lån du kan optage, og vi sørger for, at du vælger det rigtige hos os.

Det er ikke unormalt at se “tag et lån hos…” for almindelige borgere på deres tablet, smartphone eller computer, som popper op på diverse hjemmesider. Der findes mange forskellige slags låntyper som f.eks. billån, kviklån, forbrugslån osv. Det er blevet nemt og hurtigt at ansøge, og pengene går direkte ind på kontoen.

Dog er der mange der overser de evt. renter, gebyrer eller udgifter der hører med til at optage et lån. De står ofte med småt.

Fordele og ulemper ved at tage et lån online

Fordelen ved at låne penge online, er at det er hurtigt og nemt. Der er ingen der stiller spørgsmål til hvad du skal bruge pengene på, ligeledes skal du ikke stille sikkerhed for lånet.

Låneudbydere lever af at låne penge til privatpersoner og bekymre sig ikke om hvad pengene går til. Ulempen ved at låne penge online er, at prisen for at låne pengene hurtigt er de høje renter. Ofte er der heller ikke nogen vejledning til at guide dig frem til det bedste lån for dig.

Fordele ved at tage et lån online

Ulemper ved at tage et lån online

Hvorfor du skal vælge at tage et lån online

Tag et lån online. Det er en hurtig og nem løsning, hvis du mangler penge nu og her, til en gæld du står med, i stedet for at skulle til at booke møder, og stå til regnskab og sikkerhed for en alm. bank.

Du ansøger nemt på nettet enten via din smartphone, tablet eller computer gennem en hjemmeside og vælger det beløb, som passer dig. De fleste online lånevirksomheder har en beløbsgrænse, men er ofte høj nok til det du gerne vil låne til.

Det er forskelligt, hvad beløbsgrænsen er hos de forskellige låneudbydere. Ofte er de første par tusinde kroner du låner, rentefrit. Ved større beløb kommer renten. Hos online lånevirksomheder kan du ofte selv vælge, hvordan du vil betale beløbet tilbage så det passer til din økonomi og dit budget.

Det er en god idé at regne ud, hvad der er et mest realistiske for dig. Ansøgning om online lån kræver ofte at du er over 18 år og har gyldigt CPR nummer.

Et hurtigt og nemt lån. Også mobilvenligt.

At tage et hurtigt lån nemt og hurtigt, skal også kunne lade sig gøre via mobil og tablet, som man stort set altid har med på farten. Et hurtigt og nemt lån er blevet endnu hurtigere og endnu nemmere.

Mange lånebanker, inklusiv Crediteus, har et mobilvenligt lånesystem, som gør det endnu nemmere for dig at ansøge, og låne penge direkte fra din smartphone, mens du sidder i bussen eller i toget, og du ikke behøver at gøre det fra din computer.

Crediteus tilbyder vejledning til ansøgningen om lån, som ikke alle lånevirksomheder, hvor man kan låne penge online, gør da det ofte kræver mødebookning med din private bank og møde op fysisk.

Online lån kræver ikke de store grunde til hvad pengene skal bruges til, det kræver ofte bare at du er over 18 år og har et gyldigt CPR-nummer. Ansøgning om et samlelån hos Crediteus kan give dig et overblik over dine lån, hvad enten det er privatlån, nyt lån eller et stående lån.

Banker vil konkurrer om dig. Du skal vælge den bedste.

Vi har sat forskellige online lånevirksomheder og banker til at konkurrer om dig, som står og mangler et lån til dine udgifter eller gæld. Det er gjort, for at du kan finde den bedste lånevirksomhed, som passer til dig og dine behov for at få det bedst mulige lån til dig.

Vi er sikre på at selvom vi satte disse lånevirksomheder op mod Crediteus, at du stadig vil vælge Crediteus, som din online lånevirksomhed, da vi har den vejledning du har brug for.

FAQ

Hvad er et online lån?

Et online lån er penge du ikke selv har, som du vælger at låne gennem en lånevirksomhed online til betaling af diverse ting du har brug for. Det er en slags bank, men uden de sædvanlige spørgsmål og forsikringer. Ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges på, det er helt op til dig. Der er normalt ingen møder med en vejleder eller en rådgiver, som kan hjælpe dig med et online lån.

Hvordan låner med online?

Man ansøger gennem hjemmesiden på den lånevirksomhed, som du vælger. Det kræver ofte at man er over 18 år og har et gyldigt CPR-nummer, ofte spørger virksomhederne også om din beskæftigelse, boligtype, mobilnummer m.m. Derefter kan du vælge hvor højt dit lånebeløb skal være. Hos Crediteus kan man få hjælp, tips og tricks til at lave ansøgningen, så man er sikker på, at man låner det der passer til netop dig.

Hvad krav er der for at bruge Crediteus?

Hos Crediteus kræver det at du er mellem 20-75 år og ikke 18 år, som det er hos nogle andre lånevirksomheder. Du har en indtægt af en slags, om det så end er arbejds- eller pensionsindtægter og at du ikke har nogle betalingssanmærkninger eller inkassogæld. Hos Crediteus er det også gratis at anvende. Du kan tjekke dine lånetilbud uden nogle bindende kontrakter eller forpligtelser. Der er heller ingen binding når du ansøger hos Crediteus.