Find et billigt lån online nu

Et billig lån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Find et billigt lån online nu

 • Helt uforpligtende og gratis
 • 100% upartisk vurdering
 • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på et billigt lån, hvor du let og enkelt kan ansøge! Har du allerede et bestemt privatlån i tankerne, eller leger du kun med idéen om det? Vi er her for at hjælpe dig med det rette billige lån og at finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et billigt lån.

Billigt lån

Et billigt lån kan være en god løsning, når der kommer uforudsete udgifter, eller når drømmene skal realiseres i dit liv, og du ikke har penge nok på kontoen. Det kan være, at du ønsker dig en større bil eller har et dyrt renoveringsprojekt, som det vil tage for lang tid at spare op til selv. Det kan også være, at du har besluttet dig for at tage på en længere rejse sammen med familien. Eller måske har du dyre små lån, som du gerne vil samle i et enkelt lån med en billigere rente.

Der kan i sidstnævnte tilfælde også være mange penge at spare, når du finder det rigtige samlelån.

Få overblik over dine lånemuligheder

Crediteus.dk er en gratis service for dig, og det foregår på den måde, at du finder den type lån, du gerne vil optage. Det kan være et forbrugslån, et billån, en kassekredit eller et samlelån.

Du kan ved hjælp af beregneren på hjemmesiden indtaste forskellige lånebeløb og se, hvor meget du skal betale i renter og omkostninger, og du kan ændre på løbetiden alt efter, hvor lang du gerne vil have, at den skal være. Dermed kan du hurtigt og nemt få et overblik over, hvad det koster at låne penge.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Spar tid og penge med Crediteus.dk

Uanset hvad din begrundelse er for at gå på jagt efter et billigt lån, så er det en proces, der godt kan tage tid, hvis du skal gøre det hele selv.

Du tænker måske, at din egen bank vil være det mest oplagte sted at gå hen, men det er ikke altid, at du får det billigste lån selv.  I nogle tilfælde kan der vise sig mere favorable tilbud, men det kræver, at du sammenligner lån og indhenter tilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Det kan dog være tidskrævende selv at researche online, og derfor kan du i stedet gå til Crediteus.dk og sammenligne lån.

Hæv penge hurtigt

Du udfylder låneansøgningen online, og her er det virkelig en fordel, at godkendelsesprocessen hos Creditus.dk er lynhurtig og kun tager 5 minutter. Så hurtigt et svar vil du ikke få i din bank, som ofte bruger flere uger på at gennemgå låneansøgningen.

Dernæst kan du se frem til at modtage de 15 lånetilbud, som Crediteus.dk har indhentet hos forskellige banker på dine vegne. Det sparer dig masser af tid, og du får alle de gode tilbud sendt på e-mail.

Du vil med stor sandsynlighed kunne finde et billigt lån, som passer til dine behov. Når lånet er godkendt, kan du ofte hæve pengene samme dag.

Gennemskuelige og billige lån

Jo billigere lånet er, jo mere luft har du i din økonomi, og et lån med en billig rente giver dig måske også mulighed for at betale større afdrag og dermed betale lånet hurtigt tilbage.

Låneprocessen foregår meget gennemskueligt hos Crediteus.dk, og her er ingen skjulte gebyrer. Det er gratis og uforpligtende at modtage lånetilbud, og Crediteus.dk er helt upartisk.

Det er op til dig, om du underskriver en låneaftale. Men du får de optimale muligheder for at få et billigt lån, når du får Crediteus.dk til at hjælpe dig med at sammenligne og indhente lånetilbud på en overskuelig og nem måde.

Billigt lån og lav rente hos Crediteus

Hos Crediteus tilbyder vi billige lån med lav rente. Dette kan vi gøre ved at samle lånetilbud fra 25 anerkendte udbydere. På denne måde er du sikret et udvalg af de bedste lån, der findes på markedet lige nu. Med de mange udbydere og det store marked for lån, der findes, er konkurrencen højere end nogensinde før.

Dette gør, at der er et stort udvalg af billige lån til konkurrencedygtige priser på markedet, som du kan vælge imellem. Det har aldrig været nemmere at finde et lån, der passer lige til din økonomi og dine drømme. Med et lånetilbud fra Crediteus har det heller aldrig været mere overskueligt.

Når du skal finde det helt rigtige lån til din situation, er der mange faktorer, der er vigtige at have med i overvejelserne. Beløbets størrelse og hvad det skal bruges til er selvfølgelig et godt udgangspunkt. Men lånets løbetid, renten og de totale omkostninger er også vigtige. Hos Crediteus tilbyder vi billige lån med de bedst mulige betingelser.

Du behøver ikke at være nogen økonomisk ekspert for at komme i gang. Vi gør alt arbejdet med at indsamle tilbuddene og at lave overskuelige oversigter, så du kan træffe det bedste valg nemt og problemfrit. For at modtage et uforpligtende tilbud skal du blot indtaste disse oplysninger:

 1. Beløbets størrelse
 2. Din beskæftigelse, hvilken type bolig du bor i og din alder
 3. Dine kontaktoplysninger
 4. Når du trykker på ‘Fortsæt’ vil du modtage dit tilbud på et billigt lån

Der går højst 48 timer, fra du har sendt dine oplysninger til os, og til du modtager dit lånetilbud. Når du takker ja til et tilbud, kan beløbet ofte overføres til din konto med det samme. Der er altså ingen unødvendig ventetid.

Hos Crediteus ved vi, hvor stor forskel et lån kan gøre, og derfor er det vigtigt for os at gøre det nemt og tilgængeligt for alle vores kunder. Med en hurtig behandlingstid og tilbud der er lette at overskue, er der ikke noget, der står i vejen for, at du kan komme i gang med at udleve dine drømme.

Ansøg om et billigt lån med Crediteus i dag

Et billigt lån kan være med til at give dig lidt ekstra luft i din økonomi. Det kan være lige det, der mangler, for at du kan udleve dine drømme med det samme. Måske har du brug for en ferie på stranden langt væk fra gråvejret?

Eller er du træt af at se på dine gamle møbler og trænger til fornyelse i dit hjem? Du kan låne penge til større udgifter, som du ikke selv har råd til at betale kontant med det samme. Hos Crediteus sørger vi for, at det er nemt og sikkert at finde et passende lån til dine drømme.

Et forbrugslån kan også bruges til uforudsete udgifter. Hvis tandlægeregningen er højere, end du regnede med eller din computer bryder sammen midt i et vigtigt projekt. Hvis udgifterne er større end din opsparing, er der ingen grund til at vente med at få det fixet.

Det er hurtigt at ansøge om et billigt lån med Crediteus. Og når du modtager oversigten over dine tilbud, er det tydeligt sat op, og der er ingen skjulte gebyrer. På den måde kan du føle dig sikker på, at du kan overholde tilbagebetalingsplanen uden problemer. For os er det vigtigt, at vores kunder finder et lån, som de er tilfredse med – også på lang sigt.

Det der adskiller et billigt lån fra andre typer af lån, f.eks. boliglån eller billån, er, at der ikke er nogle krav om, hvad du vælger at bruge pengene på. Du behøver altså ikke at stå til regnskab for, hvad du vælger at gøre, når først pengene er på din konto.

Det er med til at give dig en økonomisk frihed. Samtidig er et billigt lån fleksibelt, fordi du kan bruge det til lige det, du står og mangler eller drømmer om. Og med et godt lån med lave renter og omkostninger, behøver det ikke at være en stor ekstra udgift.

Billige lån og luft i økonomien med en kassekredit

Er du træt af, at der altid mangler penge på kontoen sidst på måneden? Eller har du bare i en periode brug for et større økonomisk råderum? Så kan en kassekredit være lige det, der mangler i din økonomi. En kassekredit er en superfleksibel løsning til dig, der har brug for lidt flere penge på kontoen, men ikke et bestemt beløb, som du skal bruge til noget bestemt.

At ansøge om en kassekredit gennem Crediteus er både nemt og sikkert. Du kan gøre det direkte gennem din netbank eller på mobilbanken og få billige lån med NemID. Vi sørger for markedets bedste og mest fordelagtige tilbud for kassekredit.

At have adgang til en kassekredit giver dig en større økonomisk frihed i hverdagen. Det kan være en god løsning, hvis du skal på ferie, hvor du kan komme ud for flere uforudsete udgifter end normalt, eller bare vil have lidt ekstra frihed til at nyde livet. Eller til jul, bryllup eller konfirmationer hvor du også har brug for at bruge lidt ekstra penge på at gøre den særlige tid helt speciel. Med en kassekredit kan du læne dig tilbage og nyde livet. Vi har billige lån uden renter, så du kan finde det bedste lån med en plan for tilbagebetaling, der passer ind i din økonomi.

En kassekredit giver dig luft i økonomien, og du betaler kun rente af det, du bruger. Det vil altså sige, at du får et beløb til rådighed på din konto, som du helt selv bestemmer, hvornår og hvordan du vil bruge. Med et almindeligt forbrugslån får du hele beløbet udbetalt på én gang og betaler derfor renter af hele beløbet fra starten.

En kassekredit er en fleksibel løsning som ofte også er billigere i renteomkostninger. Pengene står på din konto og er klar, når du skal bruge dem, men du betaler ingen renter af lånet, før du anvender et beløb. Ansøg om en kassekredit og modtag et uforpligtende tilbud.

Find det billigste lån og saml dine lån i ét

Hvis du har flere forskellige lån hos forskellige udbydere, kan det ofte være meget dyrere i omkostninger end det behøver at være. Det kan f.eks. være, at du både har forbrugslån eller kviklån eller nogle afbetalingsløsninger, du betaler af på. Ved at lægge disse lån sammen til et enkelt lån, kan du spare på både renterne og omkostningerne.

Når du udfylder en låneansøgning hos Crediteus, får du adgang til Danmarks billigste lån. Og ved at samle dine lån hos en af vores anerkendte udbydere, kan du både spare på omkostningerne og få betalt dine lån hurtigere ud. Læs mere her og se om samlelån kan være en løsning for dig.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et lån, som giver dig mulighed for at indfri de mindre lån, du har. Hvis du fx har lånt penge til en computer, en fladskærm eller andet boliginventar, så har du flere lån, som du afdrager på hver måned. Det kan godt blive dyrt i længden med flere små lån, hvor du betaler forskellige renter og omkostninger.

Vælger du at ansøge om et samlelån via Crediteus, så får du mulighed for at få ét lån, der er stort nok til, at du kan indfri de små lån. Dermed skal du kun afdrage på samlelånet, hvilket vil være billigere og mere overskueligt i længden.

Er samlelån altid billigere?

Et samlelån er stort set altid billigere end at have flere lån. Små lån, som du f.eks. optager i forbindelse med køb af elektronik, vil typisk have en høj rente og høje omkostninger. Når du ansøger om et samlelån via Crediteus, indhenter vi tilbud til dig fra op til 25 låneudbydere, og dermed kan du sammenligne priser og vælge det billigste lån.

På den måde betaler du kun ét afdrag på ét lån om måneden. Kom af med din klatgæld – dvs. små lån du har flere steder – og saml det hele i ét lån. Dermed får du det billigere, og det bliver også nemmere for dig at få et overblik over din økonomi.

Hvordan beregner jeg prisen på et samlelån?

Crediteus har en låneberegner, som du kan anvende gratis og uforpligtende. Indtast det beløb du gerne vil låne, og så får du et prisoverslag. Den endelige pris på samlelånet vil dog stå i låneaftalen. Når du ansøger om et samlelån, sender vi dig forskellige favorable lånetilbud.

Du kan sammenligne priserne ved at kigge på renten og ÅOP (årlige omkostninger i procent). Dernæst kan du vælge det billigste samlelån til at indfri dine eksisterende små lån. Priserne på samlelån varierer alt efter, hvilken låneudbyder der er tale om, og det er op til dig at tjekke priserne på de tilbud, du får.

Hvordan ansøger jeg om et samlelån hos Crediteus?

Du ansøger om et samlelån ved at udfylde låneansøgningen hos Crediteus. Skriv det beløb du ønsker at låne og udfyld derefter dine personlige oplysninger med navn, e-mail, indkomst, beskæftigelse, alder og bopæl. Du kan udfylde ansøgningen på fem minutter. Dernæst skal du blot vente i fem minutter, og så får du et svar på, om du er godkendt til lån. Godkendte låneansøgere vil modtage forskellige lånetilbud fra låneudbydere.

Det er helt gratis og uforpligtende at anvende Crediteus til at ansøge om samlelån. Der er heller ingen skjulte gebyrer. Vores sammenligningstjeneste gør det utrolig nemt og trygt for dig at ansøge om et samlelån.

Få et samlelån – få overblik – spar penge

Jo flere penge du kan spare ved dit lån, jo mere frihed og glæde får du ind i din hverdag. I dagens Danmark er det ofte sådan, at mange har optaget forskellige lån fra forskellige udbydere.

Da lånene er optaget ved forskellige udbydere følger der hermed også forskellige renter og gebyrer med. Med et samlelån vil du kunne undgå at skulle betale de omkostninger, der ligger i form af gebyrer såsom rykkergebyrer osv.. Ja der er mange omkostninger, som det kan være en god idé at sætte sig ordentligt ind i, da der kan være mange penge at spare ved at samle sin låne hos Creditus.

Det er langtfra alle typer lån, der passer til et samlelån. Det kan være en god idé, hvis du har små lån, kreditkortslån eller kviklån. Overordnet set kan man sige, at lånet her er værd at overveje, hvis man vil have mere overblik over sin økonomi, men det giver dig bestemt også en mulighed for at tænke smartere med henblik på en fornuftig tilgang til din økonomi. Som ved alle andre typer af lån, er der selvfølgelig en række krav til dig som låntager. Du skal f.eks. være over 20, ikke være registreret i RKI og at have en dansk bankkonto.

Fordelen ved et samlelån

Lad os forestille os, at du har tre forbrugslån. Alle tre lån har forskellige ÅOP og gebyrer. Ved at samle lånet opnås der en mindre procent, der skal afbetales årligt. Og de gennemsnitlige gebyrer sættes muligvis også ned.

Her er det altså den årlige betaling i procent, der går ind og gør den væsentlige forskel, og hermed gør det muligt for dig som forbruger at spare penge på dit lån. Udover at spare penge får du også et langt større overblik over din økonomi samt dit månedlige rådighedsbeløb. Crediteus hjælper dig med at få alt samlet ét sted, så du kan bruge tid på andet end at betale regninger.

Kviklån og forbrugslån

Ved at starte med at afbetale nogen af de mindste lån man har, opnår man effekten af at lånene bliver betalt hurtigere ud. Det gør det hele mere overskueligt, fordi man kan se, at der sker noget i forhold til at gøre sin gæld mindre.

En anden måde er at starte med at kigge på renten, her forsøger man at mindske omkostningerne ved lånet ved at afbetale det lån som har højeste rente. Den her metode er især god til tilbagebetaling af store lån. Virkningen af hvor meget man tilbagebetaler kan godt virke til at være i en mindre grad end den første metode.

Få et forbrugslån med Danmarks billigste lån

Forbrugslån, kviklån eller minilån? Kært barn har mange navne. Fordelen ved denne slags lån er, at processen for at ansøge om lånet for det meste er enkel, og der går kort tid fra lånet er godkendt, og til pengene er på din konto. Samtidig er der ikke er nogle krav til, hvad du skal bruge pengene på, som der er ved f.eks. et billån eller boliglån.

Men til gengæld kan gebyrer og andre omkostninger være højere end på andre typer af lån. På trods af det, er det en foretrukken lånemulighed som rigtig mange danskere vælger. Et forbrugslån kan være en god mulighed, hvis du søger et billigt lån.

Hvad er så et minilån? Hvis du gik og troede, at det var det samme som et forbrugslån, så tager du fejl. Der er nogle forskellige faktorer, der gør sig gældende ved disse lånetyper, og derfor er de hver især gode til forskellige økonomiske situationer. Ved at ansøge om et minilån har du en betænkningstid på 48 timer.

Beløbene på minilån ligger sig som oftest op mod en grænse på 7.000 kr. og uden gebyr ved stiftelse af lånet. Tilbagebetalingen lyder derudover som standard på mellem 30 og 60 dage. Det er altså et lille lån med lave omkostninger, men til gengæld også en kort tilbagebetalingsperiode.

Man skal kigge langt ud i horisonten, hvis man skal finde et meget bedre tidspunkt for at kunne låne end nu. På grund af de mange udbydere vil vi gerne gøre det så enkelt som muligt.

Det eneste du skal gøre er at indtaste hvilket beløb, du ønsker at låne, fristen på din løbetid, og så vil du modtage besked inden for kort tid om, hvorvidt din ansøgning er godkendt eller ej. Hele grundlaget bag Creditus er at hjælpe dig hen imod din drøm og at finde ud af, hvad der bedste ville kunne betale sig for dig, uanset hvilket beløb det drejer sig om.

 1. Forbrugslån
 2. Samlelån
 3. Tilbagebetaling af lån
 4. Udbydere af lån
 5. Stiftelses gebyr. Andre gebyrer
 6. Godkendelse af ansøgning
 7. Indtastning af oplysninger
 8. Beløb på de små låne typer
 9. Tilbage betalingsfrist på små låne beløb

Med et billigt lån kan du få råd til de ting, du ønsker dig her i livet. Samtidig får du mulighed for at afdrage på lånet i et tempo, som passer til dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi – dine indtægter og udgifter. Dermed bliver det meget nemmere at få klarlagt, hvor meget du kan afdrage om måneden.

Hvis der er tale om et lille lån, så kan det måske afdrages inden for 3, 6 eller 12 måneder. Hvis det er et større lån som f.eks. et billån, kan det tage flere år at afdrage på lånet.

Få drømmen om en ny bil opfyldt

Går du ligesom hundrede tusinde af andre danskere med drømmen om at købe en ny bil, så kan det være nu, du har chancen for at udleve drømmen og komme tættere på en større frihed i livet. Et billån kan optages gennem Crediteus – med eller uden udbetaling. Har du f.eks. pengene til en udbetaling, gør det dit lån billigere.

Hvis du ikke har en stor opsparing, du kan punge ud med til udbetalingen, er der også hjælp at hente ved at finansiere hele lånebeløbet. Har du allerede besluttet dig for, hvilken bil du skal købe, vil det nemmeste være at ansøge om et lån på Crediteus hjemmeside.

Tag på en drømmerejse

Ansøg om et billigt lån til at tage på en drømmerejse. Måske har du i årevis ønsket dig at tage på en jordomrejse, forkæle dig selv med en krydstogtferie, eller måske vil du gerne invitere din familie på en rejse til en skøn feriedestination. Hvis du ikke selv har opsparingen, så har du mulighed for at låne pengene.

Du kan ansøge om et billigt lån til en rejse via Crediteus, og så kan du sammenligne lånetilbud og finde frem til det billigste. Dermed kan du realisere drømmerejsen. Find et lån som matcher dine behov allerede i dag, så du kan komme af sted på den ferie, du længes efter.

Forkæl dig selv med nye forbrugsgoder

Vil du gerne forkæle dig selv med nye forbrugsgoder? Ønsker du dig en ny computer, en ny fladskærm, nye møbler til hjemmet eller en ny smartphone? Så er det muligt at optage et forbrugslån.

Men ofte kan det være dyrt at optage små forbrugslån de steder, hvor man køber varerne. Vi anbefaler i stedet, at du udfylder en låneansøgning hos Crediteus, og så indhenter vi de bedste og billigste lånetilbud til dig.

Dermed kan du både få opfyldt dine forbrugsønsker, og samtidig får du et billigt lån. Det er en win-win situation, som mange forbrugere gerne benytter sig af. Tjek vores sammenligningsside allerede i dag.

Billigt lån – hvem kan ansøge?

Fordelen ved at ansøge om et billigt lån online frem for i banken er, at processen generelt er hurtigere og mere lempelig end i de traditionelle banker. Men der er stadig nogle krav, man skal leve op til som ansøger. Man skal være fyldt 20 år, og man skal bo i Danmark. Man skal have et NemID som anvendes, når man underskriver låneaftalen.

Der er ikke noget krav om, at man skal være i fast arbejde, men man bliver vurderet ud fra sin samlede økonomiske situation, når man ansøger om et billigt lån. Der er heller ikke krav om, at man skal stille sikkerhed for lånet. Ansøger må ikke stå i RKI.

Ansøger skal være fyldt 20 år

Man skal minimum være fyldt 20 år for at optage et billigt lån. Når du er myndig, bestemmer du selv, om du vil optage et lån. Du kan vælge mellem mange låneudbydere på markedet, og det kan være lidt af en jungle, hvis du ikke har prøvet det før. Hos Crediteus hjælper vi dig med at få overblikket, og vi gør det meste af arbejdet for dig.

Når du udfylder en låneansøgning hos os, så indhenter vi lånetilbud på op til 25 udbydere på markedet. Dermed får du de bedste og billigste lånetilbud tilsendt, som matcher dine specifikke behov. Du bestemmer selv, om du vil takke ja til et lånetilbud.

Ansøger skal bo i Danmark

Ansøger skal have bopæl i Danmark for at kunne optage et billigt lån. Når du udfylder låneansøgningen, skal du udfylde dine personlige oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Du skal have fast adresse i Danmark, et CPR-nummer og et NemID. Det er nødvendigt, at du kan verificere dig, når du ansøger om et lån.

Du skal også oplyse, om du er i arbejde eller f.eks. studerende eller førtidspensionist. Når du bliver godkendt til et lån og underskriver en låneaftale, så overføres pengene hurtigt til din konto. Du bestemmer selv, hvilken bankkonto beløbet skal overføres til, men det kan f.eks. være din NemKonto.

Ikke noget krav om at stille sikkerhed

Når du ansøger om et billigt lån, er der ikke noget krav om, at du skal stille sikkerhed. Det vil sige, at du ikke behøver at stille dit hus, din lejlighed, din bil eller andre aktiver som sikkerhed for lånet. Du har måske oplevet, at din bank har krævet sikkerhed for et forbrugslån. Men det er ikke tilfældet, når du låner online.

Her kan du blive godkendt til lån uden sikkerhed. Du skal dog stadig oplyse om din indkomst, og hvordan din jobmæssige situation ser ud. Det indgår i kreditvurderingen af dig og har betydning for, hvor stort et beløb, du kan låne. De færreste låneudbydere accepterer, at du står i RKI.

Mest populære lånebeløb:

Konklusion

Et billigt lån kan nemt optages online, og det kan anvendes til en bred vifte af forbrugsgoder – store som små. Du kan ansøge om beløb mellem 5.000 – 500.000 kr.

Du kan også ansøge om et billigt lån, hvis du i en periode trænger til mere luft i økonomien. Fordelen ved at ansøge online om et billigt lån via Crediteus er, at du nemt kan udfylde låneansøgningen på under 5 minutter.

Du vil blive godkendt inden for 5 minutter og derefter modtage lånetilbud fra op til 25 udbydere på markedet. Det er helt gratis og uforpligtende at modtage lånetilbud, og du binder dig først, når du har underskrevet en låneaftale.

Alt foregår 100% upartisk. Der er heller ingen skjulte gebyrer. Du behøver ikke at redegøre for, hvad pengene skal bruges til – hvilket du ofte skal, når du låner penge i banken.

Du kan bruge dit lån, som du vil, og ingen blander sig, så længe du afdrager på lånet hver måned. Få pengene hurtigt udbetalt – ofte samme dag. Står du og mangler penge nu og her, så er det en fordel for dig, at udbetalingen af lånet går stærkt. Du behøver kun at vente 1-3 dage, og så står pengene på din konto. Vælg mellem flere forskellige typer af billige lån, som passer til dig.

Du kan selv tjekke de mange muligheder for at få et billigt lån ved at besøge Crediteus. Anvend låneberegneren for at få et overblik over, hvad det koster at optage et billigt lån.

Udfyld låneansøgningen på 5 minutter, og så vil du snart modtage et lånetilbud. Sammenlign renter og omkostninger på de forskellige lånetilbud for at finde frem til det billigste.

Så snart du har underskrevet låneaftalen, modtager du pengene på din konto. Du kan selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, og vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til. Med et billigt lån kan du realisere drømme eller købe nye ting, som du har brug for.

FAQ

Hvad er et billig lån?
Et billig lån kan du ansøge om online. Typisk er der tale om lån mellem 5.000 - 500.000 kr. Du kan vælge mellem forskellige typer af billig lån. Det kan fx være forbrugslån, billån eller samlelån. Når du anvender Crediteus sammenligningstjeneste, får du de billigste lånetilbud fra op til 25 låneudbydere på markedet. Det er gratis og uforpligtende at indhente lånetilbud på denne måde.
Hvordan ansøger man om et billig lån?
Du ansøger om billig lån via Crediteus sammenligningstjeneste. Du udfylder blot låneansøgningen med lånebeløb, indkomst, jobtype, alder, bopæl, navn og e-mail, og det tager kun 5 minutter. Dernæst bliver der foretaget en kreditvurdering, og du får hurtigt svar på, om du er godkendt til lån inden for 5 minutter. Det er meget nemmere og hurtigere at ansøge om et billig lån online end at gå i banken og ansøge om et tilsvarende lån.
Hvem kan ansøge om et billig lån?
Du skal være over 20 år for at kunne ansøge om et billig lån. Du skal have fast adresse i Danmark og et NemID, fordi du skal verificere dig online. Hele låneprocessen foregår digitalt, og der vil blive indhentet oplysninger om dig i forbindelse med kreditvurdering. Du behøver ikke at stille sikkerhed. Men står du i RKI, vil det være svært at få et lån, fordi de fleste låneudbydere vil afvise dig.
Hvornår bliver pengene udbetalt?
Pengene bliver i mange tilfælde udbetalt samme dag, som låneaftalen er underskrevet. Det er nemlig den store forskel på billig lån online og lån i banken. Din bank vil ofte bruge meget længere tid på at godkende dig og udbetale et lån. Billig lån online udbetales i løbet af 1-3 hverdage, og det er en kæmpe fordel for dig, hvis du står og skal bruge pengene her og nu.
Hvad koster et billig lån?
Prisen på billig lån er ikke den samme hos alle låneudbydere på markedet. Renten og omkostningerne på et billig lån varierer, og det afhænger bl.a. af din økonomiske situation. Jo bedre din økonomi er, jo lavere en rente vil du typisk blive tilbudt. Hos Crediteus anbefaler vi, at du sammenligner de forskellige lånetilbud grundigt, som du modtager. Du skal sammenligne rente og ÅOP (årlige omkostninger i procent) og dernæst vælge det billigste lån.
Hvorfor skal man anvende Crediteus til sammenligning af lån?
Crediteus er skabt med henblik på at gøre det nemt og effektivt for dig som forbruger at sammenligne og finde det bedste og billigste lån på markedet, som passer til dig. Du slipper for selv at researche og finde låneudbydere, for det klarer vi for dig. Du skal bare indtaste lånebeløb og dine oplysninger, og så sender vi lånetilbud til dig fra op til 25 udbydere af billig lån. Helt gratis og uforpligtende.