Boliglån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Boliglån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Boliglån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lån til bolig

Er du på boligjagt i Danmark, vil du med stor sandsynlighed have brug for et boliglån.

I praksis består et boliglån ofte af 2 lånetyper og er altså en fællesbetegnelse for disse. Realkreditlån og banklån er de 2 lånetyper, et boliglån kan bestå af. Uanset om du er ny eller mere erfaren på boligmarkedet, er det meget vigtigt, at du har et tydeligt billede af din økonomi. En god rettesnor er at se på dit månedlige rådighedsbeløb. Det betyder, de penge du har tilbage, når alle dine faste udgifter er dækket.

Flere steder er der udarbejdet nogle minimumsgrænser for, hvor meget du bør have i rådighedsbeløb, når og hvis du vil låne til et boligkøb.

Vi vil gerne hjælpe dig til at træffe det rette valg og vil derfor gennemgå en række af de ting, som du skal vide i forbindelse med dit boliglån.

Ny låner på boligmarkedet

Er det første gang, du skal købe bolig? Eller savner du blot hjælp til at overskue de mange elementer i et boligkøb? Crediteus anbefaler, at du starter med at lave en liste, som indeholder dine boligønsker og din økonomiske situation. Første punkt er naturligt en kortlægning af dit behov til eksempelvis boligens størrelse, beliggenhed, alder og så videre. Dernæst en beregning af dine økonomiske muligheder i forbindelse med købet. Her kan du med fordel benytte vores låneberegner, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Når det er på plads, begynder den sjove og interessante boligjagt. Du kan besøge ejendomsmæglerkæder, tale med venner eller familie for at finde inspiration. Ligeledes kan det være en god idé at bruge tid til at gå eller cykle rundt i det område, hvor du kigger på bolig. På den måde kan du bedre danne dig et indtryk af områdets muligheder.

Kommer du helt tæt på et boligkøb, bliver det naturligt at få hjælp til at tjekke boligens stand og eventuelt få hjælp til at forstå eksempelvis en salgsopstilling.

Boligtypen

Når du skal låne penge til at købe en bolig, er det først og fremmest vigtigt, du husker, hvilken type bolig der er tale om.

Typen af bolig har stor betydning for dit boliglån, da der er stor forskel på lånefinansieringen. Der er samtidig stor forskel på, hvor i landet du kigger på bolig. Udbuddet af forskellige boligsider, hvor du kan danne dig et overblik over boliger og prisniveau i netop det område, som har din interesse, er ganske stort.

Køb af almindelig bolig

Er du interesseret i at finansiere købet af en almindelig bolig – hus og ejerlejlighed – skal du som minimum kunne betale 5% af købssummen kontant.

De resterende 95% af boligens værdi er den maksimale sum, du kan låne.

Ved køb af almindelig bolig kan du låne op til 80% af boligens værdi via et realkreditlån, mens de 15% kan lånes i banken. Du kan lære mere om realkreditlån og banklån, når vi har gennemgået de øvrige boligtyper.

Køb af sommerhus

Ved køb af sommerhus er der også tale om et realkreditlån. Til forskel for almindelig bolig, kan du maksimalt låne 75% af boligens købssum, mens de resterende penge kan lånes i banken, medmindre du kan lægge dem som kontant udbetaling. For mange kan det være en god idé at eje et sommerhus, for er du eksempelvis træt af at betale for at leje, eller efterspørger du et sted, hvor du kan finde ro eller måske samle familien, så kan dit eget sommerhus være et godt alternativ.

På linje med et køb af hus eller lejlighed, skal du også her stille dig selv en række spørgsmål, inden du kaster dig ud i et køb. Hvilke krav har du til størrelse, husets stand, beliggenhed? Skal det være tæt på dit hjem, og hvor meget tid ønsker du at bruge på vedligehold?

Andelsboligkøb

Hvis du vil købe en andelsbolig, er reglerne anderledes end for ejerboliger.

Når du køber en andelsbolig, er du ikke den juridiske ejer af en bolig, men ejer en andel af andelsforeningens formue – det vil sige at du ejer den andel, du indskyder ved køb af andelsboligen.

Et realkreditlån er ikke en mulighed, hvis man ikke er den juridiske ejer af en bolig. Skal du købe andelsbolig, er det således et banklån du skal have fat i.

Et par lånetyper

Du vil nu få en gennemgang af et par lånetyper; realkreditlån og banklån, som er dem, der indgår i det samlede boliglån.

Hvad er et realkreditlån?

Et realkreditlån er et lån, der udbydes af realkreditinstitutter, og som finansieres ved hjælp af obligationer. Tilbagebetalingstiden, det vil sige løbetiden, for et realkreditlån er oftest 20-30 år.

Når du tager et realkreditlån, udsteder realkreditinstituttet obligationer på dine vegne, som de sælger på det finansielle marked. Det er derfor forbundet med en vis økonomisk usikkerhed at afbryde lånet hos et realkreditinstitut før løbetidens udløb.

Denne låntype kan ikke bruges til at finansiere et andelsboligkøb af juridiske årsager.

Få et bankboliglån

Sammen med et realkreditlån kan du optage et lån til brug for eksempelvis refinansiering af dit boligkøb. Lånet hedder sådan, fordi den overvejende del af boligfinansieringen (80%) udgøres af et realkreditlån eller et bankboliglån.

I mange banker er det muligt at låne op til 20% af ejendommens værdi. Lånet kaldes som regel et boliglån eller en boligkredit. Du skal dog være opmærksom på, at du i de fleste tilfælde selv skal stille med 5% af den samlede købssum, som udgør udbetalingen af boligkøbet.

Fast eller variabel rente

Lånet til refinansiering kan eksempelvis optages med fast eller variable rente. Det kan have forskellig løbetid, det vil sige over hvor mange år, du har mulighed for at tilbagebetale beløbet. Hvis du vælger variabel rente, betyder det, at ydelsen på lånet kan ændre sig i løbetiden. Så stiger det generelle renteniveau, og så bliver udgiften til dit lån tilsvarende dyrere.

Derfor er det afgørende, at du har den nødvendige plads i din økonomi, hvis renten stiger.

Brug vores låneberegner

Hos Crediteus stiller vi gratis en låneberegner til rådighed. Med ganske få klik kan du bruge vores låneberegner til at danne dig et overblik over, hvad dit lån koster. Du kan blandt andet hurtigt skabe et klart billede af, hvilke gebyrer du skal betale. Sammenligning af lån fra forskellige udbydere derved bliver nemmere. Låneberegneren fortæller dig også noget om lånets ÅOP – de årlige omkostninger i procent.

Inden du klikker ind på låneberegneren, er det en fordel, hvis du har forberedt dig lidt. Kend blandt andet det beløb, du ønsker at låne, hvor lang tid du ønsker lånet skal løbe over, og hvad du realistisk kan betale i afdrag hver måned. Har du gjort det hjemmearbejde, så får du det mest retvisende og præcise resultat ud i den anden ende.

Derfor er det en god idé

Vores mission og opgave hos Crediteus er at være din assistent til at finde nøjagtigt det lån, som passer til din økonomi og dagligdag. Samtidig giver vores værktøjer dig chancen for at optage et lån med færrest mulige omkostninger. Har du indtastet dit lånebehov, viser vores låneberegner en række lånetyper hos op til 25 forskellige banker og pengeinstitutter.

Du skal imidlertid være klar over, at tallene fra Crediteus låneberegner ikke udgør det fulde billede. Svaret udgør et hint, som kan være en kæmpe hjælp i den meget store beslutning, det er at købe en bolig.

Lån med lav rente

Ønsket til et boligkøb kan have været undervejs i lang tid. Din personlige situation kan måske også pludselig have ændret sig i en retning, hvor det at eje din egen bolig er et stort ønske. Derfor må det måske gerne gå stærkt med at få et lån effektueret. Her kan et online lån fra Crediteus være en fin mulighed. Online lån er ganske attraktive og står som en klar konkurrent til de mere traditionelle banklån.

Det er ikke svært at finde et online lån med lav rente, som både er simpelt at blive godkendt til, og hvor man på næsten samme tid har midlerne til rådighed.

Se efter, og stop op

Som nævnt er der et rigtig mange udbydere af online lån med lav rente. En grundig undersøgelse af markedet kan derfor mere end betale sig. Blandt de vigtige værktøjer i den proces er vores låneberegner. Den hjælper dig til at afsøge en lang række muligheder fra professionelle låneudbydere. Fordelen ved at bruge låneberegneren er, at den tager dine personlige ønsker med i betragtning, og giver dig en liste med forslag til lån med den laveste rente.

Der er fordele

Fordelene ved at vælge et lån med lav rente online er blandt andet, at du får adgang til midlerne meget hurtigt. Selvfølgelig er der altid omkostninger forbundet med et lån. Og du skal vide, at ethvert lån vil påvirke dine muligheder for at låne yderligere. Et lån skal også altid betales tilbage.

Til gengæld giver et online lån dig pengene på din konto i løbet af meget kort tid. Sammenligner du med et almindeligt forbrugslån i en bank, kan omkostningerne ved et online lån også være gunstigere. Desuden er det nemt, hurtigt og bekvemt at ansøge online.

Find det bedste lån

Crediteus udsteder mange lån hvert år. Derfor ved vi også, at det kan være sin opgave at finde det helt rigtige lån. Processen tager tid og virker for mange uoverskuelig. Via vores samarbejde med mange online banker og låneinstitutter medvirker Crediteus til at reducere tidsforbruget betydeligt. Faktisk tager det kun ganske kort tid at få en liste med online lånetilbud frem, når du har indtastet dine data og ønsker. Crediteus samler lånetilbud fra 25 anerkendte udbydere.

Bredt samarbejde

Listen med online lånemuligheder bliver præsenteret i en overskuelig form, og relevante tal er fremhævet. Dernæst er det nemt for dig at nærlæse eksempelvis lånebetingelserne igennem. Samtidig kan man ansøge om mere end et lån ad gangen. Lånet træder først i kraft, når det er godkendt af låneudbyder og returneret til dig til din godkendelse. Det er også værd at vide, at du ikke er forpligtet til at sige ja tak til et tilbud. Et tilbud er et tilbud og ikke en bindende aftale.

Der er yderligere en fordel ved at bruges Crediteus i din ansøgningsproces. Fordi vi samarbejder med en lang række banker, sammenlignes tilbuddene på tværs. Det er til din klare fordel.

Sådan er vi med til at sikre dig konkurrencedygtige priser på tværs af det online lånemarked.

Ikke ekspert

Det er ikke et krav, at du er økonomisk ekspert for at komme i gang med et online lån. Crediteus tager tørnen med at indsamle de bedste tilbud, så det, du skal gøre, er at træffe det bedst mulige valg for dig og din økonomi. Rent faktisk skal du blandt andet kun indtaste størrelsen på det beløb, som du ønsker at låne online. Du skal fortælle om din jobsituation, hvor du bor og i hvilken type bolig samt indtaste dine generelle kontaktoplysninger. Derefter er du blot få klik fra at få dit tilbud på et billigt online lån med lav rente.

Takker du ja

Som regel går der ikke mere end 48 timer fra du har sendt dine data, og indtil du modtager dit lånetilbud. Takker du ja til et tilbud, overføres pengene til din konto med det samme. Du kan låne mellem 5.000 og 500.000 kroner hos os.

For at ansøge hos os, skal du have bopæl i Danmark, og du skal have NemID og/eller MitID. Det er ikke et krav hos Crediteus, at du stiller sikkerhed for lånet. Måske har du oplevet det som et krav andre steder, men med et online lån hos os er det ikke tilfældet. En samlet kreditvurdering af dig indgår dog som faktor for, hvor stort et beløb du kan låne. Vær opmærksom på, at er du registeret i RKI, så anbefaler Crediteus ikke at du optager yderligere lån.

Du bestemmer

Benytter du Crediteus, skal du vide, at alt hos os 100% upartisk. Der findes ingen skjulte gebyrer, og du står ikke til ansvar for, hvad pengene skal bruges til.

Med andre ord – du kan bruge dit lån, som du vil, og ingen blander sig, så længe du afdrager på lånet hver måned.