Erhvervslån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Erhvervslån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Erhvervslån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Erhvervslån – nemt og hurtigt

Hvis du har din egen virksomhed, ved du helt sikkert, hvad det vil sige at arbejde hårdt. Du knokler mere end dine venner med almindeligt lønarbejde uden en stabil og regelmæssig indkomst. Det er en virkelighed, mange små selvstændige kender til. Nogle gange arbejder man i døgndrift, og alligevel når enderne ikke sammen.

Selvfølgelig er der er en stor glæde og frihed i at have sin egen virksomhed. Man er sin egen chef og bestemmer selv, hvornår man arbejder. Passionen er en helt anden, end hvis man blot er ansat af andre til at løse en opgave.

Man kommer dog ikke uden om det med pengene. Det koster penge at leve, og man skal betale virksomhedens udgifter. Dette gælder også, selvom man lever sin drøm og betragter virksomheden som sit eget barn.

Frihed til at udvikle din forretning

Måske har du overvejet et lån, men synes ikke, at et erhvervslån virker som en attraktiv løsning. Det kan være, at du ikke har lyst til at dele virksomhedens regnskab med banken. Måske stiller banken endda krav til dine budgetter. Eller også lever din forretningsplan ikke op til bankens eller mulige investorers krav.

Som selvstændig har du dog masser af andre muligheder. Erhvervslån behøver ikke at være et lån optaget af virksomheden. Der findes i dag et væld af aktører, der tilbyder lån uden at spørge, hvad pengene skal bruges til. Hvad enten du vil købe et hus, ud at rejse eller bruge penge på at udvikle din virksomhed, kan Crediteus hjælpe dig.

Vi finder de bedste tilbud, så du slipper for at bruge tid på at sætte dig ind i markedet. Du skal blot udfylde vores simple ansøgning, så sørger vi for at indhente attraktive tilbud til dig, som du i ro og mag kan kigge igennem – helt uden at forpligte dig til noget. Det er nemt, hurtigt og overskueligt – og endda helt gratis for dig.

Crediteus gør det nemt og overskueligt

Går du rundt med gode idéer og drømme, som du aldrig har realiseret, fordi du frygter, at det er for dyrt? Det er en virkelighed, som mange små erhvervsdrivende kender til. Nogle gange mister man modet, fordi en satsning føles for risikabel, men alligevel kan man ikke slippe tanken.

Der er mange muligheder når det handler, om at gøre en god idé til virkelighed. Men faktum er, at innovation og nytænkning tager tid og koster penge, og som regel må man løbe en økonomisk risiko for overhovedet at nå dertil, hvor man kan vurdere, om en idé er værd at satse på.

Crediteus kan ikke fortælle dig, hvilken retning du skal gå med din virksomhed. Men vi står klar til at hjælpe dig med finansieringen, så du kan koncentrere dig om det, du har forstand på.

Hvilken type lån skal du vælge?

Der findes i dag et utal af lånetyper, som du kan vælge mellem, og hvis man ikke er på hjemmebane, kan det være svært at finde ud af, hvad der er bedst. Heldigvis behøver du ikke at være ekspert, for det er vi. Du skal blot fortælle os, hvor mange penge du har brug for, så sørger vi for at finde tilbud, der matcher dine behov.

Der er dog nogle ting, som det er godt for dig at overveje, før du indsender din ansøgning. Spørg dig selv, om du har brug for et stort beløb her og nu, eller om det er vigtigere for dig at have en buffer, som kan hjælpe dig gennem vanskelige perioder.

Overvej også, om du foretrækker at betale af lidt ad gangen over en lang periode, eller om du er typen, der gerne vil have det ud af verden hurtigst muligt. Crediteus formidler lån, som passer til dine ønsker og behov.

Med eller uden sikkerhed?

Ofte er et lån billigst, hvis du kan tilbyde noget af værdi som sikkerhed for lånet. Har du en ejerbolig med friværdi, kan det bruges til at få en bedre pris. Du kan dog sagtens få et lån uden at stille sikkerhed. At det bliver dyrere, betyder ikke nødvendigvis, at det bliver for dyrt. Mange bliver endda positivt overraskede, fordi de kan få et lån meget billigere, end de troede.

Hvis du er usikker på, om det er noget for dig, kan du trygt sende en ansøgning. Det er en helt gratis og uforpligtende måde at få nogle konkrete tilbud at tage stilling til. Ofte har man brug for at se tingene sort på hvidt for rigtig at vide med sig selv, om det er den vej, man vil gå. Det kan dog være en forhindring for mange at indhente tilbud, fordi det er svært, tidskrævende og måske misvisende.

Disse problemer løser Crediteus for dig. Vi bruger vores ekspertise til at sikre dig pålidelige tilbud, og har du brug for hjælp, står vi altid til rådighed med vejledning.

Kontant eller kredit?

Afhængigt af, hvad du har brug for at låne penge til, kan du overveje, om du vil have et traditionelt lån eller et kreditlån.

Et traditionelt lån er et beløb, der udbetales på én gang og afdrages over en periode, afhængigt af de vilkår, man har aftalt. En kredit, derimod, er et beløb, man har til rådighed, hvis man får brug for den, og som man kun betaler for, når man bruger af den.

Som regel består et kreditlån af en konto hos låneudbyderen, som man kan hæve fra, hvis behovet opstår. Det svarer altså til kassekreditten i banken, som de fleste kender til. Et kreditlån fra en af de udbydere, Crediteus samarbejder med, har dog den fordel, at det foregår uden om din egen bank. Det gør det nemmere at holde sig fra den, medmindre det er absolut nødvendigt.

Hvem har ikke hørt om dem, der får en kassekredit på 10.000 kroner i banken og lynhurtigt ender med altid at have et overtræk på præcis dette beløb? Kassekredittens kreditmaksimum bliver hurtigt til “det nye nul”. Det kan et eksternt kreditlån selvfølgelig også blive, men når du aktivt skal logge ind et andet sted end din sædvanlige netbank for at få adgang til pengene, bliver du automatisk mere opmærksom på, hvad du bruger den til.

Kort eller lang tidshorisont?

Der er stor forskel på, hvor lang tid man har til at betale et lån tilbage. Ofte vil den samlede pris være lavere, hvis man betaler det over en kortere periode. Til gengæld er beløbet, man betaler pr. gang, højere på den måde.

I sidste ende er det kun dig, der kan sige, hvad den bedste løsning er for dig. Vi hjælper dig dog med at tage stilling. Det er blandt andet derfor, vi spørger til din nuværende indkomst og din arbejdssituation. Vi gør det for at sikre os, at du som låntager fortsat har en sund økonomi, når du har fået lånet.

Selvom det er billigst at betale et lån tilbage hurtigt, kan det være en god investering at strække det over længere tid. Du betaler så at sige for at kunne have flere penge til rådighed hver måned, hvis du vælger et lån med lang løbetid.

Prøv eventuelt vores låneberegner for at se forskellen på, om du betaler 100.000 kroner tilbage i løbet af 24 eller 72 måneder.

Crediteus gør det nemt for dig

Når du sender din ansøgning til Crediteus, får du svar i løbet af ganske kort tid. Tit tager det kun et par minutter, før du er videre i processen. Du behøver hverken at kontakte hver enkelt låneudbyder eller at bruge tid på at sende information til mange forskellige aktører.

Crediteus samarbejder med flere end 25 finansielle virksomheder, så der er helt sikkert nogle, der matcher dine behov. Når du har modtaget tilbuddene, har du god tid til at læse vilkårene igennem i ro og mag. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Vi ved, at det er en stor beslutning at tage et lån. Derfor har vi gjort det så let for dig som overhovedet muligt.

Tid til at læse det med småt

Det er børnelærdom, at man skal huske at læse det med småt. I virkelighedens verden sker det dog alt for ofte, at man skal tage stilling hurtigt. Måske sidder bankrådgiveren og trommer utålmodigt i bordet. Eller også skimmer du blot teksten, fordi du alligevel ikke forstår, hvad mange af ordene betyder.

Når du bruger Crediteus til at indhente tilbud på lån til at realisere dine virksomhedsdrømme, har du ikke disse bekymringer. Vi anbefaler selvfølgelig, at du læser det med småt, men der står ingen og svinger pisken over dig. Du kan tage stilling i dit eget tempo, og du kan spørge om alt, hvad du er i tvivl om.

Først når du er sikker på, at du forstår tilbuddet, skal du tage stilling. Crediteus ønsker, at du er fuldt ud bevidst om, hvad tallene betyder for din fremtidige økonomi.

Sammenlign tilbud

Måske tænker du: “Hvordan kan jeg vide, om et tilbud er godt?” Det er et naturligt spørgsmål, hvis du ikke er vant til at låne penge. Faktisk er det et godt spørgsmål, for det kan besvares på mange måder. Crediteus tager udgangspunkt i, om det er godt for dig.

Det er meget lettere at tage stilling, hvis du har flere forskellige tilbud at forholde dig til. Så vi anbefaler altid, at man ikke kun indhenter et enkelt tilbud. Det kan dog stadig være svært at vurdere, hvad der er bedst, for tit er der både fordele og ulemper forbundet med det enkelte tilbud.

Her er nøgleordet igen, at det er dig og din situation, der afgør, hvad den bedste løsning er. Du kender din virksomhed, og du ved, hvordan din virksomhed passer sammen med resten af dit liv. Crediteus kender til gengæld lånemarkedet, og vi kan rådgive dig og besvare dine spørgsmål. På den måde står vi til rådighed med netop den viden, du har behov for, så du bliver klædt på til at træffe den beslutning, der er helt rigtig for dig.

Frihed til at drømme

Husk, at når du overvejer at låne penge, så skyldes det, at du drømmer om noget. Du vil noget med din virksomhed, og det er derfor, du vil låne penge. Lånet er et middel til at opnå målet, ikke målet i sig selv.

Så husk på dit mål, når du udfylder ansøgningen og forholder dig til de tilbud, du modtager. Hvad kommer lige netop det her til at betyde for mine drømme? Bringer det mig tættere på at opnå det, jeg gerne vi? Byder det på nye forhindringer, som jeg hellere ville være foruden?

Crediteus giver dig mulighed for at indsende din ansøgning og modtage tilbud helt gratis og uforpligtende. Det giver dig frihed til at drømme. Hvis du opdager, at tilbuddene ikke lever op til dine forventninger, lader du bare være med at acceptere dem.

Skulle det ske, at du uheldigvis ikke får indfriet dine forventninger, vil vi selvfølgelig gerne høre fra dig. Måske kan vi hjælpe alligevel?

Det kan altid betale sig

Uanset hvad vil det aldrig være spildt arbejde at ansøge om et lån. Med et konkret tilbud i hånden er dine forudsætninger for at tage stilling til de næste skridt langt bedre, end hvis du blot sidder og forestiller dig scenarier. Så selv, hvis du ender med at takke nej, er du blevet klogere på, hvad der er rigtigt for dig.

Det kan derfor altid betale sig at gøre brug af vores service, hvis det blot er penge, der afholder dig fra at realisere dine drømme. Du betaler ingenting, og du får lynhurtigt konkrete tilbud tilbage fra os.

I de allerfleste tilfælde går ganske få dage fra ansøgningen er indsendt, til pengene er til rådighed på låntagers konto. Tænk engang på det. Om en uge er du måske allerede i gang med det, du i lang tid har gået og drømt om, men troet, at du aldrig kunne få råd til. Det kan godt være, at “erhvervslån” ikke lyder så sexet. At det ikke er et ord, du er vant til at tænke på, når du drømmer om fremtiden for dig og din virksomhed. Men et lån kan være lige præcis det, du mangler for at gøre drømmen til virkelighed. Og Credetius hjælper dig med at finde lige præcis den løsning, der passer til dig.