Hurtig kredit/span>

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Hurtig kredit

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Hurtig kredit | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hurtig kredit betyder

Der kan være mange gode grunde til, at gerne vil have lidt flere penge mellem hænderne. Det kan både være, hvis du har et specifikt projekt eller ønske i tankerne. Men det kan også være fordi, du har et midlertidigt behov for lidt ekstra likviditet.

En hurtig kredit kan være svaret for dig. Hos Creditus kan du både nemt og uforpligtende ansøge om en hurtig kredit. Det er ganske gratis og uforpligtende at ansøge. Du skal ikke vente længe, for du får oftest svar inden for ganske kort tid.

Lån og kredit

Hvis du gerne vil låne lidt ekstra penge, kan du stort set gøre det på to forskellige måder. Du kan enten vælge at ansøge om et lån, eller du kan vælge at ansøge om en kredit i stedet. Der nogle helt klare forskel på disse to muligheder.

Lån

Hvis du vælge at optage et lån, får du alle pengene udbetalt på én gang. Herefter skal du så begynde at tilbagebetale lånet igen. Det sker med en på forhånd aftalt ydelse og over en allerede aftalt periode. Så hvis du vælger at optage et lån, skal du altså vide præcist, hvor mange penge du har behov for. Hele det lånte beløb vil blive udbetalt til dig, når lånet bliver indgået. Med andre ord får du alle pengene ind på din konto og skal med det samme begynde at betale renter af hele det lånte beløb. Du har også allerede ved lånets indgåelse forpligtet dig til at tilbagebetale det lånte beløb i nærmere aftalte rater, der oftest forefalder hver måned.

Kredit

Men det kan også være, du ikke har behov for at få hele beløbet udbetalt med det samme. I så fald kan du i stedet vælge at låne pengene som en kredit. Når du indgår aftalen om at få en kredit, vil du ikke få udbetalt pengene til din konto. Man kan i stedet sige, at du vil få en ret til at låne pengene. Det beløb, du kan låne op til, vil være det maksimum, der er aftalt på din kredit. Du vil altså til enhver tid have retten til at brug af pengene på kreditten. Hvis du ikke har behov for at bruge alle pengene på én gang, kan du blot lade være med dette.

Modsat et lån, vil du med en kredit, heller ikke skulle betale renter af hele beløbet med det samme. Du skal nemlig kun betale renter af det beløb, som du har valgt at bruge. Med andre ord kan man sige, at hvis du i en periode ikke har behov for at bruge af kreditten, så koster det dig heller ikke noget at have den.

Hvor et lån har en fast aftalt plan for tilbagebetaling, vil du med en kredit selv kunne styre dette. Du kan sætte de penge ind, som du har mulighed for. For du er ikke forpligtet til, at det skal være et bestemt beløb, du sætter ind hver måned. En anden fordel med en kredit er, at du altid har mulighed for at låne op til maksimum på kreditten igen.

Hvorfor hurtig kredit?

Hvis du her et akut behov for likvider, kan det være en god idé at ansøge om en hurtig kredit. For nogle gange er hastigheden bare vigtig. Står du og mangler pengene her og nu, kan det ikke nytte noget, at det vil tage flere dage eller ligefrem uger, før du får et svar fra banken. Derfor kan du med fordel vælge at ansøge om en hurtig kredit gennem Crediteus.

Hvis du vælger at ansøge om en kredit ved din bank, skal du først aftale et møde med din rådgiver. Derefter skal du ind og forklare, hvorfor du gerne vil låne pengene, og hvordan du har tænkt dig at bruge kreditten fremadrettet. Herefter skal din rådgiver regne på tallene og vente tilbage til dig med et svar. Alt dette skal ske, inden du overhovedet skal til at skrive papirerne under. Det kan hurtigt komme til at tage rigtig lang tid. Derudover er der mange, der føler, at de næsten skal stå skoleret, når de kommer ned i banken. Alt dette slipper du for, når du ansøger om en hurtig kredit hos Crediteus.

Hvad er Crediteus?

Crediteus er en service, der hjælper dig med at finde og sammenligne lån og kreditter online. Så vi gør det både nemt, hurtigt og sikkert for dig, når du gerne vil låne penge.

Vi har gjort vejen til hurtig kredit lettere end nogensinde. For hos Crediteus gør vi det nemt, bekvemt og overskueligt for dig at finde frem til den helt rigtige kredit. På dine vegne indhenter vi lånetilbud fra op til 25 udbydere på lånemarkedet – så er det op til dig at vælge, hvor du finder de mest favorable vilkår.

Det er både gratis og helt uforpligtende at ansøge om hurtig kredit hos Crediteus.

Overvejelser om hurtig kredit

Der er forskellige ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have hurtig kredit. Den første ting, du skal have gjort op med dig selv er, at det ikke er gratis at låne penge. Der er ingen, der bare giver dig penge og ikke forventer at få noget til gengæld. Derfor vil der altid være renter og nogle gange også gebyrer involveret, når du skal låne penge. Du skal også huske på, at selvom du vælger at ansøge om en kredit, hvor der ikke er en fast aftale om, hvordan og hvornår pengene skal betales tilbage, så skal de selvfølgelig det på et tidspunkt. Så sørg for, at du har så meget luft i din økonomi, at du også har mulighed for at betale penge ind på din kredit.

Ansøg om hurtig kredit

Hos Crediteus har vi gjort det så simpelt som overhovedet muligt, at ansøge om en hurtig kredit. Vi har gjort det både nemt og overskueligt at sende en gratis og uforpligtende ansøgning via vores hjemmeside. Du skal blot afgive få informationer om dig selv for at kunne ansøge om en hurtig kredit. Hurtighed er et nøgleord her, for vi godkender din ansøgning om kredit indenfor fem minutter. Du vil herefter modtage en række lånetilbud, som du kan vælge imellem. Der er ingen forpligtelse fra din side om, at du skal gøre brug af disse tilbud. For al lånetid er ganske uforpligtende. Hvis du vælge at acceptere et tilbud på en hurtig kredit, kan du hæve pengene allerede i dag.

Hurtig kredit – hvor meget kan jeg låne?

Hvor stort et beløb, du kan låne, afhænger af dine personlige økonomiske forhold. Hvis du har en rigtig sund privatøkonomi, har du mulighed for at ansøge om en hurtig kredit på helt op til 500.000 kr. Men det er slet ikke sikkert, at du har behov for at låne så stort et beløb. Du kan ansøge om en kredit på mellem 5.000 kr. og 500.000 kr.

Størrelsen på det beløb, du kan låne, afhænger naturligvis af din private økonomiske situation. Hvis du gerne vil danne dig et overblik over din økonomiske situation, og dermed beregne, hvor meget du har råd til at betale tilbage hver måned, kan du med fordel udarbejde et budget baseret på dine månedlige indtægter og udgifter. Du kan også bruge vores låneberegner, hvis du gerne vil have et overblik over, hvad det vil koste at låne pengene.

Når du ansøger om en hurtig kredit, skal du huske at kassekreditter er mere fleksible end lån. Det betyder, at en hurtig kassekredit kan være meget fordelagtig for de fleste. Den er både god, hvis der skulle opstå uforudsete udgifter sidst på måneden, men også hvis du har akut behov for penge, som kan betales tilbage inden for kort tid. Så tænk over, hvor stort dit behov vil være, når du skal ansøge om en hurtig kredit.

Hurtig kredit uden sikkerhed

Når du skal låne penge, kan du både ansøge om at låne pengene ved at stille sikkerhed og uden at stille sikkerhed. Drejer det sig om en hurtig kredit, vil der næsten altid være tale om, at der ikke kræves, at du stiller noget til sikkerhed for lånet. Med dette mener vi, at du ikke skal stille et aktiv såsom et hus eller en bil til sikkerhed for at kunne låne pengene.

Hos Crediteus hjælper vi alle, der har styr på privatøkonomien, til at få opfyldt deres drømme. For at kunne tilbyde dig de allerbedste lån til en attraktiv og lav rente, kræver vores samarbejdspartnere dog en vis økonomisk stabilitet. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde kredit uden sikkerhed, hvis du for eksempel er registreret i RKI. Til gengæld kan vi tilbyde vore kunder lån til nogle af markedets mest favorable renter.

Gør dine drømme til virkelighed

Hvorfor vente på fremtiden, når du kan få adgang til en hurtig kredit med det samme? Hos Crediteus giver vi dig mulighed for hurtigt og enkelt at kunne ansøge om enten et lån eller en kredit. Du kan låne fra 5.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Så der er plads til, at du kan få udlevet både de helt store, men også de mindre drømme. Hos os tager det kun fem minutter at blive godkendt.