Billån

Et billån kan være din adgang til bilen efter dit behov!

 

Billån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på billån, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt bil i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny bil? Vi er her for at hjælpe dig med det rette billån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et billån.

Bliv klogere på billån

I forhold til andre lande i Europa, så er bilkøb i Danmark ikke altid en billig fornøjelse. Ikke desto mindre kan der være mange gode grunde til at anskaffe sig en bil: Om end det det er en nødvendighed for at komme på arbejde, besøge familie langvejs fra, eller fordi du mangler kapital til at købe drømmebilen.

I nogle tilfælde bør du endda overveje finansieringen af en brugt bil i stedet. Ligegyldigt, hvilken bil du vil købe, eller hvad formålet bag er, så er der mange penge på spil – og endnu flere penge at hente – ved at vælge det bedste billån.

Her i artiklen kigger vi nærmere på, hvad et billån er. Der er flere overordnet typer billån, og vi vil beskrive, hvad fordele og ulemper er ved dem hver især. Til sidst vil vi også guide dig igennem, hvordan du udfører din ansøgning om billån, så du kommer igennem det hele uden problemer.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Overvejer du et billån?

Det kan i dag være svært at finde det rette billån på markedet. Hos Crediteus hjælper vi dig med de overvejelser der gør sig ved et billån. Hos nogle er bilen et vigtigt transportmiddel for at få hverdagen til at hænge sammen, for andre, er det med til at skabe en ekstra frihed i hverdagen.

Det er en fordel at overveje hvilken bil du skal have i garagen. Har du bare brug for et lettere og hurtigere transportmiddel vil en brugt bil kunne gøre arbejdet. Skal den mere bruges til hyggelige bilferier og familieture kan en ny bil med mere komfort være et bedre match.

For at tage et billån er det også godt at gøre sig nogle økonomiske overvejelser. Hvad kommer den ønskede bil til at koste og har du råd til den? Hvis ikke, hvor meget skal der så til før du får råd til den. Hos Crediteus kan vi hjælpe dig til at finde den bedst mulige løsning i forhold til din økonomi.

Det er blandt andet vigtigt at sammenligne de forskellige renter og gebyrer der kan følge med sådan et lån. Dette kan vi også hjælpe dig med her på Crediteus, hvor du helt uforpligtende kan sammenligne diverse tilbud og finde netop det billigste lån der matcher din økonomi.

  1. Hvad bliver bilens funktion i din hverdag
  2. Match dit billån til din økonomi
  3. Sammenlign nu og find det billigste tilbud

Når du skal tage en beslutning om at låne penge til en bil, er der en række vigtige ting du bør overveje. Først og fremmest skal man gøre op med sige selv, hvad bilen skal bruges til. Hvor langt skal den køre i løbet af en uge? Hvad løber brændstof, ejeromkostning, afgifter og forsikringer til at løbe op i?

Skal det være en brugt eller en splinterny bil eller den klassiske bil du altid har drømt om? Slå fast hvad bilen skal kunne, og derefter kan vi drøfte hvilket billån der passer din situation bedst. Vores dygtige sagsbehandlere kan hjælpe dig rundt om det meste. Vi kører dig til din drømme.

Finansiering af billån og udbetaling

Overordnet set er der to måder, hvorpå du kan finansiere et lån til en bil: Du kan vælge et billån med eller uden udbetaling. Hvis du har mulighed for bilkøb med udbetaling, så vil det naturligvis gøre lånet billigere, da det samlede beløb sænkes, og renten på billånet bliver lavere – og jo større, jo bedre.

Hvis du ikke har råd til at betale en del af bilen selv på købstidspunktet, så vil bilens samlede pris være finansieret af billån, og det kaldes dermed et billån uden udbetaling. Ulemper ved billån uden udbetaling kan være, at du skal leve op til striksere krav for at få lånekreditten, og din månedlige ydelse vil være høje end med udbetaling.

På den anden side er fordelene ved et billån uden udbetaling, at du ikke behøver forudgående kapital eller en høj opsparing, hvis du står og skal bruge en bil inden for en relativ kort periode. I stedet vil banken finansiere udbetalingen, som du vil betale tilbage i det tidsrum, som passer din finansielle situation, og som du har aftalt med låneudbyder. Det vil sige, at du kan få en variabel eller fast rente til billånet.

Fakta om billån, du bør holde in mente

Der er et par faktorer, som de fleste bilsælgere måske ikke nævner for dig i første omgang, men at du, som forbruger, bør og skal overveje, inden du tager et billån.

Den første faktor er, hvor lang tid du regner med at have bilen. Det er vigtigt, at du ikke optager billån med en længere tilbagebetalingsperiode end bilens eventuelle levetid, da du ellers risikere at skulle betale af på to biler, hvis du på et senere tidspunkt vælger at købe ny bil igen.

Desuden bør du også overveje, hvor mange kilometer du vil komme til at køre i den, da det kan blive afgørende for bilens værdi over tid. Desuden kan værdiforringelse efter ejerskab også have stor betydning, og du bør derfor snakke med din bilforhandler om dette.

[/row]

Flere fordele ved et billån

Hvis du vælger at købe ny bil i stedet for brugt, så vil du typisk opleve, at du får reduceret dine udgifter til brændstof markant, da nyere biler kører meget længere pr. liter. Og på den måde skåner du endda også miljøet for unødig benzinspild. Hvis du vælger at investere og købe ny hybrid- eller elbil, vil du kunne skåne miljøet endnu mere.

En anden klar fordel ved et billån med lav rente er, at renter og omkostninger typisk er noget lavere end på forbrugslån. Årsagen skal findes i det faktum, at kreditorerne har sikkerhed i din bil. Så hvis du skal ud at købe ny bil, og du ikke har pengene nu og her, så er det altså en klar fordel at optage et billigt billån frem for f.eks. et forbrugs- eller kviklån.

Find et godt tilbud på et billån, og ansøg let og enkelt

Har du allerede bestemt dig for, om du vil købe ny eller brugt bil, og mangler du nu kun at finde det rette billån? Her hos Crediteus gør vi det lettere for dig at finde et godt tilbud på billån.

Når du skal ud at finde det rette billån, tænke du sikkert: “Hvor meget kan jeg låne til bilen?”. Her er der en række faktorer, du skal holde øje med:

Når du har gjort dig grundige overvejelser, så vil du kunne se forskellige låneudbydere her på siden og sammenlign lån på bilen, så du finder det bedste tilbud om danske billån til dig. Og så er der kun tilbage at gå i gang med låneansøgningen.

Husk, at du skal have dit NemID og andre personlige oplysninger klar. Selve ansøgningsprocessen er typisk let og ligetil, men afsæt gerne et par timer, så du sikrer dig, at alle oplysninger udfyldes korrekt. Husk at der altid foretages en individuel kreditvurdering, og at det ikke er sikkert, du godkendes til optagelsen af billånet.

Billån beregner skaber overblik

Der er flere måder at låne penge på til bilkøb. Det er derfor vigtigt at du får taget stilling til, hvilke type lån der matcher dine behov. Det er heldigt at Crediteus giver dig en oversigt over de bedste lånemuligheder samt de forskellige lånetyper, så du nemt kan vælge hvad der passer dig bedst.

Har du f.eks. tænkt over hvor meget procent du kan stille til udbetaling? Hos os kan du finde lån helt uden egenbetaling, hvis du ikke har nok på kontoen til at lægge ud. Det er en nem og simpel låneprocess. Med Crediteus bestemmer du selv din billån rente.

Det er vigtigt at sætte sig ind i renterne for dit billån. De betyder meget for, hvor meget dit lån kommer til at koste og derfor skal man finde det lån med de laveste billån renter. Renteniveauet afhænger af udbyderne og hvor lang tid tilbagebetalingen skal foregå. Ved hjælp af vores billån beregner vil du kunne skabe dig et overblik over dette.

Med låneberegneren vil du også kunne være med til, selv at bestemme dine månedlige kreditomkostninger. Et godt råd er at bruge låneberegneren først. På den måde får du et overblik over hvad du har råd til. Derefter kan du begynde at sammenligne de billigste billån med Crediteus’ søgemaskine.

Til sidst er det vigtigt at du forholder dig til om du ønsker et lån med eller uden egenbetaling. For det andet skal du vælge hvilken rentetype du ønsker. Skal det være variabel eller fast rente? Den variable er billigst lige nu, men som navnet antyder, svinger dette ofte. Hvad man vælger er ofte et temperamentsspørgsmål.

Fordelen ved at låne penge med Crediteus er, at du får det store overblik over lånetyperne. Det er en mere bekvem, sikker og hurtig løsning. Du kan sidde derhjemme og gøre det på din computer eller mobil, hvor du kan sammenligne forskellige lånemuligheder. Og du skal hverken døje med banken eller bilforhandleren først.

Billån RKI ingen hindring

Er billån trods RKI en mulighed i Danmark? Det er vigtig at nævne, at hvis man står registreret i RKI, så har man oftest ikke mulighed for at låne til drømmebilen online. I bund og grund betyder det at man er dårlig betaler. Især online billån er ikke særlig glade for dette.

Står du i RKI, kan det betale sig at få afdraget dine tidligere lån første. Ved online lån kan det nogle steder være muligt at låne trods RKI hvis beløbet er småt og en afdragsaftale er på plads. Sørg derfor for at du ikke står i RKI hvis du vil øge dine muligheder for at optage et lån.

Et billån uden udbetaling

Et billån uden udbetaling, er hvor du låner penge til hele beløbet på bilens pris. Har du ikke penge til en udbetaling, så frygt ej. Der er stadig mange muligheder. En udbetaling er typisk 20% af beløbet. Rækker opsparingen ikke til dette, kan du alligevel låne pengene til en bil. Nogle steder er det et krav at lægge ud, men ikke hos Crediteus.

Her kan du låne penge til hele beløbet også uden det bliver for dyrt. Crediteus vælger markedets bedste billån for dig, uanset om du har råd til udbetaling eller ej. Lad Crediteus vise dig vejen til din drømmebil så du hurtig kan komme videre.

Der er et hav af muligheder for bilfinansiering

At finde det bedste lån er som at finde en nål i en høstak. Billig bilfinansiering der passer dit behov kan være svært at finde. Det kan være forvirrende at sortere fordele og ulemper ved de forskellige finansieringsmuligheder, da de ligner hinanden meget. Inde på Crediteus kan du ansøge om et tilbud over markedets bedste finansierings muligheder.

Du kan sammenligne alle tilbud ét sted, så du kan se hvad der passer bedst til dig og din økonomi. Det giver et godt overblik så du nemt kan vælge det billigste lån. Vi går op i at du får det billån som passer dig bedst.

Billig billån hos Crediteus

Få dit billån billigst når du udbetaler 20% i forvejen. Sådan låner du mindre penge og kan derfor betale hurtigere af på dit lån. Det er bedst for dig i det længere løb og det passer bedre til bilens levetid.

Det vil være træls at skulle betale af på lånet i længere tid end hvad bilen “lever”, for hvis levetiden på bilen ikke hænger sammen med hvor lang tid du skal betale af på dit lån, kan det koste ekstra i det lange løb. Om du vil købe ny eller brugt bil, så er et billån med Crediteus din måde, at sikre dig det billigste lån.

Crediteus finder det billigste billån 2023

Der er mange private udbydere der alle reklamerer med, at de tilbyder den billigste bilfinansiering. Den eneste måde hvorpå du kan finde det bedste sted at låne til bil, er ved at ansøge og sammenligne de mange tilbud du får. Dette kan du gøre mange forskellige steder som tilbyder billån online.

Men hvorfor bruge tiden på dette, når du kan gøre det hos Crediteus. Undersøg hvad der passer bedst til dig. Hav alle dine overvejelser med igennem hele processen, fra start til slut. Sammenlign og derefter tag din beslutning om hvilket lånetilbud der passer. Ansøg i dag og find et tilbud skræddersyet til dig.

Det bedste lån til bilkøb

Skal du tegne et lån til bil i dag? Så udfyld formularen og få svar på bare 5 minutter. Skal hverdagen fungere og dagene glide effektiv, er det på tide at købe en bil så du har mere tid til familie og venner.

Livet er kort, spild ikke tiden på at komme fra A til B. Gør det der giver dig glæde og brug tid på det som giver livet mening. Brug tiden fornuftig, gå ind på Crediteus, og find markedets bedste billån. Med kun få klik kan du vælge og sammenligne mellem forskellige tilbud på ét sted. Crediteus er den korteste vej til den fremtid du ønsker dig.

Der er mange forskellige biler på markedet. Om det er den nyeste luksus Audi eller en troværdig Toyota der skal transportere dig i hverdagen, SKAL det passe dit behov og din økonomi.

Et bilkøb skal være fornuftigt og lånemulighederne skal være undersøgt til bunds. Overvej derfor hvad der passer til familiens og dine behov. Køb den bil som er nødvendig, og hvad din økonomi rækker til. Brug vores billån beregner, så du hurtig kan få et overblik over markedets bedste og billigste lånetilbud. Vores medarbejdere står klar til at gøre din hverdag nemmere med hurtig handling og effektiv vejledning, så du bare kan nyde øjeblikket.

Lån penge til bil med Crediteus

Vil du have mere ud af hverdagen og mere tid til venner og familie? Skal børnene transporteres til og fra daginstitution tør og varmt, eller skal familien på en hyggetur til deres bedsteforældre?

Skal ferie og weekenden byde på roadtrips rundt omkring i landet? Så er det tid til en ny bil med masser af muligheder for familien. Kig forbi Crediteus og find det billigste billån for at gøre dine drømme til virkelighed. Kig nærmere på dine muligheder, hvor du kan vælge mellem forskellige tilbud og sammenligne ét sted. Tilbuddene er 100% upartiske og uden binding for at finde det ideelle lån til netop dine behov

Find et billigt billån online

Det kan tit virke rigtig uoverskueligt, når man skal til at tage stilling, hvilket lån der vil være billigst for dig. Samtidig kan det være en jungle at finde rundt i skjulte gebyrer, de variable eller faste renter mm. de forskellige udbydere kan pålægge dig.

Hos os i Crediteus skal du blot indtaste dit ønskede lånebeløb, samt få personlige oplysninger som indkomst, beskæftigelse og alder. Ud fra de informationer du indtaster, finder og samler vi alle de gode tilbud til dig, så du nemt og enkelt kan tage stilling til hvilket lån der er mest optimalt for dig. Nemt, enkelt og hurtigt!

Få styr på din rente i dag

Hos Crediteus har vi også en rentetjek funktion som kan gennemgå dine nuværende lån. Dette betyder at du kan tjekke om du betaler en for høj rente på dine nuværende lån – eksempelvis dit billån – i forhold til hvad andre banker og låneudbydere tilbyder.

Denne funktion er kritisk hvis du har en fornemmelse af, at du betaler for høj en rente på ét eller flere af dine lån. Denne funktion kan ofte spare lånere for flere tusinde kroner. Hos Crediteus går vi op i, at du finder det bedste lån. Derfor guider vi dig igennem lånemarkedet, og vejleder dig til at finde den bedste rente.

Hos os er målsætningen at alle skal kunne få adgang til det ideelle lån. Lånemarkedet er blevet så stort i Danmark i dag, at det kan virke svært og uoverskueligt at optage det bedste lån.

Det er her Crediteus kommer til undsætning for kunderne. For nu kan du altså finde det bedste lån, den billigste rente samt de laveste kreditomkostninger hos en totalt upartisk tredjepart. Det er nemlig heri fordelen ligger for dig. Du sikrer dig det bedste lån der er på markedet. Du får oven i købet en nem og overskuelig vejledning til at vælge det bedste lån til lige netop dine behov.

Det er ikke kun bilfinansiering du kan finde billigt hos Crediteus. Om du søger en kassekredit, minilån, quick lån, forbrugslån eller noget helt femte, så finder du alle tilbuddene samlet samme sted hos Crediteus.

Vi hjælper dig på rette vej med dit første billån hvis du er ny på lånemarkedet. Alt det der med renter og kreditomkostninger kan nogle gange virke uoverskueligt for nye lånere.

Derfor har vi lavet en komplet guide, der hjælper dig med at finde det billigste billån til dine kriterier. Drømmer du f.eks. om at finde den billigste rente på din bilfinansiering? Så kan du sikkert gå ind på Crediteus og finde dit næste lån i dag.

  1. Vi giver dig et samlet overblik over dine udgifter ved et billån
  2. Få styr på dine udgifter med Crediteus
  3. Find den bedste rente på markedet lige nu
  4. Billån med Crediteus er sikkert, nemt og billigt

Benzin koster hver måned, især hvis bilen skal bruges til transport til flere ting. Det kan hurtigt løbe op i meget. Der er forsikringer og grøntafgifter som skal betales lige meget hvad. Ikke hver måned, men det skal med i beregningerne. Når du har en bil så er vedligeholdelse en vigtig ting at sætte penge til side til. Det er service, hvis noget går i stykker. Listen er lang med uforudsete ting ved at eje en bil. Du skal også betale af på billånet samtidig hver måned. Regn først alle de samlede udgifte ud, før du beslutter dig for at tage et billån.

Nemt at finde den laveste rente på billån hos Crediteus

Synes du også det er svært at gennemskue alle de oplysninger låneudbydere kaster i hovedet på dig? Det kan for de fleste mennesker synes umuligt at læse og forstå en lånekontrakt.

Selvom man prøver at sætte sig ind i sagerne, kan det være svært at skabe det store overblik over, hvor meget man egentlig skal betale tilbage. Dette rod slipper du for med Crediteus. Her kan du simpelt og nemt se alle dine kreditomkostninger før du optager et lån. Vi er 100% upartiske og derfor viser vi udelukkende de bedste tilbud. Derfor kan du nemt og sikkert finde den bedste rente på dit næste lån.

Få et billån og bestem selv løbetiden

Har du været inde på nettet for nylig for at finde det helt rigtige billån? Så kan du også skrive under på at det kan være en jungle at finde rundt i.

Ja, der er mange gode tilbud derude, men hvem tilbyder egentlig det bedste lån for dig? Det vil tage uger online, hvis du skulle igennem alle de tilbud der er derude. Derfor kan du med Crediteus få oversigten på de bedste lån lige nu. Du kan på den vælge det lån der passer dig bedst, og du kan endda selv være med til at bestemme afbetalingsordningen og løbetiden på lånet.

Her er den billigste bilfinansiering

Når du skal finde et billån online kan det ofte virke uoverskueligt. Det gælder jo om at finde det lån der har de laveste kreditomkostninger.

Men hvordan udregner man alle de samlede kreditomkostninger i forbindelse med ens lån? De fleste låneudbydere skriver sjældent de samlede omkostninger på deres hjemmeside, men deler det op i renter, gebyrer, oprettelse osv. Det er der heldigvis en løsning på i dag. Med én søgning hos Crediteus kan du finde den billigste bilfinansiering blandt flere end 25 af landets førende låneudbydere. Det skal være nemt og overskueligt at finde et lån til sin drømmebil. Lad Crediteus gøre arbejdet for dig.

Landets bedste billån 2023

Det er ikke svært at finde det bedste billån 2023. Det kan ellers synes sådan når man starter med at søge på lån og bilfinansiering online.

Men nu er det altså blevet muligt at få alle landets tilbud samlet på én hjemmeside. Derfor kan du med få klik få tilbud fra over 25 kreditorer og du kan få svar på din ansøgning på bare 5 minutter. Crediteus er stedet hvor det hele er samlet. Kom ind på siden og dan dig et overblik over Danmarks billigste lån 2023. Det er enkelt og nemt og du kan selv tilpasse dit lån til dine behov.

Bedste billån med laveste rente

Leder du også efter det helt rigtige billån med den laveste rente? Så gør som tusinde andre og ansøg om dit næste lån med Crediteus.

Her er du sikret altid at få de bedste tilbud fra danske låneudbydere og kreditorer. Har du gået og kigget på din drømmebil længe? Hvorfor gå og vendte når man kan få de billigste billån på markedet med bare få klik. Hos os kan du hurtigt få overblikket og sammenligne renten på alle de bedste lån. Åbn en verden af muligheder med Creditues ved din side. Få råd til den bil du drømmer om, ved at få et billån med den laveste rente hos Crediteus.

Landets billigste billån til hele familien

At købe en bil kan være en af de største beslutninger man tager igennem livet. Man bør derfor nøje undersøge markedet for at finde præcis den bil der lever op til sin og familiens behov og passer til økonomien.

For at købe en bil skal man have styr på detaljerne til selveste bilen, samt til finansieringsmuligheden. Har man råd til eller skal der lånes penge for at fuldføre bildrømmen. Når man har overvejet alle disse elementer, kan man komme ind på Crediteus og bruge billån beregneren, for at se hvad man har råd til. Find alle de bedste lånemuligheder med låneberegneren og vælg det bedste tilbud.

Billån for alle

Alle og enhver med en nogenlunde sund økonomi kan erhverve sig et godt tilbud på et billån der passer både til drømmen og lommen. Er der ikke nok penge i lommen kan man nøjes med en mindre udbetaling og låne resten hos en kreditor. For at komme i betragtning til et lån hos de førende kreditorer, skal man opfylde en række krav.

Crediteus hjælper jer med at komme igennem junglen nemt og enkelt. Hos Crediteus kan i med få klik, finde frem til markedets bedste billån og få bildrømmen til at gå i opfyldelse. Kom i gang nu og få hurtig svar fra samtlige låneleverandører.

Lån hurtigt og nemt. Crediteus, den enkelte vej frem

Er man på jagt efter et hurtigt og enkelt billån skulle man overveje Crediteus! Her kan man med nogle få klik finde sig frem til et godt tilbud uden at falde i en fælde.

Man kan selv vælge om man benytter sig af et tilbud eller ej. Der er ingen grænser for hvor mange forskellige tilbud man søger, man skal bare blive ved indtil man finder lige præcis det tilbud som passer bedste til ens bildrømme samt økonomi. Har man råd til at lægge et lille beløb ud i forvejen, kan man forhøje det beløb man vil bruge på bilen eller forkorte løbetiden på lånet.

Det betyder at hvis man lægger 20% af prisen i udbetaling skal man låne et mindre beløb og således forkortes løbetiden på lånet også. Men hvis man har lyst til en lille luksus, kan man låne lidt mere og købe drømmebilen for så at afbetale lånet i en lidt længere periode.

Uanset hvad, er Crediteus et godt markedsværktøj, der finder de bedste tilbud frem. Lad dine bekymringer ligge og brug din sunde fornuft samt Crediteus for at finde den absolut perfekt løsning til dit bilkøb. Crediteus bringer dig tættere på dine drømme og gør dem til virkeligheden. Vælge Crediteus og vælge dit egen skræddersyet tilbud til din drømmebil.

Vil du selv have friheden til at vælge hvilket tilbud du benytter dig af? Så er Crediteus det helt rette valg for dig. Her har du adgang til mere en 25 banker og privatkreditorer på ét sted.

Du kan frit vælge og sammenligne alle tilbuddene et sted med et enkelt klik. Crediteus giver dig mulighed for at find det lån der passer bedst til lige præcis din situation. Gør dit bil valg til en nem og enkel process og lad Crediteus hjælpe dig frem. Tag fat i en af vores medarbejdere og lad Crediteus tage hånd om dine bildrømme. Klik dig ind til et fantastisk tilbud i dag.

Find et godt tilbud på et billån, og ansøg let og enkelt

Har du allerede bestemt dig for, om du vil købe ny eller brugt bil, og mangler du nu kun at finde det rette billån? Her hos Crediteus gør vi det lettere for dig at finde et godt tilbud på billån.

Når du skal ud at finde det rette billån, tænke du sikkert: “Hvor meget kan jeg låne til bilen?”. Her er der en række faktorer, du skal holde øje med:

Når du har gjort dig grundige overvejelser, så vil du kunne se forskellige låneudbydere her på siden og sammenlign lån på bilen, så du finder det bedste tilbud om danske billån til dig. Og så er der kun tilbage at gå i gang med låneansøgningen.

Husk, at du skal have dit NemID og andre personlige oplysninger klar. Selve ansøgningsprocessen er typisk let og ligetil, men afsæt gerne et par timer, så du sikrer dig, at alle oplysninger udfyldes korrekt. Husk at der altid foretages en individuel kreditvurdering, og at det ikke er sikkert, du godkendes til optagelsen af billånet.

Hvor kan jeg få et billån?

Danskerne køber biler som aldrig før. Det betyder at der til stadighed er flere steder man kan få finansiering. Ofte kan du få finansiering hos de fleste forhandlere, ligesom dit lokale pengeinstitut ofte også vil kunne hjælpe dig. Der er dog også masser af muligheder for at finde finansiering online. Det kan ofte være lettere at sammenligne i ro og mag, frem for at blive presset til mødet.

Generelt set er der stor forskel på hvor det er bedst at få sit billån. Ofte afhænger de af din egen personlige situation. Derfor vil vi i denne artikel heller ikke forsøge at komme med en stålsat konklusion, men snarere give dig værktøjerne til selv at finde det bedste lån til lige netop dit behov.

Hvilke fordele og ulemper er der ved forskellige billån?

For at blive klogere på hvor du skal gå hen, vil vi kort opridse de forskellige fordele og ulemper ved hver type af lån;

Finansiering via forhandler

Når du får finansieret din nye bil direkte hos forhandleren, er nogle af fordelene at de ofte vil være til at handle med på andre punkter. Idet de ofte får en procentdel af finansieringen, kan de nogle gange give rabat på andre ting. Hvis ikke en kontant rabat på bilen, vil der typisk kunne forhandles gratis ekstraudstyr, en udvidet serviceaftale eller en bedre pris på en eventuel byttebil.

Ulempen er, at man ofte kan føle sig presset til at vælge forhandlerens finansiering mens man er i butikken – hvilket gør det svært at sammenligne vilkårene. Det betyder at man potentielt set kan gå glip af store besparelser, idet det ofte er lettere at se på en ”samlet pakke” som forhandleren kan give dig.

Finansiering via din bank

Hvis du er på god fod med din bankrådgiver, vil du ofte kunne få en god pris på et billån via banken. Igen er vi ude i nogenlunde samme fordele og ulemper som hos forhandleren. Ulempen er, at man kan føle man ”skylder” sin bankrågiver noget – særligt hvis man har anden gæld i banken. Man kan blive nervøs for om man mister en eventuel goodwill, som man måske har draget nytte af tidligere. Og på samme måde som hos forhandleren, kan det ofte være svært at sige fra når man sidder til et møde i banken.

Fordelene er, at du ofte vil kunne få forhandlet en god rente på billånet. Hvis det ikke er tilfældet, vil du ofte kunne få andre fordele i form af nogle af bankens andre produkter. En omlægning af nogle lån til en attraktiv rente, billigere forsikringer, længere løbetid og lignende. Disse fordele kan være til at tage og føle på idet de kan have står påvirkning for din økonomi.

Online finansiering

Når du finansierer en bil med et online lån, er der i sagens natur tale om et forbrugslån. I mange tilfælde dog med en særlig rente, der gør det muligt at komme ned i et attraktivt prisleje. Her er det dog meget vigtigt at du er skarp i din sammenligning.

I dette tilfælde har vi taget udgangspunkt i fire forskellige låneudbydere; Diba, Ikanobank, Bilkredit og Santander. Det skal siges at vi var nødt til at justere i låneforholdene, da Ikanobank maksimalt kunne tilbyde en 60 måneders afdragsperiode. Vi har taget udgangspunkt i en pris på 250.000 kroner for køb af bilen, og med en egenbetaling på 15.000 kroner.

Som man kan se, er det ikke en helt uvæsentlig forskel I forhold til hvad det koster at låne pengene. Hvor det koster næsten 7 gange så meget at låne hos Ikano Bank, som hos Bilkredit eller Diba, lægger Santander sig mere I midten af de to.

Med det sagt, viser illustrationen også en anden ting; nemlig at man ved et lån hos enten Diba eller Bilkredit, vil få meget svært ved at finde en billigere finansiering. Derfor kan det I nogle tilfælde godt betale sig at låne pengene online.

Hvordan finder jeg så det bedste lån?

Hvis du ikke gider bruge tid og kræfter på selv at undersøge de forskellige lån, kan du med fordel bruge en online beregner. Hos Crediteus bliver der sammenlignet lån fra mange forskellige udbydere, hvilket betyder at du ikke behøver bruge tid på det.

Udover at spare både tid og penge, er der også flere fordele ved at bruge sådan en beregner. Eksempelvis kan du blive gjort opmærksom på nye spillere på markedet, som du måske ikke har kunnet finde frem til på egen hånd. På denne måde får du udvidet din horisont, og får flere steder at sammenligne lån fra.

Sammenlign altid dine muligheder

Uanset om du vil låne penge online eller ej, er det altid en god idé at undersøge tingene selv.

Hvis du ved hvad du kan låne til andre steder, har du de bedste forhandlingsmuligheder.

Det er lettere at få en bedre pris i banken, hvis du kan vise at du har fået gode tilbud. Her kan det være lidt sværere hos forhandleren, idet de ofte ikke har megen råderum i forhold til finansieringen. Denne fastsættes ofte hos deres samarbejdspartner, hvilket betyder at ”what you see is what you get”. Men igen kan det være, at du kan få overtalt forhandleren til at smide lidt ekstraudstyr oveni.

Du kunne også være interesseret i disse…

Gode råd, samt tips og tricks

Drømmen om en ny bil nærmer sig med hastige skridt, men det er vigtigt, at du ikke gør noget overildet. Alle lån bør tages på baggrund af din individuelle økonomiske situation, og du bør derfor også være opmærksom på følgende råd:

 

 

 

Og således kom vi hele vejen rundt om emnet, billån online. Vi håber du er blevet meget klogere, samt at du føler dig godt klædt på til dit næste bilkøb. Held og lykke – og god køretur!

Billån – FAQ

Hvor lang tid tager det at ansøge?
Du kan ansøge om et billån på bare 5 minutter. Din ansøgning er selvfølgelig gratis og helt og aldeles uforpligtende. Desuden er disse tilbud 100% upartiske. På den måde får du det bedste tilbud nemt og sikkert. Hvis du vælger et lånetilbud, vil pengene efter ansøgningsprocessen være på din konto inden for 1 til 2 hverdage. På den måde kan du få råd til det du ønsker på bare 1 døgn.
Hvor mange penge kan jeg låne?
Med Crediteus kan du sikkert og nemt ansøge om billån fra 25.000-500.000 kr. Dette er afhængigt af om du opfylder de krav der bliver stillet hos bankerne eller privatudbyderne for at optage et billån. Det er vigtigt at din økonomi er stærk nok til at kunne bære lånet. Heldigvis kan langt de fleste optage lån med Crediteus. Her har du nemlig selv indflydelse på din månedlige rente og tilbagebetalingsordning.
Har RKI indflydelse på ens muligheder?
Ja, man er sikret at blive godkendt til ethvert tilbud, hvis man har en sund økonomi og ikke står registrerede i RKI. I bund og grund betyder det at man skal kunne betragtes som en god betaler. Står man på RKI betyder det, at man er "dårlig betaler" og derfor vil ingen kreditorer tage risiko for ikke at få deres penge tilbagebetalt.
Kan man få flere tilbud?
Ja, det kan man, og det skal man bruge for at øge sin chance for at få det bedste tilbud. Det er nemmere at skelne mellem, hvad der passer bedste til ens behov når man har mange flere tilbud at vælge imellem. Jo flere tilbud, jo mere er der mulighed for at man kan komme nærmer på sine drømmebil og oven i købet med masser rum i økonomien.
Hvad kan Crediteus som andre ikke kan?
Crediteus kan med et enkelt klik finde frem til markedets bedste tilbud på billån, samt vejlede dig til hvilke lånemuligheder der bedst passer dig baseret på din økonomi og dine egne valg til bil. Et enkelt værktøj både til at finde flere gode tilbud samt sammenligne dem et enkelt sted. Man behøver ikke gå rundt med en lommeregner, Crediteus kan gør alt det trælse arbejde for dig.
Hvad er de vigtigste overvejelse ved et billån?
Man skal huske at overveje hvorfor man køber den bil man ønsker sig og se om det passer til ens behov, familiens behov, økonomien og selvfølgelig til drømmen. Man burde overveje bilens pris, hvor langt den kører på literen, grøn afgift og forsikring. Og så burde man regne renter, gebyrer og løbetiden ud for samtlige lån, før man bestemmer hvilket lån man vælger. Heldigvis er Crediteus her for at hjælpe med lige netop det!