Lån penge uden om banken

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Lån penge uden om banken

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån penge uden om banken | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lån penge uden om banken – Kom i gang her

Du kender sikkert allerede til, hvor besværligt det kan være at optage et lån. Ikke alene kræver bankerne at se både lønsedler og skattepapirer – de vil også gerne vide, hvad pengene skal bruges til. Dertil kommer besværet med at finde ud af, hvilken bank, der tilbyder det mest fordelagtige lån.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Der er et enkelt råd, der gør det hele nemmere og mere enkelt: Lån penge uden om banken.

Står du og mangler penge til f.eks. drømmerejsen, fornyelse af hjemmet eller uforudsete udgifter? Så er det ikke sikkert, at banken er med på idéen. Men heldigvis kan du nemt og sikkert vælge at følge rådet: Lån penge uden om banken. Det bedste af det hele er, at du samtidig får de bedste muligheder for at sammenligne lånetilbud og dermed vælge det lån, der både er bedst og billigst.

Lån penge uden om banken – Sådan finder du det bedste

Hos Crediteus får du de bedste muligheder for at finde et lånetilbud, der passer til netop dig og din økonomi. Når du har ansøgt om et lån, bliver din ansøgning nemlig sendt til op til 25 forskellige låneudbydere.

De vil hver især kigge på din privatøkonomi og kappes om at give dig det bedste tilbud. Du slipper for banken og papirarbejdet: Lån penge uden om banken ved at udfylde et enkelt online ansøgningsskema.

Lån penge uden om banken og slip for at bruge tid på at finde den bedste og billigste låneudbyder. Det klarer vi alt sammen for dig. Når du har udfyldt ansøgningen med dine oplysninger, klarer vi resten. Vi vurderer din privatøkonomi for at sikre os, at du kan klare tilbagebetalingerne, og så sender vi din ansøgning videre til de bedste låneudbydere. Du behøver ikke gøre andet end at vente på, at lånetilbuddene dukker op i din indbakke.

Fordele og ulemper ved at låne penge uden om banken

Når du låner penge uden om banken, vil du opleve et langt mere enkelt og hurtigere forløb. Der er ikke så meget papirarbejde, og låneudbyderen blander sig ikke i, hvad du vil bruge pengene til.

De kigger udelukkende på, om din økonomi er stabil nok til, at du kan få et lån. Derimod kan bankerne mange gange tilbyde billigere lån. Heldigvis kan Crediteus hjælpe dig med at finde det billigste tilbud, fordi din låneansøgning bliver sendt til flere udbydere på én gang.

Fordele ved at låne penge uden om banken

Ulemper ved at låne penge uden om bankerne

Hvorfor vælge at optage et lån uden om banken?

Når du vælger at følge rådet: Lån penge uden om banken, så er der især én fordel, der springer i øjnene. Nemlig den frihed, du opnår. Et lån uden om banken giver dig ikke alene det økonomiske råderum, du har brug for, når du vil indfri dine drømme. Det giver dig også friheden i, at ingen blander sig i, hvad dine drømme er.

Hvis du har en god privatøkonomi, så kan du få et lån. Bagefter er det op til dig at virkeliggøre dine drømme.

Der er også fordelene ved selve ansøgningsprocessen, der er så meget lettere end turen ned til bankrådgiveren. Ingen papirer og besværlig dokumentation. Ingen lange ventetider.

Blot en enkelt ansøgning, og du vil modtage tilbud fra op til 25 låneudbydere, der hver især giver dig deres bedste tilbud. Det giver dig en god sikkerhed, at du i ro og mag kan sammenligne de lånetilbud, du modtager, inden du beslutter dig. Så er det meget nemmere at finde frem til det mest fordelagtige lån.

Lån uden om banken – sådan gør du

Det er ikke besværligt at finde et billigt lån uden om banken. Du behøver heller ikke at spilde en masse tid på at finde den långiver, der kan give dig det bedste og billigste tilbud.

Crediteus hjælper dig med at vælge ved at sende din ansøgning til flere låneudbydere på samme tid. Gå ind på hjemmesiden og udfyld din ansøgning med dine oplysninger. Det tager kun nogle få minutter. Crediteus ordner det alt sammen for dig, så du kan bare læne dig tilbage og vente imens.

Når din ansøgning er modtaget hos Crediteus, vil din økonomi blive vurderet for at sikre, at der er plads til de månedlige ydelser i dit budget.

Derefter bliver ansøgningen sendt videre til udvalgte, relevante långivere, der hver især sender deres bedste tilbud til dig. Så kan du efterfølgende kigge tilbuddene grundigt igennem og vurdere, hvilket tilbud, der passer bedst til dig og din situation. Husk, at du ikke er bundet af noget, før du godkender et af de tilbud, du har modtaget.

Vi lader låneudbyderne konkurrere om at tilbyde dig det bedste

Netop fordi Crediteus sender din ansøgning til flere forskellige låneudbydere, er du sikker på, at du vil få det bedste tilbud, de kan komme op med.

De ligger i konkurrence om at give dig et lån, og de ved, at de ikke får dig som kunde, hvis de tilbyder dig et for dyrt lån. Derfor samarbejder Creditius med 25 forskellige finansielle selskaber, der alle sammen gerne vil kappes om at give dig det bedste tilbud på lån uden om banken.

FAQ

Er der nogen betingelser for, hvad jeg bruger pengene på?

Nej, Crediteus interesserer sig ikke for, hvordan pengene bliver brugt. Der bliver kun kigget på, om din privatøkonomi er god nok i forhold til, at lånet skal betales tilbage inden for de fastsatte rammer. Det er for at skabe sikkerhed, så du ikke havner i en situation, hvor du ikke kan betale de månedlige ydelser. Når først lånet er udbetalt, er pengene dine, og du kan gøre med dem, hvad du vil.

Hvor lang tid tager det at låne uden om banken?

Et lån uden om banken er ikke særlig tidskrævende. Selve ansøgningen er hurtig at udfylde, og når først den er sendt afsted, tager det kun ganske kort tid, før du begynder at modtage lånetilbud. Behandlingstiden kan variere fra få timer til et par dage for de forskellige låneudbydere. Når du har modtaget et lånetilbud, du gerne vil acceptere, og har godkendt det, vil du som oftest få pengene ind på din konto allerede samme dag.

Hvad sker der, hvis jeg ikke godkender et lånetilbud?

De lånetilbud, du modtager, er helt uforpligtende. Det betyder, at der ikke sker noget, hvis du ikke godkender lånet. Det kan jo være, at du ikke finder tilbuddet attraktivt, eller måske har din økonomiske situation ændret sig. Eller måske har du simpelthen skiftet mening og vil ikke låne penge alligevel. Det sker der ikke noget ved. Først i det øjeblik, du godkender låneaftalen, er du forpligtet. Så vil du modtage pengene og skal følge aftalen for tilbagebetaling.