Små kviklån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

Små kviklån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Små kviklån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find de billigste små kviklån

Det er efterhånden blevet meget normalt at tage forbrugslån. Derfor har det online lånemarked udviklet sig med lynets hast. Der er masser af låneudbydere, hvilket er lig med konkurrence.

Denne konkurrence har presset priserne ned, så det er billigt at tage lån nu om dage sammenlignet med for et par årtier siden. Særligt små kviklån er blevet populære. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på denne type forbrugslån.

Du vil få tips til, hvordan du kan finde det bedste lån, samt hvad du skal holde øje med, når du vælger. Slutvis vil vi komme ind på nogle af de ofte stillede spørgsmål, som folk har i forbindelse med at tage et online lån.

Er du interesseret i at se nærmere på små kviklån, eller har du allerede besluttet dig for at tage et lån, så læs med her og bliv godt forberedt.

Sådan finder du de bedste små kviklån

Forudsætningen for at finde det bedste lån i netop din situation, er at sætte nogle kriterier for lånet. Hvad betyder mest for dig? Lave omkostninger, eller en lang løbetid, så lånet bliver betalt tilbage over længere tid?

Dette vil ofte medføre flere renteomkostninger, men det kan være nemmere at tygge igennem tilbagebetalingen med en mindre bid af gangen. Der kan være stor forskel på lånebetingelserne mellem de forskellige små kviklån.

Når du har fundet frem til, hvor meget du kan afdrage om måneden, samt hvor stort et beløb du gerne vil låne, er du klar til at undersøge dine muligheder. Desto flere lån du kigger på, desto bedre indblik får du markedspriserne.

Du kan spare en masse besvær og tid ved at sammenligne lån ved hjælp af Crediteus, som indhenter lånetilbud på små kviklån og lister dem op side om side.

Fordele og ulemper ved at tage små kviklån

Der er både fordele og ulemper ved at tage lån. Det er vigtigt, at du har et godt overblik over din økonomi, når du vælger at tage et lån. Sørg for at ligge et budget, så du kan se, hvor meget du kan afdrage om måneden.

Det er til gengæld en fordel, at du kan afvikle en udgift med lånet og dele betalingen op over flere måneder, så det ikke mærkes så tydeligt på den daglige økonomi. Der findes meget billige og endda gratis små kviklån online.

Fordele ved små kviklån

Ulemper

Derfor skal du vælge små kviklån

Små kviklån er meget praktiske lån, der kan anvendes i adskillige sammenhænge. Når der er tale om online lån, er der oftest tale om forbrugslån. Der er ikke nogle særlige kriterier for, hvad du kan tage disse forbrugslån til. Du kan derfor låne pengene til lige præcis det, du har lyst til. Det kan derfor både dreje sig om uforudsete udgifter eller blot fordi, du gerne vil en tur i byen, købe ny mobiltelefon, eller hvad du lige føler for.

Små kviklån er ofte på op til 10.000 kr. Du skal naturligvis altid bruge din fornuft, når det gælder økonomi og lån af penge. Ved disse små lån er der dog tale om et så lille beløb, at det ikke har særlig indflydelse på din kreditværdighed samt din daglige økonomi.

Et lille kviklån er derfor en god mulighed for at få lidt flere penge på kontoen i en fart, uden det kommer til at koste dig en hel masse. Nogle små lån er endda rentefri.

Derfor er det smart at søge lån via Crediteus

Uanset hvad du har med at gøre, så vil et grundigt forarbejde altid betale sig. Dette gælder naturligvis også ved valg af lån. Der kan være ret store forskelle på de forskellige lån, også selvom de hedder det samme. Dette gælder både med hensyn til omkostningerne i forbindelse med lånet samt løbetiden og deraf de månedlige afdrag.

Nogle lån har også en måneds afdragsfrihed. Det kan derfor godt betale sig at undersøge tingene grundigt, inden du vælger dit ønskede lån.

Crediteus hjælper dig med at udføre dette forarbejde. Du taster blot dine ønsker til et lån ind i skemaet, og så indhenter Crediteus en række lån, der matcher dine ønsker.

Disse vil blive listet pænt op, så du nemt kan danne dig overblik over relevante nøgletal. Ved at lade blikket glide ned gennem nøgletallene, kan du hurtigt udpege det billigste lån. Så skal du blot undersøge, om de øvrige lånebetingelser er tilfredsstillende i forhold til dine ønsker. Det kan blandt andet dreje sig om afdragsfri måned, løbetid osv.

Bankerne konkurrer, så du kan få de bedste små kviklån

Crediteus fører et samarbejde med mere end 25 banker og låneinstitutter. Det er bandt disse, Crediteus indhenter billige lånetilbud til dig. Disse tilbyder lån fra 5.000 til 500.000 kr. Disse banker ved, at de bliver sammenlignet direkte med deres konkurrenter, når deres lån udbydes gennem Crediteus.

Dette medfører, at de presser hinanden ned i pris, da de håber på, at du så vælger deres lån. Resultatet af dette er, at priserne hos Crediteus presses ekstra langt ned i forhold til det almindelige lånemarked.

FAQ

Hvorfor skal jeg bruge NemID, når jeg ansøger om lån?

Der er fire årsager til, at du skal anvende NemID, når du ansøger om et lån. Først og fremmest, så er det for at verificere, at du er dig. Dernæst er det for at sikre, at låneudbyder kan stole på dine oplysninger omkring din økonomi. Låneudbyder indhenter nemlig dit skattekort, som giver en indikation af din indtægt. Via NemID kan låneudbyder også se, om du er registreret i RKI. Med NemID tager ansøgningen også kun et øjeblik.

Hvem ser mine oplysninger, når jeg ansøger et lån?

Der er ingen, der sidder og læser dine oplysninger igennem, når du ansøger om et lån. Gennemgangen af dit skattekort og øvrige oplysninger gennemgås af et computerprogram, der automatisk godkender eller afviser din ansøgning. Du behøver derfor ikke at frygte, at der er nogen, der sidder og snager i dine oplysninger. Alle oplysninger er desuden fortrolige og behandles fortroligt. Du skal derfor heller ikke være bange for, at nogle oplysninger videregives til 3. mand.

Hvad kan jeg låne penge til?

Du kan låne penge til alt. Stort set alle online lån er forbrugslån. De kan både hedder små kviklån, online lån, mikrolån, minilån, SMS lån, strakslån, hurtiglån osv. De har alle det til fælles, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet, ligesom der ikke skal redegøres for årsagen til at låne penge. Disse forventes at blive brugt til forbrug, hvad end det er regninger, ferier, shoppingture, eller hvad du lige har lyst til.