Nye kviklån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Nye kviklån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Nye kviklån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Få nemt et lån

I nogle situationer kan man have brug for nogle ekstra penge på lommen. Den situation kender langt de fleste af os. Har du haft et uheld med bilen, eller fået en uforudset regning til tandbehandling? Her er tiden fra eksempelvis uheldet og til, du står og skal bruge pengene ofte en meget vigtig faktor. Det kan derfor være en virkelig god idé at ansøge om et kviklån. På et online kviklån er sagsbehandlingstiden ofte kort. Derfor kan man have pengene stående på sin konto ganske kort tid efter, man er blevet godkendt. Hos nogle udbydere af online kviklån kan det dreje sig om ganske få minutter. Så er tiden vigtig, kan kviklån være en god idé.

Fordele ved nye kviklån

Som navnet kviklån siger, er et online kviklån din mulighed for at låne penge hurtigt. Kviklånet rummer mulighed for at låne fra 5.000 til 500.000 kr. Ofte er renterne dog relativ høje. Når du vælger dit lån, er renten derfor en af de ting, som du skal holde øje med. Kviklånet er imidlertid et meget populært lån. Det er det blandt andet, fordi du ikke skal stå til regnskab for, hvad du bruger pengene til. Samtidig er det nemt og hurtigt at optage et online kviklån. Og det er tilsvarende nemt og hurtigt at blive godkendt til et kviklån.

Nemt at låne

Der er ikke bunkevis af dokumenter, som du skal udfylde, inden du kan få et online kviklån. Ja, faktisk kræver det blot en pc, tablet eller sågar en smartphone for at komme i mål. Et kviklån er et af de absolut hurtigste lån, som findes på markedet for online lån. Idet processen er online, er den tilmed skræddersyet til dine behov. De forskellige låneudbydere har derfor ingen interesse i at udspørge dig unødigt om, hvad du vil bruge pengene til. Bliver du godkendt, og står midlerne først på din konto, er det dig, som bestemmer.

Crediteus hjælper dig

Inden du siger ja tak til et kviklån, eller for den sags skyld et hvilket som helst andet lån, er det en god idé at kortlægge, hvor stort dit lånebehov er, og hvor lang tid du kan og vil bruge på at betale lånet tilbage. Et godt værktøj i den proces er vores låneberegner. Den hjælper dig med et overblik over blandt andet lånets omkostninger.

Vi anbefaler kun, at du optager et kviklån, hvis du med sikkerhed kan betale pengene tilbage. Når du benytter vores services, bliver du tilbudt et lån fra mange forskellige udbydere. Reelt kommer de forskellige låneudbydere dermed til at konkurrere om dig. En klar fordel som medvirker til, at du får den bedst mulige pris på dit lån.

Det går hurtigt

Langt de fleste kviklån er lig med hurtige penge på kontoen. Som regel tager det ikke mere end cirka 5 minutter, efter du har trykket go på din låneansøgning, til ansøgningen er behandlet og godkendt. Der findes mange forskellige udbydere af kviklån. I flere tilfælde er det et krav, at du ikke står i RKI, ligesom det er et krav, at du er 18 år og bosat i Danmark. Når du er blevet godkendt, går der oftest en eller to hverdage, inden pengene bliver udbetalt. Det afhænger af, hvilken låneudbyder du ender med at bruge. Så ansøger du eksempelvis en søndag, vil midlerne sandsynligvis først være til rådighed tirsdag eller onsdag. I enkelte tilfælde kan det dog godt gå hurtigere.

Få krav til dig

Først og fremmest går det nemt og hurtigt, når du ansøger online om et kviklån. Der bliver ikke fremsat store krav til din økonomi. Mest væsentligt er, at du ikke står i RKI, og at du er over 18 år. Her adskiller et online kviklån sig markant fra et banklån, hvor man som regel skal redegøre grundigt for, hvad man skal bruge pengene til. Et online kviklån stiller ikke de krav. Her skal du bare sørge for at overholde den aftale om tilbagebetaling, som du har indgået ved lånets optagelse. Det er tilmed muligt at optage mere end et kviklån.

En kreditvurdering

Den korte hurtige proces med at blive godkendt til et online kviklån gennem Crediteus omhandler også en kreditvurdering. Denne vurdering bliver foretaget af den låneudbyder, som du vil låne hos. Låneudbydere ser kort fortalt efter, om du kan betale de penge tilbage som du vil låne. En låneudbyder vil typisk se på din alder, din indkomst samt, om du står registeret i RKI. Kreditvurderingen foregår helt automatisk og let, og langt de fleste ansøgere bliver godkendt. Du vil derfor modtage svar på din online låneansøgning inden for ganske få timer.

Sund fornuft

Crediteus minder dig dog altid om, at du skal have plads og råderum i din økonomi til at betale lånet tilbage. Det er også værd at bemærke, at du samlet set kommer til at betale mere tilbage, end det beløb du låner. Benyt derfor din sunde fornuft, inden du trykker send på onlinelånet og siger ja tak til pengene.

I vores optik er der derfor nogle faktorer, som du bør hæfte dig ved, inden du tager et online kviklån. Desværre er der mennesker, som af forskellige årsager ikke formår at betale et lån tilbage. En kedelig konsekvens kan være, at man bliver registreret i RKI.

Hverken du, låneudbyder eller Crediteus har nogen interesse i det. Så grundighed bør altid indgå i dine samlede overvejelser, inden du ansøger om et online kviklån.

Din økonomi

Har du en budgetkonto? Hvis ikke anbefaler vi, at du laver en. Budgetkontoen giver dig overblik over dine samlede indtægter og udgifter. Det betyder du kan se hvor meget du har til forbrug, når de faste udgifter er betalt hver måned. Dermed kan du også nemt overskue, hvor meget du eventuelt har råd til at betale for et online kviklån.

Indtægter og udgifter

En budgetkonto giver tryghed og sikkerhed og hjælper dig til at have styr på og kontrol over din økonomi. Kontoen eller budgettet hjælper dig med at få det store perspektiv på, hvad du bruger penge til. Sker der eksempelvis ændringer i dine indtægter eller udgifter, er budgetkontoen et vigtigt redskab. Og når du takker ja til et online kviklån, er det nemt og hurtigt at lægge udgiften ind i dit budget. Ikke alene fortæller budgetkontoen, hvad det betyder for dit rådighedsbeløb hver måned. Beregningen kan også hjælpe dig til at tage den endelige beslutning om at takke endeligt ja eller nej til lånet.

Prøv vores låneberegner

Crediteus låneberegner er som nævnt et fint værktøj til at skabe overblik over lånets omkostninger. Låneberegneren kræver blot, at du indtaster ganske få oplysninger, inden du eksempelvis får et bud på lånets ÅOP – som betyder årlige omkostninger i procent.

En indtastning i vores låneberegner er ukompliceret. Den hjælper dig til at få en idé om de gebyrer, som er forbundet med lånet. Du får automatisk en sammenligning mellem de forskellige lånetilbud, og så er det tilmed helt gratis at bruge Crediteus låneberegner.

Crediteus er helt uafhængig og 100% upartisk. Hos os finder du ingen skjulte gebyrer. Vi satser på fuld gennemsigtighed i alle lånets faser.

Lån uden sikkerhed

Når du bruger Crediteus til at finde det hurtigste, mest fordelagtige og prisbillige lån, sparer du tid. Og tid er som bekendt lig med penge. På et lån gennem os skal du ikke stille sikkerhed. Muligheden for at få et lån uden at eje f.eks. fast ejendom eller en bil, er dermed til stede. Ved banklån er det ofte et krav, at du kan stille sikkerhed for lånet. Sådan er det altså ikke ved et online kviklån. Husk, at du kan låne fra 5.000 kr. og modtage et svar på din låneansøgning på ganske kort tid. De eller det lånetilbud, som du modtager, er uforpligtende. Så du er ikke tvunget til at sige ja tak. Derimod kan du i ro og mag tage stilling til, om netop dit tilbud er det bedst mulige for dig og din økonomi.

Brug pengene, som du vil

Med et online kviklån på kontoen, er der ikke andre end dig selv, som bestemmer, hvad pengene skal bruges til. Et online kviklån giver dermed mest mulig fleksibilitet. Mange mennesker tager et online kviklån som et forbrugslån. Står du og mangler penge til ting eller oplevelser, som du tænker på og drømmer om, er online kviklånet en fin løsning. Det kan være til rejser, tøj, elektronik eller noget helt fjerde.

Når du har taget de ret enkle og hurtige skridt til et online kviklån, har du med andre ord helt og aldeles selv råderet over, hvad midlerne skal gå til. Men husk, pengene skal altid betales tilbage.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Meget populært

Vi danskere har kærligt omfavnet online kviklån. Måske skyldes det, at det er en af de hurtigste typer af lån, som er til rådighed online. En anden årsag er hastigheden for godkendelse, som ofte blot tager få timer. Med Crediteus i baghånden og som hjælper til at finde det bedste online kviklån, søger du hos en lang række af markedets bedste udbydere. Vores mission er at give dig det mest attraktive online lånetilbud.

Du kunne også være interesseret i disse…