Samlelån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Samlelån

 • Helt uforpligtende og gratis
 • 100% upartisk vurdering
 • Godkendes inden for 5 minutter

Hos Creditus hjælper vi dig med at få et uforpligtende og gratis tilbud på samlelån. Det er både let og enkelt at ansøge hos os! Har du flere lån med store renter, kan det tit betale sig at få samlet lånene.

Ofte kan du dermed betale mindre hver måned, så du får flere penge i hverdagen. Vi er her for at hjælpe dig med finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission, at gøre det lettere for dig at få et godt tilbud på et samlelån. Find ud af hvor meget du kan spare hver måned med et samlelån fra Crediteus.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Samlelån online hos Crediteus

Et samlelån er en oplagt mulighed for, at du kan skabe et overblik over alle dine kreditorer og derved også over din privatøkonomi. Ved at samle lån opnår du typisk en lavere rente, og du slipper for at bekymre dig om flere kreditorer og eventuelt ubetalte regninger. Ved at samle din gæld kan du ofte spare omkostninger og kan dermed komme hurtigere i mål med at blive gældfri. Du kan med fordel samle lån, hvis du føler, at du har mistet overblikket i din privatøkonomi, eller hvis du for eksempel har flere mindre kreditorer til en alt for høj rente.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lav et samlelån og få styr på økonomien

Et samlelån er ikke nødvendigvis den bedste løsning for alle. Derfor hjælper Crediteus dig med at træffe et informeret valg. Om det er en god løsning for dig afhænger af hvilke typer lån, du ønsker at samle. Har du flere lån uden sikkerhed, er det muligt, at du kan spare penge hver måned ved at få et samlelån igennem Crediteus. Dermed skal du ikke betale renter og gebyrer flere steder. Hos Crediteus giver vi dig muligheden for at få tilbud fra mere end 25 banker og låneinstitutter på én gang. Så kan du nemt vælge det bedste tilbud, der sikrer dig flest penge i hverdagen.

Først og fremmest skal du skaffe overblik over dine lån. Lav en liste over dine lån med både beløb, renter og omkostninger. Den mest relevante type lån er dem uden større sikkerhed. Det er fra denne liste, at du kan finde ud af hvilke af dine lån, der er egnede til et samlelån. Alt lave en sådan liste kan være hård kost, men det er et nødvendigt første skridt mod en sundere og bedre økonomi. Ved at lægge et månedligt budget, kan du finde ud af, hvor meget du realistisk set kan betale som ydelse på lån hver måned. Jo mere du indbetaler på lånet, desto hurtigere kan du afvikle lånet.

 1. Kreditkortlån
 2. Kassekreditter
 3. Mikro– og minilån
 4. Ferielån
 5. SMS lån og kviklån
 6. Billån uden større sikkerhed
 7. Andre forbrugslån er ideelle til et samlelån

At vælge at refinansiere lån eller omlægning af lån kan være en klog beslutning. For det første sikres du mere overskuelighed ved kun at have ét lån med månedlige gebyrer og omkostninger i stedet for flere. Mange forbrugslån har både høje renter og mange skjulte ekstra omkostninger. Ved at samle alle dine lån, ender du med kun at betale ét rentebeløb. Ofte vil din nye rente også være lavere, og de ekstra omkostninger vil ligeledes blive mindre. På den måde vil du opnå en besparelse. Derved vil du også have mulighed for at afbetale din gæld hurtigere. Ved at lave en simpel låneansøgning kan du få samlet dine lån hos Crediteus.

Saml dine lån 2023

Det kan godt være en rigtig god idé at kigge på, hvilke lån du allerede har, og hvad de rent faktisk koster dig måned efter måned. For selvom det er lån, du allerede har optaget ved en låneudbydder, kan der godt være mange penge at spare. Forklaringen er, at du ofte med fordel kan lave et nyt samlelån.

Hvad er et samlelån?

Hvis du samler dine eksisterende lån til et nyt lån, hedder det er samlelån. Et samlelån giver dig mulighed for at samle al din gæld hos én udbyder af lån i stedet for flere. Det kan ofte være en rigtig god idé at samle dine lån. Ved et samlelån får du nemlig kun én kreditor at forholde dig til. Så er der kun ét sted, hvor du skal huske at betale af på lånet og ikke mange forskellige steder. På den måde bør der være mindre sandsynlighed for, at du glemmer en afbetaling. Ved at samle din gæld, kan du også ofte spare mange penge.

Kan et samlelån betale sig?

Når du samler din gæld ét sted i stedet for at have den spredt ud over mange kreditorer, giver det et godt overblik til dig. Men det er ikke den eneste fordel ved et samlelån. Der kan nemlig også være rigtig mange penge at spare ved at samle din gæld. Alt andet lige vil renten på små lån uden sikkerhed være rigtig høj. Men renten er ikke det eneste, som dine lån koster dig måned efter måned. For udover renten betaler du nemlig også gebyrer til låneudbydderne. Det kan både være administrations- og faktureringsgebyrer, eventuelle rykkergebyrer og gebyrer for forsikringer med videre. Det kan hurtigt løbe op, når du betaler disse gebyrer på hvert enkelt lån.

Saml dine lån i et samlelån og du kan nøjes med at betale på ét lån. Hos os får du gode tilbud fra mange banker og låneudbyddere nemt og hurtigt.

Samlelån hos Crediteus

Når du ansøger om et samlelån igennem Crediteus, har du mulighed for at få tilbud fra mere end 25 banker og låneinstitutter. På en sammenligningsside kan du gennemgå alle dine tilbud. Det giver et godt udgangspunkt, når du skal vælge det bedst mulige lån. Denne service er selvfølgelig fuldstændig gratis.

Lånet er først bindende, når du har underskrevet et lånedokument. Når du har fundet ud af, hvilke lån der skal samles, sender du en ansøgning. Lånerådgiveren vender tilbage ang. ansøgningen inden for 30 minutter. Når ansøgningen er godkendt, går der ikke længe inden dine lån er samlet. Så er du godt i gang med at spare penge og blive gældfri.

Hos Crediteus koster det ikke noget at få regnet på et samlelån. Det er 100 procent gratis – helt uden skjulte gebyrer og ekstra omkostninger. Hvis dette alligevel ikke er noget for dig, kan du til hver en tid annullere ansøgningen. Annulleringen koster dig ikke noget. Det er nemt og hurtigt at få samlet dine lån.

Det eneste, du skal, er at have et overblik over dine lån og indkomst. Derefter er det bare at lave en ansøgning. Når du har udfyldt og indsendt din ansøgning, går der ikke lang tid, før du modtager et svar. Der er nemlig lynhurtig godkendelse hos Crediteus.

Der lægges utrolig stort fokus på integritet hos Crediteus. Allerede nu kan vi godt understrege, at samlelån ikke er en mulighed for alle. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i alle dine lån og din indkomst. Du skal tage dit valg ud fra dit specifikke behov. Du vil selvfølgelig blive vejledt undervejs i ansøgningsprocessen. Vores mål er, at du får styr på din gæld, og at du derved får mulighed for at blive gældfri hurtigst muligt. Vi hjælper dig gerne med tips og tricks, til hvordan du kan få udfyldt din ansøgning korrekt, så du kan få et samlelån op at køre.

Samlelån Coop – Nemt og hurtigt

Hos Creditues kan du samle dine lån, uanset hvor du har optaget lånet. Hvis du allerede har et lån hos Nordea, kan du godt lave et nyt samlelån Nordea. Dermed får du samlet det nuværende Nordea lån med dine andre nuværende lån. Det samme gør sig gældende ved eksempelvis Coop. Det er hurtigt og nemt at samle dine lån.

Når du har sat dig ind i dine lån og din indkomst, tager det ikke langt tid at lave en ansøgning. Har du problemer med at udfylde ansøgningen, kan du altid give os et kald eller skrive til os. Så vil du med sikkerhed modtage den helt rigtige vejledning.

Hos Crediteus mener vi, at det har stor værdi, hvis du sætter dig ned og rent faktisk regner på dine gebyrer på nuværende lån. Her vil du finde ud af, hvor meget du rent faktisk betaler i gebyrer hver måned. Dette beløb vil muligvis komme bag på dig.

Derfor kan der også være rigtig mange penge at spare ved at optage et samlelån – hvis du alene kigger på de sparede månedlige gebyrer. Med eksempelvis et samlelån fra Basisbank kan du både få en bedre rente på dit lån, men også helt undgå administrationsgebyrer. Ved at undgå administrationsgebyrer, kan du spare mange penge om året på dine lån.

Forbrugslån vil oftest være lån uden sikkerhed. Låneudbyderne vælger som regel at opkræve en meget høj rente for denne type lån. Ved at samle dine lån hos os kan der være mange penge at spare. At samle al gæld og optage et samlelån passer dog ikke lige godt til alle lånetyper.

Det er bedst at samle forbrugslån, små lån og dyre låntyper. Der er nogle krav, som du skal opfylde for at kunne optage et samlelån hos os. Du skal være myndig, og du må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information). Du skal have en dansk bankkonto, og du skal bo i Danmark, når lånet optages.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Samlelån Santander

Hos Creditus er vores mission at hjælpe dig med at få det bedste lån. Vi yder en stor indsats for at gøre det hele mere overskueligt, når du står midt i processen med at indsende låneansøgninger. Ved at benytte dig af vores service, får du tilbud fra mange forskellige banker og låneudbydere.

Da du ikke selv skal tage kontakt til alle disse udbydere, men i stedet kan bruge vores side, sparer du både penge og ikke mindst tid. Du får mulighed for at tage en rationel beslutning, når du sammenligner forskellige lån hos os. For vi sørger for du bliver vejledt hele vejen. Svaret kan være et samlelån hos Express Bank.

 • Samlelån
 • Express Bank
 • Spar tid og penge
 • Nemt og hurtigt

Samlelån gør det mere overskueligt

Det er ikke unormalt, at have flere forskellige lån på samme tid. Hvert lån har deres egne renter og omkostninger. Hos Crediteus kan vi hjælpe dig med at samle dine lån og derved samle dine renter og gebyrer ét sted. Det kan være med til at give dig et bedre overblik.

Når du vælger samlelån, kan du alt andet lige få et lån med lavere rente. Vi indhenter tilbud på lån fra flere forskellige låneudbydere. Du kan i ro og mag sammenligne de tilbud på lån, som du får fra os. Herefter kan du indsende det lånetilbud, der passer bedst til dig og din økonomi.

Hvorfor låne penge?

Står du og mangler penge, er Crediteus det rigtige sted at gå hen. Hvad du så vælger at bruge penge på, er helt op til dig. Hvis du står og skal til at optage et nyt lån, kan du benytte lejligheden til at kigge på, om du bør samle dit nye lån med dine andre lån. På den måde står du kun med ét lån, som du skal forholde dig til.

Hos Crediteus kan du nemt og hurtigt få pengene ind på din konto. Om det er drømmerejsen til Afrika eller bare en ny støvsuger, du vil låne til, så kan vi hjælpe dig uden problemer.

Snebold- og lavinemetoden

Måske har du hørt om sneboldmetoden eller lavinemetoden. Sneblodmetoden går ud på, at man starter med at afbetale på de mindste lån og så afbetale de større lån. Det kaldes sneboldmetoden, fordi man skal starte småt og arbejde mod det større. På denne måde kan man hurtigt se, at der bliver betalt af på gælden.

Har man mange små lån ville sneboldmetoden være det bedste valg. Ved lavinemetoden kigges der på lånets rente. Ved at betale det dyreste lån af først formindskes omkostningerne. På den måde sparer du penge. Denne metode er bedst ved større lån. Har du en blanding af mange små lån og større lån, så kontakt os.

Lån uden problemer

Lån penge uden problemer hos Crediteus. Det er helt uforpligtende, og du får en 100% upartisk vurdering fra os. Du kan blive godkendt inden for få minutter. Vi hjælper dig, så du hurtigt kan få tilbud på gode lån, når du mangler penge. Står du og skal afsted på drømmerejsen, men mangler de sidste penge, hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige lån.

Har du flere lån, kan du samle dine lån hos os. Du kan låne lige fra 5.000 kroner og op til 500.000 kroner, og det er helt op til dig, hvad pengene skal bruges til.

Samlelån – Crediteus

Hos Crediteus bestemmer du helt selv, hvor længe du vil bruge på afbetalingen. Du kan vælge mellem 1 og 7 år. Gennem Crediteus kan du med én enkel ansøgning få tilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Udfyld hurtigt og nemt en ansøgning på vores hjemmeside.

Herefter kan du i ro og mag kigge på de tilbud, du får og vælge det lån, der passer dig bedst. Hvis du har andre lån i forvejen, kan du regne på, hvad det vil betyde at samle dine lån. Der kan være både tid og penge at spare ved at samle dine lån. Det er nemt og 100% sikkert.

Der findes andre måder at låne penge på. En kassekredit er mere fri og fleksibel end et forbrugslån. For de fleste er en hurtig kassekredit fordelagtigt, hvis der skulle opstå uforudsete udgifter sidst på måneden. Opstår der pludseligt et akut behov for penge, kan en kassekredit være det rigtige valg.

Derudover er der en anden fordel ved en kassekredit; du betaler kun renter i den periode, hvor du trækker på kreditten. Formår du at få kassekreditten i plus igen, betaler du ikke længere renter. Derfor bør du altid sørge for kun at bruge kassekreditten i de perioder, hvor det er nødvendigt.

Hvad er kassekredit?

En kassekredit er særlig fleksibel og passer godt til dig, der er struktureret og har et godt overblik over din økonomi. Specielt overblikket er vigtigt, da der ikke er faste afdrag hver måned. Det er op til dig selv at få tilbagebetalt ”lånet” til banken eller pengeinstituttet.

Kreditten kan være en fordel de måneder, hvor der ikke er balance mellem indtægter og udgifter. Med en ansøgning hos Crediteus modtager du hurtigt svar. Ansøgningen hos os er altid 100% uforpligtende og gratis. Derfor kan du tage dig den tid, du har brug for til at vurdere om denne låneform passer dig og din økonomi.

Kassekredit hos Crediteus

En kassekredit kan være forbundet med fordele. Kreditten kan være en økonomisk udstrakt hånd, som kan benyttes, hvis du møder økonomiske udfordringer. Det kan være, at der opstår en skade på et produkt i hjemmet, som skal erstattes med det samme.

Det kan også være, at du modtager en stor regning fra tandlægen. Du kan have ro i maven, hvis du har en kassekredit i baghånden. For så har du mulighed for at trække på kreditten.

Det er kun 28% af Danmarks befolkning, der sætter penge af til uforudsete udgifter. Det kan ende ud i store overtræk på kontoen. Kassekreditten ordner dette, da kreditten er aftalt på forhånd.

Kreditvurdering til samlelån

Når du laver en ansøgning hos os om et samlelån, skal du afgive personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at give al den information. Grunden til dette er, at der vil blive fortaget en individuel kreditvurdering af dig. En kreditvurdering er en vurdering af, hvor stor sandsynlighed der er for, at du kan betale lånet tilbage.

Er du registreret i RKI, så er det desværre ikke muligt at oprette et lån hos os. Vi kan i stedet anbefale, at du går i dialog med dine nuværende kreditorer. Måske findes der en mulighed for, at du kan lave en aftale med dem og kan få registreringen i RKI slettet igen.

Kreditvurderingen af dig er afgørende for, om vi kan tilbyde at låne penge til dig. Men det er ikke kun et spørgsmål om et ja eller et nej til et lån. Kreditvurderingen har også en stor betydning for, hvilken rente du kan blive tilbudt. Som tommelfingerregel kan man sige, at jo mindre risiko låneudbyderen løber ved at låne dig penge, jo lavere rente kan du låne pengene til.

Derfor har din kreditvurdering direkte indflydelse på resultatet af de lånetilbud, som du vil blive præsenteret for. Derfor er det vigtigt, at du afgiver fyldestgørende og korrekte oplysninger, når du ansøger om et samlelån hos os.

Når du skal sammenligne lån, er det selvsagt vigtigt at kigge på renterne. Det skal gerne kunne betale sig, at du samler dine lån. Derfor kan det ofte betale sig at sammenlægge lån for at opnå en lavere rente eller ydelse. Men du må ikke stirre dig blind på renten. ÅOP på lånene er også vigtige at sammenligne.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Her er alle de samlede omkostninger for lånet medtaget. Når det er sagt, bør du også huske at kigge på løbetiden for lånet. Et samlelån skal gerne passe ind i din økonomi og være realistisk både nu og på sigt.

 1. Personlige oplysninger
 2. Kreditvurdering
 3. ÅOP
 4. Årlige omkostninger i procent
 5. Lånetilbud
 6. Samlede omkostninger
 7. Flyt dit lån hvis du kan få lavere rente
 8. RKI – Ribers kredit information
 9. Løbetid på lån
 10. Samlelån skal passe til din økonomi

Ved at optage et samlelån, får du samlet din gæld hos én kreditor i stedet for hos flere. Derved får du mulighed for at kunne afbetale din gæld meget hurtigere og nemmere. Du kan vælge, hvad formålet med at samle din gæld skal være. Det kan være, at du ønsker at blive hurtigere gældfri.

Så skal du sørge for, at dit nye lån bliver afviklet med en høj ydelse, så lånet hurtigt forsvinder. Det kan også være, at du gerne vil have mere luft i hverdagen. Så skal du gå efter en ydelse, der passer til din økonomi både nu og på sigt.

Rentetjek

Er du lige i starten af låneprocessen, så kunne det være en god idé at tage et rentetjek hos Crediteus. Da vi indhenter tilbud fra mange låneudbydere, får du et realistisk bud på renten af lån. Det er helt uforpligtende, når du modtager lånetilbud hos Crediteus. Du vælger selv, om du vil gøre brug af tilbuddet. Hos os modtager du flere lånetilbud.

Det gør det lettere for dig at sammenligne lån, renter og ÅOP. Har du et lån i forvejen, kan du altid foretage et rentetjek hos os, for at se om der er penge at spare. Betaler du for meget, kan du eventuelt lave et samlelån.

Det gode ved at rentetjek

Det vil være en fordel at tage et rentetjek, hvis du har et eller flere lån. Lånemarkedet ændrer sig hele tiden, og der opstår løbende nye lånemuligheder. Dette betyder, at det er en god idé, at få foretaget et rentetjek regelmæssigt. Det er der ikke noget nyt i.

Tilbage i 2012 begyndte Forbrugerrådet at opfordre folk til at få fortaget et rentetjek. Da du hurtigt og enkelt kan få tilbud på dine lån hos Creditues, kan det næsten ikke blive nemmere. Så er det endda 100% uforpligtende og gratis for dig at benytte vores service. Du bestemmer selv, om du ønsker at gøre brug af nogle af de fremlagte tilbud.

Hvad koster dit lån?

Hos Crediteus ser vi det som vores mission at hjælpe dig med at finde frem til det rigtige lån. Vi har gjort det nemt for dig. Du skal blot benytte låneberegneren på vores hjemmeside. Her kan du indtaste dit lånebehov, så viser den dig en række lånetyper hos udvalgte pengeinstitutter. Aldrig har det været nemmere at regne på et samlelån. Find det lån der passer dig bedst. Sammenlign i ro og mag ydelser, ÅOP, renter og løbetid på samlelånet med dine nuværende lån. Hvis du ønsker at gøre brug af det foreslåede lån, klares det hurtigt. Har du problemer undervejs, kan du altid kontakte os.

Hvad koster mit lån? – Crediteus

Hvis du gerne vil regne på et lån, kan du med fordel bruge låneberegneren på vores hjemmeside. Hvis du kender rentesats og månedlige gebyrer på dine nuværende lån, men har mistet overblikket over, hvad de samlede omkostninger løber op i, kan du med fordel bruge låneberegneren. Her kan du se, hvor meget du faktisk betaler i renter og gebyrer i hele lånets løbetid. Dog giver låneberegneren ikke et fuldkomment svar, men det giver dig et godt indblik i, hvor attraktive lån er i forhold til hinanden. Måske kan du med fordel samle dine lån i et nyt og mere attraktivt samlelån.

Forklaring på ÅOP

Kigger du efter at optage et lån, er du sikkert stødt på begrebet ÅOP. Men ved du, hvad ÅOP står for? ÅOP er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Loven siger, at det er lovpligtigt at låneudbyderne skal opgive ÅOP. Dette skyldes, at ÅOP er meget vigtigt, når man skal sammenligne lån.

Det fortæller, hvad de samlede omkostninger for lånet løber op i – dog kun opgivet i procent per år. Det kan lyde forvirrende, men det er skabt for at hjælpe dig som forbruger med at låne penge. Derfor er ÅOP også meget vigtigt, når du kigger på at samle dine lån.

Derfor er ÅOP vigtigt

ÅOP er meget effektiv til sammenligning af lån. Det skyldes, at ÅOP medregner alle de omkostninger, der er i forbindelse med lånet. Her er altså både medregnet engangsgebyr og alle løbende omkostninger. Disse kan variere rigtig meget fra en udbyder til en anden. Specielt når du sammenligner lån, kan du med fordel kigge på ÅOP.

Du bør dog altid have i baghovedet, at hvert eneste lån har deres egne forskellige fordele og ulemper. Det kan virke misvisende, at korte lån altid vil have en højere ÅOP end længere lån. Det er fordi omkostningerne beregnes pr år. Ved korte lån er der færre år at dele omkostningerne ud over i beregningen af ÅOP.

Hvornår er samlelån ikke relevant?

Der kan være nogle tilfælde, hvor det ikke er relevant med et samlelån. Hvis du eksempelvis har et lån til en bil eller et hus, er det ikke sikkert, at lånet er så oplagt. Ofte vil der ved denne type lån være stillet sikkerhed for lånet. Sikkerheden kan være stillet i form af eksempelvis et pantebrev.

Pantebrevet er med til at sikre, at låneudbyderen får de lånte penge retur. Det afspejler sig på rente, der alt andet lige vil være lavere. Et samlelån er uden sikkerhed. Derfor vil renten på samlelånet oftest være højere. Derfor er det ikke en god forretning at lægge disse typer lån om til samlelån.

Samlelån – Konklusion

Et samlelån er i mange tilfælde værd at overveje. Når du samler dine lån, giver det et godt overblik over din gæld og din økonomi. Du kan potentielt komme til at spare rigtig mange penge ved at samle dine lån. Med et samlelån får du også mulighed for at skræddersy din økonomi, så den passer til din nuværende og fremtidige situation. Når du skal vælge dit lån, skal du både kigge på renter og ÅOP – årlige omkostninger i procent. Dog skal du have i baghovedet, at jo kortere lånet er jo højere vil ÅOP fremstå. Er du i tvivl, kan du altid benytte vores låneberegner.

På Crediteus giver låneberegneren dig overblik over dine lån. Låneberegneren viser dig, hvad du betaler i renter og gebyrer. Låneberegneren giver dog ikke et fuldkomment svar, men den giver et godt indblik i, hvordan lånene er i forhold til hinanden. Er du struktureret og har du et godt overblik over din økonomi, kan en kassekredit også være en løsning.

Vær opmærksom på at der ikke er noget fast afdrag på en kassekredit. Det vil sige, at det er op til dig selv, om det lånte beløb bliver tilbagebetalt eller ej. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

Ansøg om et samlelån hos Crediteus allerede i dag. Et samlelån sikrer dig bedre overblik over din økonomi. Der kan også være rigtig mange penge at spare ved at samle dine lån. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige lån. Du ansøger nemt og hurtigt via vores hjemmeside.

Vi sørger for, at du får tilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Så kan du i ro og mag udvælge det tilbud, der passer bedst til dig og din økonomi. Det er ganske gratis og uforpligtende at bruge vores service. Hvis du har spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe.

Samlelån – FAQ

Hvordan ansøger jeg om et samlelån?
Først skal du danne dig et overblik over de lån, som du gerne vil samle. Find ud af, hvad du skylder i alt. Du kan med fordel finde de dokumenter frem, som du har på lånene. Herefter er det blot at udfylde en ansøgning med al den nødvendige information. Så er det bare om at vente indtil du modtager et tilbud.
Hvor hurtigt kan jeg få pengene?
Du får ofte svar på ansøgningen hurtigt. Med nogle banker kan der går 5 til 30 minutter, før de behandler din ansøgning. Det hele afhænger af långiveren. Nogle tilbyder pengeoverførelse med det samme, men hos andre långivere kan der gå 1-2 hverdage. Når du har valgt, hvilket lån du vil have, gives der svar på långiveres hjemmeside eller gennem deres kundeservice.
Hvad er et samlelån?
Hvis du har flere lån, kan du vælge at samle disse til ét lån. Det hedder et samlelån. Ved at optage et samlelån kan du ofte få et meget bedre overblik over din økonomi. Der kan også være en god besparelse at hente, ved at samle dine lån. Vi oplever ofte, at folk kan spare mange penge i renter og gebyrer.
Hvad er ÅOP?
Det kan være rigtig svært at sammenligne lån. Rente, gebyrer og stiftelsesomkostninger kan være meget forskellige. Derfor kan du som tommelfingerregel kigge på ÅOP. Det er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Her bliver alle omkostninger, der er tilknyttet lånet, lagt sammen. Dette tal bliver lavet om til et procenttal, der viser hvor mange omkostninger du betaler hvert år. Man kan egentlig sige, at alle omkostninger bliver omregnet til en “rente” på lånet.
Hvad er et forbrugslån?
Et forbrugslån er et lån, som du kan optage til forbrug. Det betyder, at der ikke er nogle regler for, hvad du må bruge pengene til. Du behøver ikke engang svare på, hvad formålet med lånet er. Du kan både optage et større og mindre lån som forbrugslån. Et forbrugslån har ofte en rente i den højere ende af skalaen, da lånet er uden sikkerhed.
Hvad er låneberegner?
På vores hjemmeside kan du bruge en låneberegner. Låneberegneren giver dig et nemt overblik over dine lånemuligheder ganske hurtigt. Hvis du i forvejen ved, hvor mange penge, du gerne vil låne, kan du bruge låneberegneren. Har kan du også hurtigt se, hvor stor indvirkning gebyrer og renter har på dit samlede lån. Det er et godt redskab, hvis du vil sammenligne lån.

Du kunne også være interesseret i disse…