Refinansiering af lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Refinansiering af lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Refinansiering af lån | hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hvad vil det sige at refinansiere lån?

I al sin enkelthed handler en refinansiering af lån om at samle sin gæld hos én udbyder. Afhængig af den enkeltes situation, så kan dette være en fordelagtig og rentabel løsning både på lang og på kort sigt.

Crediteus tilbyder samlelån i samarbejde med kendte banker og låneudbydere. Vi gør arbejdet for dig. Du kan blot udfylde ansøgningsskemaet, så finder vi det bedste samlelån til dig. Vi hjælper med refinansiering af dine dyre gældsposter, og skaber på den måde mere luft i din økonomi og giver dig et bedre overblik.

Få ro på økonomien med et samlelån gennem Crediteus

I dag er det betragtet som en norm mere end en undtagelse, at danskere optager lån. Vi har en god økonomi, lav ledighed og høj velstand. Vi har et stærkt sikkerhedsnet i Danmark, og vi tør derfor godt at låne – vi stoler på, at vi kan afbetale vores lån.

En helt almindelig dansk husstand kan hurtigt få samlet sig diverse poster. Billån, boliglån, forbrugslån, kassekredit og lignende. Og ændrer omstændighederne sig – private forhold, jobsituation, eller nationale renter, så kan det vise sig at være en fordel at lave en refinansiering af lån for samling og mere overskuelighed.

Flere lån er flere afdrag og medfører ofte højere renter. I nogle budgetter vil det give mere luft at samle det hele i et lån. Derved har du blot et afdrag, og renten bliver nemmere at holde øje med.

Har du brug for en refinansiering af lån?

Vi hos Crediteus samarbejder med flere banker og låneudbydere, der tilbyder refinansiering af lån. Vi har gjort det enkelt og overskueligt for forbrugeren at gennemskue markedet. Du udfylder blot vores ansøgningsskema, så sørger vi for, at du modtager de tilbud, der er tilpasset netop dine behov.

Når du ønsker en refinansiering af lån, så er det vigtigt, at du først og fremmest danner dig et overblik over, hvad du har af gældsposter. De gældsposter, der ikke har krav om sikkerhed, det er de lån, der ofte vil egne sig til at omlægges i et samlelån.

Når du har et overblik, så kan du finde ud af, hvor meget du ønsker at låne. Her kan du bruge vores låneberegner til at undersøge, om ikke et samlelån vil være billigere for dig. Her sammenligner du de forskellige låneudbyderes priser med det, du allerede betaler sammenlagt for al allerede stiftet gæld.

Vores låneberegner er simpel at bruge, og giver et godt overblik, når du undersøger refinansiering af lån.

Hvorfor refinansiering?

Der kan være mange penge at spare ved en omlægning af forbrugslån. Derudover giver det bedre overblik og mere overskuelighed kun at have et lån at pleje.

Mange forbrugslån har mange skjulte omkostninger, og meget “skrevet med småt”. Afhængig af, hvilke lån du tidligere har taget, kan det være en klog beslutning af få de dyre kviklån omlagt til et enkelt, større lån. Der vil ofte være mange penge at spare – og dermed mere luft i økonomien. Der vil for mange også være mere ro og tryghed i kun at skulle holde overblik over et enkelt lån.

Hos Crediteus står vi altid klar til at rådgive og vejlede om refinansiering af lån. Vi har mange års erfaring, og vi er på forbrugerens side. Vi sætter en ære i vores integritet og vi samarbejder kun med banker og låneudbydere, der efterlever vores krav om pålidelighed og sikkerhed for forbrugeren.

Med os på dit hold er du i gode hænder, når du søger en omlægning af dine lån.

Få et samlelån gennem Crediteus

Det er enkelt, hurtigt og trygt at samle sine lån gennem Crediteus. Vi bestræber os på hurtig ekspedition og hurtig udbetaling.

Når du ansøger hos os, får du tilbud fra op mod 25 forskellige banker og låneudbydere. Du kan føle dig sikker på alle vores samarbejdspartnere, så herfra er der kun tilbage at udvælge det lån, du mener, vil give bedst mening for dig i din givne situation.

Du kan altid bruge vores låneberegner til at tjekke de tilbud, du modtager – på den måde holder du overblik over, hvilke tilbud er bedst og billigst. Hvis det alligevel bliver en stor opgave, så forstår vi det godt, og så hjælper vi gerne. Med udgangspunkt i dine specifikke omstændigheder, står vi altid klar med rådgivning og vejledning tilpasset netop din situation.

Crediteus – din partner i kredit markedet

Vores service er gratis for forbrugeren. Du forpligter dig ikke til noget, før du underskriver den endelige aftale med den låneudbyder, du vælger.

Vi godkender de fleste og vi arbejder hurtigt. Din godkendelse sker ofte inden for nogle minutter fra at du har udfyldt ansøgningen. Herfra kan du læne dig tilbage og i ro og mag gennemgå de lånemuligheder og tilbud, der tikker ind.

Vi har ingen skjulte gebyrer, og det har vores samarbejdspartnere heller ikke. Et samlelån gennem Crediteus giver fuld gennemsigtighed og du ved altid, hvad du har at gøre med. Det er for os et minimumskrav til en lånevirksomhed.

Du kunne også være interesseret i disse…

Så nemt er det

Det eneste du skal gøre, det er at have et overblik over dine nuværende gældsposter. Hvor stor er restgælden på de enkelte, hvor meget betaler du til hvert lån, og hvor lang tid har du tilbage. Herefter skal du have et overblik over dit månedlige budget samt en idé om, hvor meget du ønsker at afdrage pr måned.

Du kan nu udfylde en låneansøgning. I takt med at du modtager dine lånetilbud, kan du her bruge vores låneberegner til at sammenligne. Her er det relevant at sammenligne de nye tilbud med hinanden, men også op mod hvad du betaler i dine nuværende aftaler. Har du flere, mindre forbrugslån, så vil du typisk erfare, at der kan være meget at spare ved at sammenlægge det hele i et nyt lån med bedre vilkår.

Vi vil gerne påvirke forbrugeren til smartere finansielle beslutninger – det er vores mission. Vi står altid klar med vejledning og rådgivning, såvel som tips og tricks. Udfyld blot ansøgningen og lad os klare det administrative besvær for dig. Vi har din ryg.