Serielån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Serielån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Serielån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Opret et serielån med Crediteus hurtigt og nemt

Når du vælger at oprette et serielån med Crediteus, vil du opleve, at Crediteus hjælper med at finde det helt rette lån til dig, og hjælper dig med at gennemskue dine lånetilbud.

Med sådan et lån vil du ikke kun tilbagebetale dit lån over en række terminer, men du vil opleve at du afdrager langt mindre renter. Derfor er denne type lån typisk den billigste løsning for dig som kunde og forbruger.

Når du vælger at ansøge om serielån med Crediteus, får du tilbud fra over 25 banker og låneudbydere, og så kan du i ro og mag vælge det tilbud, der passer bedst til dig og din økonomi.

Det er gratis og uforpligtende at bruge vores service, men vi hjælper dig med at give dig overblik over de mange låneudbydere, der findes. Vores mål er at gøre det lettere for dig at låne penge.

Sådan finder du det bedste serielån

Fordi Crediteus indhenter lån fra mere end 25 banker og låneudbydere, vil du få et gyldent overblik over de mange lån, der er tilgængelige for dig.

At oprette et serielån eller ethvert andet lån, er en vigtig ting for dig og din økonomi. Hos Crediteus er det ultimative mål at gøre det let for dig at låne penge ved at give dig et overblik over de udgifter, der er forbundet med lånene.

Når du optager et serielån, er der altid udgifter forbundet i form af gebyrer og renter, og du skal også være opmærksom på den famøse ÅOP. Det kan være svært at gennemskue, hvilket lån der er det bedste for dig.

Men med låneberegneren fra Crediteus kan du nemt sammenligne dine lånemuligheder og dermed vælge det bedste lån, der passer til dig og din økonomi. Det er et vigtigt og nemt redskab at bruge.

Hvad er det positive ved et serielån?

Der findes mange fordele ved at optage et serielån. For hver termin skal du betale lånet tilbage med en gradvis lavere rente, og på sigt giver det dig flere penge mellem hænderne.

I takt med at du får en lavere rente, vil du opleve, at du kan afdrage mere på din hovedstol. Dette gælder for hele lånets løbetid. Samtidig vil du også være sikker på, hvad du skal betale i afdrag på dit lån hver termin, idet serielånets afdrag ikke vil variere, som det gør ved mange andre lånetyper.

Som med alt andet, så er der også ulemper ved at optage et serielån. Og på trods af at et serielån kan vise sig at være den rigtige løsning for dig og din familie, så er der især én ulempe ved denne type lån.

Det kræver nemlig, at du i starten af lånet har et tilstrækkeligt økonomisk overskud, fordi du i starten af lånets løbetid skal kunne betale de større ydelser tilbage. Det er derfor noget, du bør være opmærksom på, inden du optager lånet.

Fordele ved serielån

Ulemper ved serielån

Hvorfor vælge serielån?

Serielån er til dig, der ønsker at have en variabel rente, men med et fast afdrag hver termin. Oftest er denne lånetype også den billigste – på lang sigt.

Årsagen er at finde i den variable rente, der formindskes i takt med, at du afbetaler dit lån. Så selvom denne lånetype typisk har den højeste termin-ydelse i starten af lånets løbetid, så vil du reducere restgælden i det hurtigste tempo. Det betyder altså, at du får muligheden for hurtigere at afbetale dit lån.

Du afdrager det samme hver måned, men renten falder i takt med at hovedstolen falder. Det betyder, at du i starten har en høj månedlig ydelse, men lavere ydelse i takt med afbetalingen.

Med andre ord, så er afdraget det samme uanset, hvornår i løbetiden vi taler om. Men i starten er din ydelse høj, hvorimod din ydelse falder i takt med, at du tilbagebetaler dit lån. Så hvis du har penge nu, men gerne vil have en mindre ydelse på sigt, så er dette lånet for dig.

Serielån med Crediteus

Når du ønsker at optage et serielån, så kan Credietus være dig behjælpelig. Crediteus indhenter lånetilbud fra mere end 25 banker og låneudbydere og gør det nemt og overskueligt for dig, at sammenligne disse lånetilbud.

Med Crediteus kan du nemt og sikkert låne penge. Du kan optage lån mellem 5.000 og 500.000 kroner. Vigtigt at vide er også, at vores låneudbydere ikke stiller spørgsmål til, hvad du skal låne penge til. Du kan derfor låne til lige præcis, hvad dit hjerte ønsker.

Hos Crediteus går vi meget op i at tilbyde dig et realistisk lån, der passer til dit faktiske behov og giver dig de mindst mulige omkostninger.

Med en online låneberegner får du et overblik over hvor meget et lån kommer til at koste dig pr. måned, samt hvor meget du rent faktisk ender med at betale i rente og gebyrer.

Med Crediteus er det derfor nemt og bekvemt at sammenligne og finde det bedste lån med den bedste rente til dig og din familie.

Serielån – Hvad er det egentlig?

Et serielån er et lån, som du afbetaler over en række terminer. Beløbet for et serielån kan være mellem 5.000 og 500.000 kr. Det, der kendetegner et serielån specifikt, er, at renteudgiften er variabel og falder i takt med, at du afbetaler dit lån. Dog forbliver dit afdrag det samme hver termin. Det betyder, at din afbetaling til at starte med er høj, men bliver mindre og mindre for hver termin, fordi renteudgiften falder. Du skal derfor have økonomi til at kunne betale mere her og nu.

Når du vælger at oprette et serielån med Crediteus med en variabel rente, vil du opleve, at dit afdrag forbliver det samme hver termin, men at renten, som er en procentdel af restgælden, vil falde.

Du vil ikke kun tilbagebetale dit lån over en række terminer, men du vil opleve at du afdrager mere på lånet og betaler færre renter. Derfor er dette lån typisk altid den billigste løsning for dig som kunde og forbruger, og er derfor en meget populær lånetype.

Hvorfor vælge Crediteus?

Med Crediteus kan du nemt og hurtigt indhente lånetilbud fra mere end 25 banker og låneudbydere. Hos Crediteus er det vigtigste at gøre det nemt for dig at låne penge. Derfor er det helt uforpligtende og gratis samtidig med, at der ingen skjulte gebyrer er.

Når du benytter Crediteus, kan du indhente mere end 25 lånetilbud online, nemt og bekvemt fra dit eget hjem. Crediteus hjælper dig med at sammenligne lånetyper samt lånetilbud, og gør det derfor nemt for dig at få et overblik og vælge det bedste lån.

Crediteus kan hjælpe dig med at indhente lånetilbud til enhver type lån og fra mere end 25 banker og låneudbydere. For dig betyder det, at hvis du vil låne penge, så kan Crediteus hjælpe dig.

Ikke nok med, at de indhenter lån for dig, men de hjælper med at skabe et overblik over de forskellige typer lån og lånetilbud, så du kan finde den helt rette type lån og det helt rette og billigste lånetilbud. Med Crediteus er det nemt at låne penge.

Hvorfor låne penge med Crediteus?

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at låne penge. Og hos Crediteus kan du låne til lige, hvad dit hjerte begærer. Om du vil låne penge til at købe en cykel eller til at bygge dit drømmekøkken, så kan Crediteus være dig behjælpelig med at komme i gang.

Det er nemt at oprette en ansøgning til enhver type lån, og du får hurtigt indhentet mange lånetilbud. På den måde kan du nemt og bekvemt realisere dine drømme med hjælp fra Crediteus.

Når du benytter Crediteus, er de lån du indhenter ikke udbudt af Crediteus selv. Der foreligger derimod et samarbejde med en lang række låneinstitutter. At benytte Crediteus er helt gratis, og Crediteus er uvildig i forhold til dit valg af lån.

Låneudbydere konkurrerer indbyrdes om dig som kunde, og Crediteus er her for at hjælpe dig med gøre processen nemmere. Bankerne og låneudbyderne er udmærket klar over, at deres produkter bliver sammenlignet med konkurrenternes. Det betyder, at renterne presses længere ned, og online lån har derfor ofte en meget lav rente.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Vi får banker til at konkurrere om dig

Fordi Crediteus indhenter lånetilbud fra mere end 25 banker og låneudbydere, så vil disse give dig deres bedste tilbud. Og hvorfor gør de så det? Fordi de ved, at de konkurrerer med andre låneudbydere, og de ønsker alle at få dig som kunde.

At indhente tilbud på denne måde, får derfor bankerne og låneudbyderne til at tilbyde deres mest konkurrencedygtige renter og priser. Og det er til din fordel. Så benyt dig af muligheden for nemt og hurtigt at indhente tilbud fra mere end 25 banker og låneudbydere.

Brug vores låneberegner hos Crediteus for at sammenligne lånetilbud fra mere end 25 banker og låneudbydere. Med dette enkle værktøj kan du nemt og bekvemt sammenligne lånetilbud hjemme fra din sofa.

På denne måde kan du sikre, at du vælger det bedste og billigste serielån, der passer bedst til dig og din familie. Og det vil give dig ro i maven at få styr på så vigtig en del af din økonomi. Der er desuden mange penge at spare for dig ved at sammenligne lånetilbud på denne måned.

Vær opmærksom på, at låneberegneren ikke giver dig et fuldendt svar, men giver dig et godt indblik i, hvordan nye lån er i forhold til hinanden. Derfor anbefaler vi, at du bruger den som et værktøj sammen med din sunde fornuft og almindelig rationalitet.

Vær bevidst om din økonomiske situation her og nu, men også på sigt, inden du optager et lån. Låneberegneren er behjælpelig på den måde, at den kan hjælpe dig med at vurdere, om lånet er realistisk for dig at tilbagebetale.

Serielån – FAQ

Hvad er et serielån?
Når du opretter et serielån tilbagebetaler du over en række betalinger. Kendetegnende ved et serielån er, at det er et variabelt lån samt at renten er en procentdel af restgælden. Det betyder, at renteugiften falder med tiden. Dette er især hjælpsomt for dig, hvis du på sigt vil have flere penge til forbrug. Vigtigt at vide er, at dit afdrag er det samme hver termin, så kun renten og den samlede afbetaling ændres.
Hvilket krav har du til at låne?
Hos Crediteus skal du minimum være fyldt 18 år for at optage et lån, men for enkelte af de pengeinstitutter vi samarbejder med er alderskravet højere. For at låne penge i Danmark, skal du desuden fremvise en dansk folkeregisteradresse, dansk telefonnummer, en dansk bankkonto samt bevis på fast indkomst. Hvis du ikke har fast indkomst er chancen for at få bevilget et lån relativt lille. Du skal derudover også have et gyldigt NemID.
Hvad er ÅOP?
ÅOP er et begreb du sikkert har hørt ofte, men måske ikke helt har forstået betydningen af. Men det er et af de vigtigste begreber i forbindelse med optagelse af lån. ÅOP er det fulde beløb, du skal tilbagebetale, og det står for "Årlige Omkostninger i Procent". Beløbet indeholder alle former for omkostninger i forbindelse med optagelse af enhver type lån. Dette gælder både løbende og engangslån, og vises som en årlig procentsats.
Lån penge trods RKI?
Nogle låneudbydere er villige til at udlåne penge til personer, der er registrerede som dårlige betalere i RKI. Du skal dog være opmærksom på, at når låneudbydere låner dig penge selvom du står i RKI, så løber de en større risiko. Dette afspejler sig i de højere renter og dårligere vilkår. Hvis du står som dårlig betaler, anbefaler vi derfor altid, at du får styr på eksisterende lån, inden du optager nye lån.
Hvor hurtigt kan jeg låne penge?
At låne penge med Crediteus kan være en hurtig proces, og ofte bliver din ansøgning behandlet indenfor en enkelt dag. Vær opmærksom på, at grundet lovændringer ved årsskiftet, er der en ventetid på 48 timer, før du kan acceptere lånetilbuddet. I disse 48 timer må låneudbyderen ikke kontakte dig med nyt lånetilbud. Efter de 48 timer skal du henvende dig til låneudbyder for at acceptere lånet. Denne regel er for at beskytte dig.
Hvilken type lån er bedst?
Der findes ikke et endegyldigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger nemlig af din personlige økonomi samt dine ønsker for lånet og tilbagebetalingen. Der findes mange rigtig gode lån, og der er med garanti et lån, der også vil passe til dig. Inden du optager et lån, bør du derfor have en oversigt over din egen økonomiske situation. Du bør også kende beløbet, du ønsker at låne - så hjælper vi dig med resten.

Du kunne også være interesseret i disse…