Virksomhedslån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Virksomhedslån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Virksomhedslån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Virksomhedslån til et væld af formål

Der kan være mange årsager til, at en virksomhed har brug for at optage lån

De fleste virksomheder i Danmark kommer på et tidspunkt ud for at have brug for at optage lån. Det kan der være mange årsager til. Nogle virksomheder skal bruge flere midler til opstart eller opkøb af en virksomhed, andre har brug for flere penge at vækste for. Eller måske ligefrem til at overleve for.

Et virksomhedslån adskiller sig ikke væsentligt fra andre typer af låntagere. Det er bare et lån, der bliver optaget af en virksomhed.

Produktionsvirksomheder har som regel behov for at udvide deres produktionsfaciliteter, når de vækster. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at optage lån til alt lige fra større lokaler, flere maskiner og nyere teknologi. Det er de færreste virksomheder, der lige kan gribe ned i kassen efter likviditet til sådanne udvidelser, og så er de nødt til at optage et virksomhedslån.

Den klassiske historie om iværksættere, der har alle ideerne, men ingen penge, passer også meget godt i kategorien af virksomheder, der behøver lån. Det er ikke så almindeligt i vore dage at have sparet hele beløbet op til opstart af en ny virksomhed.

Vigtigt at komme hurtigt videre

Har en virksomhed først besluttet sig for at låne penge til det formål, de nu engang har brug for, har de ikke tålmodighed til at forhale processen unødigt. Så er det om at komme fremad. Der findes en række af ansøgningsmuligheder alt efter, hvor lånet skal optages.

Hos Crediteus kan du som virksomhed optage virksomhedslån online med meget kort ansøgningsproces. Ved hjælp af låneberegneren er du hurtigt videre med etablering, udvidelse, flere produktionsfaciliteter, eller hvad dit behov er. Alle former for virksomheder kan benytte vores låneberegner og komme hurtigt videre.

Lån til etablering af virksomhed

Har du brug for et virksomhedslån for at etablere dig, er det en lille smule sværere, end hvis din virksomhed har eksisteret i mange år og har en vis omsætning. Heldigvis er der en række långivere, der gerne tilbyder virksomhedslån til nystartede. Dem bliver du også præsenteret for via vores låneberegner.

Endelig er der den mulighed, at du ansøger om et almindeligt forbrugslån, som du derefter kan bruge på at investere i etablering af din virksomhed.

Virksomhedslån uden sikkerhed

Der er mulighed for at optage et virksomhedslån uden sikkerhed, hvor du ikke behøver stille nogen garanti eller andre former for sikkerhed. Du kan i disse tilfælde bruge lånet til lige, hvad du vil.

Når der ingen grænser er for anvendelse, kan man kalde det et virksomhedslån til fri afbenyttelse.

Dog vil det i disse tilfælde være nødvendigt, at du hæfter personligt. Så er du det, man kalder selvskyldnerkautionist. Når alt kommer til alt, er din personlige kreditværdighed lige så vigtig som din virksomheds. Mange har den opfattelse, at ”uden sikkerhed” betyder, at man ikke hæfter personligt for noget som helst. Det er altså ikke rigtigt.

Kassekredit

Som det også er tilfældet med din privatøkonomi, kan du som virksomhed løbende have behov for at låne penge. Derfor kan du med fordel etablere en kassekredit, der kobles til din virksomhedskonto.

Der er mange fordele ved en kassekredit:

Med en kassekredit behøver du aldrig tænke på at betale afdrag. Desuden betaler du kun rente i de perioder, hvor du trækker på kassekreditten.

Virksomhedslån i form af et investeringslån

Dette er nok det mest normale lån til mindre virksomheder. Som navnet antyder, anvendes dette lån til at investere i virksomheden med. Generelt er formålet med at låne at opnå vækst. De fleste virksomheder er nødt til at investere for at generere større omsætning og profit.

Mest almindeligt er det at investere i inventar, køb eller udvidelse af lokaler, personale, produktionsmaskiner, markedsføring og udvidelse af markeder.

IværksætterlånMange forveksler virksomhedslån med iværksætterlån. Det er ikke det samme. En iværksætter, der ikke er i gang i eget firma endnu, kan ikke optage et virksomhedslån. Til gengæld kan en iværksætter, der har været aktiv i sit firma i nogle år, sagtens optage et virksomhedslån.

Det er altså forkert at sammenligne lån til iværksætteri med finansiering af opstart af virksomhed, som ikke er det samme.

Kan alle optage et virksomhedslån?

En forudsætning for at optage et virksomhedslån er, at din virksomhed kan erklæres kreditværdig. Hvis du derudover hæfter personligt for lånet, skal du også selv være kreditværdig.

Generelt er der følgende krav til din virksomhed og dig:

  1. Du skal være en dansk virksomhed med dansk CVR-nummer
  2. Virksomheden skal kunne erklæres kreditværdig af långiver
  3. Enkelte långivere forlanger, at din virksomhed er mindst ét år gammelt
  4. Du må ikke stå i RKI eller Debitorregistret (hvis du driver enkeltmandsvirksomhed)
  5. Generelt skal din virksomhed kunne fremvise en vis årlig omsætning, der typisk er over en halv million kroner
  6. Mange långivere forlanger, at du og din eventuelle partner hæfter personligt for lånet

Generelle overvejelser forud for ansøgning om virksomhedslån

Når du først har besluttet dig for at skulle ud og låne penge til din virksomhed, kan det nærmest kun gå for langsomt. Men slå koldt vand i blodet. Du bør være helt sikker på, at du har forstået betingelserne for lånet, før du skriver under på noget som helst.

Skriv ikke under, før du har sat dig helt ind i følgende:

Når du har indtastet dine ønsker og behov i vores låneberegner, vil du se, hvem der umiddelbart kan tilbyde dig det bedste virksomhedslån. Dyk ned i betingelserne hos hver enkelt låneudbyder, før du endeligt beslutter dig. Husk også at have en plan klar for, hvordan du kan betale lånet tilbage.

Et par gode råd, før du ansøger

Der er gode muligheder for, at du kan spare penge, hvis du går frem efter disse fire trin:

Hav en plan og læg et budget

Gør et grundigt forarbejde med en realistisk forretningsplan og budget for din virksomhed. Derved viser du låneudbyder, at du er seriøs og har styr på tingene. Det udløser ofte et billigere virksomhedslån.

Lån ikke mere, end hvad du har brug for

Jo flere penge, du låner, jo flere renter skal du betale. Så hold dit lån på det lavest mulige niveau, så du kan spare penge til unødige renter.

Vælg så kort løbetid som muligt

Minimerer du låneperioden, minimerer du også lånets samlede omkostninger. Det siger sig selv, at jo kortere perioden er, hvor lånet akkumulerer renter, jo billigere bliver det. Vær dog realistisk og vælg ikke så kort en periode, så du ikke har penge til de månedlige afdrag.

Sammenlign de forskellige tilbud

Vores låneberegner har gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige låneudbyderes tilbud. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at gennemgå de enkeltes krav og betingelser.

Der er ikke noget hurtigt svar på, hvilket virksomhedslån, der er bedst for dig og din virksomhed. Det kommer helt an på din virksomheds økonomi, din privatøkonomi og hele din livssituation. Derfor kan man aldrig sige noget generelt om, hvilket lån der er det bedste for netop din virksomhed.

Renter og øvrige afgifter

Overordnet er det umuligt at give et klart svar på, hvad udgifterne til et virksomhedslån er. Det afhænger meget af, hvem du låner af. Naturligvis er renten vigtig, men der er mange andre ting at tage med i betragtning. Foruden renten er der adskillige andre afgifter, som långiver beregner.

Ansøgningsafgift

Pas på med dem, der beregner den. Det er i reglen kun useriøse udbydere, der tager denne afgift blot for at ansøge om et virksomhedslån.

Afgift for indfrielse før tid

Det er en afgift, du betaler, hvis du og din virksomhed tilbagebetaler lånet før tid. Vær opmærksom på, at det her kan dreje sig om meget høje omkostninger.

Adviseringsafgift

Nogle beregner sig denne afgift blot for at sende fakturaen på afdraget. Tjek, om din valgte udbyder beregner sig denne afgift.

Oprettelsesafgift

En afgift, som de fleste låneudbydere beregner sig for at give et lån. Afgiften kan være op til fem procent af det lånte beløb.

Rente på virksomhedslån

Renten udtrykkes normalt som en procentsats af det udestående lån. Den varierer meget, så tjek ved de forskellige udbydere.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Tilbagebetalingsplan

Det er altid en god idé at have en plan for, hvordan lånet skal tilbagebetales, og det behøver ikke være raketvidenskab – lav blot en helt enkel opstilling. Du kan finde masser af gode råd og skabeloner på nettet, men de kan godt være lidt indviklede at forstå for uindviede.

Sæt dig ned og tænk din virksomheds fremtidige situation igennem. Tænk bredt, inkluder alle parametre og muligheder. Husk at have luft i dine beregninger, både til den ene og den anden side. Hvad sker der, hvis du mister en kunde? Eller hvis du skal betale dagbøder? Og hvad nu, hvis du bliver syg i en periode?

Jo flere ting, du er forberedt på, jo større er sandsynligheden for, at du får bevilget dit virksomhedslån. Og dermed også for, at du får succes med dit forehavende i fremtiden.

Du kunne også være interesseret i disse…