Privatlån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Privatlån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge online nu.

Privatlån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Privatlån hurtigt og nemt

De låneudbydere, som er kommet på markedet, er klar med en hurtig og en tydelig service for mindre lånebeløb med en kort løbetid, og de giver dig svar hurtigt.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find det bedste privatlån til dig lige her

Find det bedste privatlån til dig lige her. Et privatlån optages af den enkelte forbruger og bruges typisk til at opfylde et forbrugsbehov. Der er mange muligheder, når det kommer til lån. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde det lån, der passer til dig og dine behov. Vi har derfor gjort det nemt for dig, og du kan meget let sende en uforpligtende ansøgning og vælge lige præcis det lån, som passer til dig og din situation.

Hvad er et privatlån?

Som navnet måske allerede har afsløret, så er privatlån til at finansiere personlige formål. På den måde adskiller det sig altså fra virksomheds- eller erhvervslån, men har mere tilfælles med forbrugslån eller kassekredit, da disse også er til privat forbrug.

Det betyder også, at et privatlån muligvis kan være passende for dig, hvis du har brug for et fleksibelt lån eller et lån, hvor du hverken skal stille bil eller bolig til sikkerhed. Låneudbyderen vil heller ikke kunne diktere, hvad pengene skal gå til. Det betyder dog ikke, at der er nogen grund til at sløse med pengene. Vi vil stærkt anbefale dig, at du har tænkt nøje og længe, inden du optager et privatlån.

I denne artikel kan vi give dig flere oplysninger omkring, hvornår et privatlån online ville kunne gavne dig. Vi viser dig også, hvordan du kan få det billigste, hvis det bliver nødvendigt.

Find det bedste privatlån i 2022

Er du tvivl om hvordan du finder det bedste privatlån lige nu? Der er tusindvis af låneudbydere online, så hvor finder man så det bedste lån? På mange sider kan man heldigvis sammenligne flere forskellige tilbud fra førende danske finansinstitutter. På den måde kan man finde det billigste lån på markedet netop nu. Det sparer både tid og ressourcer, og sikrer en det billigste lån. På den måde kan man få endnu mere mellem hænderne til det man står og mangler allermest.

Optag et privatlån og få pengene udbetalt samme dag

Med et privatlån kan du hos mange kreditselskaber få pengene udbetalt samme dag. Du kan ansøge nemt og enkelt online og få svar på bare 5 minutter. Det eneste du behøver for at ansøge er dit NemID. Mange låneudbydere tilbyder lån uden sikkerhed.

Når du søger online, får du tilbud på lån mellem 1000 til 500 000 kr. med udbetaling samme dag. Du bliver også guidet igennem de forskellige lånetyper, så du kan blive klogere på, hvilket lån der passer dine kriterier perfekt. Find det billigste og bedste privatlån med få klik online, og grib muligheden for at udleve dine drømme i dag!

Sådan kan et denne lånetype bruges

En af de mest populære former for privatlån er samlelånet. Dette er begreb for, at man samler en masse små lån på ét sted. Mange gør det først og fremmest for at have et bedre overblik over deres økonomi, da de ellers kan være svære at holde styr på. Dernæst kan der være mange penge at spare på administrations- og faktureringsgebyrer, da du betaler det til ét sted i stedet for en håndfuld (eller to) steder.

Andre former for privatlån inkluderer forbrugslån og kassekreditter. Kassekreditten er dog et fleksibelt økonomisk råderum, hvor du kun betaler, hvis den bruges. Forbrugslånet er et fastsat beløb over en bestemt tidsperiode, og som betales af månedsvis. Kassekreditten er derfor egnet til korte forløb, mens forbrugslånet er til længere låneperioder.

Du vil dog se, at nogle større banker i Danmark tegner en forskel mellem privatlån og forbrugslån, hvor den sidstnævnte er alt over 100.000 kroner og med en typisk lånetid på ca. 10 år. Her ville privatlån være alt under 100.000, om end det er til indskud til bolig, bryllup, drømmerejsen, boligrenovering eller noget helt femte.

Banken eller online privatlån

Når du skal tage et lån, har du altid muligheden for at gå ned i banken eller finde et online. Ligegyldigt, hvilken af muligheden du vælger, bør du tænke dig godt om.

Hos din bank kender de din økonomi og kan have enten flere spørgsmål eller krav til dit lån på baggrund af dette. Det kan være både positivt og negativt. Og der kan være flere personlige grunde til, at man ikke ønsker at involvere banken. Men selv hvis du overvejer at gå den vej, kan det være smart at hente lånetilbuddene her fra Crediteus, inden du booker en samtale med din rådgiver. På den måde viser du banken, at du allerede har sat dig ind i låneomkostningerne. Du vil også have et bedre sammenligningsgrund at forhandle på.

Hvis du sender en ansøgning om tilbud på privatlån her, så får du svar inden for kort tid, og de er helt uforpligtende. Du binder dig altså ikke til noget ved bare at se lånetilbuddene. Hvis du ønsker at tage et af disse med det samme, skal du først udfylde få oplysninger om dig selv og underskrive via NemID. Det hele kan gøres derhjemme fra stuen.

Hos banken kan der være en del mere papirarbejde i forbindelse med et privatlån og oftest vil banken heller ikke indgå en aftale uden et fysisk møde, som skal arrangeres inden for bankens åbningstider. Og selvom banken før i tiden oftest var stedet med det billigste privatlån, så er det langt fra tilfældet i dag, hvor online privatlån er blevet utroligt konkurrencedygtige.

Hvordan findes det bedste privatlån?

Det bedste privatlån er det, der passer til dit behov. Udover det vil det selvfølgelig også være det lån, der har den laveste rente. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvad dette lån skal bruges til. Er det en ferie? Et tandlægebesøg? Eller tilskud til en ny lejlighed? Det er meget vigtigt at tage en beslutning om vigtigheden af det her lån. Det kan du læse mere om.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at tage privatlån?

Fordelen ved at tage et privatlån er, at det er et hurtigt og effektivt lån. Du får ofte pengene ind på din konto samme dag – medmindre det er et meget stort lån. Derudover er ansøgningerne generelt nemmere at udfylde, end hvis du eksempelvis skal låne ved din bank. Det kan dog også gøre, at lånevurderingen bliver mere ukritisk, og det derfor ikke er garanteret, at du ville blive accepteret af en bank. Denne årsag kan dog også gøre det attraktivt at låne penge på denne måde.

De gode ting

De mindre gode ting

Hvorfor skal du vælge et privatlån?

Et godt argument for at vælge et privatlån er, hvis du står med et akut behov for et lån. Pengene kommer hurtigt ind på din netbank, og du vil kunne bruge dem samme dag i de fleste tilfælde. Derudover kan det være, at du ikke har mulighed for at gå til din lokale bank og låne, hvilket også kan resultere i, at du vælger denne slags lån. Det er ikke til at sige, hvad der er bedst; det er op til den enkelte at vælge.

Derudover er der et ret højt loft på, hvor meget du kan låne. Det gør det meget attraktivt, da du kan låne alt fra 500 kr. til 500.000 kr. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge pengene til. Ved en normal bank vil de være meget opmærksomme på, hvad et eventuelt lån skal bruges på. Når du låner via et institut, der udsteder privatlån, vil der ikke være samme fokus på, hvad du personligt skal bruge lånet til. De kan dog sagtens spørge ind til det.

Hvad skal du overveje ved et privatlån?

Det er en god idé at være velovervejet, når der skal tages et privat lån. Det, der først og fremmest skal overvejes, er din nuværende økonomi. Har du råd til at kunne betale lånet tilbage? Ofte vil de kræve høje renter, og du bør se på, om du har råd til at kunne betale af på lånet i løbet af relativ kort tid. Jo længere tid, der går, jo højere bliver renterne, og det vil den endelige tilbagebetaling også blive.

Der bør også tænkes på, hvad dette lån kan have af konsekvenser for fremtiden. Hvis du tager et privatlån, kan det i yderste tilfælde gøre, at du længere ude i fremtiden ikke kan tage almindelige banklån. Dette vil være situationen, hvis lånet misligeholdes, og der ikke betales tilbage som aftalt. Af denne årsag er det godt at overveje, om du virkelig står og mangler de kontanter, der skal bruges til det du ønsker, eller om det eventuelt kan vente. Er det noget, du selv kan spare op til?

Huskeregler for lån til privat forbrug

Som et forsøg på altid at give gode økonomiske råd har vi her på Crediteus forsøgt at samle nogle vigtige punkter for privatlån.

  1. Overvej, og så overvej det igen. Vores første råd til  kunderne er altid, at de overvejer lånet engang til. Inden de for alvor går i gang med processen. Det betyder ikke noget, om det er et forbrugslån eller et billån, men det er altid en god idé at stoppe og spørge sig selv – har jeg virkelig brug for dette?
  2. Planlæg og lav et budget! Et lån skal være et middel til at hjælpe ens finansielle situation, ikke forværre den. Derfor er der yderst vigtigt, at du er realistisk omkring dine indkomster og udgifter, mens du nedskriver dit budget. Ellers risikerer du, at du skal ud og finde ekstra penge oven i dit privatlån. Samtidig bør du heller ikke låne et større beløb end højst nødvendigt, da du ellers kan støde på større gebyrer på længere sigt.
  3. Hvis du ender op med at tage et lån, bør du tilmelde dig Betalingsservice samme dag. Så får du betalt til tiden uden problemer (ingen bøder), og du undgår at skulle betale giro eller administrationsgebyrer.
  4. Hvis du på nuværende tidspunkt er registreret i RKI, skal du også forberedt på, at din ansøgning muligvis ikke bliver godkendte. Denne type registrering kan nemlig have vidtrækkende konsekvenser for din mulighed for at optage privatlån. Koncentrer dig i stedet om at få afbetalt den resterende gæld. Ræk eventuelt ud til dem, der formynder den for at høre, om I kan lave en bedre aftale.

Brug en god lånesammenligner

Hvis man ønsker at optage et privatlån, er det vigtigt at skabe sig et godt overblik over mulighederne. På hjemmesiden Crediteus.dk er det nemt at finde de aktuelle tilbud, som markedet lige nu udbyder. Man indtaster sit lånebehov og andre oplysninger i et let tilgængeligt ansøgningsskema, og på få minutter har man fået ansøgningen behandlet og forhåbentligt fået sit tilsagn om et privatlån.

Se på behov og tilbagebetalingsevne

Man vil via Crediteus.dk altid modtage mindst 15 tilbud, som listes op, så man tydeligt kan sammenligne dem og se, hvilket tilbud der bedst matcher ens behov og pengepung. Og det er vigtigt at have begge ting in mente, når man afsøger markedet for lån. Når man låner en sum penge, skal man altid have for øje, at den sum også skal betales tilbage til udbyderen igen, og man skal derfor ikke låne mere, end ens tilbagebetalingsevne rækker til. En god sammenhæng mellem de to ting giver tryghed i hverdagen, fordi man ved, at man kan holde den låneaftale, som man indgår med en udbyder af lån.

Overordnet set er der to måder, hvorpå du kan finansiere et lån til en privat: Du kan vælge et privatlån med eller uden udbetaling. Hvis du har mulighed for privatkøb med udbetaling, så vil det naturligvis gøre lånet privatligere, da det samlede beløb sænkes, og renten på privatlånet bliver lavere – og jo større, jo bedre.

Hvis du ikke har råd til at betale en del af privaten selv på købstidspunktet, så vil privatens samlede pris være finansieret af privatlån, og det kaldes dermed et privatlån uden udbetaling. Ulemper ved privatlån uden udbetaling kan være, at du skal leve op til striksere krav for at få lånekreditten, og din månedlige ydelse vil være høje end med udbetaling.

På den anden side er fordelene ved et privatlån uden udbetaling, at du ikke behøver forudgående kapital eller en høj opsparing, hvis du står og skal bruge en privat inden for en relativ kort periode. I stedet vil banken finansiere udbetalingen, som du vil betale tilbage i det tidsrum, som passer din finansielle situation, og som du har aftalt med låneudbyder. Det vil sige, at du kan få en variabel eller fast rente til privatlånet.

Fakta om privatlån, du bør holde in mente

Der er et par faktorer, som de fleste privatsælgere måske ikke nævner for dig i første omgang, men at du, som forbruger, bør og skal overveje, inden du tager et privatlån.

Den første faktor er, hvor lang tid du regner med at have privaten. Det er vigtigt, at du ikke optager privatlån med en længere tilbagebetalingsperiode end privatens eventuelle levetid, da du ellers risikere at skulle betale af på to privater, hvis du på et senere tidspunkt vælger at købe ny privat igen.

Desuden bør du også overveje, hvor mange kilometer du vil komme til at køre i den, da det kan blive afgørende for privatens værdi over tid. Desuden kan værdiforringelse efter ejerskab også have stor betydning, og du bør derfor snakke med din privatforhandler om dette.

Flere fordele ved et privatlån

Hvis du vælger at købe ny privat i stedet for brugt, så vil du typisk opleve, at du får reduceret dine udgifter til brændstof markant, da nyere privater kører meget længere pr. liter. Og på den måde skåner du endda også miljøet for unødig benzinspild. Hvis du vælger at investere og købe ny hybrid- eller elprivat, vil du kunne skåne miljøet endnu mere.

En anden klar fordel ved et privatlån med lav rente er, at renter og omkostninger typisk er noget lavere end på forbrugslån. Årsagen skal findes i det faktum, at kreditorerne har sikkerhed i din privat. Så hvis du skal ud at købe ny privat, og du ikke har pengene nu og her, så er det altså en klar fordel at optage et privatligt privatlån frem for f.eks. et forbrugs- eller kviklån.

Find et godt tilbud på et privatlån, og ansøg let og enkelt

Har du allerede bestemt dig for, om du vil købe ny eller brugt privat, og mangler du nu kun at finde det rette privatlån? Her hos Crediteus gør vi det lettere for dig at finde et godt tilbud på privatlån.

Når du skal ud at finde det rette privatlån, tænke du sikkert: “Hvor meget kan jeg låne til privaten?”. Her er der en række faktorer, du skal holde øje med:

Når du har gjort dig grundige overvejelser, så vil du kunne se forskellige låneudbydere her på siden og sammenlign lån på privaten, så du finder det bedste tilbud om danske privatlån til dig. Og så er der kun tilbage at gå i gang med låneansøgningen.

Husk, at du skal have dit NemID og andre personlige oplysninger klar. Selve ansøgningsprocessen er typisk let og ligetil, men afsæt gerne et par timer, så du sikrer dig, at alle oplysninger udfyldes korrekt. Husk at der altid foretages en individuel kreditvurdering, og at det ikke er sikkert, du godkendes til optagelsen af privatlånet.

[/gray_bg_section]

Gode råd, samt tips og tricks

Drømmen om en ny privat nærmer sig med hastige skridt, men det er vigtigt, at du ikke gør noget overildet. Alle lån bør tages på baggrund af din individuelle økonomiske situation, og du bør derfor også være opmærksom på følgende råd:

Og således kom vi hele vejen rundt om emnet, privatlån online. Vi håber du er blevet meget klogere, samt at du føler dig godt klædt på til dit næste privatkøb. Held og lykke – og god køretur!

Du kunne også være interesseret i disse…

Vi får bankerne til at konkurrere om dig

Når bankerne skal konkurrere om dig, er det renten, der vil komme i fokus. Det, der er afgørende, er, hvilken bank der tilbyder laveste rente. Derudover kan løbetiden også være væsentlig, da det er et udtryk, for hvor lang tid det vil tage for dig at betale det hele tilbage. Mange af disse bankinstitutter vil derfor kæmpe om din opmærksomhed ved at sænke renterne mest muligt. Derudover reklamerer mange af dem med en hurtig svartid på ansøgningerne, da det også kan være tillokkende for nye kunder.

Privatlån – FAQ

Er det risikofyldt at tage disse lån?
Det kan være risikofyldt, da mange ikke altid er klar over, hvad tilbagebetalingen består af. Der er rigtig meget der skal læses med småt, og mange ved ikke helt hvad bestanddelene i beløbet egentlig betyder. Dette kan skabe forvirring, og derfor vil et privatlån i nogle tilfælde kunne kategoriseres som værende risikofyldt. Det er i hvert fald vigtigt at overveje lånet nøje. Det kan her være en god idé at spørge en fagperson til råds.
Hvor gammel skal du være?
Som udgangspunkt skal du være 18 år for at kunne optage lån. Ved studielån kan du som 18-årig sagtens optage lån på denne måde. Ved et privatlån er dette også gældende. Dog er aldersgrænsen oftest sat til 21, da det menes, at man ikke er gammel nok til denne slags lån, når man er under 21 år. Det vurderes derfor, at du skal vente med at optage et pengelån på denne måde indtil da.
Hvem kan du rådgive dig hos?
Du kan altid konsultere dig med din bank omkring lån. Der findes ikke nogen bestemt hjemmeside, der specialiserer sig i rådgivning ved privatlån. Derfor kan det være din bank eller en nær person i din omgangskreds, der er uddannet inden for dette område. Det kan eventuelt også være en almindelig bankrådgiver eller en revisor. En, der er inden for et erhverv, der har at gøre med økonomi, som kan rådgive fagligt.
Hvilket beløb er klogest at låne?
Dette afhænger meget af behovet hos det enkelte individ. Det maksimale lånebeløb kan være meget varierende hos de forskellige udydere. Hvis du er i den yngre målgruppe, vil det være klogest at starte med at lavere beløb, så du ikke hæfter dig for meget. Det vil være nemmere for dig at betale tilbage, og det vil være mere overskueligt end de højere kontantbeløb. Spørg altid andre til råds, hvis du er ung.
Hvor mange tager privatlån?
Hver 5. dansker siges faktisk at tage privatlån. Det er generelt en stor del mellem 20-29 år der tager disse lån, da det er nemt og let tilgængeligt. Det kan være fristende for aldersgruppen, da det er utroligt ubesværet at optage et sådan lån. Dette er faktisk en ret høj procentdel af danskerne, og derfor kan man jo spørge sig selv, hvad frygten for at tage det i første omgang egentlig er.