Lån til rejse

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Lån til rejse

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån til rejse | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lad drømmen gå i opfyldelse med et lån til at rejse for

Lån til rejse i dag og flyv i morgen

I krisetider har vi en tendens til at rykke sammen i bussen og spare på pengene. Det er som regel sådan, de fleste mennesker reagerer på svære livsomstændigheder. Men måske skal vi forsøge at leve, som vi plejer, til krisen letter igen. For eksempel tage på ferie og rejse ud i verden.

Er der lavvande på bankkontoen, er rejser og ferier måske ikke det første, du tænker på. Her er det de daglige udgifter, du har fokus på. Men kommer du nogensinde afsted, hvis du først skal have sparet op? Har du overvejet at optage et lån til en rejse, så du kan komme på drømmerejsen lige nu?

Lån til rejse

De fleste har prøvet at falde over annoncen på den rejse, de har gået og drømt om i mange år, lige når der er allermest lavvande i kassen. Hvis det er nu, du har mest brug for at komme væk fra hverdagen, er der hjælp at hente. Det er nemt at låne til at rejse for, hvis du afsøger markedet og finder de bedste tilbud.

Der er ingen, der siger, at du behøver at indlogere dig på 5-stjernede hoteller og køre i limousine hver dag. Oplevelserne ved at rejse handler normalt om mange andre ting. Fremmede kulturer, lokalbefolkning, andre landes historie og selve oplevelsen af at være hjemmefra. Det behøver slet ikke være så dyrt.

Der er flere muligheder for lån til rejse

Afsøg først markedet og find ud af, hvad der er af typer af lån. Dernæst skal du holde de forskellige typer af lån op mod dine behov og ønsker. Naturligvis spiller lånevilkår også en væsentlig rolle.

Sørg eksempelvis for ikke at låne mere end højst nødvendigt. Der er ingen grund til at betale for meget for lånet, og det vil du nemt gøre, hvis du låner mere, end du skal bruge. En bustur til Harzen koster ikke det samme som et krydstogt gennem Panamakanalen.

Hvis du vælger krydstogtet, kan du overveje et forbrugslån med lang løbetid. Så har du god tid til at indfri lånet, og du skal ikke tænke i økonomi, lige når du er kommet hjem fra rejsen. Du skal selvfølgelig have i baghovedet, at der løber renter og gebyrer på i hele lånets løbetid.

Lån til rejse kan også være i form af et privatlån eller måske en kassekredit. Hvad du skal vælge, afhænger i høj grad af dine behov og af, hvad du ellers har af økonomiske forpligtelser lige nu. Crediteus’ låneberegner er et godt værktøj til at hjælpe dig med at afklare forskellene. Husk også, at du her altid kan bede om uforpligtende lånetilbud.

Ingen krav om øremærkning

Det er helt op til dig selv, om du bruger dit lån til rejse til at betale for hotellet, til flybilletter eller til lommepenge. Hvis du er til campingferier, kan du også bruge lånet til at betale for vejafgifter på motorvejene i Europa eller til afgifter på campingpladserne.

Kort sagt er lån til rejse jo faktisk bare et forbrugslån, som du har lov til at bruge præcist, som du har lyst til og behov for. Pengene er ikke øremærket til rejser, som det eksempelvis er tilfældet med boliglån, der altid skal bruges på bolig. Der er store fordele forbundet med ikke at have restriktioner på sine lån.

Hvis du oplever uforudsete udgifter undervejs på din rejse, kan du have brug for at låne penge her og nu. Måske er din kuffert ikke kommet med flyveren, og du har akut brug for tøj og andre personlige ting. Det kan også være, du får stjålet alle dine penge, og hvis det sker, kan du få et strakslån hos Crediteus.

Via Crediteus’ låneberegner kan du få en idé om, hvad det vil koste at låne til din rejse. Prisen fastsættes ud fra en række kriterier, som du selv sætter. Naturligvis er det afgørende, hvor meget du vil låne, men også tilbagebetalingstid er væsentlig.

Du må prøve dig lidt frem med låneberegneren. Husk også at tage dine øvrige personlige forhold i betragtning, såsom økonomi, civilstand, jobsituation og deslige.

Fordele ved lån til rejse hos Crediteus

Når dit lån er godkendt, er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene til. En af de mange fordele ved Crediteus’ låneberegner er, at hele processen går lynhurtigt. Du sidder ikke over for en bankrådgiver, der bliver ved med at spørge ind til, hvorfor du har brug for et lån til rejse.

Ansøg fra din mobiltelefon og få lånet udbetalt samme dag, det bliver godkendt. Du får hermed en nem og enkel ansøgningsproces, en straksoverførsel, og et lån uden krav om sikkerhed.

En rejse kræver planlægning – især hvis du rejser for lånte penge

Som i så mange andre livssituationer bør du lægge et budget for din rejse, så du har et overblik over, hvad du skal bruge. Og dermed låne. Husk også at tage højde for, at der kan opstå et akut behov undervejs.

Budgettet over din rejse bør som minimum indeholde følgende punkter:

Hvad kunne opstå akut, som du skal tage højde for?

Der er store plusser ved at lægge et realistisk budget før afgang. Ingen ønsker at stå midt i en rejse og løbe tør for penge. Omvendt er det også ærgerligt at optage for store lån til rejsen, så du skal afdrage unødigt meget og længe på et for stort lån.

Feriepenge

Hvis du har et arbejde, er du berettiget til at optjene feriepenge. Det gælder, uanset om du er fuldtids-, deltids- eller kontraktansat. Skulle du i en periode være på dagpenge, optjener du faktisk også feriepenge. Tjek med din arbejdsgiver, hvor meget du får i feriepenge, det afhænger lidt af de forskellige overenskomster mellem din arbejdsplads og dit fagforbund.

Hotel og forplejning

De fleste fokuserer på selve rejsens pris, når de skal vælge destination. Men det er meget vigtigt også at lægge et budget for, hvad det koster at leve på stedet. Hvad koster et måltid mad på en restaurant på destinationen? Skal man købe drikkevand, eller kan man drikke af vandværksvandet? Det er ikke lige meget, om der er mulighed for at lave mad i ferielejligheden, eller om du er tvunget til at købe alle måltider ude.

Transport

Har du is i maven og kan vente til sidste øjeblik med at bestille din rejse, kan du have store fordele af at søge en afbudsrejse. Her skal du også ofte være fleksibel med hensyn til afrejsetidspunkt. Har du flyskræk, giver det sig selv, at transportformen i hvert fald ikke skal være med fly. Under alle omstændigheder skal du overveje grundigt, hvor høje transportomkostninger, du kommer ud for.

Vælger du alligevel fly, er vi så heldige at leve i en tid, hvor det er uhyre billigt at flyve sammenlignet med for år tilbage. Mange lavprisselskaber tilbyder flybilletter til priser, der lyder for godt til at være sandt. Hold dog øje med tilbuddene online, der kan svinge fra dag til dag.

Er du typen, der elsker at have den frihed, der ligger i at køre selv, bør du overveje at køre i egen bil. Det vil altid være billigere end at leje bil i udlandet. Hvis du da ikke lige foretrækker Tyrkiet eller Grækenland som destination, for så kan brændstofudgiften hurtigt indhentes af prisen for at leje en bil. I tilfælde, hvor du kører gennem Europa, skal du huske at medregne eventuelle motorvejsafgifter.

Tog og bus er også en mulighed. De fleste lande i Europa tilbyder højhastighedstog, som er et ganske udmærket alternativ til fly. Et ekstra plus ved toget er, at det forurener mindre end et fly.

Når du har overvejet alle disse parametre, går du til vores låneberegner og finder det bedste tilbud på dit lån til rejse. Det er uforpligtende, det er gratis, og så er vi 100% upartiske og gennemskuelige.

Uendelige muligheder for indkvartering

Som ung har du måske været på interrail eller backpacker rejse, hvor du kunne bo i en sovepose under en bro. Dengang sparede du gerne på både transportform og indkvartering for at få råd til fede oplevelser og god forplejning.

Behovene og ønskerne ændrer sig med årene. Med tiden foretrækker de fleste mennesker lidt mere behagelige senge, og de får også andre krav til at spise og drikke bedre. Det er altså ikke lige meget, hvordan din rejseform er, og det skal du tage højde for i dit budget.

Sandsynligvis virker det ganske overflødigt at gøre dig opmærksom på forskellene mellem de store byer. Men alligevel, husk at hovedstæderne skruer enhver form for priser op i et højere leje end andre storbyer. Til gengæld er der i disse hovedstæder større muligheder for at finde gode bed-and-breakfast steder.

Det hele findes i låneberegneren

Du finder svar på alle dine spørgsmål, når du bruger Crediteus’ låneberegner. Den er uhyre nem at betjene, og når du har indtastet dine ønsker og behov, kan du sammenligne tilbud fra adskillige långivere og banker. Der er ikke noget fast afdrag på online kredit, så du skal altid selv huske at betale det lånte beløb tilbage.

Vi sørger for, at du får tilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Så kan du i ro og mag udvælge det tilbud, der passer bedst til dig og din økonomi.