Rejselån nu

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Rejselån nu

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Rejsalån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hvad er et rejselån egentlig?

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskere elsker at rejse. Hvad end det gælder skiferie i Alperne eller stranden syd på, så rejser danskere gerne til både nær og fjern. Rejser findes altså i alle typer og priser. Men hvis man ikke kigger sig godt om, så kan sådanne ferier meget hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse.

Men hvis du er lidt i tvivl om, hvad definition af denne type lån egentlig indebærer, så er du ikke alene. Faktisk kan man sige, at rejselån kan være lige så mangfoldige, som danskernes rejsevaner. Betegnelsen dækker altså både ferielån til kortere ophold, storbysferie, skiferie eller udveksling i udlandet.

Strengt set kan man altså sige, at rejselånet oftest vil falde under kategorien som et privat forbrugslån. Her slipper du under normale omstændigheder for at stille sikkerhed og ikke vil blive krydsforhørt om, hvad du skal bruge pengene på helt præcist. Det er derfor mere fleksibelt end mange andre lånetyper. Men det betyder stadig ikke, at det skal pjattes væk – tværtimod Derfor vil vi også gerne opfordre til en ansvarlig tilgang til rejselån, som vi kommer nærmere ind på her i artiklen.

Hvornår bør man låne til rejsen

Til tider kan det føles som en nødvendighed. Måske står du og skal besøge familie, der er kommet i knibe i udlandet, eller du har et vigtigt jobinterview i udlandet. Andre gange kan det være for at komme væk fra hverdagen og trække vejret lidt igen. Det kan nogle gange være nødvendigt, så man ikke går ned, men sørger for at skabe mentalt overskud.

Her hos Crediteus anerkender vi, at hver enkelt person har deres unikke behov og kan stå i en unik situation, hvor der kan opstå et behov for et lån. Samtidig er det yderst vigtigt for os at understrege, at en sund økonomi må ligge over alle andre behov. Derfor skal du have tjekket og dobbelttjekket, at du har plads til at tage lånet i din økonomi. Der gør du bl.a. ved at:

 

Når du først har fået langt et bedre budget, finder du måske endda ud af, at lånet ikke er nødvendigt, eller at du faktisk kan betale det tilbage hurtigere end den låneperiode, som du først havde forestillet dig.

Sådan gør du rejsen endnu billigere

Som nævnt ovenfor kan vi hos Crediteus se mange gode grunde til at optage lån – men under ansvar. En del af det ansvar er, at man sørger for at gøre lånet så realistisk og så småt som muligt. Det betyder, at du bl.a. skal sørge for at mindske omkostninger. Når det kommer til rejselån, har vi altså et par tip, som du kan tage med på vejen.

Overblik – og i god tid

Det er vigtigt, at du tager dig god til at se, hvordan priserne for flybillet, indkvartering og generelle omkostninger ser ud for din destination. Man bør derfor starte flere måneder i forvejen, så man er sikker på, at man ikke betaler overpris. Brug eventuelt rejserelaterede sammenligningstjenester, da de ofte er hurtige og effektive.

Køb rejseforsikring

Det er super vigtigt med en rejseforsikring af flere grunde. Først og fremmest skal du sikre dit helbred, hvis der skulle ske noget uventet. For det andet kan det være med til at spare dig utroligt mange penge, hvis din rejse skulle blive aflyst, eller flyselskabet mister din bagage. Det kan gå hen og blive langt dyre ikke at have en rejseforsikring, end du havde regnet med.

Undgå datalogging

Hvis du ikke vil betale overpriser, så skal du sørge for at undgå, at flyselskaberne logger dine data. Det betyder, at du skal slette cookies i din browser. Du kan endda gå i inkognito-tilstand og gøre brug af en VPN, så du sikrer dig selv, at du får de billigst mulige rejsepriser.

Uforpligtende tilbud til rejselån

Ligesom du skal sikre dig det bedste og billigste rejselån ved at foretage en sammenligning, skal du gøre det præcis samme for dine låneudbyder – og det er her, at Crediteus er en stor hjælp. Hos os kan du indsende en gratis ansøgning, og derefter vil du få en 100% upartisk ovesigt over låneudbydere, som er villige til at låne til din låneprofil. Du vil kunne se præcis, hvad rejselånet kommer til at koste dig uden nogle skjulte gebyrer. Det lover vi, fordi vi sætter integritet højt.

Crediteus står klar til at hjælpe

Så hvad er fordelene helt præcis hos Crediteus? Vi har mange fleksible lånemuligheder, hvor du kan fx kan låne mellem 5.000-500.000 kr. Det kan du afbetale i en periode på op til 15 år. Vi tilbyder desuden en fordelagtig rentesats på fra 3,49% til omkring 7%, men det afhænger i sidste af ende af låneudbyderen.

Derudover har vi en hurtig og nem ansøgningsproces, hvor du kan skabe dig et overblik. Vi viser kun rejselån, som er en reel mulighed for dig, dine behov og din situation. Du laver nemlig kun én enkelt ansøgning, men modtager tilbud fra flere banker. Selvom du ikke skal stille sikkerhed eller bliver spurgt direkte til, hvad pengene skal bruges til, så opfordrer vi dig altid til, at du tager ansvar for en sund økonomi. Du kan fx følge nogle af de tips, vi nævnte ovenfor. Når du først har valgt, hvilket lån du gerne vil optage, kan du få pengene i hånden samme dag. Det er atypisk for mange af de andre online lån. Du kan hæve pengene uden bekymring og booke din rejse.

Hav dine personoplysninger klar

Når du optager et rejselån, er det dog ikke kun udregninger, du skal være klar med. For at låneudbyderne kan tage en endelig beslutning og estmering af låneforholdene, skal de bruge minimum information om dig: De vil gerne vide, hvordan månedlig indkomst efter skat ser ud, hvordan dit boligforhold er, om du er i job eller ej, og hvilken alder du har. Det er med til at skabe et billede af hele låneprofilen.

Sammen med disse oplysninger, så kan låneudbyder også tjekke om, du står i RKI. Hvis de indhenter information om, at du på nuværende tidspunkt står i RKI, kan du med højst sandsynlighed ikke få lov til at fortsætte med lånet. Her bør du i stedet række ud til din nuværende lånudbyder. Lad en plan med dem, så det betales af hurtigst muligt. Hvis du ikke står i RKI, vil du naturligvis ikke skulle døje med dette problem.

Til sidst, men ikke mindst skal du også kunne bekræfte din identitet. Ifølge dansk lovgivning bekræfter man sin identitet ved at bruge NemID-system. Det fungerer som en slags digital signatur, når du skriver under på låneforholdene for dit rejselån. Når det er gjort, vil pengene blive sikker overført til din officielle NemKonto. Derefter kan du rejse ud i den store verden.

Du kunne også være interesseret i disse…

De sidste ord inden afgang

Mange forskellige typer mennesker vil kunne befinde sig en situation, hvor et rejselån går hen og bliver en nødvendighed. Nogle gange haster det mere end andre. Vores råd er, at du bruger en sammenligningstjeneste til din rejse, ligesom vi hos Crediteus kan tilbyde dig en sammenligningstjeneste til rejselånet. På den måde skaber du dig et imponerende øjeblik, og du undgår at blive taget ved næsen.

Mange gange betaler du ikke kun af på selve lånet, da du også betaler omkostninger i forhold til at starte lånet. Der er bl.a. opstartsgebyr, tjenestegebyr, vedligeholdelsesgebyr og meget andet. Ved at bruge ÅOP (årlige omkostninger i procent) kan du lettere sammenligne lån, som på anden vis vil have vidt forskellige gebyrer eller afbetalingsmodeller.

Med vores ultrahurtige ansøgningsproces og låneberegner forsøger vi at gøre det så let som muligt for dig at finde det rigtige lån. Vi er her for at guide dig og hjælpe dig igennem, men i sidste ende er valget op til dig.