Lånetyper

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Lånetyper

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Lånetyper – Online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

Ansøg nu og få tilbud på forskellige lånetyper til dig

Hos Crediteus kan vi hjælpe dig med at ansøge om det rigtige lån, der passer til dig. Vi hjælper dig på vej til at ansøge og finde de lånetyper, der opfylder dine behov.

Vi giver dig overblik over de forskellige slags lån, du kan tage hos os. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at låne penge hos Crediteus, og derfor vægter vi integritet højt.

Crediteus tilbyder upartisk vejledning på baggrund af dine specifikke behov og lånetyper. Der er ingen skjulte gebyrer eller udgifter, når du vælger at låne penge hos os.

Hos Crediteus kan du sammenligne tilbud fra forskellige lånevirksomheder og banker, så du kan vælge, hvad der passer dig bedst. Det er gratis og helt uforpligtende at bruge denne service. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe.

Hvordan finder man de bedste lånetyper?

Noget af det vigtigste, når du vil låne penge, er et overblik over din økonomi og eventuel gæld. Brug gerne tiden på at gøre god research og spørg gerne din lokale bank til råds, når det handler om, hvad der er klogest for dig med hensyn til forskellige lånetyper.

Lånetypen afgør, hvor meget det vil koste dig at låne penge, og det er uanset, om lånet betales af efter en kort periode eller først efter en årrække.

Hos Crediteus har vi en låneberegner, der hjælper dig med at kunne få et overskueligt overblik over dine lån. Beregneren kan også hjælpe dig på vej til at vælge de rette lånetyper.

Beregneren er ikke et fuldkomment svar på dine spørgsmål, men kan være en start til at give et godt indblik i, hvordan nye lån ser ud i forhold til hinanden. Låneberegneren viser også, hvad du betaler i renter og gebyrer.

Fordele og ulemper ved lånetyper

Fordele og ulemper ved lånetyper kommer meget an på, hvilken slags lånetype det er. Med den rigtige vejledning og rådgivning kan du få hjælp til at gennemskue fordelene og ulemperne ved de forskellige lån.

Det er vigtigt, at du ved, hvilket lån der bedst egner sig til dit behov. Hvad er din situation i forhold til, hvordan pengene skal bruges? Det kan eksempelvis være til bil, bolig eller måske forbrugslån. Et af de traditionelle lån på markedet er fastforrentet lån, som er kendetegnet ved at have fast rente.

Fordele ved lånetyper

Ulemper ved lånetyper

Hvorfor skal du vælge en lånetype?

En lånetype er afgørende for dit lån og din økonomi. Det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg og derfor vælger den lånetype, der matcher dit behov, når du står og skal betale det tilbage engang.

Det skal især passe sammen med din indtægt, da muligheden for, at du kan betale beløbet tilbage til tiden, skal være eksisterende. Lånetyper og deres udvikling er forskellige i forhold til renter og fradrag, som man også skal være opmærksom på. Her kan man altid søge hjælp hos eksempelvis Skat.

Når du skal finde den lånetype, der passer dig, er det en god idé at få regnet ud, hvad det vil koste dig i samlede omkostninger. Et er, hvor højt et beløb man låner penge for.

Noget andet er prisen for at optage lånet. Prisen på et lån afhænger meget af de øvrige markedsvilkår. Det være sig hvordan renten bevæger sig i op- eller nedadgående retning. En måde, hvorpå man kan gøre sit lån mere stabilt, er ved at vælge fast rente i stedet for variabel.

Vær altid opmærksom på det med småt

Det kan være enormt fristende, når lånefirmaerne tilbyder dig lån med salgsbudskaber som ‘lån penge gratis’ eller ‘hurtigt lån, få pengene med det samme’. For det første er meget lidt gratis, og da slet ikke når det kommer til at låne penge. Det kan være en fordel, at man kan få sine lånte penge umiddelbart med det samme, men det betyder ikke, at det ikke koster noget at låne dem. Derfor anbefaler Crediteus, at du altid læser det med småt.

Alt det med småt er det samme som de gældende vilkår for lånet. Det er eksempelvis, hvor høj renten er, og om den er fast eller variabel. En fast rente betyder, at man gennem hele låneperioden altid har den samme rente.

Variabel rente vil derimod kunne gå både op og ned alt efter, hvordan det økonomiske marked ser ud i hele verden. Der er både for og imod for begge rentetyper, så du bør overveje nøje, hvad der er bedst for dig.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Lad bankerne konkurrere om at give dig den billigste lånetype

Crediteus gør alt det hårde arbejde for dig, når du skal finde ud af, hvilken lånetype du gerne vil gøre brug af. Det eneste, det kræver fra din side, er, at du tager dig tid til at indtaste de fornødne oplysninger i skemaet på Crediteus hjemmeside.

Bemærk, inden du starter, at det er altafgørende, at du ikke er registreret i RKI. Er du det, kan hverken Crediteus eller vores samarbejdspartnere hjælpe dig videre, og du bør i stedet tage kontakt til dine kreditorer for at lave en aftale.

Lånetyper – FAQ

Hvad koster det at bruge Crediteus?
Selvom det kan lyde for godt til at være sandt, så koster det ingenting at gøre brug af vores beregningsværktøj. Det koster heller ikke noget at få tilsendt tilbud på forskellige lånetyper fra vores samarbejdspartnere. Så længe du blot researcher og indhenter tilbud, er det gratis. Det begynder først at koste penge i det øjeblik, underskriften er sat på lånedokumentet og låneaftalen påbegyndes. Brug derfor gerne god tid på at se, hvilke lånemuligheder du har.
Hvem kan bruge Crediteus?
Er du fyldt 18 år, og er du ikke registreret i RKI, kan du som udgangspunkt bruge Crediteus. Når vi skriver 'som udgangspunkt', skyldes det, at der er nogle krav, der skal være opfyldt for, at vores samarbejdspartnere vil kunne tilbyde dig et lån. Det er blandt andet, at din økonomi skal kunne bære, at du tager et lån. Selvom lånet kan være i den mindre skala, ja så er der stadig afdrag, der skal betales.
Vil I vide, hvad jeg skal bruge pengene til?
Når du taster dine oplysninger ind i Crediteus låneværktøj, skal du ikke nogen steder angive, hvad du skal bruge pengene til. Hvis du ender med at sige ja til et af de tilbud, du får fra vores samarbejdspartnere, skal du ligeledes heller ikke fortælle, hvad du skal bruge de lånte penge til. Du kan dog med rette tænke på, hvilket lån der giver mest mening for dig at tage ud fra de mulige lånetyper.

Du kunne også være interesseret i disse…