Find et fastforrentet lån online nu

Et fastforrentet lån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Find et fastforrentet lån online nu

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på fastforrentet lån, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette fastforrentet lån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et fastforrentet lån.

Er tiden kommet til et fastforrentet lån?

I en tid, som den vi går igennem nu, hvor renterne er meget lave, har folk især tænkt i variabelt forrentede lån. Det gælder både ved huslån og ved forbrugslån, hvor man kan nyde godt af, at renterne i praksis er 0 procent.

Ved et variabelt forrentet lån følger renten på lånet de op- og nedture, som renten tager, og dette har i lang tid givet mange fordele, fordi renten har været lav.

Men det kan i mange tilfælde være en stor fordel at hjemtage lån med fast forrentning. Fast forrentning betyder, at renten på lånet er den samme hele lånets løbetid igennem, uanset om renten i øvrigt stiger eller falder i samfundet. Ved fast forretning ved man, hvad man har, om man så må sige – man ved nøjagtigt, hvad man skal betale hver måned som ydelse på sit lån, og det kan give en tryghed i ens økonomi, som man kan have stor glæde ved.

Fast forretning en fordel ved lave renter

Ligesom de lave renter har givet fordele ved variabelt forrentede lån, fordi tendensen har været, at renten er faldet over tid de senere år, så kan et fast forrentet lån på tilsvarende vis give fordele ved lave renter. De lave renter betyder nemlig, at man kan hjemtage lånet med en meget lav, fast rente, og så er man tryg gennem hele løbetiden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

Hvis du søger efter et fast forrentet lån, er det vigtigt at sammenligne lånetilbud fra forskellige udbydere af lån. Hvis du spørger din egen bank, vil det ofte være muligt at få et fast forrentet lån, men renten vil oftest ligge ret højt sammenlignet med andre lånetyper. Det kan også tage lang tid at få et lån i ens egen bank igennem systemet, og derfor kan man med fordel tjekke det øvrige lånemarked ud – både for at få tilbud om hurtigere lån og for at se, til hvilken lav, fast rente man kan få lånet hjemtaget til.

Crediteus.dk gør det enkelt

En god metode til at afsøge markedet for fastforrentede lån er ved hjælp af lånesammenligneren og -beregneren Crediteus.dk. På siden udfylder man et enkelt ansøgningsskema, hvor man opgiver sit lånebehov og en række forskellige oplysninger, og man modtager så en stribe lånetilbud i form af en oversigt, hvor man så kan vælge det lån, der passer bedst til ens behov og økonomi.

Crediteus.dk er en side, der har til formål at hjælpe forbrugeren til at få overblik over de muligheder for lån, som findes i forhold til det behov, som vedkommende har. Det er helt frit, om man vil benytte sig af de tilbud, man får, og der er aldrig skjulte gebyrer eller omkostninger i spil – så man kan trygt anvende siden og dens informationsmuligheder.

Nogle gange har man brug for, at et lån kommer hurtigt hjem. På Crediteus.dk vil man som regel opleve, at ens låneansøgning er behandlet inden for få minutter, og har man ekstra travlt, vil der ofte være mulighed for at kunne hæve lånebeløbet allerede samme dag. samtidig er Crediteus.dk en fri og uafhængig service, så du kan være sikker på, at de tilbud, der kommer, er udarbejdet på et sagligt og neutralt grundlag.