Afdragsfrit lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Afdragsfrit lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede et bestemt privatlån i tankerne, eller leger du kun med idéen om det? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på at låne penge nu.

Afdragsfrit lån – online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer i vores liv, hvor vi skal låne penge, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere som gør, at alt i vores verden går hurtigere. Den tid vi før brugte på at lave aftaler med banker i deres åbningstid, og når vi har fri fra arbejde for derefter at vente nogle gange i ugevis, er ikke længere nødvendig.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer, eller noget andet som ikke kan vente, så sker det med det samme.

Det er derfor, at der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, at der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Afdragsfrit lån – Find det bedste afdragsfrie lån gennem Crediteus

I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvad et afdragsfrit lån er. Du vil samtidig kunne læse mere om, hvilke fordele du kan opnå ved at vælge et online lån gennem Crediteus, hvor du blandt andet kan spare penge. Overvejer du at tage et lån, men hvor du samtidig gerne vil udskyde afdragende lidt, kan et lån uden afdrag være det helt rigtige lån for dig.

Hvordan finder man det bedste afdragsfrie lån?

Vil du gerne spare en masse tid og besvær, er det oplagt at søge et afdragsfrit lån gennem Crediteus. Her slipper du nemlig for selv at skulle finde en låneudbyder. Ofte klikker man sig bare ind på de øverste søgeresultater på Google. Det er dog ikke nødvendigvis de billigste, men blot de, der har betalt mest for at komme højere op på Google. Hos Crediteus får du et reelt indblik i priserne og et godt lånetilbud.

Positive og negative sider ved et afdragsfrit lån

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved at vælge et afdragsfrit lån. Fordelen er, at du ikke behøver at afdrage på lånet med det samme. Du får i stedet et vist tidsinterval, hvor du ikke behøver at betale af på selve lånet. Dette kan eksempelvis være praktisk, hvis du ved, at du står med få penge her og nu, men har flere penge mellem hænderne inden for en overskuelig fremtid. Det kan eksempelvis være grundet uforudsete udgifter, renovering af hus eller lignende.

Positive sider

Negative sider

Hvorfor skal man vælge afdragsfrit lån?

Der kan være flere årsager til, at et afdragsfrit lån passer bedst ind i dit liv og i din økonomi lige nu og her. Er det lidt stramt med pengene i den aktuelle måned, men ved du, at der snart kommer luft i økonomien igen, kan det være en fordel at tage et lån uden afdrag. På den måde kan du få luft i din økonomi og undgå økonomiske bekymringer. Du kan i stedet betale lånet af, når det passer ind i din økonomi.

Der er forskel på i hvor lang tid, de forskellige låneudbydere udbyder afdragsfrihed. Det er typisk sådan, at man betaler renter i hele perioden, også i den periode, hvor man ikke afdrager på lånet. Total set kan de samlede omkostninger derfor godt være højere ved et afdragsfrit lån, end hvis du afdrager med det samme. Har du mere luft i økonomien om et par måneder, er det måske værd at betale lidt ekstra samlet set og undgå røde tal på bundlinjen i indeværende måned.

Afdragsfrit lån gennem Crediteus betaler sig

Hos Crediteus er det nemt og bekvemt at finde det helt rigtige lån til netop dig på kort tid. Crediteus har et godt samarbejde med mere end 25 online banker og låneinstitutter.

Det er ikke Crediteus selv, der udbyder de lån som søges frem. Det er derimod de førnævnte låneinstitutter, der udbyder lån. Her kan du låne mellem 5.000 og 500.000 kr. Alle lån er uden sikkerhed – Det vil sige, at du ikke skal stille sikkerhed for lån fundet gennem Crediteus.

Du taster blot dine ønsker for et lån ind i skemaet, og så finder Crediteus lynhurtigt nogle gode lån frem, som matcher dine søgekriterier.

Listen er opstillet pænt og overskueligt, så du hurtigt kan sammenligne diverse lån og gøre brug af det lån, der er billigst, og som passer bedst til dine behov. I stedet for at bruge timevis på at finde et kvalificeret lån, kan du her finde et godt match på få minutter. Samtidig kan du spare penge ved at frasortere de dyrere lån.

Du kunne også være interesseret i disse…

Vi får banker til at konkurrere om dig

Endnu en stor fordel ved at finde et lån gennem Crediteus er, at der er stor chance for, at priserne er presset ekstra i bund, når de udbydes gennem denne side. Alle låneudbyderne ved nemlig, at de er i direkte konkurrence med de øvrige af Cresiteus´ samarbejdspartnere. De vil derfor gøre alt, hvad de kan for, at du skal vælge et lån fra dem. Dette gøres simpelthen ved at presse priserne ned og dermed forsøge at presse de øvrige låneudbydere ud på sidelinjen.

Afdragsfrit lån – FAQ

Hvad er ÅOP?
Når du kigger på lån, er du selvfølgelig interesseret i at vide, hvad omkostningerne i forbindelse med lånet er. Her falder mange nemt i en fælde. De kigger på renterne. Disse kan ikke stå alene, hvis du gerne vil have et overblik over de samlede årlige omkostninger. Der kan være gebyrer og andre omkostninger, som står foruden renterne. Se derfor på ÅOP, som angiver de samlede årlige omkostninger for lånet.
Kan jeg låne på trods af RKI?
Det er muligt at tage online lån, selvom du er registreret i RKI. Det er derimod ikke alle online lån, du kan tage. Der findes lån, som henvender sig til personer, der er registreret i RKI. Disse indebærer ofte højere ÅOP. Dette skyldes, at låneudbyderen ofte løber en større risiko ved at låne penge ud til personer, der er registreret i RKI. Samtidig vil de ofte kræve, at en godkendt person stiller sig som sikkerhed for lånet.
Hvorfor skal jeg bruge NemID til at tage lån?
Der er to grunde til, at der skal bruges NemID, når du ansøger om et lån. Den ene grund er, at du ved hjælp af NemID verificere, at du rent faktisk er dig. Den anden grund er, at låneudbyderen ved hjælp af dit NemID kan tilgå dine skatteoplysninger. De kan på denne baggrund vurdere, hvordan dine indtægter ser ud, hvilket er relevant for at kunne godkende dig til et lån.
Hvornår er et online lån bindende?
Du kan ansøge om lige så mange lån, som du har lyst til. Du binder dig ikke til et lån, selvom du søger. Når du har ansøgt om et lån, skal låneudbyder godkende dig som låntager og henvende sig tilbage til dig. Det er først, når du igen har godkendt, at du accepterer lånebetingelserne, at lånet er gået igennem. Du skal altså godkende igen, inden du har optaget et lån.
Er Crediteus uvildig?
Crediteus er uvildig, når du skal vælge lån. Crediteus får nemlig ikke penge for at få dig til at vælge et bestemt lån. Se Crediteus som en service side. Ydelsen er at gøre det nemmere for dig at finde frem til det lån, der passer bedst muligt til dine behov. Med andre ord er Crediteus interesseret i at give dig den bedst mulige brugeroplevelse på siden samt at kunne finde frem til det bedste lån for dig.