Indsend en gratis ansøgning,
og vælg det mest overkommelige lån

Et samlelån kan hjælpe dig med at spare masser af penge og give dig sikkerhed ved at have alle dit lån på bare ét sted.

 

 

Indsend en gratis ansøgning,
og vælg det mest overkommelige lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk
  • 100% uden skjulte gebyrer

Med et samlelån kan du spare tusindvis af kroner

Hos Crediteus sætter vi integritet utroligt højt, og vi kan allerede sige nu, at et samlelån ikke er løsningen for alle. Det er derfor vigtigt, at du tager et informeret valg på baggrund i dine specifikke behov. Vi giver dig derfor også en vejledning til at genkende, om du vil kunne få styr på din gæld med samlelån, og hvilke andre fordele du eventuelt vil kunne opnå. Desuden giver vi dig tips og tricks med på vejen til, hvordan du udfylder din ansøgning.

Hvad er et forbrugslån?

Der er ingen tvivl om, at forbrugslån ikke altid har haft det bedste ry. Desværre stammer det fra de mange misforståelser omkring lånet og fra dem måde, hvorpå bestemte mennesker har behandlet det tankeløst. Men det er langt fra altid tilfældet, da et forbrugslån kan være utroligt brugbart i mange situationer.

Som navnet antyder, så er lånet til forbrug, og i princippet kan det bruges på lige netop, hvad du har lyst til. Mange af os kender godt til følelsen sidst på måneden, hvor man netop har udset sig et godt tilbud. Men desværre har man ikke penge nok på kontoen i den pågældende situation og ville under normale omstændigheder skulle vente indtil næste måned. Her løber man dog risikoen om, at chancen eller tilbuddet vil være væk, og du i stedet skal betale fuld pris.

I en situation som denne, kan optagelsen af et forbrugslån sagtens være en god idé. For så længe beløbet kan tilbagebetales med den kommende løn, ja så er der egentlig blot tale om en fremrykning af et køb. Men det betyder ikke, at man ikke børe tage et ansvarligt valg: Forbrugslån kan sagtens være en god idé, så længe man har en plan klar for tilbagebetalingen, og så længe man er opmærksom på omkostningerne.

Men tag ikke fejl – nye forbrugslån er lidt af en jungle, og man skal virkelig holde tungen lige i munden, før man kaster sig ud i at optage et. Og det er så her vi kommer dig til undsætning! For i denne introduktion til forbrugslån, vil vi lære dig følgende:

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find det bedste forbrugslån online

Et forbrugslån er kort sagt et lån, der optages hos din bank eller et finansieringsselskab med henblik på forbrug. I modsætning til realkredit-, bolig- og billån, som alle optages med sikkerhed, så optages forbrugslån stort set aldrig med sikkerhed. Læs mere om lån i friværdien. Det kan både være en fordel og en ulempe. Fordel, fordi det fører til en langt hurtigere låneproces, samt ulempe, da det unægteligt fører til højere renter, gebyrer og omkostninger. Find det bedste forbrugslån online.

Markedet for forbrugslån i Danmark er enormt stort. Der findes et hav af forskellige finansieringsselskaber, låneinstitutter og banker, som står på spring for at tilbyde dig et godt tilbud. At der er så mange om buddet indikerer, at det er et lukrativt marked. Statistikkerne taler da også deres tydelige sprog – ifølge Danmarks Statistik blev der således i 2018 optaget forbrugslån for syv milliarder kroner. Som forbruger skal du derfor være super opmærksom, når du skal ud at optage et forbrugslån. Du skal jo helst ikke ende ud med et dårligt lån, og dermed købe katten i sækken.

Få adgang til det, du står og mangler, her og nu

Som nævnt har mange af os sikkert oplevet, at finde et supertilbud eller andet forbrugsbehov sidst på måneden, hvor man måske har mindre at gøre med. Det kan være alt fra renovering og udstyr til arbejde eller privat samt ferierejser eller endda shopping. Og hvad gør man så? Skal man bare lade det gode tilbud fordufte og i stedet betale mere for varen, når den sikkert er steget i pris igen måneden efter?

Det er her, at online forbrugslån kan ses som en god løsning. Og især, hvis du formår at finde et med 30 dages indledende rentefrihed. Så ender du nemlig med slet ikke at betale nogle renter på lånet. I stedet nøjes du med at skulle betale de eventuelle stiftelsesomkostninger, der er behæftet med lånet. Desuden skal du heller ikke redegøre eller retfærdiggøre dit lån over for låneudbyderne.

Sagt med andre ord: Et forbrugslån med lav rente kan give dig adgang til det, du står og mangler, lige nu og her. Som lånetype er det en fordel for dem, som har styr på deres økonomi. For så længe man har en tydelig plan klar for tilbagebetalingen, så kan et forbrugslån sagtens være en glimrende løsning.

Forskel på forbrugslån og smålån

Måske undrer du dig over, hvad forskellen mellem et forbrugslån og andre mindre lån til forbrug er, og vi vil forsøge at give dig lidt vejledning her.

Kviklån og minilån henvender sig direkte til forbrugere, der skal låne meget små beløb og hurtigt. Selvom de umiddelbart kan ligne hinanden, er der nogle grundlæggende forskelle. Hvis du optager et kviklån, har du først og fremmest en betænkningstid på 48 timer. Det er, fordi lånebeløbene oftest er under 7000 kroner, og forbrugeren skal have tid til at overveje, hvor essentielt deres lånebehov var. Desuden skal de tilbagebetales inden for de næste 30 til 60 dage som standard.

Et forbrugslån derimod kan også dække små beløb helt ned til et par hundrede kroner, men kan strækkes op til flere hundredtusinder kroner. I modsætning til andre små lån har du et stiftelsesgebyr, men oplever tit længere tilbagebetalingstid og bedre rente. På et generelt niveau kan man altså sige, at det egner sig bedre til større beløb over en længere periode end andre små lån.

Ansøg om et forbrugslån direkte her på siden

Med det store udvalg af lånetilbud på markedet i dag, har det aldrig været lettere at optage et forbrugslån. Vi har samlet det bedste udvalg her, så det er let og enkelt for dig at sammenligne de forskellige lån.

Start med at angive, hvor meget du vil låne, samt hvor lang løbetid du ønsker. Så snart du har fundet det lån, der tiltaler dig mest, skal du bare finde dit NemID frem, og gå i gang med ansøgningsprocessen. Du modtager typisk lynhurtigt besked på din ansøgning. I nogle tilfælde kan du endda regne med at modtage dine penge på selve dagen – eller senest dagen efter. En af grundene til, at lånene er så populære!

I denne forbindelse vil vi minde dig om, at du desværre ikke kan optage et forbrugslån, hvis du ikke opfylder de typiske krav til forbrugslån. Det betyder, at du først og fremmest skal gennemgå en kreditvurdering, hvis der bliver anmodet om din årlige indkomst. Derudover skal du være fuldt ud myndig (mindst 18 år) og have en registreret adresse i Danmark. Hvis du er registreret i Debitor Registret eller RKI, så vil du heller ikke være i stand til at optage forbrugslån. Du bør altid tjekke op på dette, inden du indsender din låneansøgning.

Gode råd, samt tips og tricks om billige forbrugslån

Det er vigtigt endnu en gang at konstatere, at markedet for forbrugslån kan virke en smule intimiderende og uoverskueligt til tider. Du kan let komme til at tegne et lån, som slet ikke er attraktivt, og som kommer til at koste dig alt for meget. Vi har derfor samlet en række råd, samt tips og tricks, som alle sammen hjælper dig med at tegne det bedst mulige forbrugslån:

Om end du skal bruge pengene til et nyt tv, computer, renovering på huset, en velfortjent rejse eller måske som tilskud til et bryllup, så er mulighederne er uendelige for at skræddersy lånet til lige netop dine behov.

Vi ønsker dig held og lykke med lånet!

Hvad er et forbrugslån?
Et forbrugslån er kort sagt et lån, der optages hos din bank eller et finansieringsselskab med henblik på forbrug. I modsætning til realkredit-, bolig- og billån, som alle optages med sikkerhed, så optages forbrugslån stort set aldrig med sikkerhed. Det kan både være en fordel og en ulempe. Fordel, fordi det fører til en langt hurtigere låneproces, samt ulempe, da det unægteligt fører til højere renter, gebyrer og omkostninger.