Små lån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Små lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Små lån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Få gode, små lån gennem Crediteus

Gennem Crediteus får man mulighed for at optage et lån gennem en række udbydere af små hurtige lån. De små hurtige lån starter fra kr. 5.000 og kan typisk løbe op i større lån på op til kr. 500.000. Minilån er som regel hurtige at formidle, og man får gerne svar indenfor ganske kort tid. Uanset, hvad man skal bruge pengene til, får man de bedste lånetilbud her.

Små lån online til privat forbrug. De er også kendt som forbrugslån. Det gode ved de små lån online er, at man ikke skal møde fysisk op i banken for at få et lån.

Via Crediteus har du mulighed for at få det lån, du ønsker. Det handler om at gøre det så let som muligt for forbrugerne. Og det er det blevet ved hjælp af Crediteus, der samler alle lån under et.

Personlige, små lån til privat forbrug

Gennem Crediteus får du et personligt lånetilbud, og du kan som kunde selv vælge, hvad der passer bedst til dig og din økonomi. Du får ingen spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til.

De personlige lånetilbud kan strække sig fra små lån, startende ved kr. 5.000 kr. og længere op. Det gode ved hurtige lån gennem Crediteus er, at man hurtigt får besked om, hvorvidt man er godkendt til et lån – og det foregår alt sammen online.

Små lån gennem Crediteus er et nemt og bekvemt sted, hvor man som forbruger kan få sig et godt overblik over de bedste lånetilbud blandt et stort udvalg af udbydere.

Det tager ikke lang tid at blive vurderet i forhold til et lån, og det kræver ikke lange møder med rådgivere. Godkendelse foregår med NemID, der fungerer som en personlig underskrift, og det tager kun få minutter at blive vurderet.

Ingen personlig kontakt med en nysgerrig bankrådgiver

Når man ansøger om et personligt lån gennem Crediteus, får man et stort udvalg af udbydere, og man kan vælge det lånetilbud, der passer bedst til ens eget forbrug. Lånene starter fra kr. 5.000 og strækker sig helt op til kr. 500.000. Der er telefonisk rådgivning, men ikke noget personligt fremmøde.

Og hvis du bliver bedt om dokumentation, kan det sendes via e-mail. Man undgår derved at skulle bestille tid til et møde i banken og efterfølgende at dukke op på det aftalte tidspunkt.

Små lån gennem Crediteus

Små lån online uden personlig kontakt.

Hos Crediteus kan man få små lån på minuttet

Små lån giver dig et råderum til det, du lige står og mangler nu og her. Det tager ikke lang tid at blive godkendt til lånet, og det er enkelt at komme igennem ansøgningsprocessen.

Lån små penge fra kr. 5.000 til større lån gennem Crediteus og få derigennem de bedste lånetilbud af udbyderne, der er samlet under én paraply. Det giver et bedre overblik, og man skal som forbruger ikke til at søge om lån mange andre steder og holde mange møder med bankerne.

Du kender det sikkert godt: Vaskemaskinen går i stykker eller bilen skal repareres. Eller det kunne være en uforudset tandlægeregning. På den sjovere side kunne det være, at familien trængte til en hyggelig ferie i sneen eller på en sandstrand sydpå. Det sværeste er at trække et større beløb ud af kontoen til de daglige udgifter, men med et hurtigt og billigt lån, kan udgifterne fordeles over en længere periode, så bilen og vaskemaskinen kan repareres, tandlægeregningen betales – eller familien kan tage på en velfortjent ferie.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Lån små penge og grib livet

Et lille lån kan være det, der lige redder hverdagen. Er du lidt ærgerlig over at høre børnene spørge, om I ikke snart skal på ferie – eller er det en ny PlayStation, mobil, nyt fiskegrej, ny nederdel eller noget smart til cyklen eller bilen?

Så få det købt! Vil du – endnu engang – forklare børnene, at ferien bliver i baghaven eller ærgre dig over, at du ikke kan spille de nyeste, fede spil? Eller tage på fisketur med vennerne eller gå i byen med veninderne?

Det lille eller mindre lån kan også være en vej til en sundere økonomi. Har du optaget flere mindre (og dyre) lån, kan de indfries og samles i ét lån, så du får mere styr på økonomien – og et får et bedre overblik. Det gør det nemmere at se på de månedlige udgifter. Det er dog ikke altid, at det kan betale sig, så det er en god ide at sætte sig ned og gå din eller familiens økonomien igennem

Skal bankerne give dig de bedste små lån?

Hos din bank får du normalt en god rente på dit forbrugslån. Men husk at bankrådgiveren er bankens rådgiver og selvfølgelig skal sørge for at hente penge hjem til banken.

Og for at snakke lån med banken, skal du rimeligvis bestille tid og derefter dukke fysisk op i banken. Ofte vil banken gerne se lønsedler og årsopgørelse, før de udsteder lån. Og lånedokumenterne skal underskrives fysisk eller i Netbank. Alt det slipper man for, hvis man fra sin computer optager et lån online via Crediteus.

Små lån – FAQ

Hvad koster det at låne penge?
Crediteus har en hjemmeside, hvor man kan indtaste det beløb, man gerne vil låne. Her skal man også oplyse sin alder, sin månedlige indkomst, og hvordan man er beskæftiget.På baggrund af dette udregnes, hvordan man afvikler gælden. I denne forbindelse er det vigtigt at lægge mærke til etableringsomkostninger og ÅOP. Etableringsomkostninger er et engangsbeløb, du betaler for at låne pengene. ÅOP er de årlige omkostninger i procent. Jo lavere de er, jo bedre.
Kan man få en kassekredit?
Kassekreditter er meget mere fleksible end forbrugslån. Det betyder, at en kassekredit vil være fordelagtig for dem, der får pludselige, uforudsete udgifter, eller man har et andet akut behov for penge, som kan betales tilbage inden for kort tid.En fordel ved kassekreditten er, at du kun betaler renter, når du faktisk trækker på den. Så hvis du formår at få kassekreditten i plus igen i starten af måneden, betaler du ikke renter længere.
Kan det betale sig at samle sine lån?
Crediteus sætter integritet utroligt højt, og kan allerede nu oplyse, at et samlelån ikke er løsningen for alle. Det er derfor vigtigt, at du træffer et oplyst valg på baggrund af dine behov.Du får vejledning til at gennemskue, om du vil kunne få styr på din gæld med samlelån, og hvilke andre fordele, du eventuelt vil kunne opnå. Desuden giver vi dig tips og tricks med på vejen til, hvordan du udfylder din ansøgning.

Du kunne også være interesseret i disse…