Banklån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Banklån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Banklån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

Banklån – få et godt tilbud

Crediteus formidler visse typer banklån, og Crediteus platform indeholder en banklån beregner – hovedsageligt til bil-, forbrugs-, kredit- og kviklån. Du kan ansøge om banklån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån.

Herefter kan du sammenligne med, hvad din bank kan tilbyde og beslutte, om dit nye lån skal være online eller i banken. Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån. Besøg vores banklån beregner.

Hvad er et banklån? Jo, et banklån er en samlet betegnelse for alle de typer lån, din bank kan tilbyde dig, og som du herefter kan optage.

Banklån dækker således over en lang række produkter, herunder billån, boliglån, forbrugslån, ungdomslån. Ja, faktisk over stort set alle de typer lån, du kan optage hos en bank. Vi tilbyder banklån til alle – og til en lav banklån rente. Vores banklån rente hører til blandt markedets laveste.

Sådan finder du det bedste banklån

Hvordan finder man så det bedste banklån? Det er her Crediteus kommer ind i billedet. Mange forbinder et lån med en pose penge, man låner til et bestemt formål.

Det passer også med bil- og boliglån, men der er også en bredere vifte af banklån. For eksempel til forbrug (ferier, møbler m.m.). Det beløb, du kan låne, afhænger af en række forhold, herunder bankens vilkår, dine ansættelsesmæssige forhold og – selvfølgelig – din personlige økonomi (indtægter og faste udgifter).

Prisen på et banklån bliver udregnet på baggrund af en række forskellige faktorer. Den vigtigste er renten, der typisk afhænger af lånetypen. Hertil kommer stiftelsesprovision (oprettelses- eller etableringsgebyr) samt eventuelle øvrige gebyrer. Oprettelsesgebyret er et engangsbeløb og består typisk af en procentdel af hovedstolen (lånebeløbet).

Nogle mennesker vælger at lægge oprettelsesgebyret oveni lånebeløbet, så dette bliver lidt større. Med mindre lånet er meget kortfristet, kan man fordele denne udgift over hele lånets løbetid.

Fordele og ulemper ved banklån

Lang eller kort løbetid? Fast eller variabel rente? Der er fordele og ulemper ved begge disse forhold. Hvis du vælger den faste rente, har du et fast, månedligt afdrag uden ubehagelige overraskelser.

Til gengæld skal du typisk betale for denne sikkerhed i form af en højere rente end den variable. Du kan dermed sidde billigere, hvis du vælger den variable rente, men du risikerer dog, at renten på et senere tidspunkt kan stige og potentielt nå op over den faste rente.

Fordele ved banklån

Ulemper ved banklån

Hvad er et banklån – og hvorfor bør jeg vælge det?

Et banklån er et sikkert lån. Banken eller bankrådgiveren kender din økonomi, og kan stille uddybende spørgsmål, som en online platform typisk ikke kan. F.eks. om man forventer øvrige indkomster i løbet af året, eller om man overvejer nyt arbejde, køb eller salg af bil eller bolig og så fremdeles.

Men hvad koster et banklån så? Det afhænger for det meste af, hvor meget dine faste udgifter fylder, og hvor meget luft der er i budgettet. Hvad koster et banklån? Tag en snak med din bankrådgiver.

Ligesom med online lån kan det betale sig at eksperimentere med lånestørrelsen. Ved du præcis, hvor meget der skal bruges? Eller er der en eller flere poster/forhold, som skal dækkes af lånet, hvor det kunne være en ide at have en vis margin i reserve, hvis det beregnede beløb ikke slår til?

Hermed kommer vi til løbetiden. Jo længere løbetid, jo lavere månedlig udgift, men desværre også et øget rentebeløb. I lånets løbetid kan man så se, at for hver måned bliver afdraget højere og renteudgiften lavere.

Hvad koster et banklån?

Vi starter med typen af lån: Hvad skal du bruge det til? Er det et boliglån, vil man typisk låne til indskuddet (5% af boligens pris). Boliglånet er dyrere end et realkreditlån, men kan hurtigt nedbringes (lang løbetid giver en lav, månedlig ydelse). Specielt hvis man har nogle års afdragsfrihed på realkreditlånet.

Renten er afhængig af, om den er fast eller variabel. Den faste rente er lidt højere, men giver større tryghed, hvor den variable kan svinge mere – og potentielt give både gode og kedelige overraskelser.

Så er der billån og forbrugslån. Sidstnævnte kan bruges til en bred vifte af formål – for eksempel ferie med familien, nye møbler, ny smartphone og anden elektronik og andet, man lige står og mangler.

Hvor boliglånet har en vis sikkerhed i, at huset kan sælges igen, hvis man ikke kan betale af på lånet, er der mindre sikkerhed i billån og forbrugslån. Både biler, møbler og elektronik hører til kategorien “forbrug”, der er svært at likvidere (altså sælge), så du kan betale af på dit banklån.

Du kunne også være interesseret i disse…

Hvorfor gøre det selv? Lad bankerne arbejde

Der findes et væld af fysiske banker på det danske marked – og endnu flere online udbydere, der lokker med billige lån – så det kan være en jungle at kaste sig ud i, før man finder det rigtige banklån.

Heldigvis skærpes konkurrencens også, når der er flere om buddet, ligesom online låneudbydere holder øje med konkurrenternes priser og nærmest fra minut til minut kan justere priserne på deres produkter. De fysiske banker er lidt tungere i optrækket, men hos dem får man råd, vejledning og et sikkert produkt.

Banklån – FAQ

Er banklån billigere end online lån?
Både ja og nej. Det er igen et spørgsmål om fordele og ulemper. Et banklån betragtes som et "sikkert" lån, da rådgiveren kender din økonomi og derfor kan udarbejde en rimelig sikker risikovurdering. Til gengæld skal banken afsætte en medarbejder til et personligt møde med kunden. Online låneudbyderens risikovurdering er mindre sikker, da den oftest baseres på nogle nøgleindikatorer som alder, indkomst efter skat, ansættelsesforhold, boligtype m.v. Her kompenseres ofte med en højere rente som sikkerhedsnet.
Kan banklån kombineres med en kassekredit?
Nej. Det er der ingen grund til, da den månedlige ydelse er forholdsvis stabil - alt efter om man har et fastforrentet lån eller et lån med variabel rente. Så kassekreditten er en mere fleksibel lånetype, hvor kreditten tilknyttes en bankkonto - typisk en lønkonto eller en budgetkonto. Kassekreditten er normalt dyrere end et lån, men fordelen er, at der kun betales renter, når den udnyttes. Og så er den tillige lavere forrentet end en overtræksrente.
Hvad er "luft i økonomien"?
Et meget udbredt begreb i bankverdenen. Det optræder typisk i forbindelse med optagelse af lån, hvor det bruges til at beskrive, hvor meget man kan betale af på lånet om måneden. Den simple forklaring er, at man opgør de månedlige indtægter, trækker de gennemsnitlige, månedlige udgifter fra - og ser, hvad der er tilbage. Efter låneafdragene skal der stadig være penge til mad, tøj, forlystelser og andre fornødenheder, der ikke indgår i de faste udgifter.