Mikrolån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Mikrolån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Mikrolån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Mikrolån find Danmarks billigste

Mikrolån er betegnelsen for mindre lån – typisk beløb op til 50.000 kr. Et mikrolån giver dig luft i økonomien eller mulighed for at betale en uforudset udgift.

Mikrolån kan anvendes til at køb af en række forbrugsgoder som f.eks. møbler, elektronik eller hårde hvidevarer. Vi anbefaler, at du bruger Crediteus, når du gerne vil finde det billigste mikrolån Danmark. Her kan du nemlig sammenligne priser på mikrolån Danmark fra mere end 25 låneudbydere.

For at ansøge om et mikrolån via Crediteus skal du være mellem 20-99 år. Når du er godkendt til lån og har underskrevet en låneaftale, bliver dit mikrolån lynhurtigt overført til din konto.

Mikrolån er hurtige og nemme penge, som kan udbetales med det samme i akutte situationer, hvis du f.eks. mangler penge sidst på måneden. Mikrolån 18 år er populære blandt de helt unge. Der findes derfor også udbydere, som tilbyder mikrolån 18 år.

Hvordan finder du de bedste mikrolån?

Crediteus anbefaler, at du bruger vores sammenligningsservice til at finde det billigste mikrolån. Det er altid en god idé at sammenligne lån, før man træffer et valg og underskriver en låneaftale.

Der kan nemlig være stor forskel på, hvor høj renten er og hvor mange omkostninger, der er forbundet med et mikrolån. Det gælder naturligvis om at få det billigste og bedste tilbud. Crediteus hjælper dig med at indhente de bedste og billigste tilbud.

Før du ansøger om et mikrolån, kan du med fordel anvende vores låneberegner på hjemmesiden. Her kan du indtaste forskellige mikrolån beløb og beregne, hvad omkostninger ved lånet cirka er.

Du kan dermed få en god fornemmelse af, hvad det vil koste at få et mikrolån. Renten kan variere, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Du kan også indtaste, hvor lang løbetiden skal være. Jo hurtigere du afdrager på lånet, jo billigere vil det være for dig.

Fordele og ulemper ved at optage et mikrolån?

Fordelene ved mikrolån er, at de er hurtige og nemme at ansøge om og få udbetalt. Du skal ikke stille sikkerhed, men din økonomi skal kunne klare, at du afdrager på lånet hver måned.

Du kan eksempelvis bruge et mikrolån til forbrugsgoder, rejser eller til at betale uforudsete regninger. Ingen blander sig i, hvad du bruger pengene til. Sikkerheden ved at ansøge om et mikrolån er meget høj, fordi du bruger dit personlige NemID. Det er dermed en hurtig, nem og sikker måde at låne penge på.

Fordele ved mikrolån

Ulemper ved mikrolån

Hvad er mikrolån og hvorfor vælge det?

Mikrolån er et mindre lån, som kan være på mellem 500-50.000 kr. Mikrolån kaldes også for forbrugslån, hurtiglån, kviklån eller sms-lån. Du kan ansøge om mikrolån på forskellige låneudbyderes hjemmesider eller via sms. Det er i nogle tilfælde muligt at ansøge om mikrolån trods RKI.

Vi anbefaler, at du søger via Crediteus, fordi det giver mulighed for at sammenligne flere mikrolån og finde det billigste. Dermed kan du undgå at komme til at betale for meget for dit lån. Det er også mere tidsbesparende.

Et mikrolån gør det muligt at realisere dine planer og drømme. Det kan være din bolig, som du gerne vil give en opfriskning med maling, nye gulve eller nye møbler.

Måske ønsker du dig ny elektronik, en ny cykel eller en ferie. Der kan også være sket det, at køleskabet eller vaskemaskinen er brændt sammen, og du har brug for at få pengene udbetalt akut. Står du og mangler penge sidst på måneden til mad, så kan et mikrolån være løsningen. Du kan forvente hurtig udbetaling.

Du kunne også være interesseret i disse…

Mikrolån Danmark – krav til ansøger

For at kunne ansøge om et mikrolån Danmark skal du som minimum være 18 år. Hos Crediteus er minimumsalderen dog sat lidt højere, idet at du skal være mellem 20-99 år for at ansøge.

Fordelen ved vores service er, at du får tilsendt forskellige lånetilbud per email og dermed slipper for selv at skulle researche og finde frem til det billigste mikrolån Danmark. Der findes dog låneudbydere på markedet, som tilbyder mikrolån 18 år til dig, som er under 20 år.

Mikrolån trods RKI er lidt en udfordring. Der findes nemlig ikke mange låneudbydere, som vil låne penge ud til folk, der står registreret i RKI. Der kan dog være undtagelser.

Men skylder du penge andre steder, anbefaler vi, at du afdrager din gæld først. Du kan dog stadig ansøge om mikrolån via Crediteus, men vi kan ikke på forhånd garantere dig, at du bliver godkendt. Vi kan bare sige, at det i sidste ende er op til de enkelte låneudgivere at beslutte, om de vil tilbyde dig et lån.

Vi vinder kapløbet om at tilbyde dig det bedste mikrolån

Crediteus gør sit allerbedste for at tilbyde den mest optimale sammenligningstjeneste. Vi tror derfor også på, at vi kan vinde kapløbet om at tilbyde dig det bedste mikrolån skræddersyet til dine behov.

På baggrund af din låneansøgning sender vi dig tilbud, og så kan du selv sidde derhjemme og gennemgå dokumenterne. Du skal sammenligne renter og ÅOP (årlige omkostninger i procent) for at finde det billigste mikrolån. Du har desuden selv indflydelse på, hvor lang løbetiden på lånet skal være.

Mikrolån online – FAQ

Hvem kan få et mikrolån?
Mikrolån kan man ansøge om via Crediteus, hvis man er mellem 20-99 år. Man skal have fast adresse i Danmark og have NemID. Du er svært at få mikrolån, hvis du står i RKI, men du kan gøre forsøget. Vær sikker på, at du har råd til at afdrage på lånet, før du ansøger om det. Der findes låneudbydere andre steder, som tilbyder mikrolån 18 år til de helt unge.
Hvor hurtigt udbetales mikrolån?
Et mikrolån udbetales lynhurtigt, så snart du har underskrevet en låneaftale. Du kan få pengene overført til din konto samme dag – i nogle tilfælde i løbet af få timer. Der er mange, som er glade for, at udbetalingen går så stærkt, især hvis de akut står og mangler penge. Har du brug for penge nu og her, er mikrolån derfor en lynhurtig løsning. Du har adgang til mikrolån via Crediteus døgnet rundt.
Hvordan ansøger man om et mikrolån?
Først skal du udfylde ansøgningsformularen hos Crediteus. Det tager et par minutter. Du udfylder feltet med lånebeløb, løbetid og dine personlige oplysninger. Så verificerer du dig med dit personlige NemID. Ansøgningsprocessen er kort. Når du er godkendt, begynder du straks at modtage lånetilbud. Crediteus indhenter tilbud fra over 25 låneudbydere og sender de bedste tilbud til dig. Det er helt gratis og 100% uvildig service. Du binder dig først til et lån, når du har underskrevet låneaftalen.