Lån penge hurtigt

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Lån penge hurtigt

 • Helt uforpligtende og gratis
 • 100% upartisk vurdering
 • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på et lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede et bestemt privatlån i tankerne, eller leger du kun med idéen om det? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og at finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på at låne penge nu.

Lån penge online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden man bruger på at lave aftaler med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde samt nogle gange at vente  i ugevis, er ikke længere nødvendig.

Står du og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, at der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Det eneste, som de stiller som ultimativt krav, er, at du har fast bopæl i Danmark, for det giver dem bedre muligheder for både at låne dig pengene og for at hente dem ind igen, skulle du mod forventning ikke indfri dine forpligtelser med låneudbyderen.

Det hele er en proces, som er ganske enkel, og det kræver blot, at du har internetadgang, NemID og en NemKonto, og så er det op til din økonomiske situation, om du kan blive godkendt eller ej.

Det hele starter med, at du udfylder den formular, som låneudbyderen skal bruge, efter du er logget ind med dit NemID. De skal bruge alle de oplysninger, som de spørger efter på deres hjemmeside, og så er de klar med en beslutning hurtigt. Bliver du godkendt til at kunne låne, så vil du som regel have penge til rådighed ganske kort tid efter.

Vælg det rette firma for dig

Firmaerne forsøger ofte at sørge for, at alt er så gennemskueligt som muligt, og at de ikke har skjulte gebyrer og andet, som kan fordyre lånet for forbrugeren. Forbrugeren kan let overskue alle de muligheder, der er, og de kan selvfølgelig altid kontakte firmaet og få råd og vejledning.

Uforpligtende tilbud – Lån penge uden afslag

Desuden er det altid et uforpligtende tilbud, du får. Der er ingen, som er tvunget til at tage imod de tilbud, de får, og det er noget, som kunderne er glade for, for det giver dem en ekstra mulighed, hvis de vil tage imod tilbud fra flere og sammenligne, for det er som sagt et stort marked, hvor der er mange, som gerne vil byde ind.

Lånemarkedet er et sted, hvor du skal se dig godt for og altid læse det, som står med småt, for der er alt for mange brodne kar, og der er for mange, som ikke er der med åbne kort, så det er derfor, vi anbefaler, at du tager flere tilbud og ser dig godt for.

Hos Crediteus er det lettere for dig som forbruger, at få det bedste tilbud på et lån. Vi hjælper dig med at gennemskue renter og gebyrer på online lån. Crediteus gør det nemt for dig som forbruger at låne penge til det, du står og mangler her og nu. Lån penge uden renter hos en af de mange kviklånsudbydere, der findes på det danske marked. Der findes mange forskellige udbydere, og det kan være svært at finde frem til det helt rigtige. Derfor er alt samlet under ét hos Crediteus.

Lån penge akut

Det tager ikke lang tid, og normalt er din ansøgning behandlet indenfor kort tid, højst sandsynligt samme dag. Lån penge akut gennem Crediteus. Det kan ske, at man har brug for at låne penge akut.

Det er derfor godt, at man kan få de bedste muligheder for et lån, hvor alt er samlet under ét. For forbrugeren betyder det, at man ikke skal bekymre sig om det kedelige bankpersonale, man skal slås med. Alt foregår med et par få klik på computeren. Det tager ikke længere flere dage at blive godkendt, eftersom hele processen er ganske gnidningsfri hos Crediteus. Vi har gjort det nemt for dig at låne online.

Hos Crediteus er der mange muligheder for at optage et lån. Lån penge allerede i dag. Med en enkelt ansøgning vil man som potentiel kunde i samme ombæring have ansøgt hos 25 forskellige banker og pengeinstitutter. På denne måde får du svar inden for kort tid og kan bruge pengene med det samme. Det er meget let og enkelt at låne penge online, og man behøver samtidigt ikke at stille sikkerhed for lånet.

Denne ansøgningsproces gør, at alt er samlet under samme tag. Det giver personen, der vil optage lånet, de bedste vilkår for at få at låne penge nemt og sikkert. Der er dog et par regler, som man skal opfylde for at blive godkendt, eftersom det er et krav for at optage et lån i Danmark, at man skal være fyldt 18 år (myndig), når man ansøger.

Det er et krav, der bliver stillet af samtlige udbydere af kviklån og som går igen hos alle låneudbydere, at ansøgeren skal være over 18 år for at kunne optage et lån.

Konceptet om at være fyldt 18 år er vigtigt, fordi man ved lovgivning i Danmark har gjort det muligt at optage lån fra den alder uden nogen garant. Lån penge uden sikkerhed, det gør det nemmere for dig.

Der skal ikke stilles sikkerhed for lånet, og man kan få et lån under sit eget navn. Der kan altid forekomme en situation i hverdagen, hvor man står og har brug for at låne penge til det, som man lige står og mangler. Hvad enten det er til en akut situation, eller noget som man har drømt om længe. Uanset om det er til en ny bil, nyt udstyr til hjemmet eller noget helt tredje, du har brug for. Ansøg allerede nu – hurtigt, nemt og enkelt. Lån penge billigt allerede i dag – tjek vores låneberegner for at finde det bedste lån.

Lån penge billigt hos Crediteus

Lån penge billigt til at indfri dine drømme. Det lyder simpelt, men da der findes mange låneudbydere på markedet, kan det være svært at overskue, hvilken der er den bedste løsning for dig. Crediteus er en uafhængig sammenligningsside, der hjælper dig med at finde de billigste lån.

Lån penge gratis – dette er noget flere låneudbydere tilbyder, og det kan være fristende. Men husk på at der ikke noget, der er gratis, særligt ikke når det gælder lån af penge. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i hvilke etableringsomkostninger og renter, der er forbundet med lånet. Selvom det godt kan tage lidt tid at gennemskue, hvilket lån der er bedst for dig, så kan det i sidste ende vise sig at spare dig rigtig mange penge.

Her hos Crediteus hjælper vi dig med at danne overblik over de billigste lån, uanset om du skal låne kort- eller langsigtet. Er det et kortsigtet lån, kan det nogle gange bedst betale sig at tage et traditionelt banklån.

Et banklån kan dog tage tid at få bevilliget, modsat ved de online udbydere, hvor du ofte har svaret inden for ganske kort tid. Når du låner penge online, foretager låneudbyderen et automatiseret kredittjek, og du vil som oftest modtage et lånetilbud indenfor ganske få minutter. Vær dog opmærksom på, at grundet lovændringer ved årsskiftet, er der en ventetid på 48 timer, før du kan få lov at acceptere lånetilbuddet.

I disse 48 timer må låneudbyderen ikke kontakte dig med et nyt tilbud. Men er du stadig interesseret i lånet efter de 48 timer, skal du selv henvende dig til låneudbyder for at acceptere lånet. Denne regel gælder for kortfristede lån, for at undgå at online lån bliver brugt til impulsive lån. Med andre ord er reglen sat op som en forbrugerbeskyttelse for at beskytte dig.

Hvad kan man låne penge til?

Er du i tvivl om, hvad du kan låne penge til? Kort sagt kan du låne penge til lige det, du har lyst til. Fordelen ved de online udbydere kontra din bank er, at de ikke blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Der kan være mange årsager til, hvorfor du ønsker at låne penge, og hvad de skal bruges til. Trænger den gamle cykel til udskiftning?

Er din pc brændt sammen? Er der opstået en uforudset udgift? Eller har du brug for en ferie sydpå? Så lån penge hurtigt til at få realiseret dine drømme. Inden du ansøger om et lån, så overvej om det bedre kan betale sig at vente lidt og eventuelt spare pengene op.

Har du brug for pengene akut, kan du nemt og hurtigt låne penge uden at skulle stille nogen sikkerhed og uden skulle uddybe, hvad du skal bruge pengene til. Uanset hvilken type af lån der passer netop til dig, så har vi her hos Crediteus samlet alt under ét hos os.

Med en enkelt ansøgning ansøger du hos 25 forskellige banker og realkreditinstitutioner. På denne måde kan du sammenligne tilbud fra flere udbydere og gå videre med den løsning, som passer dig bedst. Du kan modtage dit uforpligtende lånetilbud allerede i dag, ved at udfylde nogle simple informationer om dig selv.

Vi hjælper dig med at ansøge om alt fra 5.000 kr. og op til 500.000 kroner på ingen tid. Det er vigtigt for os, at du får svar inden for kort tid, så du hurtigt kan få en afklaring på din låneansøgning, og få pengene udbetalt. Med et online lån er du sikret hurtigere svartid end ved et lån i din bank. Og du kan bruge pengene til lige, det du vil uden at skulle stå til ansvar over for nogen.

Lån penge 30 dage uden at stille sikkerhed

Har du brug for akut at låne penge her og nu? Der kan være flere grunde til, hvorfor et akut behov for lån opstår. Et kortsigtet lån kan være en fordel, hvis du skal bruge penge med det samme og ønsker at tilbagebetale lånet ved din næste løn. Det kan både være en fordel og en ulempe at låne kortsigtet.

Fordelen er, at du får penge med det samme til, at du kunne dække den økonomiske udgift, du står med, og at det er nemmere at overskue tilbagebetalingsperioden.

Ulempen er at den månedlige ydelse vil være højere, og derfor vil være et større indgreb i dit økonomiske råderum. Afhængigt af hvor meget man låner, kan det også være svært at nå at betale det tilbage på kort tid. Har du blot brug for et kortsigtet lån lige nu, så er vores mission at gøre det lettere for dig, at få et godt tilbud på et lån på kort tid.

Vi hjælper dig med at ansøge om op til 500.000 kroner på ingen tid. Det er let og enkelt at ansøge. Med en enkelt ansøgning kan du ansøge om lån hos flere forskellige banker og pengeinstitutter.

Har du svært ved at gennemskue gebyrer og renter? Hos Crediteus er missionen at gøre det lettere for dig som forbruger at få det bedste tilbud på et lån til pengekredit. Det tager ikke længere flere dage at blive godkendt, eftersom hele processen er ganske gnidningsfri hos Crediteus.

Lån penge – betal om 30 dage. Du skal derfor ikke bekymre dig om at kunne stille en vis kapital til rådighed her og nu. At låne penge uden at betale renter er ofte at foretrække, når det er et kortsigtet lån. Det er typisk billigere at låne rentefrit frem for et almindeligt online lån. Et rentefrit lån er ikke gratis at optage, men det er som regel en del billigere.

Lån penge med lav rente

Lån penge med lav rente – jo lavere rente, jo bedre eller er det nu også det? Renten er det beløb, man betaler for at låne penge i en periode. Det er både muligt at finde billige lån med en lav rente og rentefri lån.

Dog skal man være opmærksom på, at der ved denne type af lån, kan være nogle udbydere, der hæver stiftelsesomkostningerne og administrationsgebyrer for at tjene penge. Det er derfor vigtigt, når du kigger efter et lån, at du tjekker alt det, der står med småt og eventuelle skjulte gebyrer, samt det samlede beløb du skal betale tilbage.

Rentefri lån og lån med lav rente tilbydes ofte på kortsigtede lån, hvilket betyder højere afdrag pr. måned. Ofte kan de være den billigste løsning, hvis du har mulighed for at betale tilbage til tiden. Tager du et af disse lån, så vær sikker på, at du i dit budget har luft til at betale tilbage på så kort tid.

Betaler du ikke tilbage indenfor den givne periode, kan du risikere, at det i sidste ende bliver en meget dyrere løsning. Kan du ikke betale lånet tilbage til tiden, bliver der typisk lagt yderligere renter oveni lånet. Det er derfor vigtigt, at du finder et lån, der passer til dit budget. Vær derfor realistisk omkring det samlede lånebeløb og din privatøkonomi. Vores låneberegner giver dig hurtigt det fulde overblik, når du vil sammenligne online lån.

Her får du både overblik over renter, gebyrer, og du kan sammenligne de forskellige lån. Hos Crediteus går vi højt op i at tilbyde dig et realistisk lån, der passer til dit faktiske behov og giver dig mindst mulige omkostninger. Med en låneberegner får du et overblik over, hvor meget et lån koster dig pr. måned, samt hvor meget du rent faktisk ender med at betale i rente.

Lån penge – med variabel eller fast rente

Der findes 2 forskellige slags renter, hhv. variabel og fast rente. Hvilken type rente der er bedst for dig afhænger af dig og dine behov. Variabel rente er ofte billigere her og nu, men er også mere usikker. En variabel rente er en rente, der kan ændre sig. Lånet er også bedre kendt som tilpasningslån, hvor renten ændres løbende alt efter låntype.

Det betyder, at den både vil kunne stige og falde i lånets løbetid, hvilket så betyder, at du kan komme til at betale forskellige beløb i rente. En variabel rente kan både være en fordel og ulempe. I perioder kan det betyde, at du komme til at betale en lavere rente end forventet. Men du kan også risikere at renten stiger, og at du kommer til at betale mere.

Jo højere rente, jo højere månedlig ydelse, skal du betale. Et variabelt lån kan sagtens vise sig at være den billigste løsning, hvis renten er usikker i den periode, du optager lånet. Der er både fordele og ulemper ved at vælge et lån med variabel rente. Det er derfor vigtigt, at du overvejer dine muligheder nøje, inden du optager denne type af lån. Skulle det ske at renten stiger, er det vigtigt, at du har nok midler til at betale lånet tilbage til tiden.

Det er vigtigt, at du har luft i økonomien, hvis renten skulle stige. Omvendt hvis renten falder, vil du opleve at have flere penge til rådighed. Et lån med variabel rente kan for mange virke som et usikkert lån.

Er du ikke nervøs for usikkerheden, og hvis du gerne løber risikoen, så kan det være, at et lån med en variabel rente er det, du skal overveje at låne. Lån penge nemt allerede i dag – prøv vores låneberegner, sammenlign de forskellige lån med variabel rente, og find det der passer bedst til dit behov.

Den anden form for rente er fast rente. Her er du sikret den samme rente i hele lånets løbetid. En fast rente kan ikke stige eller falde, lige som en variabel rente kan. For mange er der mere tryghed ved at have en fast rente kontra en variabel rente. Med en fast rente er du sikker på, hvor meget du skal betale i udgifter hver måned. Din ydelse ændrer sig altså ikke, selvom renten stiger eller falder.

Du kender rentens beløb allerede fra starten. Det er derfor meget nemmere for dig at lægge et budget og at danne dig et overblik over dine udgifter. En fast rente er mere sikker, men er også dyrere end ved et variabelt lån. Skulle markedsrenten stige, vil det ikke påvirke din økonomi, da du har en fast rente.

Skulle markedsrenten omvendt falde, vil din faste rente ikke falde. Med en fast rente er der ingen overraskelser i løbet af lånets løbetid.

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken type lån der passer bedst til dig og dine behov. Foretrækker du trygheden ved en mere fast rente, eller er du villig til at tage risikoen med en variabel rente? Det er helt op til dig og dit budget, hvilken form for rente der passer bedst til din økonomi.

Lån penge online og gratis

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere for dig at få et godt tilbud på et lån på kort tid. Med en enkelt ansøgning kan du ansøge om lån hos 25 banker og pengeinstitutter med både fast og variabel rente. Lån penge nu hurtigt og enkelt. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige lån, som du kan søge om. Du kan optage netop det lån, der matcher dit behov. Hos Crediteus har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde det rigtige lån.

 1. Se alle lån med variabel rente
 2. Se alle lån med fast rente

Mest populære lånebeløb:

Gode råd når du låner penge online – Lån penge og få dem med det samme

Lån penge og få dem med det samme – det kan lyde fristende at tage et hurtigt lån. Men inden du låner penge, så er det vigtigt, at du danner overblik over dit budget samt alle de udgifter, der er i forbindelse med at låne penge. Herunder har vi samlet gode råd til dig, der ønsker at låne penge online.

 1. Dan dig et overblik over din økonomi. Inden du låner penge, så brug tid på at gennemgå dit budget. Gør op med dig selv, om det er nødvendigt at låne penge.
 2. Sammenlign lån online. Det kan være fristende at vælge det første og billigste lån. Men brug tid på at sammenligne de forskellige lån, og find det lån der matcher din økonomi. Det er vigtigt at du sammenligner lånene på tværs af faktorer som lånebeløb, renter, løbetid og ÅOP.
 3. Forstå de forskellige begreber.
  • Der findes flere forskellige begreber, som du skal være opmærksom på, når du låner penge, f.eks. Lånebeløb, lånetid, månedlig ydelse, rente, etableringsomkostninger, administrationsgebyr, ÅOP og det samlede beløb. Når du låner penge, er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på ÅOP (årlige omkostninger i procent) og det samlede beløb. Det kan være nemt at blive lokket af en billig rente, men det er så vigtigt at have styr på ÅOP. ÅOP inkluderer alle de andre udgifter, der er i forbindelse med et online lån.
 4. Lån kun det beløb du har brug for. Selvom det kan være fristende at låne lidt ekstra, så lån kun det du har brug for. Husk på at pengene skal betales tilbage. Overvej også gerne om et lån eller en kassekredit er den rette løsning for dig.
 5. Læs låneaftalen grundigt igennem. Inden du skriver under på en låneaftale, så husk at læs den grundigt, så du slipper for uventede overraskelser senere.

Når du låner penge, er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at sammenligne lån og at gennemgå dit budget. For mange kan det virke uoverskueligt at gennemskue, hvor man finder det bedste lån. Men det kan betale sig at bruge tiden på det. Hvis man ikke er opmærksom, kan man risikere, at det ender med et alt for dyrt lån.

Det er vigtigt, at du husker at betale dit lån til tiden. Gør du ikke det, risikerer du at komme til at stå som dårlig betaler hos RKI. Står du i RKI, bliver det svært for dig at optage andre lån og at oprette et abonnement til f.eks. mobil eller internet. Når du låner penge online, er det derfor vigtigt, at du laver en realistisk låneansøgning. Husk ikke at sætte dig alt for hårdt. Det er altid en god idé at indhente lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Lån penge – Crediteus

Hos Crediteus bestemmer du helt selv, hvor længe du vil bruge på afbetalingen. Du kan vælge mellem 1 og 7 år. Gennem Crediteus kan du med én enkel ansøgning få tilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Udfyld hurtigt og nemt en ansøgning på vores hjemmeside.

Herefter kan du i ro og mag kigge på de tilbud, du får og vælge det lån, der passer dig bedst. Hvis du har andre lån i forvejen, kan du regne på, hvad det vil betyde at samle dine lån. Der kan være både tid og penge at spare ved at samle dine lån. Det er nemt og 100% sikkert.

Der findes andre måder at låne penge på. En kassekredit er mere fri og fleksibel end et forbrugslån. For de fleste er en hurtig kassekredit fordelagtigt, hvis der skulle opstå uforudsete udgifter sidst på måneden. Opstår der pludseligt et akut behov for penge, kan en kassekredit være det rigtige valg.

Derudover er der en anden fordel med en kassekredit; du betaler kun renter i den periode, hvor du trækker på kreditten. Formår du at få kassekreditten i plus igen, betaler du ikke længere renter. Derfor bør du altid sørge for kun at bruge kassekreditten i de perioder, hvor det er nødvendigt.

Lån penge trods RKI?

Selvom det er muligt at låne penge trods en registrering i RKI, er det ikke let. Du får kun dyre produkter. Derfor anbefaler vi det ikke.

Det første lånetilbud er ikke nødvendigvis det bedste. Hos Crediteus hjælper vi dig med at sammenligne lån, så du finder det lån, der passer bedst til din situation. Vi gør det nemt for dig at danne overblik over de forskellige lånetilbud. Her bliver alle lånetilbud stillet ens op, så sammenligningsgrundlaget er bedre. Du skal bare udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig her hos Crediteus med at få skabt et overblik.

Det gør det nemmere for dig at finde det lån, der passer dig bedst. Lån penge online allerede i dag og få råd til at indfri dine drømme. Crediteus assisterer dig med at realisere alle dine drømme, hvad enten du ønsker at erhverve en ny bil, udskifte vaskemaskinen derhjemme eller at opdatere dine elektroniske gadgets til hverdagen. Med blot få klik på din computer kan du komme i gang direkte med at ansøge online om beløb fra 5.000 kr. til 500.000 kroner.

FAQ

Hvilke krav skal jeg opfylde for at kunne låne?
Når du låner penge online, er der en række krav du skal opfylde, helt lige som når du låner penge i banken. Forskellen ved når du låner penge online i stedet for banken, er at de online låneudbydere ikke stiller spørgsmål ved, hvad du skal bruge pengene til. Når du ønsker låne penge online, er der et alderskrav. Typisk er alderskravet på 18 år, men du kan også risikere at det er højere. Din alder et et af de få krav, om du ikke kan ændre på. Det er derfor er det vigtigt at du opfylder dette krav, ved ansøgning om nå. Lån penge RKI – en del låneudbydere stiller også krav til deres låneansøgere, i forhold til registreringer i RKI eller Debitor registret. Står du i RKI, kan det være svært at få lov at oprette et lån. For at låne penge i Danmark, skal du desuden kunne fremvise en dansk folkeregisteradresse, dansk telefonnummer, en dansk bankkonto samt bevis på fast indkomst og en evt. arbejdstilladelse. Er du registreret med registreret med navne- eller adressebeskyttelse, kan det blive svært for dig at få lov at optage et online lån. Har du ikke nogen indkomst, er chancerne for du får bevilliget et lån, også meget tvivlsom. Derudover skal du have et gyldigt NemID. Når du optager et lån, vil låneudbyderen lave en kreditvurdering af det. Her kigges der blandt andet på din indtægt og tilbagebetaling af tidligere lån. En kreditvurdering har også betydning for renten på dit lån. Vurderer låneudbyderen at du har en høj kreditværdighed, vil du typisk få en lavere rente. Har du en lav kreditværdighed, vil du opleve at skulle betale en højere rente. Din kreditværdighed er låneudbyderens garanti for at få deres penge, hvis du ikke kan betale lånet tilbage. Opfylder du ovenstående krav og ønsker fortsat at optage et lån, kan du bruge vores låneberegner, til at finde det lån der passer dig bedst.
Hvad nu hvis jeg er registreret som dårlig betaler?
Lån penge selvom RKI har dig registreret – er det muligt? De normale pengeinstitutter, banker eller kviklån og kassekredit udbydere ønsker ikke at låne penge til dig, hvis du står i RKI. Står du registreret som dårlig betaler, skal du være opmærksom på at der er mange låneudbydere, der ikke er interesseret i at låne penge til dig. De lever af at låne penge ud, og derfor skal de også være sikre på at få deres penge tilbage. Dog er det ikke umuligt at finde en låneudbyder, der ikke håndhæver dette krav. Men hvis du er registret som dårlig betaler, bør du nøje overveje om det er en god ide at låne flere penge. Det kan virke fristende at låne penge, for at kunne betale dine eksisterende lån af. Men det kan også betyde at du ender med at have i en dybere gæld, hvis du ikke kan betale det nye lån af. For at du kan optage et lån imens du er i RKI, vil det kræve en individuel og grundig kreditvurdering. Står du som dårlig betaler, vil du opleve; højere rente, større stiftelsesomkostninger, højere gebyrer samt eventuelt pant i ejendele og lignende. Du kan opleve at det vil tage længere tid at få godkendt din låneansøgning. Der er også høj sandsynlighed, for at der er krav fra låneudbyderen om at der er en medansøger på låneansøgningen. Det vil sige, at I er to ansøgere på lånet og dermed to, der hæfter for lånet. Låneudbyderen vurderer altså ansøgningen både ud fra dig og din medansøgers økonomi, når de skal foretage en kreditvurdering. Når låneudbydere låner dig penge selvom du står i RKI, løber de en større risiko, hvilket også afspejler sig i højere renter og dårligere vilkår. Står du som dårlig betaler, anbefaler vi altid at du får styr på dine eksisterende lån, inden du låner flere penge.
Hvad er en kreditvurdering?
Når du ønsker at låne penge online, vil låneudbyderne lave en kreditvurdering af dig. En kreditvurdering vil afgøre, om din låneansøgning bliver godkendt eller afvist. Ved en kreditvurdering bliver både din økonomiske fortid og din nuværende økonomi vurderet. Kreditvurderingen laves for at danne overblik over din økonomi og evne til at tilbagebetale tidligere lån. En kreditvurdering er en vurdering af, hvor sandsynligt det er, at du er i stand til at betale de lånte penge tilbage. Jo bedre økonomisk situation, jo bedre kreditværdighed og jo bedre renter vil du få tilbudt. Men det har også betydning, for de vilkår du får tilbudt. Selvom du har lån i forvejen, kan du sagtens have en høj kreditværdighed, hvis du ikke har nogen betalingsanmærkninger. Når låneudbyderen laver en kreditvurdering, tjekker de om du står i registreret hos RKI eller Debitor Registret, om du har dansk bopælsadresse, din indkomst, en eventuel medansøger og dit rådighedsbeløb. Du kan styrke din egen kreditværdighed ved at begrænse dine faste udgifter, være fri af RKI og have en A-kasse. Lån penge uden afslag – jo bedre kreditværdighed, jo nemmere er det også for dig at optage et lån. Opfylder du ikke alle kravene, mangler der oplysninger eller har du en dårlig kreditværdig, kan du risikere at få afslag, på din ansøgning om lån af penge. Har du en lav kreditværdighed nu, kan den blive bedre ved at du betaler alle dine forfaldne regninger og eventuel gæld, samt skærer ned på dine faste udgifter. En stabil økonomi vil ikke bare give dig en kreditværdighed, men det er også en investering i din egen fremtid og økonomi. Hos Crediteuskan du låne penge hurtigt og enkelt. Vi har et udvalg af forskellige lån, som du kan søge om, således at du kan optage netop det lån der matcher dit behov. Du kan eksempelvis samle alle din hos os, via et samlelån. Med et samlelån slipper du for at betale gebyrer hos flere forskellige låne udbyder.
Skal man bruge nemid for at låne?
Det er nemt at ansøge om et lån med NemID, men kan man også søge uden et NemID? Det er muligt at finde låneudbydere, der tilbyder lån uden at du skal fremvise NemID. Når man låner penge er uden NemID, er det oftest ikke lige så stor beløb man kan låne. Låneudbyderen vil typisk også stille flere spørgsmål til dig og din økonomi. Alle låneudbydere, lever af at låne penge ud, så derfor skal de også være sikre på at de får deres penge tilbage. Ønsker du at låne penge uden at NemID, skal du være indstillet på at bruge længere tid på at udfylde låneansøgningen. Står du som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret, kan du ikke låne penge uden NemID. De fleste låneudbydere foretrækker lån med NemID, da det er forbundet med dine personlige oplysninger, og så er det nemmere at identificere, om du er registreret i RKI. Lån penge uden NemID gøres typisk på den måde, at du får tilsendt din lånekontrakt på din mail eller som en fysisk kontrakt. Når du låner med NemID, underskriver du online og derfor går processen typisk hurtigere. Låner du uden NemID, beder låneudbyderen dig typisk også om at fremsende dit pas, kørekort eller anden billedlegitimation. Du kan sagtens låne penge uden NemID, men vær opmærksom på at det typisk tager længere tid at få godkendt dit lån, samtidig med at der er en begrænsning, på hvor meget du kan låne. Der er også mulighed for SMS-lån uden NemID, hvor du nemt og hurtigt kan optage et lån via sms. Et sms-lån er også bedre kendt som et minilån. På denne type af lån, er der typisk en kortere løbetid. Uanset om du låner med eller uden NemID, så husk altid at sætte dig ind i den samlet pris og ÅOP for lånet.
Er det muligt at låne penge andre steder end banken?
Er det ikke nemt at få lov at låne penge i din bank? Så tøv ikke. Lån penge uden om banken og udlev din drøm, om end det er til 5000 eller 500.000 kr. Via Crediteus har du mulighed for at lån penge online, uden at skulle stå til ansvar overfor banken, i forhold til hvad pengene skal bruges til. Lån penge hurtigt, med den nemmeste og mest effektive låneproces. Din låneansøgning sendes ud til 25 forskellige banker og pengeinstitutter, således at du på kort tid kan modtage et uforpligtende tilbud, og vælge den løsning der passer optimalt til dit behov. Vores ansøgningsproces er enkel og smidig, således at du kan komme i gang med de ting, som du drømmer om, eller behøver akut i din nuværende situation. Crediteus hjælper dig med at realisere alle dine drømme, hvad enten du ønsker at erhverve en ny bil, udskifte opvaskemaskinen derhjemme, eller opdatere dit elektroniske udstyr til hverdagen. Med blot få klik på din computer, kan du komme i gang at ansøge online om at låne op mod 500.000 kroner allerede i dag. Det er en særdeles overskuelig måde at sammenligne forskellige forbrugslån. Uanset om du ønsker at spare penge og samle alle dine lån hos et sted, optage et forbrugslån som du kan bruge til lige det du har lyst til. Det er vigtigt for os at du får svar inden for kort tid, så du hurtigt kan få en afklaring på din låneansøgning, og få udbetalt pengene straks. Slip dine bekymringer omkring renter og gebyrer, da vi har gjort det nemt og overskueligt for dig. Du kan roligt og trygt blot nu lån penge uden bekymringer og få tilbud fra de bedste banker og pengeinstitutter. Har du nogen spørgsmål i forhold til online lån, er du altid velkommen til at kontakte os.