Rentefrit lån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Rentefrit lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Rentefrit lån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find et fordelagtigt rentefrit lån gennem Crediteus

Hvis du søger efter et meget billigt lån, kan et rentefrit lån være den helt ideelle løsning. Der er både fordele og ulemper ved denne type af lån. Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel. Du vil ligeledes kunne læse mere om, hvordan du kan finde det billigste lån gennem Crediteus. Vi runder af med svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring online lån.

Hvordan finder man det bedste rentefrit lån?

For at finde det bedste rentefrit lån kræver det, at du har nogle lån at holde op mod hinanden. Dette kan du gøre slavisk via nettet, eller du kan gøre det via Crediteus.

En af fordelene ved at søge lån frem gennem Crediteus er, at du kun behøver at indtaste dine søgekriterier én gang. Herefter får du vist en masse forslag til gode lån, der matcher netop dine ønsker. Du sparer derved tid og besvær.

Fordele og ulemper ved et rentefrit lån

Der er altid fordele og ulemper ved at tage et lån. Nogle typer af lån er dog mere fordelagtige end andre. Som navnet på lånetypen antyder, er der lave omkostninger ved et rentefrit lån – nogle gange endda slet ingen omkostninger.

Vær dog opmærksom på, at der kan være nogle gebyrer ved at optage lånet, selvom det er rentefrit. Dette vil altid fremgå af lånebetingelserne. Kan du betale tilbage rettidigt, er et rentefrit lån en rigtig billig måde at låne penge på.

Fordele

Ulemper

Hvorfor skal man vælge et rentefrit lån?

Står du og har brug for penge på kontoen her og nu, og har du besluttet dig for, at et lån er den rigtige løsning for dig, skal du gøre op med dig selv, hvilket lån, du ønsker. Et rentefrit lån har ingen eller lave omkostninger. Der er ingen renter, men nogle lån har oprettelsesgebyrer.

De fleste rentefrie lån er små lån. Du skal derfor ikke regne med at kunne låne flere hundrede tusinde kroner og samtidig slippe for at betale renter.

Har du kun brug for nogle få tusinde kroner, kan et rentefrit lån være en god løsning. Betaler du afdragene tilbage rettidigt, vil der ikke komme nogle ekstra omkostninger på lånet.

Vælger du derimod et almindeligt lille online lån med renter, vil omkostningerne være højere. Det kan altså svare sig at vælge rentefrit. Vær dog opmærksom på lånets samlede omkostninger (ÅOP), så du ikke ender med at betale mere i oprettelsesgebyr end de normale små online lån koster i renter.

Fordele ved at finde et lån gennem Crediteus

Crediteus er ikke et låneinstitut, men til gengæld en side, der tilbyder en service til dig, der ønsker et lån. Med et solidt samarbejde med mere end 25 online banker og låneinstitutter, søger Crediteus gennem adskillige lån for at finde frem til de lån, der matcher bedst på dine ønsker.

Du får derfor serveret et stort udvalg af lån, som kan give dig et reelt indtryk af markedspriserne på lån. Søger du få lån frem på nettet selv, kan du risikere at vælge et med høje omkostninger.

Når Crediteus har fundet en række lån frem til dig, er det op til dig at afgøre, om der er nogle af disse lån, du ønsker at ansøge. Det er 100% uforpligtende at søge lån frem gennem Crediteus.

Du binder dig altså ikke til at tage et lån bagefter, ligesom det ikke koster dig noget at søge på lån. Ved at have mange valgmuligheder, kan du hurtigt kredse dig ind på de billigste lån, og på den baggrund vælge det bedste match.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Vi får banker til at konkurrere om dig

Hvis du synes, det virker som om, at låneomkostningerne på lån fundet gennem Crediteus virker generelt lavere end andre lån, så er det ikke helt tilfældigt. Låneinstitutterne bag de udbudte lån er meget opmærksomme på, at de er i tæt konkurrence med de øvrige låneinstitutter, som er tilknyttet Crediteus.

De underbyder derfor hinanden i håb om, at du vil vælge et lån hos netop dem. Du har derfor rigtig gode forudsætninger for at finde et af lånemarkedets billigste lån via Crediteus, hvor du kan låne fra 5.000-500.000 kr.

Rentefrit lån – FAQ

Er der ingen omkostninger ved et rentefrit lån?
Svaret kan være både ja eller nej. Ved et rentefrit lån er der ingen renteomkostninger. Nogle lån er komplet gratis, uden skjulte omkostninger. Andre lån har nogle oprettelsesgebyrer. Det er disse oprettelsesgebyrer, låneudbyderen tjener på. Sørg derfor for at nærlæse lånebetingelserne, inden du godkender et rentefrit lån, så du ikke risikerer at betale mere i gebyrer end et almindeligt lån koster i renter. Der kan dog komme høje omkostninger, hvis du ikke overholder tilbagebetalingsaftalen.
Hvordan kan man tage lån uden omkostninger?
Det kan måske virke som om, at det er for godt til at være sandt. Det er dog korrekt, at der findes rentefri lån, som ikke har nogen omkostninger. Du betaler altså præcis det samme beløb tilbage, som du lånte. Låneudbyderne udlåner ikke penge for at være godhjertede. De gør det med henblik på at give dig en god oplevelse, så du er mere tilbøjelig til at vælge dem, når du skal bruge et større lån.
Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler til tiden?
Der er naturligvis konsekvenser forbundet med ikke at overholde en tilbagebetalingsaftale. Når det kommer til rentefri lån, er der i mange tilfælde særligt høje omkostninger forbundet med ikke at overholde en tilbagebetalingsaftale. Det rentefri lån koster ingen renter - med mindre du ikke overholder aftalen. Her begynder der typisk at tilløbe renter, som er højere end renterne ved et almindeligt online lån. Vær derfor sikker på, at du kan betale tilbage rettidigt, når du vælger et rentefrit lån.
Hvor hurtigt får jeg svar på en låneansøgning?
Den typiske svartid på en låneansøgning er få minutter. Dette skyldes, at det er et automatisk computerprogram, der analyserer dine oplysninger. Der skal med andre ord ikke en medarbejder til at sidde og læse din låneansøgning igennem - det hele foregår automatisk. Du er dog ikke bundet til lånet, blot fordi det er godkendt af en låneudbyder. For at lånet træder i kraft, kræver det, at du igen accepterer lånebetingelserne. Du kan derfor helt uforpligtende søge om lån.
Hvad kan jeg låne penge til?
Det korte svar er: alt. Når du ansøger om lån online, er der tale om forbrugslån i forskellige afskygninger. Disse udbydes med henblik på forbrug. Hvilket forbrug, du bruger pengene til, er for låneudbyderen irrelevant. Du disponerer selv 100% over pengene og formålet med at låne dem. På intet tidspunkt skal du oplyse, hvorfor du ønsker at låne penge. Det eneste, låneudbyderen vil sikre sig, er, at din økonomiske situation er god nok til et lån.

Du kunne også være interesseret i disse…