Find ferielån nu

Et ferielån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Find ferielån online nu

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på ferielån, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette ferielån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et ferielån.

Lån fordelagtigt til en herlig ferie

Indrømmet, 2020 er ikke et helt normalt år, så ferien til Thailand eller turen til Spanien er måske aflyst i år. Men ferie skal vi have – og mange har da også valgt de sikre destinationer i udlandet til deres ferie – eller valgt at holde ferie inden for Danmarks grænser. Ja, mange har opdaget, at det danske land rummer fantastiske ferieoplevelser for både børn og voksne, så det er bare om at komme afsted!

Nogle gange kan man have brug for at supplere opsparingen med et ferielån, hvis hele familien skal afsted på en herlig ferietur. Et ferielån kan betyde lidt ekstra likviditet, som kan bruges til oplevelser, som man kan glæde sig over bagefter. Man skal leve, mens man kan, og et ferielån kan være det, der giver ferietiden det ekstra pift, som vi trænger til.

Find det billigste lån til ferien

Har man brug for et lån til ferien, er det absolut ikke ligegyldigt, hvor man går hen for at få det. På hjemmesiden Crediteus.dk kan man udfylde et nemt og enkelt ansøgningsskema om et lån, og efter få minutter har man fået behandlet sin ansøgning og modtager en stribe tilbud fra forskellige udbydere af lån, hvorefter man kan træffe sit valg.

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

På den måde er det nemt at finde det bedste tilbud på et lån til ferien, sådan at man kan komme afsted og nyde fridagene uden al for megen tanke på økonomien.

På ansøgningen skal man angive det ønskede beløb, som man vil låne, og komme med forskellige andre oplysninger, men det er vigtigt at slå fast, at man ikke binder sig til noget som helst, før man konkret har underskrevet en låneaftale ved hjælp af sin NemID, og herefter har man så i henhold til lovgivningen 14 dages fortrydelsesret.

Hurtig adgang til pengene

Vælger man et af de mindst 15 tilbud på lån, som man får ved en søgning på Crediteus.dk, vil man ofte have mulighed for at indsat lånebeløbet på ens konto samme dag, som ansøgningen går igennem. Har man således truffet en beslutning om hurtigt at komme på ferie – man kan jo for eksempel have fundet et rigtig godt tilbud på nettet – så rummer systemet dermed også mulighed for det.

Ingen skjulte omkostninger

At låne penge kan nogle gange være kompliceret. Hvad er den reelle rente på lånet, og hvad ender man med at skulle betale tilbage? Hvis man går ind via Crediteus.dk og modtager lånetilbud, kan man være sikker på, at de omkostninger, der beskrives, er dem, man skal betale – og ikke andet. Der vil aldrig forekomme omkostninger, man ikke er orienteret om, og der er ingen skjulte gebyrer. Det er derfor meget enkelt via denne hjemmeside at afgøre, hvilket lån, der er det bedste og har de laveste omkostninger. Man skal se efter den omkostningsopgørelse, der kaldes ÅOP, som er et udtryk for et låns samlede omkostninger til renter, gebyrer og andet. Det er det vigtigste nøgletal at holde øje med.

Hvis du ønsker et ferielån, skal du gøre dit behov op og sørge for kun at låne et beløb, som du kan betale, uden at det forstyrrer din hverdag alt for meget.