Ferielån

Et ferielån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Ferielån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på ferielån, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette ferielån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et ferielån.

Lån fordelagtigt til en herlig ferie

Indrømmet, 2020 er ikke et helt normalt år, så ferien til Thailand eller turen til Spanien er måske aflyst i år. Men ferie skal vi have – og mange har da også valgt de sikre destinationer i udlandet til deres ferie – eller valgt at holde ferie inden for Danmarks grænser. Ja, mange har opdaget, at det danske land rummer fantastiske ferieoplevelser for både børn og voksne, så det er bare om at komme afsted!

Nogle gange kan man have brug for at supplere opsparingen med et ferielån, hvis hele familien skal afsted på en herlig ferietur. Et ferielån kan betyde lidt ekstra likviditet, som kan bruges til oplevelser, som man kan glæde sig over bagefter. Man skal leve, mens man kan, og et ferielån kan være det, der giver ferietiden det ekstra pift, som vi trænger til.

Find det billigste lån til ferien

Har man brug for et lån til ferien, er det absolut ikke ligegyldigt, hvor man går hen for at få det. På hjemmesiden Crediteus.dk kan man udfylde et nemt og enkelt ansøgningsskema om et lån, og efter få minutter har man fået behandlet sin ansøgning og modtager en stribe tilbud fra forskellige udbydere af lån, hvorefter man kan træffe sit valg.

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

På den måde er det nemt at finde det bedste tilbud på et lån til ferien, sådan at man kan komme afsted og nyde fridagene uden al for megen tanke på økonomien.

På ansøgningen skal man angive det ønskede beløb, som man vil låne, og komme med forskellige andre oplysninger, men det er vigtigt at slå fast, at man ikke binder sig til noget som helst, før man konkret har underskrevet en låneaftale ved hjælp af sin NemID, og herefter har man så i henhold til lovgivningen 14 dages fortrydelsesret.

Hurtig adgang til pengene

Vælger man et af de mindst 15 tilbud på lån, som man får ved en søgning på Crediteus.dk, vil man ofte have mulighed for at indsat lånebeløbet på ens konto samme dag, som ansøgningen går igennem.

Har man således truffet en beslutning om hurtigt at komme på ferie – man kan jo for eksempel have fundet et rigtig godt tilbud på nettet – så rummer systemet dermed også mulighed for det.

Ingen skjulte omkostninger

At låne penge kan nogle gange være kompliceret. Hvad er den reelle rente på lånet, og hvad ender man med at skulle betale tilbage? Hvis man går ind via Crediteus.dk og modtager lånetilbud, kan man være sikker på, at de omkostninger, der beskrives, er dem, man skal betale – og ikke andet.

Der vil aldrig forekomme omkostninger, man ikke er orienteret om, og der er ingen skjulte gebyrer. Det er derfor meget enkelt via denne hjemmeside at afgøre, hvilket lån, der er det bedste og har de laveste omkostninger.

Man skal se efter den omkostningsopgørelse, der kaldes ÅOP, som er et udtryk for et låns samlede omkostninger til renter, gebyrer og andet. Det er det vigtigste nøgletal at holde øje med.

Hvis du ønsker et ferielån, skal du gøre dit behov op og sørge for kun at låne et beløb, som du kan betale, uden at det forstyrrer din hverdag alt for meget.

De bedste ferielån 2023

Drømmer du om storbyferie i Paris? Eller hvad med skiløb i alperne? Måske en tur herhjemme til Bornholm? Ligegyldigt, hvad din præference er, så kan et ferielån muligvis er den løsning, du har ledt efter.

I denne artikel forsøger vi at gå igennem, hvad et ferielån er, og hvilke lånemuligheder du har. Formålet er, at du skal have så meget information med i bagagen som muligt. Sådan ved du, hvad du skal holde øje med, når du udvælger dit næste ferielån.

Elsker du at rejse, men pengene er små? Tab ikke modet

Når man sidder og drømmer om sin næste ferie, i sydens sol eller på ski i alperne, kan man sagtens miste modet, hvis pengene er små. Kan du vente på ferien imens du sparer op, eller er du mere til et lån, så du kan rejse med det samme? Her kan du se de 3 bedste ferielån i 2023.

Der er mange fristende tilbud om lån til netop din ferie, men er alle lige gode?

minifinans.dk: Her kan du låne op til 50.000 kr. med afdrag i max. 60 måneder. Ansøgningen er hurtigt udfyldt, du skal ikke stille økonomisk sikkerhed, og du behøver ikke fortælle, hvad du skal bruge pengene til. Du får svar efter få minutter, og pengene er på din konto efter én hverdag. Hurtigt og nemt!

banknorweigan.dk: Her er det muligt at låne op til hele 400.000. kr. Afdragsperioden er som ovenfor på max. 60 måneder. Altså er det her, du skal vende blikket mod, hvis det er en større ferie, du gerne vil på. Rentesatsen ligger på 4,99% og op. Fordelen ved netop dette lån er det høje loft på 400.000 kr. Ansøgningen er igen hurtig at udfylde, og du modtager svar med det samme. Så snart låneaftalen er underskrevet med NemID, modtager du pengene på din konto.

lendo.dk: Er du mere til at se, hvad de forskellige banker kan tilbyde dig? Så tag et kig på lendo.dk. Her er det nemlig muligt, at sammenligne rentesatser med tilbud fra op til 12 banker. Dermed kan du finde det billigste lån, der passer bedst til dig og din ferie. Du skal blot sende en hurtig ansøgning afsted og modtager så op til 12 uforpligtende tilbud. Lendo hjælper dig med at sammenligne tilbuddene, så du bare skal vælge det billigste. Hurtigere og mere overskueligt bliver det ikke!

Lån til ferie

Ferier kan meget hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Men der er ingen grund til at gøre den dyrere end højst nødvendigt! Derfor er det så ekstremt vigtigt, at du får undersøgt markedet grundigt – der kan være overraskende mange penge at spare. Penge, som du kan vælge at bruge på sjov, eller som du måske kan lægge til side til næste ferie.

Men hvorfor låne til ferie? Omstændighederne kan være mange. Måske poppede drømmerejsen op til halvpris, men man ikke står med penge på kontoen lige nu. Det kan også være, at man booker så langt ude i fremtiden, at man ved, man har sparet pengene op inden da. Måske er det bare tid til at komme væk og slappe af.

Hvilken type lån er et ferielån?

Et ferielån vil i realiteten være et forbrugslån, privatlån eller måske endda en høj kassekredit. Hvilken en af disse tre, der fungerer bedst, kommer an på dine behov og din nuværende økonomiske situation. Her på Crediteus kan først og fremmest tjekke de individuelle låneartikler for flere oplysninger. Desuden kan du tjekke og hurtigt sammenligne de forskellige slags lånetilbud fra låneudbyderne. Det gør du ved at bede om et uforpligtende lånetilbud.

Hvis du overvejer at snakke med din nuværende bank om et ferielån, kan det også være en fordel at medbringe lånetilbud fra Crediteus. Sådan viser du din rådgiver, at du er seriøs og sætter dig ind i låneforholdene, inden du gør noget forhastet. Det kan også være en god taktik til at få dem til at gå ned i pris.

Gode råd til en billigere ferie

En billigere ferie er ensbetydende med et billigere ferielån. Derfor vil vi også give dig et par tips og tricks til, hvordan du kan gøre lånet så billigt som muligt.

Lån mellem 5.000 – 500.000 kr. til ferien

Danskerne elsker virkelig at rejse. Faktisk så meget, at danskere bruger en større og større del af deres indkomst på rejser hvert eneste år. Vi er også det fjerde mest rejsende folkefærd i verden, kun overgået af Finland, USA og Sverige.

Danskerne har altid været glade for rejser inden for Danmarks og Europas grænser, men er med tiden også rejst længere og længere væk. Det omfatter blandt andet en roadtrip i USA, en badeferie i Sydøstasien eller måske endda en safari i Afrika som favoritter. Derfor har vi set en stødt stigning i efterspørgslen. Og vi har lånetilbuddene, som matcher.

Her på Crediteus kan du anmode om ikke-forpligtende tilbud på ferielån helt ned til 5000 kroner eller helt op til 500.000. På den måde er der plads til at drømme stort også. Men det er vigtigt, at du finder balancen.

Hvorfor optages ferielån?

Når det kommer til ferielån, bør man måske træde varsomt til. Som med alle andre lån er det vigtigt, at du virkelig overvejer, om det er noget, du har brug for, og om det vil skabe værdi på længere sigt. På den anden side forstår vi naturligvis også godt, at ikke al værdi kan måles i penge.

Hvis man har været igennem en hårdere periode end normalt, været gået ned med stress eller har oplevet det, der var være, kan det være nødvendigt med et afbræk. Det kan være netop det afbræk fra hverdagen, som gør, at man kan vende tilbage med fornyet energi og motivation til at tackle livet igen.

Andre gange kan der naturligvis også ligge en mere glædelig grund bag, at man skal have et ferielån. Måske vil du gerne give en større gave til en rund fødselsdag? Måske er det langt om længe tid til at tage den transsibiriske jernbane eller den rejse rundt om jorden, du altid har ønsket dig? Eller måske har du fået en billet til en vigtig arbejdsrelateret konference. Der kan hurtigt opstå situationer, hvor man har brug for et hurtigt og billigt ferielån.

Sådan hjælper Crediteus dig

Hos Crediteus er der to ting, som vi sætter i forsædet: en sund økonomi og de billigste lån. Derfor vil vi først og fremmest hjælpe dig med at forstå, om du har fat i den rigtige type lån – eller om du overhovedet kan understøtte et lån på forsvarlig vis. Derudover har vi flere værktøjer på vores website, som du kan bruge:

  1. Låneberegner: Med vores låneberegner kan du finde ud af, hvordan et realistisk ferielån ville se ud for dig. Det er derfor et af de vigtigste redskaber på siden. Du vil få det fulde overblik over månedlige omkostninger, ÅOP og samlede omkostninger.
  2. Rentetjek: Hvis du allerede har et lån, der ikke er relateret til dit ferielån, vil vi stadig anbefale dig at lave et rentetjek. Sådan ser du, om du går og betaler mere for dine nuværende lån, end hvad nødvendigt er. Hvis det er tilfældet, bør du overveje, om du skal flytte din gæld samtidig med, at du optager dit ferielån. Dette kan vi naturligvis også hjælpe dig med.
  3. Gratis ansøgning: Hvis du gerne vil have helt uforpligtende tilbud om ferielån, så kan du bruge vores formular her på siden. Inden for kort tid har du fået en oversigt over forskellige låneudbydere, og hvad de kan tilbyde på baggrund af dine krav og behov. Det koster ikke noget at prøve, men vi kan love dig, at der kan være mange penge at hente.

Guide til anmodning om tilbud til ferielån

Når du kigger på formularen, kan du se, at vi beder om helt basale informationer i starten. Det gør vi for, at vi låneudbyderne og låneinstitutterne kan give dig så realistiske lånetilbud som muligt.

Lånets størrelse

Det første, du bør angive, er, hvor stort lånet skal være. Her er det utroligt vigtigt, at du ikke snyder dig selv. Giv dig god til at sætte dig og lave et ærligt regnestykke! Hvis du ender med kraftigt at undervurdere, hvad du skal bruge, ender du kun med at skulle ud og låne flere penge.

Det betyder, at du vil skulle betale flere gebyrer i forhold til bl.a. oprettelse. Desuden kan du lande i problemer, hvis du ikke kan betale lånet tilbage som lovet. Det er dog også vigtigt, at du ikke tager et ferielån, som er alt for stort. Det vil nemlig kun føre til ekstra renteomkostninger. Dette er bestemt en situation, som du bør undgå!

Personlige oplysninger

Ud over lånets størrelse skal du give få personlige oplysninger som bl.a. månedlig indkomst efter skat, boligforhold, ansættelsestype og alder. Dette er alt sammen med til at skabe en låneprofil for de forskellige låneudbydere, så de kan sende en præcis estimering af låneforholdene.

Når du har afgjort, hvilket lån du ønsker at optage, kan låneudbyderen dog bedre om andre personoplysninger, før du kan optage dit ferielån. Det betyder bl.a., at de måske indhenter information om, hvorvidt du står i RKI. Du skal også være i stand til at bekræfte din identitet gennem NemID, når du godkender de endelige låneforhold. Dette er nødvendigt på grund af dansk lovgivning. Pengene til ferielån vil derfor også blive sat ind på din NemKonto.

Du kunne også være interesseret i disse…

Konklusion

Hos Crediteus mener vi, at ferielån passer bedst til dem, der har brug for en fleksibel løsning. Det kan ofte være tilfældet, hvis situationerne opstår ud af det blå. Det er også perfekt for dem, der ikke nødvendigvis ønsker at stille sikkerhed for lånet i fx ejendom eller bil.

Et ferielån er også til dem, der skal bruge pengene hurtigt, inden fx de sidste billetter forsvinder. Alt efter, hvilket beløb, der er tale om, så bør du overveje at optage enten et forbrugslån eller kassekredit. Du kan lære mere om begge lånetyper her på siden. Og derfor kan du tage et informeret valg.