Lån uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

Lån uden sikkerhed

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån uden sikkerhed, hvor du kan ansøge let og enkelt! Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette lån uden sikkerhed og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på et lån uden sikkerhed.

Lån uden sikkerhed

At du vil låne penge er ikke noget, som er unormalt, men som regel er det banker og andre former for pengeinstitutter, som står og skal låne dig pengene. Men det er så for de fleste kun lån, som kan gives, hvis der samtidig stilles en form for sikkerhed.

Der er dog ikke alle, som låner ud alligevel. Heldigvis er der kommet en del nye firmaer til, som ikke er så restriktive, når de vil låne dig mindre beløb med en kortere løbetid.

Det er firmaer om benytter sig af det faktum, at internettet er kommet ind i vore hverdag og er blevet en uundværlig del af hverdagen, for hele den proces, som de bruger, foregår nemlig online.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Når det er på plads, og du gerne vil låne, så er det med at logge ind, og det er noget, som du bruger dit NemID til. Det er let at søge, og giver du dem fra starten af alle de oplysninger, som de skal bruge, så er deres afgørelse klar på nogle ganske få minutter. Ja som regel vil der ikke gå mere end 5 minutter, og så er de klar med en afgørelse på, om du kan låne eller ej.

Hvordan finder man det bedste lån uden sikkerhed?

Der er flere måder at finde frem til det bedste lån uden sikkerhed. Det er et faktum, at desto flere lån du har at vælge mellem, desto større er sandsynligheden for, at du finder frem til markedets billigste lån.

Da der er rigtig mange online låneudbydere, kan det dog være svært at navigere rundt som låntager. Hvis du ansøger om lån gennem Crediteus, får du et bredt udvalg fra mere end 25 online låneinstitutter.

Positive og negative sider ved at vælge lån uden sikkerhed

Det vil altid være mere fordelagtigt for dig som låntager at vælge et lån uden sikkerhed. Der er nemlig ikke tale om din sikkerhed, men derimod sikkerheden for at banken kan få sine penge tilbage.

Det sikres ved, at du stiller værdi som sikkerhed for dit lån – eksempelvis fast ejendom, en bil eller andet af høj værdi. Så det eneste negative ved denne type af lån er de låneomkostninger, der følger med, samt at lånet naturligvis skal betales rettidigt tilbage.

Positive sider

Negative sider

Hvorfor skal man vælge et lån uden sikkerhed?

Det er helt sikkert en fordel for dig som låntager at vælge et uden sikkerhed frem for et lån med sikkerhed. Hvis du vælger et med sikkerhed, skal du stille med ting af værdi, som kan stilles som sikkerhed for lånet.

Hvis du vælger et lån uden sikkerhed, behøver du ikke at oplyse om dine værdier.

Der er altså ikke sat en label på nogen af dine ejendele, som låneudbyder kan tage ejerskab over, hvis du ikke kan betale tilbage.

Vær dog opmærksom på, at du stadig skal overholde låneaftalen og betale lånet tilbage rettidigt, selvom du tager et lån uden sikkerhed. Betaler du ikke rettidigt tilbage, kan der nemlig lægges ekstra omkostninger på dit lån, så det i sidste ende kan risikere at blive en dyr fornøjelse.

Sørg derfor for at vælge et lån, hvor tilbagebetalingsplanen er realistisk ud fra dit budget. De fleste mindre lån udbydes uden sikkerhedsstillelse. Alle de lån, der findes via Crediteus, er uden sikkerhed.

Fordele ved at finde lån gennem Crediteus

Der er en lang række fordele ved at finde dit lån gennem Crediteus. Du slipper først og fremmest for en masse besvær og sparer en hel masse tid ved ikke selv at skulle søge forskellige låneudbydere frem på nettet.

Crediteus samarbejder med mere end 25 banker og online låneinstitutter. Det er disse, Crediteus søger lån frem fra, når du angiver dine søgekriterier. Lånene er på 5.000-500.000 kr. Ved at have et så stort udvalg at vælge imellem, kan du hurtigt sortere de dyreste lån fra.

Du sparer altså penge ved at kunne sammenligne lån på denne måde. Dertil er du i gode og trygge hænder. Crediteus samarbejder nemlig udelukkende med troværdige låneudbydere med fødderne solidt plantet på jorden.

De har specialiseret sig i den lille niche – at tilbyde lån online, og de er låneinstitutter på lige fod med de traditionelle banker. Da de opererer online, har de dog færre udgifter, hvilket kommer dig som låntager til gode. De kan simpelthen slå priserne hos de traditionelle banker grundet deres lavere omkostninger.

Det hele er nemt og lige til

Når du først er blevet godkendt til lånet, så går der ikke længe, før penge er til rådighed på din konto. Det er så op til dig, hvad du vil bruge pengene på, og så længe du overholder dine forpligtelser med udlåner, så vil du ikke høre noget fra dem.

Der er gode muligheder for at finde det lån, som passer dig bedst, for der er ingen, som er forpligtet til at tage imod det første og bedste.

Det er klart det bedste at shoppe lidt rundt og se, hvilken udbyder, der kan tilbyde dig de bedste forhold, når du skal låne.

Er du i tvivl om noget, så er der altid nogen, som står klar til at hjælpe, og der er ikke nogle spørgsmål, som er ligegyldige, det er nemlig din egen økonomi, det handler om, og det er dine valg, som de hjælper dig med.

Vi får bankerne til at konkurrere om dig

De låneinstitutter, der samarbejder med Crediteus, ved, at de er i skarp konkurrence med de øvrige låneinstitutter. De er opmærksomme på, at de bliver listet direkte op ved siden af konkurrenterne.

Det medfører helt naturligt, at priserne presses ekstra langt ned. De vil alle sammen gerne indgå en låneaftale med dig, og det opnår de bedst ved at give dig det bedste tilbud på et lån.

Chancen er derfor stor for at finde et af markedets bedste og billigste lån gennem Crediteus.

Lån uden sikkerhed – Find det bedste lån her

Hvis du overvejer at tage et online lån, så vil du formentlig gerne finde det billigste af slagsen med de bedste lånebetingelser. Der er naturligvis stor variation i lånebetingelserne ved online lån.

En meget markant forskel er, hvorvidt der er tale med et lån uden sikkerhed eller et lån med sikkerhed. Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel, hvor du også kan finde svar på ofte stillede spørgsmål til online lån.

Find de bedste lån uden sikkerhed i 2023

Er du på udkig efter det bedste lån uden krav om sikkerhed i 2023? Så læs med her, hvor vi vil gennemgå, hvad det vil sige, at et lån er uden sikkerhed. Vi vil ligeledes opliste tre aktuelle lån uden sikkerhed, som du kan tegne i 2023.

Forskel på at låne penge i banken og online

Der kan være stor forskel på at låne penge i banken og på at låne penge i en online bank. En af de mest markante forskelle er, at du ofte skal stille sikkerhed for et lån, der tages i din fysiske bank. Her kan blandt andet nævnes et lån til en ny bil, et hus og lignende. Når du låner penge, der ikke investeres i en værdi, er der tale om et såkaldt forbrugslån.

Bankerne er generelt ikke så opsatte på at låne penge ud til forbrug. Dette skyldes, at pengene ikke omsættes til værdier, hvorfor banken løber en større risiko ved at udlåne dem. Har du brugt pengene på sjov og ferie, og du pludselig ikke er i stand til at betale dem tilbage, har banken ingen værdi, de kan hente hjem igen. Derfor er deres renter på forbrugslån ekstremt høje.

Når du låner penge i online banker, får du ofte bedre lånebetingelser. Renterne er ofte meget lavere, og der er ofte meget stor fleksibilitet over tilbagebetalingstiden.

Tre aktuelle lån uden sikkerhed 2023

Hos GoBanker kan du eksempelvis låne op til 500.000 kr. uden at stille sikkerhed for lånet, og løbetiden (tilbagebetalingstiden) kan være helt op til 180 måneder svarende til 15 år. Renten (AOP) på dette lån ligger på 3,69 % til 24,99 %.

Hos BankNorwegian kan du låne fra 5.000-400.000 kr. med en AOP debitorrente på 5,11 – 24,35. Løbetiden på dette lån kan være fra 12-180 måneder.

Saverium tilbyder lån uden sikkerhed til en AOP debitorrente på 3,34-24,99 %. Her kan du låne mellen 3.000 og 500.000. Løbetiden er på 12-24 måneder.

Lån penge uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er ethvert lån, der kan optages uden at stille nogen form for sikkerhed for udbetalingen. Disse typer af lån omtales også ofte som forbrugslån, der senere kan inddeles i flere former for undertyper som kreditkort, kviklån m.m.

Fordelen ved et sådant lån er, at der typisk ikke stilles krav til, at du skal dokumentere, hvad pengene bruges på. Det er ikke nødvendigvis sikkert, at du ikke behøver stille dokumentation i forhold til din indtjening. Her vil du skulle konsultere den enkelte udbyders lånekrav. Det afhænger typisk af lånets type og størrelse.

For at sige det på en anden måde, så kan det være en problemfri måde at ansøge om et lån på. Mange danskere er glade for at slippe for banken. De vil hellere skabe sig overblikket hjemmefra og ansøge om lån direkte hjemmefra. Faktisk har det kunne ses i en sådan grad, at antallet af disse lån er mere end fordoblet fra 2015 til 2018.

Hvilke ulemper er der ved lån uden sikkerhed?

Generelt skal man forvente højere renter og gebyrer forbundet med disse typer lån. Dette skyldes to primære årsager. Den ene årsag er markedet. Den anden er, at der er flere usikkerheder forbundet med disse lån. For at skulle tage den risiko tager lånegiveren sig ekstra betalt.

Ekstremt lukrativt marked – for virksomhederne

Hvis du kigger på illustrationen i det ntidligere afsnit, ser du markedsstørrelsen i Danmark. Man er ikke i tvivl om, at det er en populære lånetype. Det betyder i praksis, at mange virksomheder forsøger ihærdigt at gøre sit indtog i indsutrien. I mange tilfælde tiltrækker det også internationale firmaer, der vil have en bid af markedet.

Lån uden sikkerhed og dokumentation betyder højere risiko for långivere

Når du låner penge til en bil eller en bolig, har banken eller finansieringsselskabet stadig en finger med i spillet. Det betyder, at manglende betaling kan tvinge dig til at sælge enten bil eller bolig. Sagt med andre ord: Du ejer hverken bil eller bolig 100 %, før lånet er betalt ud.

Hvis det handler om et lån uden sikkerhed og kreditvurdering, vil de ikke kun tage det fra dig, som pengene er brugt på. Heller ikke, hvis du ikke betaler til tiden. Det skal naturligvis slås fast, at du stadig skylder pengene og fx kan indkaldes i fogedretten. Men ud fra långiverens perspektiv har de ingen konkret garanti for, at de får pengene igen. En højere risiko medfører altså en højere pris – for at kompensere for eventuelle dårlige betalere, der optager et lån uden dokumentation.

Undgå hurtig lån uden sikkerhed – hvis du kan

Lad os lige slå det fast. Vi vil bestemt ikke afskrække folk, når det kommer til forbrugslån. I stedet vil vi gerne appellere til, at folk bruger deres sunde fornuft. Det er nemlig med til at bibeholde en sund økonomi. Uanset om det er bil, bolig eller bare fordi, så koster det altid penge at låne penge. Så hvis du kan undgå det, så gør det.

Typisk bliver forbrugslån brugt til småfornødenheder, der ikke er 100% nødvendige. Det betyder, at du i sidste ende kommer til at bruge langt flere penge end nødvendigt på forbrugsgoder, som godt kunne have ventet.

Hvis du skal låne – så gør det med omhu

Når du skal optage et lån hurtigt uden sikkerhed, så sørg for at holde øje med, hvilket lån er det billigste. Hvis du benytter dig af sammenligningssiderne, skal du holde et vågent øje med, hvilke sider du besøger. Det er blevet afsløret, at flere sider fremhæver helt specifikke långivere, mens nogle endda ejers direkte af låneinstitutterne selv. Vælg en side, hvor du ved, at lånetilbudene og anmeldelserne er oprigtige.

Heldigvis er langt de fleste sider reelle. Du kan bruge dem til at finde frem til de billigste lån til rådighed for dig.

Når du sammenligner dine lån, vil du hurtigt opdage en stor forskel på prisen ved at låne penge. For at komme med et eksempel har vi gjort brug at låneberegneren. Her tjekke vi, hvad det koster at låne 50.000,-, hvis man betaler dem tilbage i løbet af 5 år.

Det kan lyde som en lille forskel, når man deler det ud på månedsbasis, men hvis man ser på tallene samlet, er forskellen pludselig ikke uvæsentlig:

Omkostninger ved et lån uden sikkerhed

I søjlen til venstre ser vi, hvordan pengene bliver fordelt hos Santander, og til højre hos Plutus. Hvis du vælger Santander, vil du altså spare langt over 25.000 kr. i lånets løbetid.

Det er værd at nævne, at disse forskelle er udregnet for de billigste og dyreste lån på siden. Der kan altså være muligt at finde billigere såvel som dyrere lån, og naturligvis også adskillige midt imellem.

Disse tal viser både, at det er vigtigt at se sig om, når man skal låne penge. Desuden viser de også, at disse typer af lån ikke nødvendigvis behøver være så dyre, som mange tror. Det kan faktisk være muligt at finde lån, der ikke kommer til at koste dig en formue – hvis du holder øjne og ører åbne.

Disse tal er ikke sponsorerede af långivere, men er blot aktuelle tal, der er hentet fra en tilfældig sammenligning via låneberegner. På den selvsamme side var der sponsorerede lån, der lå nogenlunde i midten af disse to.

Du kunne også være interesseret i disse…

Vær opmærksom

Vi har sagt det før, men vi siger det gerne igen: Vær opmærksom. Tjek de nævnte faktorer, så du sikrer dig, at hjemmesiden ikke tager dig ved næsen. Hvis den fremhæver en helt bestemt låneudgiver i alle lånstørrelser og kategorier, så er det et rødt lys.

Lån uden sikkerhed – FAQ

Hvad er kriterierne for at kunne tage et online lån?
Det er ikke alle, der kan tage et online lån. Der er nogle kriterier, som langt de fleste låneudbydere kræver opfyldt. Dette kan blandt andet dreje sig om: At du er fyldt 18 og har bopæl i Danmark. At du har en stabil indtægt. At du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Det beløb, du kan låne, afhænger naturligvis også af din indtægt. Det skal vurderes realistisk, at du kan betale det tilbage rettidigt.
Hvor lang tid tager det at søge om et lån?
Det tager typisk få minutter at søge om et online lån, modsat ved de traditionelle banker, hvor det kan være meget tidskrævende. Vælger du en side som Crediteus til at søge lånene frem, vil du kunne udfylde en ansøgning på få minutter. Du sparer dermed al tiden på baggrundssøgning af forskellige lån. Du indtaster typisk nogle få oplysninger om din økonomi og verificerer dig med NemID. Svaret på ansøgningen kommer typisk inden for minutter eller timer.
Hvordan ved låneudbyder, at min økonomi er god?
Du kan ikke snyde dig til et lån ved at oplyse ukorrekte oplysninger omkring din økonomi. Når du verificerer dig med NemID, giver du samtidig låneudbyder tilladelse til at se dine skatteoplysninger. Disse bruger låneudbyder til at danne sig et indtryk af din økonomiske situation. På denne baggrund kan det vurderes, om du kan betale lånet tilbage. Der tjekkes samtidig, om du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.
Hvad er forskellen på online lån og banklån?
Både de traditionelle banklån, som optages i din fysiske bankfilial, samt online lån fra online banker, er i princippet det samme. Begge steder står der et låneinstitut bag, som har specialiseret sig i at udbyde lån. Sikkerheden er lige høj på begge typer af låneinstitutter. Fordelen ved den traditionelle bank er i nogle tilfælde den personlige kontakt til en bankrådgiver. Ved du, hvad du gerne vil have, kan du ofte spare penge og besvær ved online lån.
Hvor hurtigt får jeg pengene ind på kontoen?
Der er lidt variation på, hvor hurtigt de forskellige låneudbydere indbetaler penge til din konto. Dette fremgår altid af lånebetingelserne. Det tager typisk mellem få minutter og et døgn (en hverdag). Der er altså tale om en meget kort proces fra ansøgning om et lån, til pengene står på din konto. Skal du bruge penge her og nu, er online lån derfor en hurtig løsning på at få penge på kontoen.