Lån penge 18 år

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Lån penge 18 år

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån penge 18 år | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lån til dig, der er ung

Mange tror, at det er svært at låne penge, når man er ung. Det er ikke nødvendigvis korrekt. Så snart du er fyldt 18 år, har du i udgangspunktet de samme muligheder for at låne penge som alle andre voksne.

Crediteus er en tjeneste, der hjælper dig med at finde det bedste lån til dine behov. Vi gør det nemt for dig. Når du ansøger om et lån gennem Crediteus, kan din ansøgning blive set af flere end 25 forskellige låneudbydere. Det kan være banker eller andre virksomheder, der tilbyder lån til mennesker i alle situationer.

Der er ikke noget at tabe ved at indsende en ansøgning. Det er helt gratis for dig, og du behøver ikke at takke ja til nogle af de tilbud, vi finder til dig. Desuden står vi til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at sætte dig ind i tilbuddene. Nemmere bliver det ikke.

Lån penge med ro i maven

De fleste 18-årige kender til, at det kan være svært at få råd til det hele. Mange bilder sig ind, at det er for dårligt, og at de er for uansvarlige. I virkeligheden er mange unge enormt bevidste om deres økonomi. De har hørt alle skrækhistorierne om mennesker, der optager kviklån og ender med bundløs gæld. Nogle bliver endda så forsigtige, at de slet ikke tør undersøge, om et lån kan være en god løsning.

Måske er du en af dem? I så fald kan du tage det helt roligt. Crediteus hjælper dig nemlig med at finde et lån, som passer til din situation. Det er derfor, vi spørger til din nuværende indkomst og din arbejdssituation. På den måde sikrer vi os, at du ikke ender med et lån, som du ikke har råd til at betale tilbage.

Det er vigtigt for alle parter at være realistisk og bruge sin sunde fornuft. Man skal ikke låne flere penge, end man har råd til at betale tilbage. Omvendt skal man ikke være så forsigtig, at man slet ikke tør overveje muligheden. Tit er det slet ikke så dyrt, som man frygter.

Hvad kan jeg låne penge til?

Der findes mange forskellige typer af lån til mange forskellige formål. Nogle af de firmaer, der tilbyder lån, forlanger, at man fortæller, hvad pengene skal bruges til. Sådan er det ikke med de firmaer, Crediteus samarbejder med. De tager stilling til, om det er realistisk for dig at betale pengene tilbage. Hvad du bruger dem til, bestemmer du helt selv.

Du kan derfor roligt udfylde formularen for at få dine lånetilbud, uanset om du mangler penge til en uforudset regning, en drømmerejse eller noget helt tredje. De eneste krav er, at du er fyldt 18 år, har fast bopæl i Danmark og har en NemKonto og NemID.

Er du i tvivl, om det er noget for dig? Du behøver ikke at være sikker for at søge om et lån gennem Crediteus. Det er helt uforpligtende, så du kan sagtens vente med at beslutte dig, til du har set de konkrete tilbud.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan søge om at låne alt fra 5.000 kroner til 500.000 kroner. Om din ansøgning kan godkendes, afhænger dog af flere faktorer. Vi anbefaler derfor, at du er realistisk. Du skal huske, at pengene skal betales tilbage, og det skal du gerne kunne gøre uden, at din økonomi bliver for stram.

Omvendt er det en god idé at sørge for, at du ikke låner for lidt. Som regel koster det penge at optage et lån, så det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal låne flere penge senere. Tænk derfor fremadrettet, når du vælger beløb.

Du behøver ikke at vide en masse på forhånd om forskellige typer af lån. Når du får et lånetilbud, vil du få et konkret overblik over, hvad det indebærer for din økonomi – både nu og på længere sigt.

Et lån, der er til at forstå

Når du ansøger om et lån gennem Credetius, kan du være sikker at få tilbud, der passer præcis til dig. Du behøver derfor ikke være nervøs for, om du har råd til lånet. Tilbuddene tager altid udgangspunkt i din økonomiske situation, og vi hjælper dig gerne med at forstå, hvad de enkelte tilbud indebærer.

Det er sandt, at det beløb, du samlet set skal betale tilbage, ofte er langt højere end det beløb, du har lånt. Måske ser tallet i første omgang voldsomt ud. Det gælder især for lån, der skal betales tilbage over en lang årrække. En tommelfingerregel er, at et lån, der betales tilbage hurtigt, koster mindre samlet set end et lån med en lang løbetid. Til gengæld vil du ofte skulle betale mere pr. måned, hvis du betaler hurtigt.

Med andre ord kan man sige, at du betaler for at have luft i økonomien, når du vælger et lån med lang løbetid og lave månedlige ydelser.

Credetius hjælper med overblikket

Hvis det er første gang, du skal låne penge, kan det godt være svært at holde styr på det hele. Du møder måske en masse begreber, du ikke har set før. Her er det rart at vide, at der er hjælp at hente. Husk, at det er helt naturligt at være i tvivl om noget, man ikke har mange års erfaring med. Efterhånden, som du får mere erfaring, bliver du bedre og bedre til at gennemskue forskellige lånetilbud.

Det er aldrig en skam at spørge om noget, man er i tvivl om. Crediteus tager alle dine spørgsmål alvorligt, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi guider dig gennem junglen og hjælper dig med at vurdere, hvad du har råd til.

Renter, gebyrer, ÅOP

Måske har du allerede hørt udtryk som ÅOP, stiftelsesomkostninger og gebyrer? Den slags begreber taler mange om, som om det er noget meget mystisk, som ingen kan lære at forstå.

Det er selvfølgelig ikke korrekt. Men derfor kan det godt være svært at forstå, hvad de forskellige begreber dækker over.

Kort sagt kan alle disse udtryk forstås som den pris, du betaler for lånet. Det kan de fleste forstå. For de fleste lån gælder det, at det koster noget at oprette lånet. Prisen for dette kan man ofte få som en del af lånet, så man ikke oplever at skulle betale noget. Så er der afdragene. Typisk skal du betale et fast beløb hver måned i en kortere eller længere periode. Når lånet er færdigbetalt, kan du se, at du samlet set har betalt mere, end du i sin tid lånte. Det er, fordi du betaler renter i løbet af den tid, du betaler af på lånet. Desuden skal du ofte betale forskellige former for gebyr.

Det er vigtigt at se på den samlede pris, du skal betale for lånet. Du kan nemlig komme ud for, at en låneudbyder tilbyder dig et såkaldt “rentefrit lån”. Hvis du ikke har kendskab til lånemarkedet, kan du nemt komme til at tro, at det vil sige, at du kun skal betale det tilbage, som du låner. Men i virkeligheden er der en masse gebyrer i stedet for renter. Man kan derfor risikere at betale mere for et lån med 0 procents rente, end for et lån med 9 procents rente. Det afhænger alt sammen af vilkårene.

Credetius gør det simpelt

Nu er du allerede blevet en del klogere på, hvad det indebærer at optage et lån. Det er dog helt naturligt, hvis du stadig ikke helt føler, at du forstår det hele. Den gode nyhed er, at det behøver du heller ikke. Vi hjælper dig, når du har brug for det.

Hvis du tror, at et lån kan være noget for dig, så indsend en ansøgning. Det er et simpelt første skridt, og Credetius er med dig hele vejen.

Husk, at du ikke skal betale os for at finde lånetilbud til dig. Du skal heller ikke betale for at få rådgivning, når tilbuddene er kommet.

Lån penge hurtigt og nemt

Det tager ofte kun ganske få minutter, fra du har indsendt din ansøgning, til du modtager konkrete lånetilbud. Du skal kun udfylde én ansøgning, så sørger vi for resten. Vi samarbejder med flere end 25 firmaer, så du slipper for at bruge tid på at kontakte forskellige udbydere individuelt.

Når du har modtaget dine tilbud, kan du stille og roligt sætte dig ind i dem og sammenligne fordele og ulemper. Crediteus hjælper dig gerne med at vurdere, hvad der er bedst for dig.

Gør drømmen til virkelighed

I langt de fleste tilfælde vil du stå med et tilbud i hånden, som matcher dine behov og sikrer, at din økonomi bliver ved at være sund. Det er en hurtig og simpel procedure, og ofte vil du være bedre stillet, end hvis du havde kontaktet en låneudbyder direkte.

Med Crediteus får du nemlig mulighed for at sammenligne forskellige tilbud, og du har en ekspert ved hånden, som kan hjælpe dig med at forstå det med småt.

De fleste unge mennesker har en masse drømme, som aldrig bliver til virkelighed. Det er en skam, for ofte finder man ud af, at det slet ikke er så svært – eller dyrt, som man går og frygter.

Er du stadig i tvivl? Så prøv at udfylde ansøgningsformularen. Når du står med konkrete tilbud i hånden, bliver det meget nemmere at forholde sig til, om et lån er den rigtige løsning for dig. Husk, at det er helt gratis og uforpligtende. Du binder dig ikke til noget, medmindre du aktivt accepterer et tilbud.

Det er dit liv og din fremtid. Crediteus står til rådighed med hjælp og vejledning, men det er dig, der bestemmer fra start til slut.