Realkredit lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Realkredit lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Realkredit lån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Hurtigt og nemt

De låneudbydere, som er kommet på markedet, er klar med en hurtig og en tydelig service for mindre lånebeløb med en kort løbetid, og de giver dig svar hurtigt.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Find det bedste realkredit lån lige her

Når du skal købe en bolig, kan det være oplagt at optage et realkredit lån. De har nemlig som oftest lavere forrentning end andre lån. Du skal dog være opmærksom på, at der er flere slags at vælge mellem. Her kan du bliver klogere på, hvad der er bedst for dig: Et fastforrentet lån, et afdragsfrit lån eller et rentetilpasningslån. Det afhænger alt sammen af din økonomiske situation og din risikovillighed.

Sådan finder du det bedst realkredit lån

Inden du optager et nyt realkredit lån, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt. Det lyder mere besværligt, end det egentlig er. Der er nemlig masser af hjælp at hente på nettet. Du finder nemt flere rigtig gode sammenligningstjenester. Det foregår typisk på den måde, at du indsender dine oplysninger og derefter får tilsendt tre uforpligtende tilbud. Uanset om du vil omlægge eksisterende lån eller optage et nyt, får du et godt sammenligningsgrundlag.

Fordele og ulemper ved at optage et realkredit lån

Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige typer af lån, inden du beslutter dig. Du skal også have godt styr på dit budget. Så ved du, hvad du har råd til. Endelig er der din personlige risikovillighed. Den er afgørende for, om et rentetilpasningslån er noget for dig. Det kan nemlig være billigere, men kræve, at du er villig til at løbe en risiko. Er du den mere forsigtige type, skal du hellere holde dig til et fastforrentet lån.

Fordele ved realkredit lån

Ulemper ved realkredit lån

Gode grunde til at vælge et realkredit lån

Kort fortalt har et realkredit lån sikkerhed i fast ejendom. Derudover er de finansieret ved obligationer. Det betyder, at det er lån med en forholdsvis lav rentesats og bidragssats. Derfor er det billigt for dig og kan give ekstra råderum i økonomien. Hvor meget luft, du kan få i økonomien, afhænger af, hvilken type lån, du vælger. Det rigtige valg afhænger af din økonomi, men også din personlighed. Er du villig til at løbe en større risiko, vil du kunne opnå et billigere lån.

Med et realkredit lån kan du vælge mellem et fastforrentet lån eller et lån med variabel rente. Sidstnævnte er ofte den billigste løsning, men indebærer større risiko. Et fastforrentet lån er dyrere, men giver dig større sikkerhed. Hvis renten stiger, kan du lægge lånet om og på den måde få restgælden ned. Desuden giver realkredit lånet dig mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Det kan give dig luft i økonomien i en periode, så du f.eks. kan forbedre din bolig eller betale af på andre lån.

Et realkredit lån, der er fordelagtigt for dig

For at finde det helt rigtige realkredit lån, skal du tage udgangspunkt i din eksisterende situation. Hvis du allerede har et eksisterende lån, kan det til tider betale sig at undersøge, om du kan få et lån med bedre betingelser i forbindelse med bankskifte. Det kan også være, at du med fordel kan omlægge dit eksisterende lån, men uden i øvrigt at skifte bank. Hvis du står overfor at købe ny bolig, er situationen en anden. Her er det også vigtigt, om du er førstegangskøber.

Afhængigt af situationen kan du udfylde de relevante oplysninger i en sammenligningstjeneste. Du vil så modtage tre forskellige lånetilbud i din indbakke. Så kan du let sammenligne hvert enkelt lån. Her er det en god idé at kigge nærmere på hvert lån i forhold til dit budget. Husk også at have et øje på fremtiden, når du vælger dit lån. Et afdragsfrit lån giver f.eks. luft i økonomien her og nu, men du skal være opmærksom på, hvordan det ser ud om 10 år, når afdragsfriheden udløber.

Vi lader bankerne konkurrere om dig

Ved at indhente tilbud fra tre forskellige låneudbydere, sætter du bankerne op i en konkurrence om at give dig det mest fordelagtige lån. Derfor vil de i de fleste tilfælde forsøge at underbyde hinanden. Det er selvfølgelig til din fordel, når du skal vælge det lån, der passer bedst til dig og din situation. Bankernes konkurrence gør, at de vil tilbyde dig den lavest mulige pris for lånet. Det er lige præcis det, der er gevinsten ved at bruge en sammenligningstjeneste.

FAQ

Hvad er forskellen på fast rente og variabel rente?
Ved et fastforrentet lån betaler du den samme rente gennem hele løbetiden, som typisk er 10 til 30 år. Det kan betyde en lidt højere ydelse end ved andre lån. Til gengæld har du stor sikkerhed, og hvis renten falder, vil din restgæld tilsvarende falde. Et fastrentelån giver derfor god beskyttelse af din friværdi. I modsætning hertil bliver renten løbende ændret, hvis du vælger et rentetilpasningslån. Det kræver derfor en mere stabil økonomi, da risikoen er større.
Hvilke typer lån med variabel rente findes der?
Et rentetilpasningslån kan være udformet på forskellige måder. Der kan f.eks. være tale om et renteloftslån, hvor der fastsættes en øvre grænse for, hvor meget renten kan stige. Ved et F-lån fastsættes renten med bestemte mellemrum. Det kan være 1, 3 eller 5 år. Vælger du et P-lån, betyder det, at eventuelle renteændringer udjævnes. Endelig findes der T-lån, hvor det er løbetiden, der justeres i forhold til renten. Tag også her højde for din personlige situation.
Kan man blande de forskellige typer lån?
Ja, det kan man godt. Det er muligt at mikse f.eks. et fastrente lån og et rentetilpasningslån. En sådan blanding vil mindske risikoen for dig i forhold til, hvis du udelukkende har lån med variabel rente. Med det blandede lån vil en rentestigning betyde, at ydelsen på rentetilpasningslånet stiger, men den fastforrentede del af lånet vil delvist opveje dette. Det skyldes, at gælden på lånet med den faste rente vil blive mindre, når renten stiger.
Hvem kan få afdragsfrihed?
Ønsker du at blive godkendt til afdragsfrihed, kræver det en vis indkomst. Dette skyldes, at långiver vil sikre sig, at du kan betale, når afdragsfriheden udløber. Samtidig skal det fastsættes, hvor meget boligen er værd. Der er nemlig en øvre grænse for, hvor stort et lån der kan gives i forhold til boligens værdi. Grænsen fastsættes af realkreditlovgivningen, og det er også den, der fastsætter reglerne for, hvor stor en del af lånet, der må være afdragsfrit.
Hvor længe kan et lån være afdragsfrit?
Et afdragsfrit lån kan løbe i op til 10 år. I den periode betaler du kun renterne på lånet. Når afdragsfriheden udløber, skal selve lånet afdrages. Det er derfor vigtigt, at du tager med i dine overvejelser, hvordan du forventer, at din økonomi vil se ud til den tid. Din økonomi skal være sund nok til, at du er i stand til at betale dine ydelser, når afdragsfriheden udløber. For da bliver de månedlige udgifter betydeligt større.