Indskudslån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Indskudslån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Indskudslån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Søg indskudslån gratis og uforpligtende

For de fleste er en flytning en spændende begivenhed, men det kan være meget dyrt. Ofte skal der betales et stort beløb i indskud. Her kan det være en god idé at undersøge markedet for lånemuligheder.

Hvilket lån, der bedst kan betale sig for dig, afhænger af mange faktorer. Hvordan ser din økonomi ud? Bliver den bedre eller værre efter flytningen? Foretrækker du en lang løbetid, eller vil du gerne afvikle gælden hurtigst muligt?

Crediteus hjælper dig med de svære beslutninger

Selvom der er meget at tænke på, når du skal flytte, behøver det ikke være uoverskueligt. Crediteus hjælper dig nemlig med at få overblik over din økonomi. Vi er eksperter og tager altid udgangspunkt i netop din situation.

Du behøver ikke at vide en masse om rentesatser, ÅOP og lånetyper. Indtast blot dine oplysninger, så finder vi de bedste tilbud til dig. Det er ganske enkelt, og det er selvfølgelig 100 % gratis og uforpligtende.

Hvor meget har du brug for?

Først og fremmest har vi brug for at vide, hvor mange penge du vil låne. Husk, at et indskudslån kan bruges til at betale dit indskud, men også til at dække andre udgifter i forbindelse med flytningen. Vær også opmærksom på, om du skal betale husleje forud, så du ikke pludselig får en ubehagelig overraskelse.

Brug slideren i formularen til at fortælle os, hvor stort et beløb du har brug for. Herefter kan du indtaste oplysninger om dig selv, som vi bruger til at finde lige præcis det lån, der passer til dine behov.

Hvordan foregår det i praksis?

Måske tænker du allerede nu på, hvordan du skal betale pengene tilbage? Lad være med at være for bekymret. Når du har indsendt din ansøgning, kontakter vi dig med de bedste tilbud. Så kan du i ro og mag se, hvad de forskellige muligheder betyder for din fremtidige økonomi.

Når du søger om lån via Crediteus, bliver din ansøgning set af en lang række relevante låneudbydere. Derfor får du altid de allerbedste tilbud langt hurtigere og lettere, end hvis du skulle kontakte hver enkelt udbyder selv.

Det bedste ved det hele er, at du ikke forpligter dig til noget. Hvis du synes, tilbuddene ikke lever op til dine forventninger, lader du blot være med at acceptere dem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp i processen.

Er samlelån noget for dig?

Når du ansøger om et nyt lån, bør du altid overveje, om det kan betale sig at søge et samlelån. Det kan være, at du har gæld andre steder, som du kan indfri, så du får samlet hele din gæld ét sted.

Ofte vil låneudbydere give dig en bedre pris, hvis du samler flere lån hos dem. Det er derfor altid værd at overveje, om du skal benytte den mulighed. Også her er Crediteus klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter og kan rådgive, om samlelån er en god løsning for dig.

Få en skræddersyet løsning

Hvis du er en af de heldige, som har et superfordelagtigt lån med lang løbetid og lav rente hos fx din bank, er samlelån måske ikke den bedste løsning i dit tilfælde. Det er dog en god idé at regne ud, hvordan din samlede gæld kommer til at se ud. Nogle gange kan et samlelån betyde, at dit indskudslån bliver så meget billigere, at den lave pris du betaler for dine eksisterende lån, alligevel er dyrere samlet set.

Lyder det besværligt? Det behøver det ikke at være. Vi ved godt, at det er teknisk, men det er netop det, vi er til for at hjælpe dig med.

Prøv vores låneberegner, hvis du vil lege lidt med tanken, før du er klar til at indsende din ansøgning.

Har du brug for flere penge?

Husk, at en flytning ofte koster mange penge. Har du afsat penge til flyttefolk? Kan du bruge alle dine nuværende møbler i dit nye hjem, eller skal du anskaffe nyt inventar? Gardiner er en ting, som mange glemmer. Vinduer kommer i mange størrelser, og sandsynligheden er stor for, at dine nuværende gardiner ikke passer til vinduerne i dit nye hjem.

Overvej derfor grundigt, om du har behov for flere penge, end det beløb, der står i lejekontrakten. Det kan være dyrere at optage flere lån ad flere omgange, end at låne flere penge på én gang. Så tænk over, om du har andre behov, som du lige så godt kan søge at få finansieret, nu du alligevel er i gang.

Din nuværende økonomi er vigtig

Du skal selvfølgelig tænke over, hvad et lån kommer til at betyde for din økonomi efter flytningen. Men også det tager vi højde for. Vi tager nemlig din nuværende økonomi med i betragtningen, når vi sender din ansøgning ud til de flere end 25 banker og finansielle virksomheder, vi samarbejder med.

Nogle synes, det er grænseoverskridende at fortælle andre om deres økonomi. Men husk, at det er for din egen skyld. Alle har hørt om mennesker, der optager lån i blinde, og som ender med store vanskeligheder, fordi de ikke har råd til at betale deres afdrag.

Det er derfor godt at minde dig selv om, at dine oplysninger bliver brugt til at sikre, at din økonomi bliver ved at være sund. Vi beder ikke om personlige informationer, fordi vi er nysgerrige eller ude på at snage, men udelukkende, fordi vi betragter det som vores ansvar, at låntagere, som bruger Crediteus til at finde deres næste lån, får en god oplevelse gennem hele processen.

Prøv det nu – helt gratis og uforpligtende

Hvis du stadig er i tvivl, så prøv! Du risikerer ikke noget ved at indsende en ansøgning. Det er helt gratis og uforpligtende.

Mange oplever, at de først rigtig kan tage stilling, når de står med konkrete tilbud i hånden. Og med Crediteus kan du nå dertil på ganske kort tid. Som regel tager det kun ganske få minutter at godkende din ansøgning, ligesom det kun tager ganske få minutter at udfylde ansøgningen. Så kan du bruge tiden på alt det andet, en flytning indebærer.

Nogle få krav til dig

Forskellige låneudbydere stiller forskellige betingelser til kunderne, men hvis du er fyldt 18 år og har fast bopæl i Danmark, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig. Så har du nemlig NemKonto, NemId og internetadgang. Og andet end det har du ikke brug for.

Når du har indsendt din ansøgning, tager vi os af alt det, du ellers kunne have brugt uanede mængder af timer på. I løbet af de seneste år er der kommet et utal af aktører på lånemarkedet, og for den enkelte kan det være nærmest umuligt at overskue. Mange, der tager opgaven på egen hånd, ender med at bruge mange timer, og desværre er risikoen stor for at takke ja til et tilbud, som du kunne have fået langt mere fordelagtigt ved at benytte Crediteus.

Sammenlign tilbud fra forskellige udbydere

Når du bruger Crediteus, vil du nemt kunne sammenligne tilbud fra flere forskellige udbydere. Det er vigtigt, for der er ofte stor forskel på de bedste og de dårligste tilbud.

Og husk, at du aldrig forpligter dig til at acceptere et tilbud, du har fået gennem Crediteus. Du kan i ro og mag vurdere de forskellige tilbud og sammenligne dem med hinanden. Fordele og ulemper bliver nemme at tage stilling til, og vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for det. Der er mange fagudtryk, og det er vigtigt at forholde sig til “det med småt”, så du er helt sikker på, hvad du skriver under på.

Vidste du for eksempel, at der kan være mange forskellige regler og dertilhørende gebyrer, hvis man vil udsætte et afdrag eller betale lånet ud før tid? Det er blot én af de ting, Crediteus er sat i verden for. Du behøver ikke at være ekspert, vi kan vejlede dig, så du er helt sikker på, at du ikke køber katten i sækken.

Selvom lånemarkedet kan være en jungle, findes der heldigvis masser af mennesker, der har fundet lige netop det lån, der passer bedst til dem og deres livssituation. De fleste af disse er ikke eksperter, men de har benyttet tjenester som Crediteus til at sikre sig, at de får det lån, der er mest fordelagtigt for dem selv.

Flyt med ro i maven

Vi ved, at en flytning er en stor ting. Indskudslånet er blot en af de mange ting, du skal tage stilling til. Men det kan lette meget at vide, at du ikke behøver at være ekspert, fordi der findes nogle, som kan hjælpe dig.

Din flytning er dit projekt. Men vi vil gerne hjælpe dig med at flytte med ro i maven. Så udfyld låneansøgningen allerede nu. Vi sidder parat til at hjælpe dig, og vi passer godt på dine oplysninger, så du kan roligt sende dem til os. Uanset om du har brug for 5.000 eller 500.000 kroner, vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til lige netop dine behov.

Tillykke med dit nye hjem og god flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere drømme.