Kredit lån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Kredit lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Kreditlån online hos Crediteus

Et kreditlån er et lån, hvor du så at sige får adgang til en låneramme, som du så kan trække på i takt med, at du får brug for pengene. Det er en slags kassekredit, som vi ofte bruger til at få hverdagens økonomi til at fungere, men et kreditlån er også en fremragende idé, hvis man for eksempel er i gang med et projekt, der tager lidt tid – det kan være på hus. have eller andet.

Mange mennesker har en kreditramme i deres eksisterende bank, og det kan for nogle være en nem måde at håndtere det på, fordi det også er her, at lønindtægten eller andre indtægter typisk bliver sat ind.

Andre foretrækker af have deres kreditlån i et andet pengeinstitut, sådan at de kan skille tingene lidt mere ad. Det kan nogle gange være en fordel at kunne trække på sin kredit, uden at ens bankrådgiver kan følge med i, hvad de skal bruges til.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Få kredit gennem Crediteus

Uanset hvor god din økonomi er, kan du komme ud for at have flere uforudsete udgifter, som kan risikere at vælte din økonomi. Der er ikke nogen grund til at låne penge, når du ikke har brug for det. Vil du gerne have en livline, som du kan trække på, når du rent faktisk får brug for det, vil en kassekredit være et oplagt valg. Det er kredit, når du har brug for det.

Find det bedste tilbud på lån

Hvis man har brug for et kreditlån, er der mulighed for at afsøge markedet objektivt og sagligt. Det kan ske via hjemmesiden Crediteus.dk. Her udfylder man et simpelt ansøgningsskema og angiver sit behov for lånstørrelse og låntype, og herefter vil man modtage en stribe tilbud på lån fra forskellige udbydere.

Behandlingen af din ansøgning foregår hurtigt og enkelt, og du får som oftest svar inden for 5 minutter, om ansøgningen kan godkendes. Herefter har du adgang til at se de forskellige lån efter i sømmene og finde det, der bedst passer til dine behov for et kreditlån. Realkredit lån har typisk en lavere forrentning end andre lån. Her kan du læse om fordele om ulemper ved de forskellige typer, der findes.

Sådan finder du den bedste kredit

Uanset om du handler i et supermarked, køber en dyr ting, som du ønsker dig, eller shopper efter et lån, så handler det om det samme: At finde det bedste tilbud! Der kan være stor variation på omkostningerne ved en kredit. Det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet og sammenligne lånebetingelserne på forskellige kreditter. Det kan du gøre manuelt eller taste dine søgekriterier ind én gang og lade Crediteus finde kreditter frem.

Hurtig adgang

Et kreditlån er som oftest et lån, hvor man over tid trækker på den saldo, der er blevet stillet til rådighed. Men alligevel kan man tit have et behov for at få hurtig adgang til pengene, og hos Crediteus.dk vil du opleve, at pengene kan være på din konto samme dag, som ansøgningen er godkendt. Står du med et projekt, som du gerne vil hurtigt i gang med, er det altså bare om at komme i gang, så snart du vil.

Forudsigelige omkostninger

En af de vigtigste parametre, som man skal se på, når man skal vælge en mulighed for et lån, er de omkostninger, der er forbundet med lånet. Her er det vigtigt at vide, om der kan komme nye gebyrer og omkostninger til, som ikke var der, da låneaftalen blev indgået. Hos Crediteus.dk vil du aldrig opleve sådanne skjulte omkostninger og gebyrer. Du skal derfor alene se på de ÅOP ved de enkelte lån. ÅOP er et udtryk for de samlede, årlige omkostninger ved et lån, og oftest vil det så være en fordel at vælge det lån, der har de laveste ÅOP.

Crediteus.dk er en god mulighed for at finde det bedste lån – og husk, når du ansøger, at vurdere, hvad du reelt har mulighed for betale tilbage hver måned, så din daglige økonomi bliver til at holde ud. Et lån skal være en hjælp til hverdagen og ikke belaste den mere, end man kan klare.

Fordele og ulemper ved en kredit

En kredit er formentlig en af de smarteste former for lån. Det er et lån, som du kan trække på, når du har behov for det. Har du ikke et behov, kan du lade kreditten stå urørt. Fordelen ved dette er, at den ikke koster penge, når der ikke trækkes på den. Til gengæld står den klar i det øjeblik, du har brug for den. Du kan se den som et sikkerhedsnet under din daglige økonomi, som står klar til at gribe dig, hvis du falder.

Fordele

Ulemper

Hvorfor skal du vælge en kredit?

En kredit kan være et tilvalg, hvis du allerede står og mangler penge. Det kan dog også være et tilvalg, uden du har behov for det. En kassekredit kan give en økonomisk tryghed, så du ikke skal være bange for, at økonomien vælter helt, hvis du pludselig står i en uforudset situation. Der er dog en del fordele ved en kassekredit sammenlignet med øvrige typer af online lån. Det koster nemlig ikke noget at have en kassekredit, så længe du ikke bruger den.

Du skal først betale renter, når du trækker på din kredit. Til gengæld er den igen omkostningsfri i det øjeblik, du får betalt det fulde beløb ind på kassekreditten igen. Du har med andre ord stor frihed over disponeringen af den. Vær dog opmærksom på, at den trækker sig selv mere og mere i minus med renter, så længe du ikke betaler ind på den. En kassekredit er et fleksibelt lån, der ikke har nogen udløbsdato, og som du selv disponerer over.

Crediteus hjælper dig med at finde den bedste kredit

Det kan være svært at gennemskue, hvad der er billigt og dyrt, samt hvilke betingelser de mange forskellige kassekreditter kommer med. Vil du gerne fokusere din søgning på aktuelle kassekreditter som passer på dine ønsker, kan du finde kreditter ved hjælp af Crediteus. Her taster du dine søgekriterier ind, hvorefter Crediteus fremviser en lang række match. Disse findes på baggrund af mere end 25 online banker og låneinstitutter. Det er ikke Crediteus selv, der udbyder kreditterne, men de eksterne låneinstitutter.

Ved hjælp af den overskuelige liste, Crediteus finder frem, kan du sammenligne de forskellige kassekreditter. Nøgletallene vil fremgå tydeligt, så du på få minutter kan udvælge den eller de kreditter, du gerne vil læse nærmere om. Du sparer derfor tid på ikke at skulle læse om en masse kreditter, der langt fra matcher dine ønsker. Ved at sammenligne en lang række kreditter, har du også gode forudsætninger for at finde en meget billig kredit, frem for blot at vælge den første, du ser på Google.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Vi får banker til at konkurrere om dig

Når du sammenligner lignende varer og deres priser, vil du være tilbøjelig til at vælge varen med den bedste pris. Det samme gør sig gældende for kassekreditter og online lån. De låneinstitutter, der samarbejder med Crediteus er klar over, at du vil sammenligne dem med deres konkurrenter. Det er derfor i deres interesse at presse prisen så langt ned, at de underbyder deres konkurrenter, så du vælger dem. På denne måde presses låneomkostningerne længere og længere ned, hvilket du som låntager kan nyde godt af.

Kredit lån – FAQ

Koster det penge at have en kassekredit?
Svaret er både ja og nej. Det koster ikke noget at have en online kassekredit tilkoblet sin konto – så længe du ikke gør brug af den. Du kan altså have den stående som sikkerhedsnet, uden at trække penge på den. Begynder du at bruge af pengene, kommer der til gengæld nogle omkostninger i form af renter. Den tæller renter så længe der er trukket penge fra den. Betaler du den ud, koster den igen ikke penge.
Kan jeg betale min kassekredit ud, når jeg har lyst?
Ja, du kan betale din kredit ud, når du har lyst. I den periode, hvor du ikke betaler til din kredit, vil den trække sig selv mere og mere i minus grundet renteomkostninger. Har du penge til overs på en anden konto, kan det derfor godt betale sig at overføre dem til kreditten, så den ikke trækker renter. Når den igen er i 0, trækker den ikke renter, men står stadig til rådighed.
Hvordan er en kredit tilkoblet min konto?
En kassekredit fremgår ikke af din kontooversigt hos din traditionelle bank som dine andre konti. En online kredit er koblet eksternt til din konto. Den fungerer dog på lige vilkår med dine øvrige konti. Du kan altså disponere over pengene på kreditten på sædvanlig vis. Det betyder, at du kan flytte rundt på pengene på dine konti og dermed selv styre, hvor mange af dine penge der bliver sat ind på kreditten.
Er der en udløbsdato på en kredit?
Der er ikke en udløbsdato på en kassekredit. Du kan derfor godt have en sådan tilkoblet din konto permanent. Noget helt andet er, at den kan nå sit maksimumbeløb. Dette fastsættes, når du søger om kreditten i første omgang. I så fald er det med at komme i gang med at sætte nogle penge ind på den igen, så du ikke risikerer at bryde lånebetingelserne. Du kan altid afmelde en kredit igen.
Kan man have mere end én kredit?
Ja, du kan sagtens have mere end én kassekredit. Du kan ligeledes vælge at have en kredit fra flere forskellige låneudbydere. Vær dog opmærksom på, at du skal oplyse din gæld, når du ansøger om online lån og kreditter. Desto mere gæld du har, desto mindre et beløb kan du groft sagt blive godkendt til. Det er derfor ikke nødvendigvis en fordel at have flere kreditter, med mindre du har behov for at kunne trække på dem.

Du kunne også være interesseret i disse…