Kreditvurdering

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Kreditvurdering

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Kreditvurdering | hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

Sms lån uden kreditvurdering

Det er ikke altid, man har tid til at vente på bankens kreditvurdering, når man har brug for at låne penge. Med et sms lån kan du låne penge uden kreditvurdering. Vi er ligeglade med, hvad du skal bruge pengene til. Du kan låne til det, du har brug for. Hurtigt og nemt og uden at skulle stille sikkerhed.

Crediteus tilbyder SMS lån uden kreditvurdering – også hvis banken har sagt nej.

Sms lån

Et sms lån hentyder til dengang, man kunne låne penge ved at sende en sms og blive godkendt den vej. Sådan fungerer det ikke i dag, men princippet er stadig det samme. Et sms lån er et mindre lån, og henvender sig til dig, der har brug for et økonomisk indspark nu og her. Ofte vil lånet være under 10.000 kroner og udbetales straks efter godkendelse.

Et sms lån er let at blive godkendt til. Du skal være over 18 år, og du skal have en fast indtægt. Du behøver ikke at have et stort månedligt rådighedsbeløb eller en høj løn. Din faste indtægt kan i princippet være din SU.

Et sms lån har sjældent lang levetid. Det vil ofte være betalt ud over nogle måneder, og du har hurtigt “ren tavle” igen.

Har du brug for en ny cykel, er elregningen stukket af, eller er julemåneden for dyr, så kan et SMS lån være en god idé. Det er nemt, enkelt og hurtigt – og lige så hurtigt afviklet igen.

Hvor finder jeg et sms lån?

Der findes mange forskellige udbydere af sms lån, og markedet bliver hurtigt uoverskueligt. Hos Crediteus har vi forenklet processen så meget som muligt. Du kan med blot én ansøgning nå ud til op til 25 forskellige udbydere af sms lån. Du bestemmer selv hvor meget du vil låne og hvor hurtigt du vil betale af. Udfyld blot vores ansøgningsskema, så klarer vi opsøgningsarbejdet for dig. Vi finder de lån, der har de bedste vilkår og billigste priser. Og vi sikrer os, at dine krav til beløb og afdrag mødes.

100% gratis og uforpligtende

Vi arbejder ikke for bankerne, vi arbejder for dig. Vores service er gratis og uforpligtende, og vores mission er at hjælpe forbrugeren sikkert i mål.

Når du søger sms lån uden kreditvurdering gennem os, så sikrer vi dig de bedste vilkår. Vores låneberegner er gratis at bruge, og giver et godt overblik over dine mulighed. I låneberegneren finder du alle de vigtigste nøgletal som renteprocent, afdragsperiode, samlede omkostninger osv. Disse er sat op, så du får et godt overblik over, hvilket sms lån der er det helt rette for dig.

Virker det alligevel svært at gennemskue, så forstår vi det godt, og så står vi klar med hjælp, rådgivning og vejledning.

Sms lån uden sikkerhed – på en sikker måde

Vi stiller ikke krav om sikkerhed, når vi tilbyder sms lån uden kreditvurdering. Crediteus sikrer os, at et sms lån er et forsvarligt valg i din givne situation – vi sætter en ære i integritet og forsvarlig lånevirksomhed.

Vi har brug for at få et indblik i din økonomi. Dette gøres nemt ved at give adgang til dine skatteoplysninger med NemID. Du skal altså ikke sende diverse dokumenter og budgetter, som du ville gøre det hos banken.

Ansøgningsprocessen er simpel og helt anonym. Dine oplysninger bliver behandler af et automatiseret computer system, og der sidder ingen mennesker og kigger med. Alle data er sikre og din anonymitet beskyttet.

Et sms lån uden sikkerhed er en simpel og hurtigt måde at skabe likviditet i din økonomi.

Forsvarlig lånevirksomhed

Vi er på forbrugerens side – vi er på dit hold. Vi vægter vores ansvar højt, og vi vil gerne sikre os, at din økonomi kan bære et sms lån. Nogle gange kan man komme i en situation, man ikke selv kan styre. Det kan resultere i en registrering som dårlig betaler. I sådan et tilfælde kan man risikere, at man ikke kan godkendes til et sms lån.

Der finder udbydere, der tilbyder sms lån trods RKI – ofte til en højere rente og svære vilkår. Hos os er du sikret, at du ikke ryger i en “luksus-fælde”, når du får brug for at låne trods RKI. Informer os om din nuværende status, så hjælper vi med at finde de låneudbydere, der ikke udnytter din situation.

Crediteus – et sikkert valg

Vores service er gratis og uforpligtende. Vi varetager formidlingen at din ansøgning til banker og lånevirksomhed, og vi lader bankerne konkurrere om dig. Alle vores samarbejdspartnere er godkendte lånevirksomheder, som arbejder under etiske og moralske regelsæt.

Når du har udfyldt vores ansøgningsskema, vil du inden længe modtage de tilbud, der matcher dine behov og ønsker. Du kan nu i ro og mag udvælge det sms lån, der er mest relevant for dig. Du er velkommen til at benytte dig af vores låneberegner, når du vil sammenligne dine lånemuligheder.

Crediteus sørger for, at du har de bedste forudsætninger, når du begiver dig ud på lånemarkedet. Vi gør processen nem og overskueligt, og vi sikrer dig de bedste vilkår og de bedste priser.

Sms lån uden kreditvurdering

Et sms lån kan være en rigtig god afvikling af uforudsete udgifter. Det er en nem måde at låne på. Der kræves ikke ret meget for at blive godkendt, og der er ingen krav om sikkerhedsstillelse.

Det er meget nemmere at få et sms lån, end at gå i banken. Vi har forenklet processen så meget, at det kan gøre på få minutter. Du slipper altså for den lange ventetid og slavisk indsamling af diverse dokumenter.

Du kan ansøge om et sms lån fra din computer, tablet eller telefon. Alt du skal bruge er internetadgang og dit NemID.

Et sms lån er et mindre lån, et nemt lån og et hurtigt lån. Husk dog, at alle lån skal betales tilbage. Vi opfordrer til kun at låne, når du med sikkerhed ved, at det ikke vil gøre ondt i budgettet, når gælden skal indfries.

Vi er med dig hele vejen, og vi rådgiver og vejleder efter behov. Ansøg om et sms lån uden sikkerhed i dag – vores tjeneste er gratis, uforpligtende og sikker.