Bilfinansiering

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Bilfinansiering

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Bilfinansiering | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Få et godt tilbud på bilfinansiering

Når du har taget beslutningen om at anskaffe eller udskifte den gamle bil, skal du vælge bilfinansiering. Der er mange faktorer, der har betydning, uagtet om du skal købe en ny eller brugt bil.

Det er dog særligt de tre nedenstående faktorer, der bliver afgørende for finansieringens pris: Vil du låne med eller uden udbetaling? Vil du låne med eller uden sikkerhed? Vil du låne med fast eller variabel rente?

Det er en stor investering at anskaffe en bil – gerne i størrelsesordenen flere hundrede tusinde kroner. Din bank vil sikkert gerne hjælpe, men der findes mange alternativer på markedet.

Crediteus kan dog hjælpe dig med at sammenligne tilbud og med at formidle det rette lån til din bilfinansiering. Hvordan? Jo, Crediteus har etableret en platform med kontakt til over 25 banker og pengeinstitutter. Platformen er dit afsæt til at finde det rigtige billån.

Hvordan finder jeg så det rette tilbud på bilfinansiering?

Før du starter med at låne penge til bilfinansiering, bør du have afklaret nogle forhold om dit bilkøb. Først og fremmest dine ønsker og dine behov.

Det er ikke nødvendigvis det samme, så det er en god ide at starte med behovene: Skal det være en rummelig familiebil, en bil til lange ture eller en lille, nem bil til at komme hurtigt rundt i byen eller til og fra arbejde?

Ny eller brugt? Der kan siges meget pænt om nye biler, bortset fra om prisen. En ny bil taber gerne mellem en tredjedel og halvdelen af nyprisen over de første tre år, så det kunne være en mulighed. Brugte biler er selvsagt væsentligt billigere, men potentialet for reparationer er større, jo ældre den er.

Alt andet lige er det fornuftigt at have en god ide om produktet, inden du giver dig i kast med din bilfinansiering.

Fordele og ulemper ved online finansiering af bilkøb.

Ligesom valget af bil (ny, nyere, brugt) har sine fordele og ulemper, indebærer lånemulighederne også nogle overvejelser. Den altoverskyggende faktor er, at lånebeløbet skal betales tilbage – med renter og andre omkostninger.

Derfor skal det afvejes, hvad der passer bedst i din økonomi: Et lån med kort løbetid (store månedlige afdrag, men lave renteudgifter) eller et længerevarende lån med lavere afdrag, men til gengæld højere renteudgifter i løbetiden. Husk i øvrigt, at du kan trække renteudgifter fra i skat (det gør Skat helt automatisk).

Fordele ved online finansiering.

Ulemper ved online finansiering.

Hvorfor skulle jeg så vælge et online lån?

Et online lån til bilfinansiering er hurtigt, nemt og sikkert – om end der er nogle detaljer, der skal overvejes. Første detalje er, at der skal være luft i økonomien til at kunne betale afdragene og stadig have råd til at leve.

Der er normalt en række faste udgifter, og så er der de løse, herunder mad, tøj, frisør, forlystelser eller hvordan man nu har sat sit budget op. Er det din første bil, skal du også tænke forsikring, serviceeftersyn, årstidsdæk og ejerafgift.

Hertil kommer driftsudgifterne: Brændstof, bilvask – hvis du ikke gør det selv, samt eventuelle parkerings- og broafgifter. Det er tillige væsentligt billigere at GÅ om bord på færgen end at tage bilen med.

Er det en ældre bil, kan der også være behov for et værkstedsbesøg i ny og næ. Overvej eventuelt om du skulle låne lidt mere end bilens pris og få dig en “bilkonto”, så der er lidt at gøre med, når uventede udgifter opstår. Med en lang løbetid betyder dette ikke særlig meget for afdraget.

Med eller uden udbetaling?

Først: Med eller uden udbetaling? Brugte biler betales typisk helt ud – og hvis du har lånt til at betale en ny bil i et hug, er det heller ikke relevant. Hvis du ikke vil låne for meget til din nye bil, kan det måske betale sig at låne til udbetalingen og nogle rater, så du selv kan få sparet sammen til de efterfølgende.

Andet: Fast eller variabel rente? De fleste online services benytter fast rente, så der ikke pludselig kommer ubehagelige overraskelser.

Tredje: Med eller uden sikkerhed? Dette er også typisk noget, din bank ville drøfte med dig. Hvis du stiller en form for sikkerhed, vil banken normalt være mere tilbøjelig til at låne dig pengene.

Det mest naturlige vil være at stille sikkerhed i køretøjet, hvilket betyder, at hvis du ikke betaler dine afdrag, kan banken kræve at du sælger bilen og betaler din gæld. Du kan dog også stille andre former for sikkerhed – såsom en opsparingskonto, obligationer eller en værdigenstand.

Du kunne også være interesseret i disse…

Hvorfor skulle du selv finde det bedste lån?

Nej, vel? I vores travle hverdag er der rigeligt andet, vi kan beskæftige os med. Så hvorfor ikke lade banker og låneudbydere slås lidt om, hvem der kan komme med det bedste tilbud?

I vores elektroniske nutid holder banker og låneudbydere øje med hinandens produkter på nettet. Og de prøver til stadighed at fremme deres egne position i konkurrencen. Da de selv skal tjene penge, kan de ikke overgå alle de andre, men de kan lave tilbud, der eventuelt tiltaler et bestemt segment på markedet.

Bilfinansiering – FAQ

Kan jeg bruge en bilfinansiering til at betale for forsikringen?
I princippet ja. Som nævnt ovenfor kunne det være en ide at låne lidt mere end bilens værdi, så man havde lidt at gøre med i en snæver vending (reparation, nye dæk, lygter, viskerblade og andre småting). Forsikring af bilen er lovpligtig og dækker, hvis du laver ulykker med bilen. Tillige kan du tilkøbe en forholdsvis dyr kaskoforsikring, der dækker, hvis du forretter skade på bilen, uden at der er en skyldig modpart.
Hvorfor tilbyder online services ikke sikkerhedsstillelse og variable lån?
Sikkerhedsstillelse er en individuel proces og kræver, at långiveren (låneudbyderen) kan verificere, at din bil eller andre værdigenstande vil kunne sælges for at indfri dit lån, hvis du ikke selv kan. Da online systemer typisk styres af processer - tidvis støttet af AI - kan det ikke lade sig gøre. Du kunne jo påstå at have en Porsche 911 som sikkerhed. Systemerne kan heller ikke håndtere ukendte parametre som variabel rente, da tilbuddene er en nøgtern kalkulation.
Kan jeg udvide mit lån, hvis bilen går i stykker?
Nej. Hvis du skal bruge flere penge, bliver du nødt til at omlægge dit lån. Det vil sige, at du optager et nyt lån, der både skal bruges til at indfri dit originale lån samt give dig penge til de udgifter du måtte have, før din bil kan køre igen. Med dette sagt, er der en sandsynlighed for at du ikke vil kunne optage et nyt lån, idet du allerede har et. Det afhænger af størrelsen.